Vi har handlet flere gange med buy aid og kommer til det igen! Vi har senest kÞbt firmajulegaver hos buy aid med stor tilfredshed. Den modtagnede bemÊrkede glÊdeligt at denne type gave var m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg blev kontaktet af virksomheden for et par Ã¥r siden hvor en smart sÊlger fik mig til at kÞbe for knap 800 kr. kuglepenne og blokke fordi jeg troede at pengene gik til velgÞrenhed. Det er kun 10% de... ãã£ãšèŠã
Bliver ringet op af Buy Aid og bliver spurgt, om jeg har lyst til at stÞtte ForÊlderFonden ved at kÞbe x antal "Julegaven 2013", hvilket jeg siger ok til. Herefter modtager jeg gaverne, hvor det viser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har oplevet kvalitetsproblemer pÃ¥ nogle af kontorartiklerne. NÃ¥r man kÞber kontorartikler til overpriser for at stÞtte en god sag, skal kvaliteten ogsÃ¥ vÊre i orden. Bl.a. er kuglepennene og penci... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
buy aid A/S ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tror på at alle mennesker grundlÊggende gerne vil vÊre med til at gÞre en forskel. At alle gerne vil tage del i at hjÊlpe dem, som har brug for hjÊlp. Dette var baggrunden for de fÞrste spadestik til etableringen af virksomheden i 1996
Filosofien og tankerne bag
Der er mange mÃ¥der at tage et socialt ansvar pÃ¥, og vores ide henvender sig konkret til virksomhederne. Store som smÃ¥ â gamle traditionelle erhverv, moderne high tech virksomheder â fra den lokale kÞbmand til den internationale spiller. Vort budskab er enkelt; âalle kan gÞre en forskel uden at det reelt giver en ekstra omkostning â og uden at det krÊver en stor beslutning".
Vi tilbyder virksomheder at kÞbe âneed to have â produkter, som man alligevel stÃ¥r og skal kÞbe ind. Men kÞber man dem hos buy aid, er man garanteret at minimum 10 % doneres til et godgÞrende formÃ¥l. Det er en sÃ¥ enkel og ligefrem tanke, at man fristes til at spÞrge; âHvad skulle afholde mig fra at gÞre det?â. Vi kalder dette coorporate fundraising.
Siden etableringen i 1996 har vi via telefonen prÊsenteret dette budskab for tusindvis af virksomheder og til dato er det lykkes os at indsamle over 140 millioner kroner til velgÞrenhed. Det er vi stolte af. Vi ved at vi ikke kan rede verdenen, men vi ved at vi har gjort en forskel for en masse mennesker lokalt â som i den tredje verden. Dette er med til at berige vores dagligdag og giver mening hver dag vi gÃ¥r pÃ¥ arbejde.
Det at tage et ansvar er en global og en tidlÞs tankegang, og en tanke som vi tror vil vinde endnu stÞrre indpas de kommende år.
buy aid ånden og kernevÊrdier
Hvad er det vigtigste i buy aid? Svaret er enkelt; de ansatte â det er dem der fÃ¥r tingene til at ske. I buy aid er vi en broget skare â aldersmÊssigt, religion, race og holdninger â og heldigvis for det. Det giver os denne mangfoldighed som er vigtig for dagligdagen pÃ¥ et kontor. Det er med til at skabe buy aid Ã¥nden, en fÞlelse af at vi stÃ¥r sammen som et team og at vi har et fÊlles mÃ¥l.
Mange af vores ansatte arbejder dag ud og dag ind med telefonen, som deres vigtigste redskab. Et arbejde som i traditionelle call centre ofte er ensbetydende med en kort levetid, men i buy aid har vi medarbejdere som har ydet dette arbejde i 6,8,12 ja 18 Ã¥r. Langt hen ad vejen skyldes det âbuy aid Ã¥ndenâ.
buy aid ånden går igen i vores kernevÊrdier. KernevÊrdierne er vores omdrejningspunkt og det som i sidste ende binder virksomheden sammen på tvÊrs af grÊnserne.
GrundlÊggende drejer det sig om, at vi skal have lyst til at gå arbejde og gÞre en indsats. Det er i hvert fald det, som har bragt os til der hvor vi står i dag. Og det som skal bringe os videre.
Donationer & Koncept
Når du handler hos buy aid, kÞber du ikke bare en vare, men er samtidig med til at stÞtte en god sag. Vores koncept bygger på en unik men enkel kombination af indkÞb og donation. Vi fokuserer på at tilbyde produkter, hvor produktionen er foregået under etisk korrekte forhold. Derfor samarbejder vi med virksomheder, der respekterer menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder og miljÞhensyn i hele vÊrdikÊden
Vi påbegyndte dette arbejde i 1996
Gennemsigtighed og åbenhed
Gennemsigtighed og åbenhed er kodeordet i vores arbejde
Vores vÊrdigrundlag tager udgangspunkt i âopen mind, Heart and businessâ, og vi lÊgger vÊgt pÃ¥ en transparent tilgang til firmaets nÞgletal.
Vores forretningsmodel garanterer at for hver gang du kÞber for kr. 1.000, sender vi kr. 100 videre vores partnere. Vi garanterer at 10% af omsÊtningen, hvilket er deres sikkerhed for en stabil donation.
Overstiger indtjeningen hos buy aid Group på årsbasis den samlede donation, så udloddes 50 % det resterende overskud til de respektive organisationer. Således at buy aid aldrig kan opnå en fortjeneste, der overstiger den samlede donation.
Vores årsregnskab er offentligt, samt donationen til vores NGO -partnere revideres årligt af at en statsautoriserede revisor, så der er 100 % transparens.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Salg med samfundsmÊssige aspekter.
Jeg ville Þnske at flere virksomheder ville gÞre som Buy-Aid. Altså at donerer penge til velgÞrenhed.
Jeg har igennem mange år handlet med Buy-Aid og har set det som en fordel, at de har en samfundsmÊssig aspekt i deres salgspolitik. Over 43 millioner i uddelt i DK må vel tale sit eget sprog !
Nuvel, det er også business - men man står jo frit om man vil modtage varerne eller ej - der er så vidt jeg ved fri returret.
Jeg kan kun anbefale Buy-Aid.

