レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Duktig personal och bra material, men upplÀgget gör att det inte gÃ¥r att komma i kontakt med de om nÃ¥got trasslar till sig vid bestÀllning. Ringa gÃ¥r inte. Telefonnummer Àr nedstÀngda. Chatta - g... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Hej alla ! Har handlat pÃ¥ byggmax sedan de öppnade. Det har vÀl varit trevligt varor med lite olika kvalitet dock. Köpte ett parkegolv standard kvalitet 100 m2. Stavarna har slÀppt pÃ¥ en brÀda i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

LÀste igenom nÃ¥gra av mina omdömen om olika företag o kom pÃ¥ att det lÀtt blir de negativa upplevelserna som tar över och fick ett "akut" behov att nyansera mej. Handlar ganska ofta pÃ¥ Byggmax i Al... もっず芋る

䌁業情報

1. 店
  2. DIY甚品店
  3. 金物店
  4. 材朚店
  5. リフォヌム業者

Byggmax に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Byggmax vÀlkomnar alla hemmafixare och proffs - oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nÃ¥ sina byggdrömmar.

HÀr köper du byggvaror av bra kvalitet till låga priser, på ett enkelt och schysst sÀtt.

Med över 120 butiker i Sverige och en e-handel med över 50 000 varor Àr Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-sjÀlv-produkter.

VÀlkommen in i butik eller till vår e-handel!

2.2

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Duktig personal - vÀrdelöst upplÀgg

Duktig personal och bra material, men upplÀgget gör att det inte går att komma i kontakt med de om något trasslar till sig vid bestÀllning.
Ringa går inte. Telefonnummer Àr nedstÀngda.
Chatta - går inte. Man kommer till en ovanligt korkad AI bot.
Mail - man kommer till samma AI bot, men efter flera dagars svarslatens fick jag till slut ett svar.

Det blir mycket stress nÀr man sitter med en felaktig order som Àr på vÀg till en underleverantör, och man har ingen möjlighet att rÀtta upp den!

2026幎3月9日
5぀星のうち1の評䟡

Varning för byggmax nÀr du ska

Varning för byggmax nÀr du ska reklamera en produkt helt omöjligt nÀr du kontaktar dom idiotiska papper du ska fylla i Även om du har bifogat kvitto foton mm och det rÀcker inte gÃ¥ tillbaks till butiken utan du mÃ¥ste mÃ¥ste anmÀla via webben och blir det omstÀndigt

2026幎3月9日
5぀星のうち1の評䟡

Leveransdatum som inte hålls mm.

Leveransdatum som inte hålls.
Kundservice som inte återkopplar.
Vilseledande beskrivning av produkterna på hemsidan.
Leveranser som inte samordnas, man får en leverans som Àr uppdelad på flera sÀndningar och dÀrmed flera fraktkostnader. Kort sagt urdålig.
Jag kommer inte att handla på Byggmax mer.

2026幎2月27日
5぀星のうち3の評䟡

Garanti Àrende golv

Hej alla ! Har handlat på byggmax sedan de öppnade.
Det har vÀl varit trevligt varor med lite olika kvalitet dock.
Köpte ett parkegolv standard kvalitet 100 m2. Stavarna har slÀppt pÃ¥ en brÀda i vardagsrummet ! Omöjligt att fÃ¥ igenom en reklamation utan att ge en hel byggbeskrivning med kvitton pÃ¥ hela plattan golvvÀrme diff spÀrr underlag . Jag vill inte byta ut golvet jag vill bara ha en brÀda fixad med limslÀpp
 och de har delvis AI kundtjÀnst helt hopplöst 😩
Mvh Peter

2026幎2月13日

Ofattbart dåligt

Köpte rundstång diameter 4mm förra veckan. Behövde en till. Slut. Inget konstigt. Som vanligt hos er sen många år. Men. Kollar på Google och ni ska ha. Klickar på lÀnken i google för rundstång 4mm på byggmax. Finns inte. Går in på er urusla hemsida och söker. Finns inte. Wow. Byggde hela mitt hus med virke och annat från byggmax för 25 år sen. Ni har blivit så dåliga att det tamejfan inte Àr sant. Inte bara jag som tycker det. Hantverkare jag kÀnner sÀger samma sak. Butiken i Arlandastad tex, alltid tomt på kunder.
Stryker er ur mitt medvetande.
Betyget hÀr talar sitt tydliga språk. Likaså trådar på ett gÀng forum. Hoppas ni konkar.

2026幎2月6日
5぀星のうち1の評䟡

Antaglig hårt hållen personal eller

Antaglig hårt hållen personal eller bara icke service minded.
Handlade skulle ha 2 st 3m regel 45×120. det finns 3.3 I saldot men det visade sig vara 3.6 . funkar.
så jag tar dem ur 3.6 facket. Men de varc3.9 ett tullfÀlligt (inte lika fina) part som de lagt ovanpå. Jag tycker då han får vÀl då bjuda på samanlagt 0.6 m (fel lÀngd och sÀmre kvallite). nix men jag fick åka runt och byta om jag ville... Jag frågade då om han skulle hjÀlpa till då riktiga högen 3.6 låg en brabit under 3.9. Det tÀnkte han inte göra. Så jag frågade då om han verkligen förvÀntade sig att jag skulle lÀgga tillbaks all 3.9 reglar. Så jag betalade snÀllt och de har en kund som alltid gillat byggmax mindre. Allt för 0.6 x 36kr b sortimen dessutom.

2026幎2月2日
5぀星のうち2の評䟡

Justerar inte felaktiga lagersaldon

Besökte Byggmax, Mörtlösa, Linköping för tre dagar sedan för att köpa en trappstege med 5 steg, efter att ha kollat butikens lagersaldo. Det skulle enligt detta finnas 1 st i lager. VÀl dÀr konstaterade jag att det inte fanns någon sådan. Jag frågade då personalen, som verkligen anstrÀngde sig för att kolla om den eventuellt fanns på annan plats, men det gick inte att hitta den. Deras slutsats blev då att det var ett felaktigt lagersaldo. Jag Àr dÀrför mycket förvånad över att lagersaldot då inte justerades omedelbart och Ànnu mer förvånad nÀr jag ser att det fortfarande inte Àr Àndrat. Detta tyder på brist på rutiner eller brist på efterlevnad och initiativkraft. Det blir dÀrför ett lågt betyg!

2026幎1月25日
5぀星のうち5の評䟡

Byggmax i Alingsås

LÀste igenom några av mina omdömen om olika företag o kom på att det lÀtt blir de negativa upplevelserna som tar över och fick ett "akut" behov att nyansera mej.

Handlar ganska ofta på Byggmax i Alingsås. Kanontrevlig och hjÀlpsam personal. NÀstan alltid bra varor och nÀstan alltid till bra pris. De Àr absolut vÀrda en 5:a!

2025幎12月14日

Dålig parkettgolv och VÄRRE kundservice

Köpte parkettgolv och nÀr hantverkare skulle montera dem så mÀrkte de att på korta sidan var det stora nivå skillnad. Vi skickade bilder och gjorde en reklamation.

Så de höll på med att fråga om bild efter bilder hela tiden. Tror de fick över 20 bilder och video.

Plus kvitto på foam mm.

Fick vÀldigt dåligt service nÀr jag kontaktade kundtjÀnst. De påstår att hantverkare varit okunnig vid installation. Och inget fel vid parketten.

Vi köpte från annan butik och samma "okunnig" hantverkare monterade dem. Perfekt!

Gör ni som lÀser samma sak också! Köp från andra! INTE BYGGMAX!

2025幎12月11日

Besökte Bygg Max i Mellbystrand idag

Besökte Bygg Max i Mellbystrand idag. Åkte dit för att köpa golvlister,, kollade upp saldo innan vi Ã¥kte och det fanns hemma. Kommer in i butiken och det stÃ¥r 2 st personal i kassan,, just dÃ¥ inga andra kunder i butiken. GÃ¥r ut pÃ¥ brÀdgÃ¥rden och hittar inte det vi letar efter gÃ¥r tillbaka till kassan och frÃ¥gar efter golvlistorna som finns i saldo. Det visar sig att produkterna finns hemma, men inte Àr uppackade. Ber Magnus ” plastchef tydligen” om kan hjÀlpa oss, men han sÀger att dom hade inte tid och dom stÀngde om 45 min, sÃ¥ vi fick Ã¥terkomma imorgon. Vi erbjuder oss att hjÀlpa till,, han visar oss pallen pÃ¥ lagret och sÀger att det tar lÃ¥ng tid och packa upp. Vi frÃ¥gar om han kan lyfta ner pallen,, listorna kanske ligger överst,, men det fanns ingen möjlighet till det.
Har aldrig blivit så dåligt bemött i en butik!!
Tur det finns andra butiker att handla i,, mitt första och sista besök pÃ¥ Bygg Max i Mellbystrand

2025幎11月30日

Kontant betalning

En ren hink med kallt vatten för er ide att frånta svensken möjligheten o handla för kontanter...Jag var låg på kontot,o valde ta mina trygga sparade nödpengar ifall kris,men lastad o klar,så fick jag först ett nej o betala i en kassa då det var sjÀlv scanning,o företaget slutad ta sedlar.Sedan måste fråga om mina varor var kollade på slÀpet,för sedan bli best gå till sjÀlv scanningen..Så Byggmax får rakt streck av mig...Fick tömma sista på mitt konto,o lÀmna urskrapad,men med tusentals kontanta i börsen.Svenska kronan Àr garanterad av staten.Alltså ett legitimt betalningsmedel.Blir annat företag jag kollat upp som tar kontanter.

2025幎11月17日
5぀星のうち1の評䟡

"Det Àr idioterna i Stockholm som Àr problemet"

BestÀllde takstege den dagen internet hÀngde sig, fick fel grejer, fick uthÀmtningspåminnelse innan bestÀllningen kommit in till butiken. Omöjligt att returnera i butik. Måste sjÀlv betala returen för felet Byggmax gjort. Har pratat med personal på Byggmax i
I 5 olika stÀder och de sÀger samma sak "Det Àr idioterna i Stockholm som Àr problemet" sorligt nÀr man Àr så vÀrdelös som koncernchef att både personal och kunder tycker samma sak. Har slutat handla på Byggmax.

Har gått över till kon

2025幎10月15日

DÃ¥lig kundservice

Handlade på Byggmax i Marieberg, personalen registrerade fel lÀngd på virket. Jag upptÀckte detta efter att ha betalat och påtalade detta. Inga problem, rÀtt lÀngd registrerades men helt plötsligt blev jag bortdribblad och fick lÀgga ut ytterligare ca 2000 kr för att betala före det korrekta beloppet. Sen skulle jag glatt vÀnta 4 bankdagar på att det felaktigt debiterade beloppet skulle återbetalas.
Påtalade det orimliga i att jag skulle låna ut pengar till byggmax pga deras misstag men möttes bara av en axelryckning. Mailade till kundtjÀnst men dom behagar inte ens svara.

2025幎11月9日

BestÀllde en diskbÀnk 24 oktober

BestÀllde en diskbÀnk 24 oktober, finns i lager hos leverantören enligt nÀtet.
Fick orderbekrÀftlese hemleverans om 5 - 10 dagar.
Fick uppdaterat levensbesked skickas 5 Nov.
Har inte fått den, ringde kundtjÀnst AI.
Skulle bokstavera order, prova 7 ggr sen fick besked tyvÀrr kan ej hjÀlpa dig. Ringde igen samma resultat.
Tolka Xerxes som 6 varje gång. Har skickat mail till kundtjÀnst inget svar men dÀr sitter vÀl också en AI robot. HANDLA EJ AV BYGGMAX på nÀtet. Lars

2025幎11月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス