Jeg fÞlte jeg ble tatt veldig godt imot nÃ¥r jeg skulle kjÞpe bunaden. De svarte godt pÃ¥ alle spÞrsmÃ¥lene mine og var veldig lÞsningsorienterte (jeg kunne komme i helgen eller pÃ¥ kvelden utover Ã¥pnings... ãã£ãšèŠã
Jeg har nettopp fÃ¥tt tilsendt min nye Fanabunad fra «Bunad for menn». Alt ble ordnet over telefon da jeg bor i Bergen. Bunaden passet perfekt og det er virkelig en flott bunad. SÃ¥ tusen takk til Anne... ãã£ãšèŠã
Helt fra vi ankom gÃ¥rden til Anne Mette og Henning var bunadskjÞpet en opplevelse! Hele prosessen startet med at Henning holdt et foredrag i bunadshistorie og deretter begynte mÃ¥learbeidet. Ingenting... ãã£ãšèŠã
Jeg ble anbefalt Bunad For Menn av min far, som nylig hadde kjÞpt bunad derfra. Vi tok kontakt, og ble invitert til mÃ¥ling og en hyggelig prat. Etter kort tid var bunaden ferdig sydd, og jeg ble invit... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Du får en komplett bunad med alt tilbehÞr: Jakke, vest, bukse, linskjorte, sÞlv knapper, mansjettknapper, halsnål, broderte bukseseler og bunadspose
NyhushÞgda 119, 2355, Gaupen, ãã«ãŠã§ãŒ
- 975 34 439
- Henning.Kumle@BunadForMenn.info
- www.bunadformenn.info
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Det desidert beste stedet å kjÞpe bunad for menn
Jeg ringte direkte til Henning et par dager etter jeg hadde fått invitasjon til myndighetsdagen til prinsesse Ingrid Alexandra, for jeg tenkte at dette måtte jeg ha en bunad til. Da jeg ringte Henning var det litt i underkant av en måned til selskapet, men Henning var overbevist om at han skulle klare å få sydd ferdig en bunad til meg i lÞpet av den tiden. Litt i underkant av tre uker senere, ble jeg oppringt og bunaden var klar til henting. Dessverre hadde jeg ikke muligheten til å hente den, så de sendte den direkte til meg. Jeg ble helt vilt imponert over bunaden. Den så veldig for seg gjort og det fantes ikke en eneste sÞm å pirke på. Jeg kunne ikke ha vÊrt mer fornÞyd med min opplevelse av bunad for menn, kvaliteten og utseendet på bunaden og prisen på bunaden. Derfor mener jeg at dersom du er mann og skal ha deg bunad, burde du ikke tvile et sekund på hvor du skal bestille bunad. Ta kontakt med bunad for menn, så ordner de en strålende fin bunad til deg, som du kommer til å ha glede av i lang tid!
Meget fornÞyd!
Vi er meget fornÞyde med et festplagg som hadde vÊrt på Þnskelisten i mange, mange år. Bunaden sitter perfekt! Vi holder til i Sverige og bestilte under pandemien, så alle mål ble tatt ved hjelp en prÞvebunad vi fikk tilsendt og med god, profesjonell assistanse på telefonen.
Vi satte også pris på at leveransen var "full pakke" med strÞmper, bånd, silkeskjerf, seler og sÞlv (vi skaffet bare sko utenom). Da blir alt helt etter boken.
OppgjÞr ble foretatt etter at leveransen var gjort. Vi takker for tilliten og har ingen betenkeligheter med å anbefale Bunad for Menn.
Rette stedet å kjÞpe bunad
Skal du ha deg bunad er dette definitivt stedet å kjÞpe, her får du ikke bare bunad til en billig penge med alt av stoff og sÞlv inkludert. Du får også informasjon om din spesifikke bunads historie, men det er ikke alt, du får også informasjon om riktig måte å ta på bunaden sånn at den sitter helt riktig og ser aller best ut, du får også informasjon om vasking og mye mer. Jeg anbefaler på det sterkeste og dra innom hos disse hyggelige personene hvis du/dere er ute etter bunad.
Kvalitet fra a til å! Anbefales.
KjÞpte bunad for 10 år siden, og har vokst ut av den kan man si. Ingen problem for Bunad for menn! Reiste opp etter 3 dager og fikk byttet til ny og stÞrre bukse, gratis! Hvor ellers kan man få det?? Kvalitet og helheten i bunaden er det aldeles ingenting å klage på. Hyggelige eiere er det også. Kvalitet fra a til å. Anbefales på det sterkeste!