buy aid A/S ããã®åç
Gode produkter - HjÊlper med at gÞre en forskel!
Vi har igennem flere år kÞbt diverse produkter igennem buy aid med stor tilfredshed. Produkterne er fine, kommer hurtigt efter bestilling og som et ekstra plus er vi med til at gÞre en forskel for bÞrn i nÞd.

buy aid A/S ããã®åç
Professionel fundraising er ikke kendt i Danmark
Vi har brugt Buy-aid i en årrÊkke og har primÊrt kÞbt vand med vores logo på (det er billigt når mand kÞber mange) og kuglepenne. Konceptet med professionel fundraising er ikke så udbredt i Danmark, men jeg syntes det virker fint - og de giver 10% af deres omsÊtning til velgÞrende organisationer - ikke 10% af det de faktisk tjener efter at have kÞbt varer, haft personale til at sÊlge og levere varerne. Som jeg ser det så er Buy-aid et privat firmat som velgÞrendeorganisationer kan outsource telesalg til, uden at de selv kan ansÊtte og oplÊre telesalgsmedarbejdere.

GOD GERNING - BÃR BELÃNNES
Igennem flere år har jeg haft kontakt med Buy Aid og det er et super koncept. KÞb og stÞt, på samme tid. Lad os for en gangs skyld fremhÊve et firma, som lever op til deres ansvar og etik. Ja - de giver penge videre til deres samarbejdspartner indenfor forskellige velgÞrende organisationer. Ja - de sÊlger nogle fornuftige produkter og det er business. Men man må altså tjene, for at kunne yde. Som oftest bliver de som ikke har rent mel i posen vist frem i nyhedsudsendelser og aviser - for engangs skyld skulle man måske vise en succes historie - Buy Aid A/S.

Det er sÊrdeles behageligt at handle med BUY AID
Min familie og jeg har gennem mange år handlet med BUY AID
Vi bliver ringet op et par gange om året af den samme sÞde dame, hun ved hvad vi tidligere har kÞbt og gennemgår om vi mangler nogle varer.
Vi kÞber jÊvnlig kaffe, deres dejlige chokolade gaveÊsker,
posters o.s.v. Det som er behageligt ved at handle med BUY AID er at der ikke er salgsprÊdiken og kÞbetvang, hvis vi siger at det mangler vi ikke nu, så er den sludder overstået. Hvis vi lÞber ud for en vare inden damen ringer igen, så ringer man blot, så har man den Þnskede vare på 2-3 dage.
5 Stjerner til BUY AID

Win - win i min verden
Jeg ringede til dem, da jeg skulle bruge nogle kontorartikler ASAP. Jeg fik en dag til dag levering, fine varer og var så samtidig med til at gÞre en forskel for nogle bÞrn.
Det er win-win i min verden og jeg gÞr det gerne igen.

