Campingudsalg.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Campingudsalg sÊlger lortevarer, der gÃ¥r i stykker efter nÊsten ingen tids brug, men de nÊgter at erstatte varen. KÞb dine ting et andet sted, hvis du ikke simpelthen elsker at bruge tid pÃ¥ klager og... もっず芋る

䌁業が回答したした

NÃ¥r solen skinner tirsdag aften, og vinden er lidt kold fra nord-Þst, er det da herligt at kunne impulskÞbe et lÊsejl. Torsdag efter fyraften skinnede solen stadigvÊk og mit lÊsejl var ankommet :-) ..... もっず芋る

䌁業が回答したした

Et vinkelsammestykke til mit gamle telt var gÃ¥et i stykker, og fandtes ikke som standard lagernummer i Web-shoppen. I lÞbet af et par timer, var der fÃ¥et et lagernunner og oprettet mulighed for besti... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Let at handle

Varerne kommer hurtigt - inden for de frister, som firmaet angiver. Rigtigt godt og tilliudsvÊkkende

2014幎3月6日

Hej Erik

Mange tak for din bedÞmmelse.
Rigtig rart du har tillid til os.
Det er vi glade for.

Problemfrit

Varerne kom som forventet

2014幎2月16日

Campingudsalg.dk からの回答

Tak for din bedÞmmelse Henrik.

flot flot behandling

fin behandling fik varene på 3 dage og jeg betalte ved bankoverfÞrsel så varen blev sendt lige så snart de havde fået pengene meget flot

2014幎2月15日

Hej Jytte

SkÞnt at hÞre du er tilfreds med handlen hos os.

Helt i top

Helt i top service

2014幎2月7日

Tak Poul.

Kvalitets produkter

Leveringstiden var en uge, men det var oplyst på forhånd, som handlen forlÞb som den skulle uden problemer.

2014幎1月29日

Hej Steffen

Mange tak for din bedÞmmelse her på Trustpilot.

Campingudsalg.dk Teamet

jeg er fuld tilfreds og en rigtig god service

hej
hvis du skal bruge noget til di campingvogn er der ikke noget forkert i at handle her,
for de står nÊsten på hÊnder for dig.
jeg var tilfreds.
kim

2014幎1月17日

Hej Kim l

Tak for din bedÞmmelse. SkÞnt med en tilfreds kunde.

super

De er hurtig kan kun anbefales

2013幎12月16日

Campingudsalg.dk Teamet

Aldrig nogen problemer med dem

Hej Vi har kÞbt flere ting gennem Campingudsalg.dk og det har fungeret perfekt og vi har fået varerne hurtigt.

2013幎12月13日

Hej Sofiebadet

Tak for jeres bedÞmmelse af os. Vi er glade for at I er tilfredse med at handle med os. Vi glÊder os over et godt samarbejde.

tilfreds

varen er af god kvalitet, bestilte dog varen som beskrevet på hjemmesiden dvs grå og fik så et par sorte ngen kommetarer om de var fordi varen i mellemtiden var udsolgt

2013幎12月10日

Hej Annspl

Vi beklager meget at belysningen i billedet fremstiller bukserne som vÊrende grå. Bukserne findes kun i sort, og vi har nu gjort det tydeligt i varebeskrivelsen at bukserne er sorte. Husk du altid kan kontakte vores Kundeservice. Vi er til for at hjÊlpe dig.

Helt perfekt

Vi bestilte 4 campingstole i december. De kom super hurtigt til vores dÞr og godt pakket ind. Fin kraftig kvalitet - ikke som de sÊdvanlige éngangsstole.

2013幎12月4日

Hej Kirsten
Mange tak for din bedÞmmelse her på Trustpilot. Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med dine nye stole, og den service du fik hos os.

Campingudsalg.dk Teamet

Nemt at find de stole jeg skal bruge.

Det var nemt at finde tingende (fandt jer gennem google). ArmlÊne har vÊrt lidt skrÞbelige ellers har kvaliteten vÊret god. Servicemassigt kunne det godt vÊre lidt klare hvad der skete med transporten. Jeg havde lidt travlt med at få tingende også var det lidt svÊrt at se hvad der skete med leveringen, måske fordi jeg ikke har brugt GLS fÞr. Selve GLS's service var fin nok.

Hej Allan

Tak for din bedÞmmelse her på Trustpilot. Vi tager din feedback til os.

Hurtig og nem levering!

Ingen problemer. Levering inden for 2 hverdage. Godt og til billige penge

Hej Jacob.

Hurtig og effektiv handel

Det fungerer fint. Handler gerne der igen

Campingudsalg.dk からの回答

Tak for din anmeldelse Kelly.

Professionel afvikling af handlen

Alt forlÞb planmÊssigt og til tiden. Jeg kan trygt anbefale andre at handle med Campingudsalg

Campingudsalg.dk からの回答

Tak for din bedÞmmelse. Vi er glade for, at du anbefaler Campingudsalg.dk til andre.

Campingudsalg.dk Teamet

Hurtig levering og varen som bestilt...
Det er ikke ok at der ikke bliver svaret på mail sendt til deres Info mail.
Da jeg opdagede at jeg kunne hente varen selv, da jeg bor i Slagelse, men desvÊrre fÞrst efter at have afgivet ordren, sendte jeg straks en mail, med Þnske om Êndring af orden, så jeg både sparede dem, men også mig selv for ekstra. Mailen blev ikke besvaret.

Hej Morten

Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Suveren handel og behandling

Meget fin vejledning fÞr kÞb og priserne er mindre end andre steder-

Campingudsalg.dk からの回答

Tak for din bedÞmmelse Tove. Rart at hÞre, at du er tilfreds med at handle hos Campingudsalg.dk.

perfekt levering, perfekt vare

god kommunikation, perfekt levering af bestilt vare

Hej Birgitte

Mange tak for din bedÞmmelse her på Trustpilot.

Super online service.

Ingen dikkedarer, bestille varen og vupti så har du den med GLS.

2013幎8月12日

Campingudsalg.dk からの回答

Tak for din anbefaling JÞrn. Rart at du er super tilfreds.

Campingudsalg.dk Teamet

Varen er perfekt og lever op til forventer

2013幎8月10日

Hej Gitte

Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med din vare. Vi ser frem til at handle med dig igen.