Travlt og uopmÊrksomt. Stressede servitricer, der virkede tÞmmermÊndsramt. Tror ikke jeg sÃ¥ et eneste smil fra dem. Forkert kaffe, intet bestik, ingen kontakt. Beskidte borde. Maden var sparsom og... ãã£ãšèŠã
Vi havde bestilt bord til en brunch pÃ¥ en hverdag. Det fremgÃ¥r af deres hjemmeside samt af deres menukort, at deres brunch i hverdagen koster 70 kr. Da vi ankommer prÞver vi at bestille brunch, men se... ãã£ãšèŠã
God beliggenhed - elendig service og ikke mindst elendig mad og drikke. Helt igennem rystende hvad de serverer. Vi bestilte endvidere kaffe efter maden. Kaffen var lunken (vand opvarmet i en slags gam... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Cafe Bopa er en de hyggeligste og mest besÞgte caféer pÃ¥ Ãsterbro. Den fransk inspirerede café er centralt beliggende pÃ¥ Bopa Plads
LÞgstÞrgade 8, 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
- www.cafebopa.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 14ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Ejeren af caféen har en virkeligâŠ
Ejeren af caféen har en virkelig elendig moral mht. at sÊlge gavekort til steder der lukker to måneder senere.
Det er det ringeste måltid i mit liv
Det er det ringeste måltid jeg endnu i mit 65 årige liv har fået på cafe/restaurant. Det må vÊre verdens dyreste hvidkål Bopa bruger. Hvidvinen også dårlig. regningen 2000 kr.
SÃ
RINGE AT EN BOYCOT ER PÃ
SIN PLADS:
Jeg ved altså ikke rigtigt
Jeg ved altså ikke rigtigt.. Var der for et år siden for at spise en burger med en ven, men de havde problemer med grillen, så vi kunne kun få pomfritter. Fair nok vi sad udenfor, det var sommer og dejligt vejr.
Var der så igen i dag og sad indendÞrs, der var gang i brÊndeovnen i en sådan grad, at det osede, så alle gÊster sad og hostede.
Vi måtte betale og gå fÞr tid, og da vi kom hjem lugtede vi mega meget af bål. Ellers et hyggeligt sted og en god placering. Har stadig ikke prÞvet deres burger, men ville gerne.
Hyggelig cafe
Hyggelig cafe, lidt langsom service. Jeg bestille torsk. Jeg havde ikke hÞje forventninger, men jeg blev blÊst bagover af hvor lÊkkert det var. Torsken var perfekt tilberedt, lÊkker kartoffelmos og blomkålssalat. Blomkålen kunne måske godt havde vÊret lidt kogt, måske ikke alle som kan lide den rå - jeg kan godt! Men den helt store vinder var den vanvittigt lÊkre citron/peber sauce med grÞn olie. Jeg kommer helt sikkert tilbage for at spise endnu en torsk inden lÊnge!
Hooold nu kÊft et slÞvt personale
Hooold nu kÊft et slÞvt personale, der ikke har fÃ¥et det mindste af krav til en standart af service. man mÃ¥ gÃ¥ ud fra, at de er virkeligt lavtlÞnnet og har en leder der skal til at tage sig gevaldigt sammen. Det er synd at sÃ¥dan en fed lokation skal gÃ¥ til sÃ¥dan et koncept. Jeg kunne lige sÃ¥ godt ha taget pÃ¥ dalle valleâŠ.
Snavsede mÞbler og elendig mad
Snavsede mÞbler og elendig mad
Var nÞdt til selv og bede om at få bordet rengjort. Stolen klistrede og måtte også rengÞre denne.
Fik serveret den forkerte Þl. Laksesalaten var nÊrmest kun salatblade og burgeren rå i midten. Det er en ommer. Dyrt og dårligt.
Vi besÞgte Café Bopa for at spise brunch.
Vi besÞgte Café Bopa for at spise brunch og det var egentlig en god oplevelse lige indtil jeg nÃ¥ede bunden af mine serverede vindruer hvor der pÃ¥ en af dem sad en dÞd edderkop. Jeg gjorde personalet opmÊrksom pÃ¥ dette der tilbud mig nye vindruer, hvilket jeg selvfÞlgelig sagde nej til. Det mindste de kunne have gjort var da at afskrive en af brunch'ne pÃ¥ regningen. Mvh. en lettere afskrÊkket kunde ð·ïž
Jeg bestiller en gedeost salat
Jeg bestiller en gedeost salat, og fÃ¥r den serveret uden gedeost. Vi spÞrger hvor gedeosten er, og fÃ¥r svaret at den ligger Þverst pÃ¥ salaten. Den er der bare ikke ð
Da vi sÃ¥ skal betale gÃ¥r tjeneren til bekendelse, at de i dag ikke har gedeost ð€·ââïž
God placering og hyggelig
God placering og hyggelig, men utrolig dårlig service og uengageret personale
Virkelig dårlig service i fht. reservation
Normalt er jeg godt tilfreds med café Bopas både kÞkken og stemning, men igår da jeg om formiddagen ville bestille bord til 14 personer over telefon, kunne det ikke lade gÞre (på trods af at der var plads) med mindre jeg skrev en mail. Det gjorde jeg minuttet efter. Da jeg stadig ikke har fået svar om aftenen, ringer jeg og tjekker op, og bliver mÞdt at en uforskammet tjener, der hverken be -eller afkrÊfte bookingen og ender med at smÊkke rÞret på. På dagen for reservationen har jeg stadig intet hÞrt og vi vil naturligvis IKKE spise et sted med så utrolig dårlig kundeservice.