Absolut upåklageligt
I vores lille firma handler vi kaffe og chokolade hos buy aid.
Det er sÞde og rare sÊlgere vi bliver kontaktet af, og de respekterer også når vi siger nej tak. Når vi bestiller har vi varerne inden for et par dage, og hvis vi kontakter buy aids kundeservice, bliver altid mÞdt af servicemindede og hjÊlpsomme medarbejdere.
Vi synes at produkterne er af hÞj kvalitet og vi kÞber gerne gennem buy aid så vi er med til at gÞre en forskel.

God kaffe og chokolade â 10% til bÞrn i nÞd og arbejdspladser
Vi er et lille reklamebureau og vi er til kaffe af rigtige hele bÞnner og god chokolade. Og udover at det er herligt at kunne byde vores kunder den gode kaffe, så er det en perfekt samtidig at sende 10% afsted til bÞrn i nÞd og fastholde jobs til mange, mange mennesker - både hos Buy Aid og deres leverandÞrer.
Bigom Grafisk - Kirsten Bigom

buy aid A/S ããã®åç
Mange års godt samarbejde !
Vi er en lille radiostation, som igennem mange år har gjort brug af Buy Aids produkter, vel vidende at de måske er lidt dyrere, men - at overskuddet går til at hjÊlpe i både den 3. verden og også de udsatte bÞrn her i Danmark,har gjort at vi har kunnet og stadig er med til at gÞre en forskel..Vi har igennem årene kÞbt kuglepenne(de bedste der findes), gule labels, kaffe(luxus) chokolade og bolsjer.Vi har altid vÊret tilfredse med den måde vi er blevet kontaktet på, altid en rar og behagelig stemme i rÞret...og ingen sure miner, hvis vi siger, at vi ikke mangler lige nu.
God service....gode produkter ...og en hjÊlp til de, der har brug for det.
Anna Mona Haddaoui
Radio RÞdovre

Så lad mig dog vÊre !!!
Det er nu 4. gang jeg bliver ringet op. FÞrste gang er det en sÊlger der prÞver at sÊlge en pakke til et cirkus, så fattige bÞrn i Danmark kan komme i Cirkus Arena., i samarbejde med folkekirkens nÞdhjÊlp og ForÊldrefonden.
Jeg siger pÊnt nej, forklarer midlerne ikke er til det osv osv.
Der går 1 dag, så er der en anden sÊlger der ringer.
Jeg fortÊller at jeg ikke Þnsker flere opkald.
Dette bliver registreret efter deres eget udsagn.
DernÊst bliver jeg ringet op IGEN hvor jeg ikke når at tage min telefon. Jeg ringer op til dem på et andet nummer og selvfÞlgelig bliver jeg lovet at de ikke kontakter mig igen.
Der går yderligere dage, hvor jeg så IGEN ser et 33379708 nummer, hvor jeg ringer op til deres hovedkontor.
Her taler jeg med en dame, der godt kan se at der er noteret at jeg ikke skal kontaktes mere, men hun kan ikke gÞre noget/ÃNSKER ikke at gÞre noget..
Hvad har man lÊrt af dette?
- Jeg kommer aldrig i nÊrheden af at stÞtte hverken Folkekirkens NÞdhjÊlp, Cirkus Arena ELLER forÊldrefonden!!

