レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wat een gemak! Zodra mijn dochter een bericht kreeg vanuit haar School waren wij meteen overtuigd van Campusshop.nl, zij leveren een goede prijs kwaliteit verhouding op hun site. Wij hadden de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een gemak! De school opzoeken en kijken welke laptop het meeste aan onze wensen voldoet. Snel geleverd, gekozen voor ‘start klaar maken’ en binnen 5 minuten was hij werk klaar en zat mijn dochter... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Heb meerdere laptops ondertussen bij hun gehaald. Ze zijn ontzettend betrouwbaar. Ik heb eerdere ervaringen gehad met een defecte laptop, die had ik naar hun opgestuurd maar konden ze niet repareren d... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Alleen ervaring met bestellen nieuwe laptop voor school. Wilde eerste de nieuwste versie bestellen, maar was alleen met 8GB werkgeheugen te krijgen. Dat is niet meer van deze tijd. Dit was niet aan te... もっず芋る

4.6

(1,923)

過去12か月のレビュヌ数: 153ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Goed verpakt en nagekeken!

Goed verpakt en nagekeken!

Hallo,

Fijn om te horen dat je bestelling goed verpakt is aangekomen en dat je tevreden bent over de controle van je product. We wensen je veel plezier met je aankoop!

Onverzettelijke website

Ik kon makkelijk vinden welke laptop geschikt was voor de school en deze was snel in huis.

Hallo,

Heel veel plezier met je nieuwe laptop!

Heel handige site

Ik vind deze site heel handig om laptops te bestellen ik heb all 2 keer via hier besteld en het is perfect je hebt de optie om een muis, rugzak en hoes. Ik raadt deze site heel erg aan

Hallo,

Wat leuk om te horen dat het bestelproces soepel is verlopen en dat je onze informatie en keuzemogelijkheden waardeert. We wensen je veel plezier met je nieuwe laptop en succes met je studie!

5぀星のうち4の評䟡

Het bestellen ging niet heel makkelijk; op mobiel werkt de website minder goed. Maar de laptop was concurrerend geprijsd, werd snel bezorgd (met een code), en was goed verpakt. Alles ziet er prima uit. Wel zitten er nog wat bijlagen bij, het lijkt erop dat daarmee nog iets geregistreerd of geïnstalleerd moet worden. Ik had wel gekozen voor een pre-installed laptop, dus even goed kijken wat er nog mee moet.

Hallo,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs, de snelle levering en de nette verpakking van je laptop. Bedankt ook voor je feedback over het bestelproces via mobiel.

Bij de Startklaar-service voeren wij de Windows-updates voor je uit, zodat je direct met een bijgewerkt systeem kunt starten. Het instellen van persoonlijke zaken, zoals de taal, toetsenbordindeling en het aanmaken van een eigen account, dien je zelf nog uit te voeren.

Veel plezier met je nieuwe laptop!

5぀星のうち1の評䟡

Was aan het zoeken voor een laptop

Was aan het zoeken voor een laptop. Heb deze ook gevonden en kostte 849 euro. Nu blijkt dus dat precies dezelfde laptop op een ander 150 euro goedkoper is. Een paar tientjes duurder kan nog maar 150 vind ik wel heel absurd. Dus de laptop heb ikbij een ander besteld!!

Hallo,

Vervelend om te lezen dat je de laptop uiteindelijk elders hebt besteld vanwege het prijsverschil. We begrijpen dat een verschil van €150 een belangrijke rol kan spelen bij het maken van een keuze.

Onze prijzen worden regelmatig aangepast op basis van verschillende factoren, waardoor prijsverschillen tussen aanbieders kunnen ontstaan.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede aanbieding in combinatie met service. Snelle levering! Tevreden 😀

Hallo,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, de aanbieding, onze service en de snelle levering. Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Als je aangeeft welke opleiding je gaat doen en via welke school dan geven zij je een groot aanbod aan laptops die voldoen aan de eisen van je opleiding en van de school. De laptops zijn betaalbaar en je kan in 3 delen betalen via Klarna. Ook krijg je er snelle studenten service 2 jaar en Norton gratis bij. Ik heb gekozen voor de laptop start-klaar service en had mijn laptop 2 dagen later binnen.
Ik ben een tevreden klant.

Hallo,

Wat fijn om te lezen dat onze keuzehulp je heeft geholpen bij het vinden van een laptop die past bij jouw opleiding. Goed om te horen dat je tevreden bent over het aanbod, de extra services en de snelle levering van je startklare laptop.

We wensen je veel plezier met je nieuwe laptop en veel succes met je opleiding!

Toppie

Erg snel geleverd. Helemaal prima.

Hallo,

Leuk om te lezen dat alles snel en naar wens is geleverd. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop.

Prima service

Prima service, super snelle levering !

Hallo,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Goede klantenservice

Nadat DHL een fout had gemaakt met de bezorging, was de klantenservice zeer behulpzaam met het oplossen van het probleem. Goede service.

2026幎7月10日

Hallo,

Fijn om te horen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen nadat er iets misging bij de bezorging. We doen ons best om samen met onze klanten snel tot een oplossing te komen.

Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je aankoop!

Super snelle levering

Super snelle levering
een goede actie
top kwaliteit
perfecte service

Hallo,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit van het product en onze service. Ook leuk dat je gebruik hebt kunnen maken van een mooie actie.

Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je aanbeveling!

kwaliteit en goede service

Ruime keuze, gemakkelijk bestellen en de volgende dag al in huis. Dat is toch alles wat je nodig heb? En als je een vraag stelt krijg je ook nog eens heel snel antwoord. Bedankt Campusshop!

2026幎7月13日

Hallo,

Fijn dat je het bestellen via CampusShop zo makkelijk hebt ervaren en dat je bestelling de volgende dag al in huis was. Goed om te horen dat ook onze snelle service bij vragen naar wens is.

Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je compliment!

Goede site

Goede site, alles netjes op tijd binnen gekregen zonder problemen.

2026幎7月15日

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, alles netjes zorgvulig en goed verpakt zodat pakket zonder schade geleverd is.

2026幎7月4日

Hallo,

Fijn om te lezen dat je bestelling snel en in goede staat is geleverd. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Campusshop werkt samen met de school

Campusshop werkt samen met de school van mijn zoon en zo doende kun je direct kiezen uit laptops die al geselcteerd zijn op de vereiste specificaties van de opleiding. Super handig als je er niet veel verstand van hebt!! Prijs was ook prima en de levering met 1 dag zeer snel.

2026幎7月7日

Hallo,

Leuk om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat je eenvoudig de juiste keuze hebt kunnen maken. Fijn dat ook de communicatie over je bestelling naar wens was.
Heel veel plezier met je nieuwe laptop!

Hele snelle levering

Hele snelle levering, duidelijke site. Precies wat we nodig hadden, inclusief garantie pakket gedaan zodat we aankomende 4 jaar goed zitten.

2026幎7月14日

Hallo,

Wat fijn dat je onze keuzehulp, het assortiment en de bestelervaring zo positief hebt ervaren. Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld en veel plezier met je aankoop!

Verbaasd

Netjes op tijd en snel bezorgd

2026幎7月13日

Hallo,

Goed om te horen dat de levering aan je verwachtingen voldeed. Veel plezier met je aankoop!

Goeie service

De website is duidelijk, je kan makkelijk de juiste laptop bestellen welke bij de opleiding en er is genoeg keuze.
Ook is de laptop netjes en snel geleverd

2026幎7月4日

Hallo,

Leuk om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat je eenvoudig de juiste keuze hebt kunnen maken. Fijn dat ook de levering naar wens was.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。