Jeg håber, at I opper jer til nÊste fremtidige kunder.
Hyggeligt sted, udemÊrket mad og drikke, men ringe service
Jeg bor i nÊrheden af Bopa Plads og nyder at besÞge caféen ofte for blot at få en kop kaffe, noget koldt at drikke eller lejlighedsvist en frokost - isÊr her om sommeren. Mad og drikke er udemÊrket, personalet er super sÞde, MEN serviceniveauet er noget nÊrt håblÞst.
Det hÊnder jÊvnligt, at bestillinger der ikke inkluderer mad, simpelthen ikke bliver leveret til bordet, og at man skal rette henvendelse til en tjener med en påmindelse 1-2 gange, også selvom der slet ikke er fuldt hus. Det samme er tilfÊldet, når man beder om en regning.
Et simpelt tip til personalet (skulle de lÊse dette): en tjener bÞr aldrig gå fra de siddende gÊster til baren/kÞkkenet uden en modtaget bestilling i hånden eller brugt service der skal i opvasken.
take away
take away. Kedelig svinekÊber med absolut intet grÞnt udover enkelte blade af grÞnkål.
Havtaske ligeså.
Kedelig smagslÞs oplevelse
Ikke styr på afstandsregler...
Var lÞrdag den 5. december på Bopa med et vennepar. Ud over "gennemsnitlig mad", er min stÞrste anke, at det ikke lader til, at stedet har nogen som helst fornemmelse for, at Corona hÊrger i KÞbenhavn. Bordene var alt for tÊt, så man havde nabobordets gÊster "i nakken". Vi flyttede selv bordet, men grundet den sparsomme plads var det ikke muligt at flytte det så afstanden blev komfortabel. Så tag dog for pokker nogle borde vÊk, så I kan vÊre med til at overholde afstandsreglerne og gÞre "gå ud oplevelsen" mere tryg.
Total nedtur
Kom forbi med en veninde en stille mandag aften - og alt floppede! Min veninde fik lunken glÞg, de glemte Êbleskiverne, og da de kom, var de iskolde indeni. Jeg bestilte et glas rÞdvid, hvor de ikke havde de to fÞrste på kortet og endte med et glas, der havde stået en dag eller tre. Virkelig en skuffelse og total uambitiÞs betjening. Bliver virkelig Êrgerlig på stedets vegne, for vi gider ikke komme igen. Måske også årsagen til, at naborestauranten var propfyldt, mens der kun var 1/3 fyldt på Bopa. Kom nu I kan gÞre det bedre ....
Fantastisk sted
Fantastisk sted
Mega dejlig og sÞde personale
Maden var helt perfekt , så lÊkker og frisk
Og ja selv drikke varerne , hurtige iskolde og friske og kaffen varm og mums
Super dejligt sted , som vi gerne kommer ofte ð¥°ð
Vi har vÊret på Bopa
Vi har vÊret på Bopa. Det er et virkelig hyggeligt sted, med rigtig god mad og drikke.
Der bliver spurgt til maden og de drikkevarer man har bestilt.Alt i alt et rigtig godt sted.
Service rigtig god.
Latterlig såkaldt rib eye steak
Latterlig såkaldt rib eye steak. Et stykke sejt såle lÊder. Sidste gang jeg har sat mine ben der. Hold jer vÊk.
Hyggeligt miljÞ, dårlig mad
1 stjerne for et hyggeligt miljÞ og 1 stjerne for smilende tjenere.
Jeg fik en rib eye med fritter til. Det kostede 224.- (fritterne kostede 25.-)
Min rib eye var desvÊrre fuld af sener og havde ikke så meget smag. Der var jord på salaten, men jeg fik heldigvis en ny, og så var der ca. 10 fritter. Jeg blev ikke ordentlig mÊt.
Personalet spurgte ikke ind til maden eller om vi ville have dessert. Det var også svÊrt at få fat i personalet, når vi ville have yderligere at drikke.
Det er kun et sted jeg vil komme hen og få en Þl og nyde beliggenheden. Altså jeg vil ikke komme igen, men maden kan ikke anbefales....
Elendig mad og elendig kundeservice ogâŠ
Elendig mad og elendig kundeservice og flabede tjenere!!!! Hold jer langt vÊk ð
Lille hurtig frokost
Lille hurtig frokost, bare helt OK og til en rimelig pris, god service onsdag den 7. november.