Virkelig hyggelig café
Virkelig hyggelig café, formidabel beliggenhed, fantastisk service, og virkelig lÊkker mad. Meget veltilberedt. Kan varmt anbefales :-)
Fantastisk brunch, den bedste jeg har fået meget lÊnge, og i rigelige mÊngder. Super god og venlig service derudover. Kan absolut anbefales.
Vi er chokerede over den dårlige service til vores datter store fest. I stedet for at fokusere på vores datter og nyde festen, lÞb vi i pendulfart til personalet. Kan på ingen måde anbefale at holde fest på Café baaden!
BorddÊkningen var mangelfuld: der manglede gafler. Vi måtte selv bede om vand. Der var ikke bestik til at tage alle retter med. Ikke vandglas til alle. Velkomstdrinks var skÊnket i glas af vidt forskellige stÞrrelser - gennemsyret discount, slÞset og uprofessionelt. Vi måtte gå ned og bede om alle disse ting og personalet - pånÊr en
- var ubehÞvlede og nedladende. De virkede totalt ligeglade med, at vi var et selskab.
Det er totalt overpris. Vi var klar over, at vi betalte for beliggenheden. Men det viste sig, at det var et discountprodukt med elendig service og helt ordinÊr mad. Til den pris havde vi forventet et minimum af service og imÞdekommenhed.
Alt i alt en virkelig skuffende oplevelse.