Bygghemma.se レビュヌ 30,075

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bra priser, snabba leveranser, bra hantering av ev fel Jag har bestÀllt ett antal produkter, senast ett element. Bra pris och snabb leverarns. Vid nÃ¥got tillfÀlle har det varit fel pÃ¥ produkten och d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

LÀtt att bestÀlla handtag av er och hjÀlpsam kundservice som ordnade att grannen Maria Jons kunde hÀmta Ã¥t oss sÃ¥ snickarna kunde fÃ¥ det i tid . TyvÀrr fick jag fakturan först med pÃ¥minnelse men det... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

BestÀllde all inredning till mitt badrum. Mycket nöjd med kvalite och service. Leveransen blev försenad nÃ¥gra dagar vilket Àr det Ànda minus. Fick en blandare som lÀckte vatten. Inga större kons... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Synd att ni delar upp leveransen Jag fick wc stol med hemleverans men fixturen och spolknapp skulle jag hÀmta pÃ¥ utlÀmningsstÀlle Fixturen Àr nÀstan lika tung som wc men betydligt mer otymplig- sk... もっず芋る

䌁業情報

1. 金物店
  2. 济宀リフォヌム業
  3. ドア専門店
  4. フロヌリング斜工請負業者
  5. ガヌデン センタヌ
  6. むンテリア デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

PÃ¥ Bygghemma.se hittar du nÀrmare en halv miljon produkter för hem och trÀdgÃ¥rd. Utöver det smidiga att handla direkt frÃ¥n vÃ¥r webbshop dygnet runt kan du Àven ringa in din bestÀllning vardagar mellan 09.00 – 19.00 och helger mellan 08.00 – 17.00. För att underlÀtta ytterligare inför ett köp finns dessutom vÃ¥ra visningsbutiker dÀr du kan du se och kÀnna pÃ¥ ett urval av vÃ¥rt sortiment. DÀr kan du ocksÃ¥ fÃ¥ hjÀlp av en personlig rÃ¥dgivare att göra din bestÀllning. Efter bestÀllning levereras dina varor direkt hem till dig eller till ditt nÀrmaste utlÀmningsstÀlle.

Inget vanligt byggvaruhus

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Mycket dålig reklamationsupplevelse

BestÀllt grejer till en elfa garderob med hyllsystem, belysning skenor och skjutdörrar. Skadad takskena och defekt golvskena samt ingen belysning levererad. Haft kontakt med kundtjÀnst tre ggr, först mycket vaga besked om vad som skulle ske. Senaste personen sa sig bestÀmt ha lagt en ny order åt oss men sedan på nytt hÀnder ingenting. Inga besked om nÀr varorna ska skickas eller vad vi vÀntar på. Har nu gått tre veckor.

2026幎3月11日
5぀星のうち1の評䟡

Jag har bestÀllt en lekplats frÃ¥n detta

Jag har bestÀllt en lekplats frÃ¥n detta företag och har fortfarande inte fÃ¥tt nÃ¥got svar. Jag har ringt flera gÃ¥nger och varje gÃ¥ng fÃ¥r jag höra samma sak – “systemfel” och att de mÃ¥ste prata med sin chef. Det Àr helt oacceptabelt.
Under tiden står jag med en trasig lekplats och skadade delar som jag inte kan göra någonting med. Ingen tar ansvar, ingen återkopplar och jag får inga riktiga besked.
Detta Àr extremt oseriöst och visar på total brist på respekt för kunder. Jag kommer aldrig handla hÀr igen och rekommenderar starkt att andra undviker detta företag.