Super professionelt koncept
Tak til Buy Aid for den altid professionelle tilgang til alle tingene. Har intet overhovedet på Buy Aid, og mener det er perfekt man kan hjÊlpe store organisationer som Folkekirkens NÞdhjÊlp, Unicef osv. via kÞb af varer ved Buy Aid. Man kan ikke redde verden, men man kan gÞre en forskel ved at give et bidrag via Buy Aid. Godt gået og kÞr på I har fat i det helt rette med dette.

buy aid A/S ããã®åç
Fik klaret chokolade til julegaverne og samtidig stÞttet et godt formål
Vi har lige kÞbt 11 Êsker chokolade til en fornuftig pris som del af vores årlige personale julegave, og 10% af omsÊtningen går samtidig til et velfungerende formål. SÊlger var behagelig, saglig og på ingen måder pågående. Varen kom velpakket og til aftalt tid. En helt igennem god oplevelse herfra.

buy aid A/S ããã®åç
SkuppellÞs udnyttelse af givere af humanitÊr hjÊlp
Ãnsker du at give penge til humanitÊr hjÊlp sÃ¥ undgÃ¥ Buy aid (og andre tre parts indsamlingsfirmaer) og giv/kÞb i stedet direkte pÃ¥ den relevant humanitÊre organisation hjemmeside.
Buy-aid er et skruppellÞst foretagende som udnytter omsorgsfulde menneskers godtroenhed til egen profit.
En medarbejder på vores institution blev for nyligt overtalt til at kÞbe produkter for ca. 900 kr. hos buy-aid. Vedkommende er blevet oplyst, at institutionen på denne måde kan hjÊlpe Folkekirkens nÞdhjÊlps arbejde.
Medarbejderen blev ikke på noget tidspunkt oplyst, at Buy aid kun giver 10% af overskuddet fra salget af produkter til FKN.
For de ca. 900 kr. har vi fået en stor pose med bolsjer samt nogle kuglepenne. Reel vÊrdi? Formentlig omkring 90 kr.
Folkekirkens nÞdhjÊlp får kun 10% af overskuddet fra Buy-aids salg.
Utroligt, at de vil fortsÊtte med at samarbejde med Buy aid - agumentationen herfor er alene, at de ikke har modtaget klager fra kunder om Buy aid - hvilket jo er naturligt, da man som kunde/giver ikke er bekendt med at kun en forsvindende lille del af pengene går videre til F.eks. Folkekirkens nÞdhjÊlp.
Buy-aid fortsÊtter formentlig ind til der kommer for stor bevågenhed på firmaets metoder - og så starter de únder et andet navn (de har allerede andre firmanavne). Derfor GIV direkte til organisationerne.
Ren chikane fortagende.
Dette firma må udemÊrke sig ved at vÊre et af de mest ihÊrdige, i forsÞget på at lokke danske virksomheder/butikker til at stÞtte diverse formål..
De bliver ved med at kontakte en, nÊrmest dag og nat, til trods for at man flere gange har gjort dem opmÊrksom på at man ikke Þnsker at stÞtte deres indsamlinger...Hvor det kun er 10 procent af salget der går videre til disse formål.
De bruger sÊrligt deres salgstrick med at når man kÞber en af deres vare, så er det fradragsberettiget og kan trÊkkes fra i firmaets driftsomkostninger, dette er også helt korrekt, men hvorfår kÞbe noget gennem et firma der kun giver 10 procent videre, og putter resten af fortjenesten i lommen, når man kan gå direkte ind og stÞtte de samme organisationer med penge, og trÊkke disse penge fra på nÞjagtig samme måde som hvis de var kÞbt hos buy-aid...Forskellen er at hvis man selv gÞr det direkte, ja så går alle pengene til det formål man Þnsker at stÞtte, fremfor at de ryger i lommen på alle andre undervejs.... Og ved selv at gÞre det, ja så slipper man jo også for at Êde deres tÞrre chokolade, som man jo bare kan kÞbe til en 1/4 af prisen i almindelige butikker.

OvertrÊdelse af markedsfÞringsloven
Under dÊkke af at vÊre en velgÞrende organisation mener sÊlgerne fra BuyAid at det er OK at tilsidesÊtte markedsfÞringsbeskyttelse. Det er altså ikke OK.

ikke helt i orden
Mit firma blev kontaktet af buy-aid som ville sÊlge kaffe.
jeg kÞbte en god potion, da det jo gik til et godt formål, bagefter fandt jeg ud af at det var 10 % der gik til nÞdhjÊlp, hvilket jeg overhoved ikke var blevet fortalt.
det vÊrste er vel nÊsten at jeg nok havde kÞbt det alligevel, hvis de havde fortalt det, da det er ret let at trÊkke fra i regnskaberne pga man får en faktura. Men en stjerne fordi det ikke blev fortalt til mig.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã