Det har vÊret en fornÞjelse at have Byggekompagniet pÃ¥ besÞg og fÃ¥ malet alle vores vinduer. Malerne var professionelle og sÞde. Alt arbejdet blev udfÞrt efter planen. De var gode til at rydde pÊnt op... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fik malet mit sommerhus, meget tilfreds med hele forlÞbet. Fik tilbud sÞndag, arbejdet pÃ¥begyndt mandag p.g.a. godt vejr, super effektive, flot resultat og en lÞbende virkelig god kommunikation med Ma... ãã£ãšèŠã
Byggekompagniet malede hele vores hus, og gjorde et super stykke arbejde. Altid hurtige og gode svar, og meget imÞdekommende ift. at fÃ¥ udfÞrt opgaven bedst muligt. Arbejdet blev udfÞrt prÊcis som aft... ãã£ãšèŠã
Listen af mangelfuldheder blev blot ved med at gro... og da bank vej fejl overfÞrte for stort belÞb, sÃ¥ vi ALDRIG tilbagebetaling. Selvom vi fik lovet pengene retur. Efter sidste rate var betalt,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Byggekompagniet er et professionelt byggefirma, som udfÞrer alt fra nybyg til totalrenoveringer samt små og store håndvÊrkerydelser.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super sÞde malere
Super sÞde malere. Efter min benyttelse af byggekompagniet kan jeg erfare, at det er nogle sÞde og venlige malere at arbejde med. Tusind tak for hjÊlpen.
Fantastisk med dÞgnåbent
Fantastisk med dÞgnåbent. Jeg har haft en hektisk periode, både med flytning og maling af min lejlighed, så det har vÊret en stor hjÊlp at jeg har kunnet ringe til dem uanset tidspunkt og kunne få svar med et samme. Det kalder jeg service.
Glimrende service
Glimrende service. FÞr jeg kunne flytte ind i min nye lejlighed skulle der lige males inden. Herefter tog jeg kontakt til Byggekompagniet som sendte mig to malere som var profesionelle i deres vÊrk. Det gik godt for mig og derfor anbefaler jeg dem.
Bestemt anbefalelsesvÊrdigt
Bestemt anbefalelsesvÊrdigt. Jeg blev viderestilles til Byggekompagniet da jeg skulle have malet lejligheden jeg flyttede fra. Konsulenterne var venlige og servicemindede og håndvÊrkerne ligeså.
Sender mine anbefalinger
Så havde jeg besÞg af Byggekompagniet til noget malerarbejde som igen var en glimrende affÊre. Jeg var glad for servicen og sender mine anbefalinger.
Super håndvÊrkere som yder en god service
HÞflige og arbejdsomme håndvÊrkere
HÞflige og arbejdsomme håndvÊrkere. Bygge Kompagniet består af sÞde og hÞflige mennesker som virkelig er arbejdsomme og kan deres arbejde. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger.
Fin behandling
Fin behandling. Jeg havde to malere på besÞg som skulle male lejligheden jeg skulle flytte ind i over et par dage, og det var noget som de klarede super fint.
Super service med kompetente håndvÊrkere
Gnidningsfri malertjans udfÞrt
Gnidningsfri malertjans udfÞrt. Byggekompagniet blev valgt efter anbefaling da jeg stod og manglede malerarbejde efter en udskiftning af bolig. Alt foregik gnidningsfrit helt fra kundekontakten til udfÞrslen af arbejdet.
Tilfreds kunde!
Tilfreds kunde! Jeg stod og skulle bruge malerarbejde i hjemmet i forbindelse med min flytning, så firmaet som jeg skulle flytte med (Flyttekompagniet) tilbÞd at hjÊlpe mig med det også gennem deres sÞsterselskab Byggekompagniet og det gik bare helt fantastisk! Super venlige håndvÊrkere at arbejde med!
VeludfÞrt malerarbejde
VeludfÞrt malerarbejde. Efter at have taget kontakt til Byggekompagniet, på anbefaling, sendte Byggekompagniet to malerspecialister ud til mig til at kigge på huset, hvorefter jeg fik en samlet pris på det hele samt en deadline for arbejdet. Både prisen og deadline holdte til min store tilfredshed. Jeg anbefaler dem til alle.
Fantastisk arbejde
Fantastisk arbejde! Jeg hyrede Byggekompagniet til at stå for noget maling for mig, efter at deres sÞsterselskab, Flyttekompagniet havde flyttet for mig og ligesom flytningen blev malingen ordnet på fineste vis. Flyttekompagniet stod så for bortskaffelse af alt skraldet der var tilbage fra Byggekompagniets malerarbejde. Det fungerede bare så fint!
Tak skal i have
Tak skal i have. Dejligt med en dygtig elektriker (for en gangs skyld) veludfÞrt arbejde og også en rigtig tilforladelig pris!
SÞde håndvÊrkere med et smil på lÊben
SÞde håndvÊrkere med et smil på lÊben, og med krudt i hÊnderne! Maler og VVS arbejde veloverstået i dag.
Glimrende malerarbejde veloverstået!
Glimrende malerarbejde veloverstået! Vi havde flyttet alt vores inventar til opbevaring af Flyttekompagniet, så der kunne males over hele boligen. Byggekompagniet gav os et tidsinterval som de levede op til, hvor de også havde tilbudt os en tilfredshedsgaranti, som vi var meget trygge ved jeg kan nu en lÞrdag aften garantere alle for min tilfredshed. I bliver anbefalet!
Godt arbejde
Godt arbejde. Vi skulle have renoveret vores facaden på vores hus og stod og ledte efter nogen til at klare opgaven da vi fik anbefalet Byggekompagniet af en bekendt. Og den anbefaling er jeg glad for vi lyttede til for resultatet er simpelthen så flot
Super Duper
Super Duper. Jeg fik bejdset og lakeret mit stuegulv og jeg må sige at jeg er rigtig glad og tilfreds med det skÞnne resultat. tak!
Rigtig godt maler arbejde
Rigtig godt maler arbejde. Virkelig dygtige folk, god pris, hurtig eksekvering, og et veludfÞrt malerarbejde. Hvad mere kan man Þnske sig?
Fedt fedt fedt!
Fedt fedt fedt! Dygtige VVSâere! de gjorde et super arbejde og sÃ¥ var de ydermere super flinke. Dem vil jeg ikke tÞve med at bruge for fremtiden.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã