レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har vÊret hos mange tandlÊger gennem årene, men Jens Malte er den dygtigste og mest elskvÊrdige jeg har vÊret hos. Også stor ros til det sÞde klinik personale. ❀

䌁業が回答したした

Fra det Þjeblik, jeg trÃ¥dte ind, blev jeg mÞdt af det imÞdekommende personale, der straks fik mig til at fÞle mig velkommen. Klinikkens fokus pÃ¥ hygiejne og moderne teknologi, isÊr den nye airflow-mas... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg mÃ¥ bare sige, Jens Malte og hans hold er helt igennem eksemplarisk. Alt sker meget omhyggeligt, empatisk, servicemindet og effektivt. Det er fÞrsteklasses hÃ¥ndvÊrk og jeg oplever at rÃ¥dgivningen e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bedste tandklinik - vÊrd at flytte efter! Behagelig oplevelse, sÞde mennesker, dygtige tandlÊger og tandplejere. Jeg har tidligere gÃ¥et hos Jens Malthe pÃ¥ klinikken pÃ¥ Frederiksberg. Da han flytted... もっず芋る

䌁業情報

1. 歯科医垫
  2. 矎容歯科医
  3. 歯科医院
  4. 歯科衛生士
  5. 口腔倖科医
  6. 歯のホワむトニング サヌビス

圓該䌁業による蚘述

I Nesas tidligere hovedsÊde på Strandvejen 102E, har vi opfÞrt en af områdets mest moderne tandlÊgeklinikker. Klinikken, der er på over 300 kvm, er indrettet således, at der er taget hensyn til at skabe optimale forhold for patienterne, så behandlinger og patientpleje har primÊrt fokus. Klinikken er udstyret med nyeste teknologi for at opnå de bedste behandlingslÞsninger og et hÞjt informationsniveau overfor vores patienter.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

23件のレビュヌ

Behagelig oplevelse!

2026幎5月1日

Hej Karen!
Tak for din fine anmeldelse og den store ros!

Mvh. Tandklinikken Helleruphus

Fremragende kunsthåndvÊrk

Fremragende kunsthåndvÊrk! TAK!

2026幎3月16日

TandlÊgeklinikken Helleruphus からの回答

Tak for de 5 flotte stjerner )

Vi glÊder os til at se dig på klinikken igen! Tak for både blomster og vin.

Fra det Þjeblik

Fra det Þjeblik, jeg trådte ind, blev jeg mÞdt af det imÞdekommende personale, der straks fik mig til at fÞle mig velkommen. Klinikkens fokus på hygiejne og moderne teknologi, isÊr den nye airflow-maskine, imponerer. Man fornemmer virkelig, at de strÊber efter at give patienterne den bedst mulige oplevelse. Tak!

2026幎3月2日

TandlÊgeklinikken Helleruphus からの回答

Tak for din fine anmeldelse!
Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse. Tak fordi du deler den!

Tryg og kvalificeret behandling - 5 stjerner

Jeg har vÊret glad patient hos TandlÊgeklinikken Helleruphus i mange år og anbefalet klinikken til mange andre, der er lige så glade for den, som jeg er.

Den er nÊppe blandt de billigste tandlÊgerklinikker, som du kan finde, men den er helt klart blandt de allerbedste, og jeg kunne ikke drÞmme om at skifte.

Fagligheden er tårnhÞj og alle er behagelige og imÞdekommende, altid.

5 stjerner for tryg og kvalificeret behandling.

2025幎9月15日

Hej Lena!
Mange tak for din fine anmeldelse og stjerner.
Vi er glade for at vores hÞje faglighed bliver vÊrdsat og bemÊrket!

Mvh Tandklinikken Helleruphus

Altid god og venlig stemning

Lige fra receptionen til den skÞnne tandlÊgestol er behandlingen i top. Lys og venlig atmosfÊre i klinikken, topmoderne udstyr og MEGET kompetente og venlige medarbejdere. Jens &co. forstår at skabe en rar og beroligende 'oplevelse', samt - virker det til - et godt arbejdsmiljÞ. Tandrensning har nået et helt nyt level med Rikke og hendes nye "AirFlow", og Jens er god til at forklare og diskutere behandlingsmulighederne.
Kan kun varmt anbefale Helleruphus.