2026幎3月11日

NIE POLECAM!!!!!PRZY ZAKUPIE O MALO NIE

NIE POLECAM!!!!!PRZY ZAKUPIE O MALO NIE WESZLI W DUPE ALE JAK SIE ZEPSULA POMPA CIEPLA TOBZACZELY SIE SCHODY.OD 4 MIESIECY WALCZE Z FIRMA KTORA ZA WSZYSTKO OBWINIA MNIE,ZE MAM ZA ZIMNO W DOMU ZE TO ZE TAMTO
ZADZWONILEM DO DAIKIN (BO TAKA MAM POMPE)OPOWIEDZIALEM CO JEST A ONI NA TO ZE NIE,ALEZNIE ILE STOPNI BEDZIE W DOMU TO PKMPA MUSI DZIALAC BO MA TAKIE PRZEZNACZENIE

2025幎11月19日

Jag rekommenderar inte Bygghemma

Jag rekommenderar inte Bygghemma. Jag köpte ett bubbelbadkar som sprack efter bara två och ett halvt år vilket Àr helt konstigt för en så pass dyr produkt. NÀr jag kontaktade dem fick jag ingen ersÀttning och inget ansvar togs för problemet. VÀldigt dålig kvalitet och en kundservice som inte hjÀlper alls. Jag vill varna andra kunder för att köpa produkter dÀrifrån.

2025幎5月17日
5぀星のうち1の評䟡

Mycket besviken på hanteringen av vår

Mycket besviken på hanteringen av vår bestÀllning.

Vi bestÀllde klinker från Bygghemma den 18/2 men leveransen kom aldrig. Först två veckor senare fick vi besked om att produkten var slut i lager och att den skulle ersÀttas med en annan bestÀllning som enligt kundservice fanns i lager och skulle skickas omgående.

Nu har det gått ytterligare en vecka utan någon leverans eller tydlig information om nÀr varorna skickas. Trots flera mejl har vi inte fått något konkret svar.

Det Àr vÀldigt frustrerande nÀr en pågående renovering står still på grund av utebliven leverans och bristande kommunikation. Om vi inte får ett tydligt besked inom kort kommer vi att behöva ta Àrendet vidare till AllmÀnna reklamationsnÀmnden (ARN).

2026幎3月16日

Riktigt dåligt hanterat

Köpte handfat 2 st. Bokade in rörmokare för att byta dessa. NÀr rörmokaren var på plats visade det sig att bottenventilerna inte slöt tÀtt och att det lÀckte ut vatten. Rörmokaren fick dÀrmed åka och köpa extra material och komma tillbaka en extra gång för att kunna lösa problemen med handfaten. Jag pratade med bygghemma som sa att de skulle titta på extrakostnaden som uppkommit men då jag skickade över fakturan från rörmokaren så vÀgrar de ersÀtta något alls för att jag bara fått EN faktura för jobbet och inte en specifik för extratiden och delarna. SjÀlvklart har rörmokaren gjort EN faktura då arbetet utfördes under 2 sammanhÀngande dagar (besök dag 1 och återbesök dag 2). Nu har de tjafsat om att jag måste ha en egen faktura för extrajobbet fast jag redan betalat hela den samlade fakturan, så nu ger jag upp. Jag har specat sjÀlv att jag anser att 1 h extra arbete samt en resa Àr rimligt att ersÀtta, det Àr verkligen inte i överkant men de bara vÀgrar.

2026幎2月9日
5぀星のうち1の評䟡

After making an order no confirmation

After making an order no confirmation or what else.
No receipe for what I bought.
After I send a mail about this it take over een week to get an answer and they wrote me that they try to send the confirmation and receip but I never receive that.
Strange because I receive the weekly news at that email address.
This is not how you treath customers so I remove my self from the mailing list.
In the mean while I receive what I ordered.

2026幎3月5日

Rimlig prisökning?

Besökte Bygghemmas hemsida för 2 dagar se’n, och tittade efter bra fiber-/tuschpennor till mina barnbarn. Hittade Berol Colour Broad 12 fÀrger för kr 103,- Idag tÀnkte jag göra en bestÀllning pÃ¥ dessa pennor - men dÃ¥ priset plötsligt har gÃ¥tt upp till kr 164,-, blev det ingen bestÀllning. Är en prisökning pÃ¥ 59% rimlig?

2026幎3月3日

SÀljer utgångna produkter

BestÀllde en vara och efter 5 dagar fick jag ett mail om att "artikeln utgått" och att ordern skulle makuleras. Pengarna har jag fått tillbaka men produkten "sÀljs" fortfarande som vanligt på hemsidan en vecka efter mitt köp? Konstigt.

2026幎2月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス