レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Je déconseille fortement l'achat de cadeauxbox. En effet, j'ai essayé de les joindre des dizaines de fois pour reporter mon cadeaubox qui venait à échéance. (ne sachant pas le faire vis leur sit... もっと見る

5つ星のうち1の評価

On comprend comment ces sociétés gagnent de l'argent ! Suite à un échange contre un avoir (coffret initial valable jusqu'au 19 novembre 2026),je reconnais que je suis en partie fautive car j'a... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bon valable 3 ans, ne reprend plus tous les hotels de la brochure initiale la seconde année et propose des hôtels aves supplment de 60,00€ alors qu'il existe un coffret au même prix avec les mêmes exp... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Kranten en magazines Box als cadeau gekregen. Klinkt leuk tot je wil bestellen. Om een keuze te maken tussen de verschillende kranten en magazines kan je enkel op ‘locatie’ zoeken. Hoe is dit mogelijk... もっと見る

1.2

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 20

レビューを書く

Bon verzilveren

Cadeaubon willen gebruiken voor reservatie maar meer dan 24u telkens foutmelding op de site.
Plots niet meer mogelijk om 2 nachten te boeken ipv 1 nacht met de bon.
De chat gaf steeds aan het is druk!!!
Schandalige werking, zelf maar naar hotel gebeld om te regelen voor de bijkomende nacht.

2025年9月6日

Verschrikkelijk slechte uitwerking.

Verschrikkelijk slechte uitwerking.
Het concept voor het aankopen is nog ergens OK, maar bij het inwisselen gaat het volledig in de mist. Dramatisch slechte website, primitieve systemen en zoekmachines

2025年8月12日
5つ星のうち1の評価

Vreselijke slechte customer service!!!!

Vreselijke slechte customer service!!!!
Annuleren wordt bijna onmogelijk gemaakt, de accomodatie reageert gewoon NIET en als je dan emailt om een klacht door te geven krijg je telkens antwoord van een robot die steeds opnieuw hetzelfde zegt!
Wegblijven van cadeaubox, bongo doet het veeeeel beter!

2025年7月27日

Een regelrechte oplichting

Een regelrechte oplichting! Een bon verpakt in een doos, aanmelden in het Nederlands en daarna alles in het Frans, wat een verdomd geklooi voor zo bedragje…heb die bon in stukjes gescheurd! Bling bling rommel!

2025年6月28日

Extra kosten

De box geeft zogezegd recht op een gratis overnachting, maar het hotel « was genoodzaakt met cadeaubox bepaalde kosten door te rekenen: 10€ administratiekosten 15€ verbruikskosten en 4€ logiestaks. »

2025年6月8日

Onbetrouwbaar

Had deze bon als cadeautje gekocht voor iemand bij kerst. Betaalbewijs had ik helaas niet bijgehouden. Wanneer de persoon hem wou gebruiken bleek hij 5 jaar vervallen te zijn!!! Hoe kan dit? Vervolgens geeft de klantendienst aan dat hij niet geactiveerd zou zijn... Wanneer je meer info vraagt krijg je deze niet.Klantendienst niet bereid om mee te denken.
59 euro rechtstreeks de vuilbak in.
Echt absoluut af te raden
!!!!!

2025年5月16日

WAT EEN DIEFSTAL!!!

WAT EEN STRONTBEDRIJF!!!
CADEAUBOX CADEAU GEKREGEN, MAAR IK KAN HEM NIET ACTIVEREN ZONDER BETALINGSBEWIJS.
DE PERSOON DIE HEM KOCHT HEEFT GEEN BETALINGSBEWIJS MEER, DUS IK KAN HEM WEGGOOIEN. OOK EEN ARROGANTE MAN AAN DE LIJN GEHAD IN DE HELPDESK.
AAN IEDEREN: NOOIT NIETS AANKOPEN BIJ DIT BEDRIJF!!!!