2025幎8月6日

KÊre Gertrud!
Mange tak for din fine anmeldelse og stjerner.
Vi er glade for at vores nyeste tiltag, Airflow er vÊrdsat samt vores dygtige medarbejder!

prÊcision og professionalisme

Jeg kan ikke andet end at give min varmeste anbefaling til Cathrine NÞrgaard! Hun er en exceptionelt dygtig og omhyggelig tandlÊge, der bÃ¥de mestrer behandling og Êstetisk tandpleje til perfektion. Hendes prÊcision, professionalisme og sans for detaljer gÞr hver eneste behandling til en tryg og behagelig oplevelse. Ikke nok med at hun er teknisk fremragende – hun er ogsÃ¥ imÞdekommende, empatisk og skaber en rolig atmosfÊre. En sand mester inden for sit fag! <3

2025幎2月4日

Hej Patrycja :)
Cathrine er tandlÊge på Callisensvej 2900 Hellerup og ikke hos os. Så du har skrevet anmeldelse på den forkerte tandlÊge.

Mvh Pernille Mathilde.

Tryghed og Êstetik

Det er nu godt 1 1/2 år siden, jeg fik min fÞrste behandling hos TandlÊgeklinikken Helleruphus, og jeg er rigtig glad og tryg ved at vÊre patient hos dem.

Jeg har efterhånden fået lavet en del behandlinger hos dem, bl.a. rettet op på mit smil med plast, så fortÊnderne fremstår med en mere "ensartet facade", udskiftet diverse gamle plastfyldninger i kindtÊnder samt fået lavet rodbehandling m.v. Derudover mÞder jeg hver 3. måned til tandrensning hos klinikkens meget dygtige tandplejere.
Jeg er rigtig glad for at have skiftet tandlÊge til Helleruphus, da jeg fÞler mig i meget trygge hÊnder. Helleruphus går op i Êstetik og tryghed. Som patient hos dem, fÞler jeg, de er på forkant med tingene og kan rette op på tingene i oplÞbet. Derudover er personalet altid utrolig serviceminded, smilende og altid i godt humÞr.

Jeg kan varmt anbefale Helleruphus.

2025幎1月6日

Hej Helle.
1000 tak for din anbefaling! Det er vi super glade for! :)

En varm anbefaling af Helleruphus

En varm anbefaling af Helleruphus. Det er altid en god oplevelse at blive budt velkommen af sÞde og åbenhjertige mennesker. Og kompetencen er i top

2024幎12月19日

TandlÊgeklinikken Helleruphus からの回答

Tak for den flotte anbefaling :)

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen nÊste gang.

Fagligheden er i top

Fagligheden er i top. Aller medarbejdere yder en fÞrste klasses service.

2024幎12月18日

TandlÊgeklinikken Helleruphus からの回答

Tak for de 5 stjerner :D! Det er vi meget glade for!

GlÊdelig jul og godt nytår!

TandlÊge uden huller

TandlÊge uden huller
Venlig og kompetent behandling. Et behageligt sted at få ordnet sine tÊnder, når det nu skal vÊre, og det skal det jo. Kommer der 3 gange om året med min paradentose, og det har jeg tÊnkt mig at blive ved med. Noget af den er gået vÊk, når jeg går derfra. TÊnderne skinner, jeg er glad, og jeg kan ses i mÞrke.
Min mor på 92 kommer der også regelmÊssigt, og hun har ligeså mange tÊnder som jeg.

Anbefaling herfra

2023幎9月2日

Hej Lars :)
Mange tak for din fine anbefaling!
Vi er glade for både at have din mor og dig på klinikken :)
De bedste hilsner fra Tandklinikken Helleruphus

Bedste tandklinik

Bedste tandklinik - vÊrd at flytte efter!
Behagelig oplevelse, sÞde mennesker, dygtige tandlÊger og tandplejere.
Jeg har tidligere gÃ¥et hos Jens Malthe pÃ¥ klinikken pÃ¥ Frederiksberg. Da han flyttede derfra mistede jeg “kontakten” og var hos andre tandlÊger (1x*)
Nu har jeg skiftet tilbage til Jens Malthe og kan klart anbefale ham og hans dygtige team.

2023幎7月3日

Hej Anne :)
Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at du er kommet tilbage til os.

De bedste sommer hilsner

I trygge hÊnder.

Jeg har aldrig vÊret sÊrlig glad for at gå til tandlÊgen. Så hvis du har det ligesom mig og lider lidt eller meget af tandlÊgeskrÊk, så kan jeg varmt anbefale Jens Malte og hans team. De er alle top professionelle, empatiske, smilende og lyttende. Jeg fÞler mig altid tryg i deres hÊnder og går altid tilfreds ud af dÞren.
Tak for god service og god behandling.
⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎3月9日

TandlÊgeklinikken Helleruphus からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse Tina. :)
Selv tak!

// Tandklinikken Helleruphus

Fem stjerner, helt eksemplarisk oplevelse

Jeg må bare sige, Jens Malte og hans hold er helt igennem eksemplarisk. Alt sker meget omhyggeligt, empatisk, servicemindet og effektivt. Det er fÞrsteklasses håndvÊrk og jeg oplever at rådgivningen er meget Êrlig og faglig (jeg bliver ikke "solgt" noget), og stemningen er på sin vis hyggelig, for jeg slapper helt af. Jeg var for mange år siden ramt af tandlÊgeskrÊk, men den er pist forduftet, tak Jens, Mette, Caroline og Co.

2022幎11月18日

Tusind tak for din flotte anmeldelse Martin! :D
Den varmer!
Tandklinikken Helleruphus

Helleruphus:Klinikken du ikke vil hjem fra

Sådan har man det når man trÊder ind hos Jens og Co.Klinikken er smagfuld og lys.pesonalet er smilende og professionelle.Jeg skulle ha en dybdegående tandrensning i fÞrste omgang`
med henblik på inplantat senere da jeg havde flÊkket en kindtand.det blev til en fuldstÊndig smertefri behandling.Tre gange faktisk da jeg havde en del plak. om to måneder skal jeg så til tjek....og mÞde kÊbekirugen.det ser jeg frem til.Man fÞler sig tryg og i sikker havn.de bedste hilsner fra en meget tilfreds kunde Miichael

2022幎10月14日

TandlÊgeklinikken Helleruphus からの回答

Tak for din flotte anmeldelse Miichael :)
Vi Þnsker dig en fantastisk dag!

FÞrsteklasses tandlÊge *****

Jeg har aldrig vÊret vild med at gå til tandlÊge, men efter jeg er skiftet til Tandklinikken Helleruphus, og har oplevet Jens & co in action, er jeg overbevist om, at mine tandlÊgebesÞg kommer til at blive noget som jeg ser frem til hvert halve år.

Fik denne fÞrste gang ordnet en rodbetÊndelse i en kindtand, og sat krone på, og udover at udstyret i klinikken er topklasse, med 3D scanner af tÊnderne etc, det var hele vejen igennem en fÞrsteklasses oplevelse, hvor tandlÊgen talte mig igennem hele procesen.

Tak!

2022幎8月26日

TandlÊgeklinikken Helleruphus からの回答

Tak for din fine anmeldelse!

Bedste Tandklinik!!!

Jeg har i mange år Þnsket mig at få rettet mine tÊnder og få et flottere smil.

Jeg besluttede mig for at undersÞge mulighederne pÃ¥ markedet og valgte at besÞge Tandklinikken Helleruphus, da de tilbyder tandretning med "clear correct" - hvilket netop var det produkt jeg Þnskede at benytte mig af, baseret pÃ¥ en masse (Google 😉) research og anmeldelser.

Jeg kom ind på klinikken (Som iÞvrigt er den flotteste tandklinik jeg har besÞgt) og fik en rigtig god snak med Jens mht. muligheder og forventninger.

Derefter skulle jeg have taget et aftryk af mine tÊnder - hvilket blev gjort med en virkelig smart scanner. De scannede simpelthen mine tÊnder med en enhed på str. med en eltandbÞrste - totalt smertefrit og virkelig imponerende.

DernÊst blev mine skinner bestilt og da de ankom, skulle jeg ind på klinikken igen og have min 1. Skinne på.
På deres skÊrm viste de mig hvordan mine tÊnder så ud på det tidspunkt og hvordan de ville rykke sig fra skinne til skinne - og til sidst det resultat jeg kunne forvente.

Jeg skulle have 15 skinner på og hver skinne skal skiftes hver 2. Uge. Sommetider har jeg vÊret inde til kontrol hvor Jens har vurderet om alt rykker sig som det skal og der skal sommetider slibes lidt på tÊnderne så man kan gÞre plads til at de kan rykke sig - igen totalt smertefrit!

Jeg er nu nÊsten fÊrdig med min tandretning og forlÞbet er gået fuldstÊndig problemfrit. Jeg har virkelig fået god information undervejs og de er mega dygtige til at forklare og besvare alle spÞrgsmål.

Alt i alt har jeg bare haft en fantastisk oplevelse - så god at jeg nu har skiftet tandlÊge til Tandklinikken Helleruphus. ( endda selvom min transporttid er blevet 45 min lÊngere - og at jeg var tilfreds med min tidligere tandlÊge).

Jeg har netop vÊret forbi til en tandrensning derinde hos Mette - også en fantastisk oplevelse. Der er bare en rigtig god stemning på klinikken - det er virkelig nogle dygtige mennesker og så er de super behagelige og imÞdekommende.

TandlÊgebesÞg er nok noget de fleste ikke er fan af - men personalet hos Tandklinikken
Helleruphus har fået en fan i mig - tak for mit nye smil og fantastisk behandling!!

2021幎9月13日

TandlÊgeklinikken Helleruphus からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og tillykke med dit nye smil! :)
Tandklinikken Helleruphus

VÊret kunde hos dem siden de åbnede

VÊret kunde hos dem siden de åbnede. De seneste år er servicen faldet betragteligt og de finder ofte på små finurlige ekstra ydelser, som man fÞrst ved betaling bliver gjort opmÊrksom på. Senest afbestilte jeg en tid dagen inden og bad om udskydelse grundet Covid-19 til ugen efter, hvor jeg så blev forelagt en regning for udeblivelse???. Dette nÊgtede jeg, at betale og de "smed" mig så ud som kunde. Hysterisk adfÊrd i telefonen der tydeligvis bar prÊg af deres desperate forsÞg på at bibeholde kunder. Jeg kan absolut ikke anbefale dette sted og vil gerne advare imod deres praksis. Tyveri med hÞjlys dag dybest set.

2020幎6月9日

TandlÊgeklinikken Helleruphus からの回答

Vi er meget kede af at flere af jer har oplevet dårlig behandling og stemning heroppe på klinikken under den tidligere ejer.

D. 1/1-2021 overtog Jens Malte klinikken som der er en erfaren tandlÊge og som tidligere har drevet en stor klinik på Frederiksberg i 20 år.

Jens Malte er en tandlÊge der vil rådgive vores patienter på en etisk fin måde, og som kan sit håndvÊrk til perfektion.

Hvis at i/du har mod på det så håber vi meget at i/du har lyst til at give os en chance til!
Vi står i hvert fald klar til at tage imod jer/dig.

Mvh TandlÊge Jens Malte og han nye team.

God og smertefri behandling

Det kan ikke vÊre rigtigt, at den eneste anmeldelse af tandlÊgerne er til én stjerne.

Jeg er kommet hos tandlÊgerne i Helleruphus i 6 år nu, og har altid vÊret tilfreds med den behandling jeg har fået. TandlÊger og det almindelige personale er smilende og venlige, og jeg har altid fÞlt, at der er har vÊret tid og lyst fra klinikkens side til at tage hånd om de tandproblemer jeg måtte have.

Jeg kan klart anbefale klinikken til andre!

2015幎2月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。