Het was voor ons de eerste keer dat onze werknemers een kerstattentie via Cadeo hebben ontvangen. Het is ons goed bevallen en de reacties waren voor zover wij dat kunnen beoordelen positief. Er i... もっと見る
企業が回答しました
Heel fijn om de uitgebreide selectie terug te brengen naar cadeaus die bij ons bedrijf paste. Ons netwerk reageerde heel enthousiast en het is ontzettend leuk om de bedankjes achteraf te lezen. We zij... もっと見る
企業が回答しました
We werden, best last-minute van onze kant, heel goed en zonder druk geholpen. Werd goed meegedacht en een mooie campagne gemaakt, die helemaal "ons" was. Weinig effort van onze kant, maar heel mooi... もっと見る
企業が回答しました
Erg tevreden over ons kerstgeschenk voor het hele bedrijf via Cadeo. We hebben het gepersonaliseerd d.m.v. een kaartje in ons design die onze collega's in hun mail kregen. We hebben meer dan 100 bedan... もっと見る
企業が回答しました
Verras je klanten, werknemers en partners met impactvolle cadeaus. Cadeo is het alles-in-één platform voor het versturen van impactgedreven cadeaus. Het enige wat je nodig hebt van je ontvanger is een e-mailadres of telefoonnummer.
Herengracht 575, 1017 CD, Amsterdam, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Cadeo is a fantastic new company. Great selection of products. Easy process - all you need is the recipient’s email address. And the recipient can swap the gift so I don’t have to worry if I bought them the right gift. I’ll be using Cadeo for all of my gift giving!

Cadeo からの回答
Origineel en leuk concept met erg snelle bezorging!

Cadeo からの回答
Zeer gebruiksvriendelijk en het is eenvoudig om een Cadeo te wisselen voor iets anders. Zeker een aanrader!

Cadeo からの回答
Als verrassing een cadeo van mijn man gehad, wat een leuk concept. Gelijk geaccepteerd en de levering was super snel. Leuke manier om snel een kadotje te geven, ga ik zeker vaker doen!

Cadeo からの回答
Ik wilde een kleinigheidje geven en probeerde het omdat het nieuw was en ik zelf niet de rompslomp van kopen en opsturen wilde hebben. Kwam snel aan en werd direct bedankt. Prima en makkelijk. Zag dat je niet eens een adres hoeft te hebben om te kunnen sturen...handig!

Cadeo からの回答
Super snelle levering, goede UX & UI die heel duidelijk was. Zou dit product recommenden voor vrienden.

Cadeo からの回答
Ik heb een cadeau ontvangen en kon via een link in mijn mail eenvoudig kiezen wat ik leuk vond. Account aanmaken en verzenden ging allemaal simpel en snel en het cadeau lag de volgende dag op de mat. Blij mee!

Cadeo からの回答
Heel erg leuk, praktisch en duurzaam kadootje ontvangen. Een leuk initiatief, waarbij je eventueel ook de mogelijkheid hebt om iets anders uit te zoeken voor hetzelfde bedrag!

Cadeo からの回答
Geweldig leuke manier om een gepersonaliseerd cadeau te ontvangen/sturen! Werkt super snel

Cadeo からの回答
Geweldig leuke approach. Echt het gevoel van een persoonlijk cadeau. Nice!

Cadeo からの回答
Originele manier om iemand te verrassen! Serieus mooie producten van lokale ondernemers met een eigen verhaal. Verder top dat de ontvanger nog het cadeau kan ruilen wanneer het niet helemaal naar wens is. Snel maar toch persoonlijk.

Cadeo からの回答
Super leuk om op deze manier een bedankje te krijgen! Ik kreeg een cadeo voor het uitlenen van kleding. Kon gemakkelijk iets uitzoeken wat ik zelf wilde en ben erg blij met mijn kadootje; het nieuw kookboek van Pien laat haar eten zien. Leuke en originele manier om bedankjes te sturen en te ontvangen, aanrader!

Cadeo からの回答
Superleuk cadeau gekocht voor mijn zus, ze was er heel blij mee! Bestellen was heel gemakkelijk en het kwam snel aan! Zou het zeker aanraden!

Cadeo からの回答
Onwijs leuke verrassing om een cadeau uit te mogen kiezen en dan ook nog uit zo’n mooie selectie ❤️ Werkt allemaal heel soepel. Heel snel geleverd ook!

Geweldige kado ervaring!
Afgelopen week heb ik zowel een kado in ontvangst mogen nemen als een kado verzonden via Cadeo; wat een fijne ervaring! Met keuze uit een super leuk assortiment geef je altijd een gewenst kado :)

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。