レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Advertenties zijn belangrijker dan het weer voor buienradar. De radar is niet te zien vanwege de keuzes die door het beeld staan. Die kunnen er naast of onder. Maar nee daar moeten Advertenties natuur... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb jarenlang buienradar premium gebruikt. Een paar dagen geleden werden de abonnementskosten afgeschreven maar bleek ik niet genoeg saldo te hebben. Ik heb meteen saldo bijgestort maar buienr... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Voorheen goed werkende appet inlog. Sinds RTL inlog telkens opnieuw akkoord geven bij elke wisseling. Gek wordend. Waarom krijgt deze RTL en ook DPG media ook steeds meer invloed op alle media. Ongelo... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb betaald voor een abonnement zodat ik geen reclames had. Na een update in juni was ik uitgelogd en lukte het niet meer om mijn abonnement gekoppeld te krijgen aan de app. Ik heb inmiddels vier m... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜フトりェア䌁業

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Actuele buienradar en actueel weer voor Nederland en Europa, actuele satellietbeelden, actuele temperaturen, neerslag, en veel meer!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 127ä»¶

レビュヌを曞く

Mogelijk volgsoftware?

Geruime tijd geleden geïnformeerd of ze de software van Applovin (volgsoftware) gebruiken. Hier geen reactie op ontvangen .... Verschillende malen melding gemaakt maar de meegeleverde advertenties blijven ongepast en aanstootgevend!

2026幎6月12日
5぀星のうち1の評䟡

De nieuwe website zit vol fouten

De nieuwe website zit vol fouten. Op een of andere manier rakelt hij constant plaatsen op waar ik al jaren niet meer woon, wil ik dit aanpassen, gaat hij naar inzoommodus. Ik wil gewoon de kaart van Nederland zien om te weten wat er mogelijk aankomt, niet wat er over 5 minuten is. Probeer ik uit te zoomen, schiet ie of automatisch terug naar die woonplaats waar ik niet meer woon of De Bilt, waar sowieso 90 procent van Nederland niet woont. Alles wat deze site ooit goed maakte, is er nu uit. Buiten dat, ook nog de constante 'betaald-melding', die ik telkens opnieuw moet afwijzen. Ga alsjeblieft terug naar de oude versie of verbeter deze, dit is echt flut.

2026幎6月4日
5぀星のうち1の評䟡

De nieuwe lay-out van de website is

De nieuwe lay-out van de website is echt enorm slecht. Hij is véél te ingezoomd, de menubalk staat niet uitgelijnd en midden in het scherm, het is enorm zoeken om op de juiste plek terecht te komen. Jullie mogen de IT'er die deze zooi heeft opgezet wel ontslaan, want dit is echt amateuristisch. Ik hoopte dat dit na een paar dagen wel opgelost zou worden, maar nee, dit is echt waar ze mee de markt op willen komen xD Schaam jullie...

2026幎6月1日

Uiterst slechte outlay

Uiterst slechte outlay. Onjuiste waarnemingen. En site die uiterst onoverzichtelijk is geworden. Sateliet/infrarood beelden onvindbaar.
Geen aanrader met name sinds het bij RTL ondergebracht is!!!!

2026幎5月31日
5぀星のうち1の評䟡

Betutting met overal Codes elke week onderhand !

In oekranie zitten ze in de vrieskou? Wat is dit nou weer voor een achterlijke comment Amara?!
Het is tegenwoordig elke dag wel een Code Geel of Rood en gebeurd niks.
Ik wist vrijdag al dat er niks zou gebeuren toen er weer eens in de krant een code Geel stond. Waarom moet dit ook in de krant? Er is toch een App die buienradar heet en als mensen willen download lekker de app en laat rest net rust. App is er toch voor mensen die het wel willen weten maar iemand zoals ik boeit het totaal niet en ik doe gewoon mn ding, regen of hagelstenen of Zon. Stoppen met alles codes in de krant te gooien. Dan klagen wij mensen niet meer of er een Bbq kan komen of niet. Jullie maken een app speciaal voor het weer en dan vervolgens in de krant ook nog een mensen betuttelen of bangmakerij want dat is het. Krant is al zo negatief met alles . Wat een vergelijking zeg met Oekranié zeg. Slaat nergens op!

2026幎5月31日

WEER geen goede voorspellingen

WEER geen goede voorspellingen
Ze hebben alles :computers,weerstations,radar en nog kunnen ze het niet.De oudere boeren van vroeger vraag daar maar eens aan wat voor weer het word die kunnen het je wel zeggen. Die hebben de ervaringen op gedaan door iedere dag week maand de dag /natuur te observeren en er mee bezig te zijn .Daar doe je ervaring mee op.Niet wat ze nu doen er maar een beetje naar gissen met:er kan eventueel,mogelijk, indien een plens een klap .

2026幎5月30日

Waarom???

Waarom???? Waarom veranderd. Sinds de update valt er niet meer mee te werken. Uren overzicht moet je eerst 14 dagen aanklikken en dan oas kan je naar 5 . Het scherm is teveel ingezoomd. De layout minder duidelijk, enzenz. De windkaart onvindbaar. Ik heb al naar een andere weerapp gekeken want buienradar is nu net zo niet overzichtelijk.

2026幎5月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