Vi kom til Henning med en bunad som var akkurat litt for liten, og jeg hadde mentalt forberedt meg på både kompromisser og “det går nok sikkert”. I stedet fikk vi en opplevelse som bare kan besk... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg følte jeg ble tatt veldig godt imot når jeg skulle kjøpe bunaden. De svarte godt på alle spørsmålene mine og var veldig løsningsorienterte (jeg kunne komme i helgen eller på kvelden utover åpnings... もっと見る
Jeg har nettopp fått tilsendt min nye Fanabunad fra «Bunad for menn». Alt ble ordnet over telefon da jeg bor i Bergen. Bunaden passet perfekt og det er virkelig en flott bunad. Så tusen takk til Anne... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Du får en komplett bunad med alt tilbehør: Jakke, vest, bukse, linskjorte, sølv knapper, mansjettknapper, halsnål, broderte bukseseler og bunadspose
連絡先
Nyhushøgda 119, 2355, Gaupen, ノルウェー
- 975 34 439
- Henning.Kumle@BunadForMenn.info
- www.bunadformenn.info
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Fantastisk service
Kjøpte bunad for nesten 10 år siden, og var veldig fornøyd med kjøpet den gangen. Har nå behov for nytt silkeskjerf, og får tilsendt dette gratis. - Fantastisk service som jeg setter pris på.
Bunad For Menn og Henning Kumle kan absolutt anbefales :-)
Aldri vært borti lignende service
Aldri vært borti lignende service! Fikk byttet bunad fordi den var for liten, og fikk den levert før 17. mai! Super service!
Anbefales på det sterkeste
Jeg fikk bunaden min her da jeg var 17 år gammel, hadde en kjempefin opplevelse da. Nå en god håndfull år senere var bunaden blitt for liten for meg, det var da ikke noe problem og ta turen innom å få en ny en som passet perfekt. Fantastisk service og alltid kjempehyggelig. Anbefaler alle som ønsker seg en bunad og reise hit :)
En god opplevelse - både selve handlereisen og produktet
Jeg er den heldige eier av en Gudbrandsdalsbunad med lang jakke og brokadevest fra Bunad for menn. Nå er det kun en uke siden jeg hentet det ferdige produktet og er allerede veldig fornøyd med kvalitet og arbeid.
Helt fra du orienterer deg på de innholdsrike nettsidene deres, til du ankommer gården til Anne Mette og Henning for å hente ferdig produkt så kan jeg kun beskrive dette som en positiv handlereise, der kundeservice, kunnskap og kvalitet står i fokus.
Det å skulle kjøpe bunad er for de fleste av oss en stor og kostbar, men også personlig beslutning, der tillit til de som skal levere er viktig. Det er tross alt en klesdrakt som er tilpasset deg. Hos Bunad for menn får du kunnskapsrik og god veiledning hele veien, i tillegg så har de en forretningsmodell og garantier som jeg ikke har funnet andre steder. Dette gjorde beslutningen mye enklere da det kom til valg av leverandør.
Alt i alt så har anbefaler jeg gjerne Bunad for menn på det varmeste.
Overlegen service, kvalitet og kunnskap
Før vi tok kontakt med Bunad For Menn leste vi alle anmeldelsene på trustpilot. Tenkte at dette var nesten for godt til å være sant, men at vi måtte dra dit og se selv.
Og dette kan vi garantere: Alle de positive lovordene stemmer, og maken til kunnskap, service og genuin interesse for herrebunader skal man lete lenge etter!
Bunaden satt som et skudd, og alt stemte. Vi kunne ikke vært mer fornøyde!
Vi kommer tilbake som kunder når vår sønn skal ha bunad.
Veldig fornøyd med mottatt bunad og…
Veldig fornøyd med mottatt bunad og oppfølgingen underveis i prosessen. Virkelig hyggelig mennesker som gjorde dette til en opplevelse! Anbefales på det sterkeste.
Svært hyggelig bunadshandel
Svært hyggelig bunadshandel. Henning har et flott salgslokale, er kunnskapsrik og hyggelig å prate med. Han gir også god veiledning til bruk og vedlikehold. Rask levering til en god pris, og sluttresultatet fremstår å være av god kvalitet. Kan anbefales på det varmeste!
Trygg, rask og god opplevelse
Veldig god kundeservice, her vet det de hva de snakker om, og har åpenbart en brennende lidenskap for bunader. Rask levering på 8 uker, så jeg fikk bunaden innen 17. mai, og ikke minst et mye mer rimelig alternativ enn andre leverandører.
Anbefales!
Litt tilfeldig at jeg kom til Bunad For Menn da jeg skulle få min første bunad, men både ved den innledende telefonsamtalen og senere ved måltaking følte jeg meg trygg på at jeg hadde med fagfolk å gjøre. Allerede etter 6 -7 uker fikk jeg beskjed om at bunaden var ferdig og det viste seg at den passet perfekt. Verdt også å nevne at ingen betaling krevdes før bunaden var ferdig tilpasset og overlevert. Alt i alt en meget positiv opplevelse.
Meget proffe folk som vet nøyaktig hva…
Meget proffe folk som vet nøyaktig hva de driver med. Kan anbefales på det sterkeste!
Utrolig god service og kunnskap om…
Utrolig god service og kunnskap om bunader. Måtte ha justering av størrelse på tidligere kjøpt nikkers. Fikk da med lånenikkers i passende størrelse på første forsøk for anledningen en dag før denne skulle brukes. Makan til service skal man lete lenge etter. Anbefales.
Fordi det var enkelt
Fordi det var enkelt. God pris. Kjempe service. De tok oss virkelig på alvor.
Levert som lovet. Skal du ha bunad anbefaler jeg bunad for menn 😁
Kjempefornøyd!!
Kjempefornøyd!!
Veldig hyggelig første møte med god info om hva virksomheten ville tilby meg som kunde.
God forklaring og litt historie mens målene ble tatt.
Fikk bunaden tidligere enn antatt.
God gjennomgang og fine tips da jeg fikk den.
Anbefaler å ta turen :D
Bunad for menn kan anbefales på det sterkeste
Super trivelige og har stor kompetanse på bunader og det å bære en bunad.
Fikk en utrolig god hjelp og forklaring på hvorfor bunaden er som den er og hvordan riktig måte å bære den.
Kan anbefales på det sterkeste.
Отличный сайт
Отличный сайт! Очень порадовал быстрой обратной связью и очень вежливым общением с консультантом. Отвечали быстро, по теме и ясно
Hvis du går med tanker om og skaffe deg…
Hvis du går med tanker om og skaffe deg bunad så er det etter min mening kun en plass og henvende seg. Hos Bunad For Menn møter en kunskap og service du ikke finner andre steder det tør jeg påstå. Har akkurat kjøpt meg en Hallingbunad som satt som støpt. Det tok akkurat den tiden som jeg ble fortalt. Anbefales på det sterkeste Mvh Runar Lian
En opplevelse
Helt fra vi ankom gården til Anne Mette og Henning var bunadskjøpet en opplevelse! Hele prosessen startet med at Henning holdt et foredrag i bunadshistorie og deretter begynte målearbeidet. Ingenting var overlatt tilfeldighetene. Så kom dagen for å prøve det ferdige produktet, Anne Mette instruerte i hvordan ta den på, og den satt helt perfekt! Rask levering og god pris! Anbefales på det varmeste!
hadde en god opplevelse ved kjøp av…
hadde en god opplevelse ved kjøp av østfoldbunad hos bunad for menn,og fikk en kjempe finn service og forklaring om bunaden.bare gode opplevelser
Strålende prosess
Jeg har kjøpt Numedalsbunad og er strålende fornøyd! Veldig bra konsept med å sende en bunad umiddelbart, som disponeres fremt til egen bunad er sydd. I mitt tilfelle var det en gave og jeg ble overrasket med bunad på bursdagsfesten. Henning og Anne Mette er kunnskapsrike og det var en stor fornøyelse å besøke de for å ta mål og senere for å hente bunaden. Bunaden virker å være av ypperste kvalitet og ble levert med alt nødvendig tilbehør.
Bestilte bunad fra BunadForMenn
Bestilte bunad fra BunadForMenn, og har blitt svært fornøyd. Henning ga en gjennomgående "forelesning" om bunadens historie, og hva som var spesielt for den aktuelle bunaden. Prosessen med å ta mål og produsere buanden ble beskrevet og gjennomført i detalj, noe som ga et inntrykk av trygghet og seriøsitet. Bunaden ble produsert like fort som beskrevet. Ved levering fikk jeg en grundig gjennomgang av Anne-Mette om bruk og vedlikehold.
Takk!
Trustpilot エクスペリエンス