Jeg fÞlte jeg ble tatt veldig godt imot nÃ¥r jeg skulle kjÞpe bunaden. De svarte godt pÃ¥ alle spÞrsmÃ¥lene mine og var veldig lÞsningsorienterte (jeg kunne komme i helgen eller pÃ¥ kvelden utover Ã¥pnings... ãã£ãšèŠã
Jeg har nettopp fÃ¥tt tilsendt min nye Fanabunad fra «Bunad for menn». Alt ble ordnet over telefon da jeg bor i Bergen. Bunaden passet perfekt og det er virkelig en flott bunad. SÃ¥ tusen takk til Anne... ãã£ãšèŠã
Helt fra vi ankom gÃ¥rden til Anne Mette og Henning var bunadskjÞpet en opplevelse! Hele prosessen startet med at Henning holdt et foredrag i bunadshistorie og deretter begynte mÃ¥learbeidet. Ingenting... ãã£ãšèŠã
Jeg ble anbefalt Bunad For Menn av min far, som nylig hadde kjÞpt bunad derfra. Vi tok kontakt, og ble invitert til mÃ¥ling og en hyggelig prat. Etter kort tid var bunaden ferdig sydd, og jeg ble invit... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Du får en komplett bunad med alt tilbehÞr: Jakke, vest, bukse, linskjorte, sÞlv knapper, mansjettknapper, halsnål, broderte bukseseler og bunadspose
NyhushÞgda 119, 2355, Gaupen, ãã«ãŠã§ãŒ
- 975 34 439
- Henning.Kumle@BunadForMenn.info
- www.bunadformenn.info
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God service, rask og fleksibel levering, ser bra ut. Kvaliteten virker bra, og kan ikke vente flere år med å legge inn anmeldelse for å se om den holder. Hva mer kan man be om?
Fantastiske bunadsfolk! Det var super service fra jeg tokâŠ
Det var super service fra jeg tok kontakt til bunaden var min 1,5 måneder senere. De rakk å levere fÞr barnedåp! Alt var nydelig og perfekt gjort, inklusive rettledning når jeg tok den på fÞrste gang!
Anbefales
Jeg fant det både lÊrerikt og hyggelig å gjÞre handel med Bunad For Menn. De er effektive og har gode lÞsninger. Anbefales på det sterkeste!
Topp service og god hjelp til Ã¥ velgeâŠ
Topp service og god hjelp til å velge riktig bunad. Bestilte i romjula og fikk Romeriksbunaden levert allerede i uke 7.
Henning Kumle er kunnskapsrik og flink til å veilede til valg av rett bunad.
Etter min opplevelse fÞler jeg det trygt å anbefale dette firmaet videre.
Mvh Lasse Thing Helseth
Flott bunad, service og opplevelse!
Her er det kjempegod service med hyggelig selskap! Bunaden er laget av godt stoff med utmerket kvalitet, som kjennes godt å gå med.
Det tas mål fÞr man bestiller bunad, og man får prÞve på ulike bunader slik at snittet tilpasses akkurat din kropp. Hele prosessen fÞltes trygg og sikker, og jeg er superfornÞyd med bunaden jeg bestilte her. Jeg betalte ikke noe fÞr jeg hadde sett det ferdige resultatet og sa meg fornÞyd, som er supert.
Hele opplevelsen fra start til slutt, hyggelige samtaler, innfÞring i historie og hÞy fleksibilitet, alt sitter som et skudd!
Skulle noe gå galt med bunaden min kommer jeg tilbake hit!
Kan varmt anbefale Bunad For Menn
Min sÞnn og jeg vil varmt anbefale Bunad For Menn. Hele prosessen fra prÞving og måltaking ved fÞrste besÞk, til tilpassing og henting ved andre besÞk var en meget hyggelig opplevelse. Henning er kunnskapsrik og en fremragende historieforteller. Anne Mette er vennlig og pedagogisk nÞyaktig når hun forteller om hvordan bunaden skal kles på.
Da vi skulle hente bunaden hadde vi et uhell med bilen og ville ikke rekke å mÞte til avtalt tid. Da jeg ringte Anne Mette og fortalte det, gjorde de om på sine planer slik at vi kunne komme senere samme dag. Det viser hvordan de setter kunden i sentrum og at service er noe de tar på alvor.
Nå har både sÞnn og jeg fine bunader og er strålende fornÞyde med å handle hos Bunad For Menn.
Ãst Telemark Bunad
Jeg tok kontakt med Bunad for Menn i starten av desember for Ã¥ lÊre mer om hvordan de produserer og priser sine bunader. Samtalen gjorde at jeg bestilte en time for prÞving noen uker senere. Under bunadsprÞvingen fÞlte jeg meg godt ivaretatt og det var et enkelt valg Ã¥ legge inn bestilling pÃ¥ en Ãst Telemark Bunad. Bunad for Menn opererer med fastpris for komplett bunad som er enkel Ã¥ forholde seg til. Ca 7-8 uker etter fÞrste besÞk fikk jeg beskjed om at bunaden var klar til henting. Kvaliteten, passform og helhetsinntrykket ble bare enda bedre ved opphenting. Vil anbefale Bunad for Menn til alle som skal eller har planer om Ã¥ bestille seg herrebunad. Her vil du fÃ¥ en raskt levert bunad med en kvalitet fÃ¥ andre kan matche og eksemplarisk service.
Jeg anbefaler Bunad For Menn
Jeg ble anbefalt Bunad For Menn av min far, som nylig hadde kjÞpt bunad derfra. Vi tok kontakt, og ble invitert til måling og en hyggelig prat. Etter kort tid var bunaden ferdig sydd, og jeg ble invitert tilbake. Etter noen raske justeringer satt alt som det skulle. Jeg er veldig fornÞyd med plagget, oppfÞlgingen og servicen, og anbefaler Bunad For Menn til alle som Þnsker seg en bunad. Takk for en god handel!
Kjempeservice og super kvalitet pÃ¥âŠ
Kjempeservice og super kvalitet pÃ¥ produkter samt meget hyggelige folk og handle med, jeg kommer tilbake neste gang jeg trenger noe herifrað
Hyggelig og personlig service i flotteâŠ
Hyggelig og personlig service i flotte lokaler. Vi fikk en vakker bunad levert til riktig tid og avtalt pris. Mine beste anbefalinger gis:)
God kunnskap og bra kvalitet
Vennlige og mye kunnskap.
FÞler at jeg ble godt ivaretatt.
Produktet har også, etter min kunnskap, god kvalitet.
Kjempefin bunad og veldig god service.
Kjempefin bunad og veldig god service.
Kan anbefales på det varmeste!
Flott bunad og fantastisk kundeservice
Flott bunad og fantastisk kundeservice! På jakt etter ny bunad? Da har du kommet til rett sted. Her får du en flott bunad til en god pris!
Flott bunad og utmerket service......
Fant annonse på nettet, og tok kontakt. Ble invitert til Gaupen for måltaking som ble foretatt på ca 1,5 time. Dette var en Herrebunad fra Vest-Telemark, og mÞtet med Henning Kumle tydet raskt på at dette hadde han god peiling på. Etter måltaking gikk det ca 10 uker og jeg fikk beskjed om at bunaden VAR FERDIG...!!?? Jeg trodde jeg måtte mÞte opp for endelig justeringer, men Henning hadde tatt perfekte mål, og bunaden satt som stÞpt ved fÞrste forsÞk. Ingen grunn til å endre på noe. Bukse med seler, jakke, vest og brodert linskjorte med silkeskjerf og sÞlv akkurat som bestilt. Alt i alt en flott opplevelse av kunnskap og service. Ikke var prisen noe å si på, heller.....
Tusen takk for en hyggelig handel !
Flott og ekstraordinÊr service som jegâŠ
Flott og ekstraordinÊr service som jeg virkelig kan anbefale.
Meget godt fornÞyd fra start til slutt.
Produktene er fantastiske og verdtâŠ
Bunaden vi kjÞpte til sÞnnen verdt prisen, kom i tide og er jÊvla fin.
Flott bunad
Jeg er svÊrt fornÞyd med min Nordfjordbunad. Hyggelig mottagelse, rask levering, en bunad som tar seg svÊrt flott ut, og leveres helt komplett. Anbefales.
Anbefales!
Meget bra!
Effektiv levering, ordnede og skikkelige forhold for de som syr bunaden.
Meget fornÞyd med resultatet.
Hjelpsomme og hyggelige folk å kjÞpe bunad hos.
For en fantastisk opplevelse
For en fantastisk opplevelse! En ting er at man gleder seg og har forventninger til å få sin bunad, men velkomsten man får på gården, "historietimen" om bunader du blir servert og omgivelsene man blir vitne til (nasjonalromantikk). Wow, utrolig fin opplevelse, tusen takk for topp service og flott bunad! Anbefales på det sterkeste:)
Strålende!
KjempefornÞyd med hele prosessen! Hyggelig og personlig kommunikasjon og oppfÞlging underveis. Kunnskapsrik og faglig orientert om produktet. Kort leveringstid og superfornÞyd med Þsterdalsbunaden.