Vi er veldig fornÞyde med Bunad forâŠ
Vi er veldig fornÞyde med Bunad for menn. Henning og Anne Mette er veldig hyggelige, og bunaden kjempe fin.
Bunad for menn leverte meg en flott tilâŠ
Bunad for menn leverte meg en flott til avtalt tid og pris. Ingenting å sette fingeren på. Anbefales!!!
Anbefales på det varmeste!
Anbefales på det varmeste!
Her får du topp personlig service av flinke og trivelige folk :-)
Bunaden passet perfekt!
Unik service!
Unik service!
Fikk bunad til 40 års dag. Vokser litt i bredden hvert år og i år er den for trang! En hyggelig prat senere har jeg fått ny bunadsbukse og vest kostnadsfritt!
Proff og kunnskapsrik
Bunad for menn kan virkelig anbefales. De er profesjonelle og vet virkelig hva de driver med. Kun gode opplevelser fra bestilling til levering.
sweatshop i thailand
sweatshop i thailand, stolt over deg henning :) sigma male grindset. lot meg få gratis bunad. de ga meg gratis bunad 10/10
lot meg ikke få gratis bunad
lot meg ikke få gratis bunad. de ga meg ikke gratis bunad 1/10

Bunad For Menn ããã®åç
Over all forventing!
Må bare si at jeg er veldig imponert over kvalitet, service og hele erfaringen av å kjÞpe bunad fra Henning og Anne Mette hos Bunad for Menn. Fra fÞrste stund så fÞler en at man blir ivaretatt og at resultatet kommer til å bli bra. Og må bare si at det stod over all forventning! Kvaliteten på stoff og arbeid er fÞrsteklasses, og angrer ikke et sekund på at jeg kjÞpte bunad her! Har anbefalt de til flere, og skriver gledelig denne anmeldelsen her også.
Flott service og produkt
Serviceinnstilte folk som gjorde en fantastisk jobb. Anbefales!
En helt unik kjÞpsopplevelse
En helt unik kjÞpsopplevelse! Etter å ha vurdert anskaffelse av Vestfoldbundad en stund os sjekket flere alternativer tok jeg turen opp til Henning. Det har jeg ikke angret ett sekund på på. Her ble jeg tatt fantastisk godt vare på og ane artigere prosess skal du lete lenge etter. Praten sitter lÞst samtidig som måling, tips, råd og vink kommer som perler på en snor. Fikk levert bunaden fÞr avtalt tid og den satt som ett skudd! Bunad for medd anbefales på det sterkeste!
Flott service og en meget fin ogâŠ
Flott service og en meget fin og tilpasset bundad
Veldig bra oppfÞlging
Veldig bra oppfÞlging. Fikk et godt inntrykk av dette er folk som bryr seg om det de selger og har god kunnskap rundt helle opplegget.
Kjempe fornÞyd og kan trygt anbefale dem vidre
Kan det bli bedre?
Kan det bli bedre? Her er du i trygge hender fra du kommer innenfor dÞren og bunaden som blir levert er av hÞy kvalitet. Kan absolutt anbefale alle å kjÞpe en bunad her.
Bunad for menn anbefales
Bunad for menn anbefales! Både prÞving, kjÞpsprosess, og resultatet har vÊrt en positiv opplevelse. Resultatet er av ypperste kvalitet og besÞket på det staselige bruket på Gaupen ble både en lÊrerik og morsom opplevelse.
Bunaden holder fÞrsteklasses kvalitet og ekteparet Kumle yter fÞrsteklasses service. De strekker seg lengre enn langt for at du skal trives med bunaden og besÞket.
De fleste vil Þnske Ã¥ ha kunnskap om sin bunad, om opprinnelse, kanskje vil man plassere den inn i en kulturhistorisk sammenheng. Det fÃ¥r man her! FÃ¥ vet mer om bunader og draktenes historie enn det du finner pÃ¥ Gaupen â anbefaler en tur!
Vennlig hilsen Knut Skoe (Vest-Telemarkbunad)
Det er ikke så mye å lure på
Det er ikke så mye å lure på. Topp service og produkt. En stor opplevelse å besÞke Henning og Anne-Mette for mål og prÞving. I tillegg til en flott bunad, var det også underholdende og lÊrerikt. Det disse to ikke vet om herrebunader er det muligens ikke nÞdvendig å vite. Hadde jeg trengt en bunad til, hadde jeg kjÞpt den her.