2025年3月26日
5つ星のうち1の評価

Cadeaubox voor tijdschrift als…

Cadeaubox voor tijdschrift als nieuwjaarsgeschenk gekregen, waarde 29,9€. Bon geactiveerd op de website, na aanmaken account. Er werd een referentie toegekend op 28/01/2025. De bon is geregistreerd in mijn account als gebruikt. Wat er echter niet komt tot op heden (20/02/2025) is het tijdschrift.
Contactformulier ingevuld met vraag om dit na te kijken. Er komt onmiddellijk een e-mail van ‘Olivia’. Olivia blijft maar dezelfde e-mail sturen: ‘Kunt u alstublieft uw ordernummer geven van de aankoop die u op onze website heeft gedaan?’
De referentie van de aankoop van het abonnement is het enige dat ik heb en dat is blijkbaar niet wat Olivia wil…
Dus bon weg, geen tijdschrift!

2025年2月20日
5つ星のうち1の評価

Een cadeaubox is pure oplichting

Een cadeaubox gekregen : ontbijt voor 2. Aangezien we niet echt ontbijters zijn, deze omgeruild voor kranten en magazines. De omruilen ging, dacht ik, goed. Nieuwe bon in mailbox, maar toen ik deze wou activeren, stond er op reeds gebruikt. Klantendienst(chatbot) al meermaals gecontacteerd, zegt telkens mijn klacht door te geven en dat er contact met me opgenomen zal worden. Dit is nog steeds niet gebeurd. Je vindt nergens een mailadres of telefoonnummer terug. Dit is zware oplichting

2025年1月22日
5つ星のうち2の評価

Naar glashoeve gaan eten met de bon…

Naar glashoeve gaan eten met de bon lekker Belgisch
Menu volgens bon was al niet wat het moest zijn,dus hebben we gewoon van de kaart gekozen met de bedoeling van de prijs van de bon eraf te trekken
Garçon deed precies of die bon was voor een persoon ,een voorgerecht en hoofdgerecht en dessert
Uiteindelijk kregen we de rekening en een persoon had zogezegd gratis gegeten
Bon koste 49,90 euro
Toen we nadien alles optelde is er 23 euro van de rekening gegaan
Is dit de normale gang van zaken doen ???

2025年1月18日

Oplichters!!!

Cadeaubox omgeruild maar als ik wil registeren....Error....Error...Error... oplichting tot en met!! Wanneer word er ingegrepen tegen deze wantoestanden???

2025年1月14日

Catastrophique

Catastrophique. Prix des services pas à jour, je n’ai donc pas eu droit à ma prestation et évidemment aucun remboursement de la part de Cadeaubox.
Malgré les nombreux contacts, aucune réponse à mes demandes.
40€ envolés, et déplacement pour rien.

2024年12月7日

Schande

Box voor twee tickets met frisdrank en popcorn: 34.90 euro. Wanneer je de box activeert moet je €9 bijbetalen om aan je filmtickets te geraken! Ik vind dit oplichting: 43.90 euro voor een filmavondje met 2 personen, frisdrankje en één kleine popcorn!

2024年12月28日

Echt geen aanrader

Echt geen aanrader. Mijn kinderen hadden de bedoeling om mij een abonnement op De Tijd te geven. Bleek: De Tijd niet meer te vinden in de lijst. Moet ook een dikke week duren om te registreren: geen mail ontvangen dat ik kon bestellen.
Van de items die je op de webstek ziet blijft er bij de bestelling slechts 1/3 over...
Ongelofelijk ontgoocheld. Ik moet mijn kinderen nu vertellen om dergelijke rotzooi nooit meer te kopen....

2024年12月15日

Jolie arnaque

Jolie arnaque, box cinéma kinepolis pour avoir seulement une réduction sur mes places. C'est vraiment à revoir le descriptif, car rien ne stipule que c'est juste une réduction et m'as 2 places offertes.

2024年11月9日

Trustpilot エクスペリエンス