レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wat een gemak! Zodra mijn dochter een bericht kreeg vanuit haar School waren wij meteen overtuigd van Campusshop.nl, zij leveren een goede prijs kwaliteit verhouding op hun site. Wij hadden de... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Heb meerdere laptops ondertussen bij hun gehaald. Ze zijn ontzettend betrouwbaar. Ik heb eerdere ervaringen gehad met een defecte laptop, die had ik naar hun opgestuurd maar konden ze niet repareren d... もっず芋る

4.6

(1,923)

過去12か月のレビュヌ数: 153ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling verliep gemakkelijk en levering was snel

Bestelling verliep gemakkelijk en de levering was supersnel; de volgende dag al! Geleverd in een doos met een leuke tekst, onze dochter heeft nog meer zin in haar start op de middelbare school!

2026幎7月3日

Hallo,

Wat fijn om te lezen dat het bestellen eenvoudig verliep en dat de laptop al de volgende dag is geleverd. Leuk om te horen dat ook de verpakking in de smaak viel en heeft bijgedragen aan het enthousiasme voor de start op de middelbare school.

We wensen jullie dochter veel plezier met haar nieuwe laptop en heel veel succes op school!

5぀星のうち4の評䟡

Alleen ervaring met bestellen nieuwe

Alleen ervaring met bestellen nieuwe laptop voor school. Wilde eerste de nieuwste versie bestellen, maar was alleen met 8GB werkgeheugen te krijgen. Dat is niet meer van deze tijd. Dit was niet aan te passen. Dus voor andere optie gekozen. Contact en bezorging snel en vriendelijk. Norton beveiliging voelt als reclame ipv een betere beveiliging.

2026幎7月25日

Hallo,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het contact en de snelle levering. Bedankt ook voor je feedback over de configuratiemogelijkheden en Norton. We begrijpen dat de beschikbare specificaties niet altijd aansluiten op ieders wensen en waarderen het dat je dit met ons deelt.

We wensen je veel plezier met de nieuwe laptop en veel succes met het komende schooljaar!

Super laptop!

Wat een gemak! De school opzoeken en kijken welke laptop het meeste aan onze wensen voldoet. Snel geleverd, gekozen voor ‘start klaar maken’ en binnen 5 minuten was hij werk klaar en zat mijn dochter haar favoriete Netflix-serie aan het kijken. Of eh
 hij is natuurlijk klaar voor het schooljaar!

2026幎7月24日

Hallo,

Wat fijn om te lezen dat onze keuzehulp het makkelijk maakte om de juiste laptop te vinden. Goed om te horen dat de levering snel was en dat de Startklaar-service ervoor zorgde dat de laptop snel klaar was voor gebruik.

We hopen dat je dochter er veel plezier van heeft en wensen haar alvast veel succes met het nieuwe schooljaar!

HEEL FIJN

De laptop was fijn hij reageerde snel en toetsenbord werkte ook héél goed super fijn!

2026幎7月24日

Hallo,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over je nieuwe laptop. Goed om te lezen dat hij snel reageert en dat het toetsenbord prettig werkt.

Veel plezier met je nieuwe laptop!

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. De website was duidelijk, het bestelproces verliep soepel en de laptop werd snel geleverd. Alles was goed verpakt en kwam in perfecte staat aan. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Hallo,

Wat leuk om te horen dat het bestelproces soepel is verlopen. We wensen je veel plezier met je nieuwe laptop en succes met je studie!

5぀星のうち1の評䟡

Oplichters!

Oplichters!
Eerst nieuwe studenten lekker maken met een bon van 500 euro korting (die per 1 augustus pas geldig is) en dan 1 week van tevoren de prijzen met 600 verhogen!
Schandalig....
Haal de laptop wel ergens anders

Hallo,

We begrijpen dat een prijswijziging kort voor een kortingsactie vragen kan oproepen. Productprijzen kunnen gedurende de periode veranderen door verschillende factoren, zoals beschikbaarheid, leveranciersprijzen en lopende acties. Hierdoor kan het voorkomen dat prijzen niet altijd gelijk blijven.

Mocht je vragen hebben over een specifieke aanbieding of bestelling, dan helpt onze klantenservice je graag verder.

5぀星のうち5の評䟡

Mijn ervaring was helemaal top

Mijn ervaring was helemaal top. Alles was super snel geleverd, doos en de andere speulen waren keurig en netjes afgeleverd. Ben met alles heel erg blij mee, dank jullie wel.

Hallo,

Goed om te lezen dat je bestelling snel is geleverd en netjes bij je is aangekomen. We wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

De bestelling en levering van de laptop ging snel

De bestelling van de laptop van de middelbare school was makkelijk gemaakt. Het menu was logisch om te volgen. De bestelde laptop en bijbehoren werden snel geleverd. Nog geen ervaring met de helpdesk, maar tot nu toe een positieve ervaring met het bestellen en leveren van de laptop.

Hallo,

Fijn om te lezen dat het bestellen van de laptop voor de middelbare school eenvoudig verliep en dat je onze website overzichtelijk vindt. Goed om te horen dat de laptop en accessoires snel en netjes zijn geleverd.

We wensen je veel plezier met de laptop. Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan staat onze klantenservice uiteraard voor je klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Mijn ervaring met Campusshop was erg

Mijn ervaring met Campusshop was erg positief. Het bestellen van mijn laptop ging snel en eenvoudig dankzij de duidelijke website. Ik kon gemakkelijk de juiste laptop vinden voor mijn studie en de informatie bij de producten was overzichtelijk. De bestelling werd snel geleverd en de laptop was goed verpakt. Alles werkte direct zoals verwacht. Ook vond ik het fijn dat er studentenkorting beschikbaar was, waardoor ik een goede laptop voor een scherpe prijs kon kopen. Al met al ben ik erg tevreden over mijn aankoop en zou ik Campusshop zeker aanbevelen aan andere studenten.

Hallo,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je ervaring met CampusShop. Goed om te horen dat je via onze website eenvoudig de juiste laptop voor je studie hebt kunnen vinden en dat de informatie, het bestelproces en de snelle levering naar wens waren.

We wensen je veel plezier met je nieuwe laptop en veel succes met je studie. Bedankt voor je aanbeveling!

Ruim aanbod

Ruim aanbod. Goede extra's. Vele mogelijkheden qua service. De betaalmogelijkheden zijn ook fijn. Wat betreft de service is het sowieso aan te raden hier gebruik van te maken. Bij onze zoon waren we erg blij mee dat dit er was. Hij heeft amper zonder laptop op school gezeten. Daarnaast was de bezorging snel, vlot en het product was goed geleverd.

2026幎7月7日

Hallo,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons ruime aanbod, de extra services en de betaalmogelijkheden. Goed om te horen dat onze service jullie eerder goed heeft geholpen, waardoor jullie zoon snel weer over een laptop kon beschikken.

Ook leuk dat de snelle levering en de nette bezorging naar wens waren. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met jullie aankoop!

Ideaal

Ideaal, e kiest de school die je kind gaat volgen. Vervolgens zie je alle producten die je voor deze school kunt bestellen.
(Bijvoorbeeld voor een laptop zitten er bepaalde eisen aan)
Plaats in het winkelmandje, reken af en je hebt het supersnel in huis.
Plus je krijgt nog service gratis ook, wat wil je nog meer?

Hallo,

Wat fijn om te lezen dat onze website het gemakkelijk maakte om de juiste producten voor de school te vinden. Goed om te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat je tevreden bent over de snelle levering en de inbegrepen service.

Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Op maandagavond 21:00 besteld en op dinsdagmiddag al in huis.
Fijn dat de laptops ook voor volwassen studenten zijn. Zo kunnen we toch een beetje profiteren van het “student zijn”
Ik hoop het niet nodig te hebben, maar het snelle studenten service is een goede zet!

Hallo,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en dat je een geschikte laptop hebt gevonden als volwassen student. Leuk dat je ook de extra services waardeert.

We wensen je veel plezier met je nieuwe laptop en veel succes met je studie!

Blij met de fliptop!!

Netjes verpakt en alles werkt naar toebehoren

2026幎7月16日

Hallo,

Fijn om te horen dat je bestelling netjes is verpakt en dat alles naar behoren werkt. We wensen je veel plezier met je aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Het zoeken van een goede laptop voor

Het zoeken van een goede laptop voor mijn studie ging erg soepel. Je kunt veel filters aanzetten waardoor je niet te veel betaald voor dingen die waarschijnlijk niet eens gaat gebruiken. Ook ben ik erg tevreden over de snelle verzending en communicatie. Ik raad Campusshop zeker aan!

Hallo,

Wat fijn om te lezen dat je via de filters eenvoudig een laptop hebt kunnen vinden die goed aansluit bij de studie. Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending en de communicatie rondom je bestelling.

Bedankt voor je aanbeveling!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, volgende dag de laptop al in huis.

Hallo,

Leuk om te lezen dat alles snel en naar wens is geleverd. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop.

Laptop werd supersnel geleverd

Laptop werd supersnel geleverd. Had niet verwacht dat de laptop al zo snel in huis zou zijn. Mooi verpakt in stevige doos. Alles werkt naar behoren. Erg fijn geregeld allemaal. Super blij mee!

Hallo,

Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de levering. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop!

Review van een brugpieper

Hele fijne laptop aangepast op het voortgezet onderwijs. Duidelijke communicatie en heel snel in huis. Goede service en naar wens ook uit te breiden. Zeker een aanrader!!

2026幎7月20日

Hallo,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de laptop, de mogelijkheden om deze aan te passen en de duidelijke communicatie rondom je bestelling. Goed om te lezen dat alles snel is geleverd en dat de service naar wens is geweest.

Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met de laptop!

Ruime keuze aan laptops

Ruime keuze aan laptops, met een duidelijke omschrijving van de capaciteiten die de laptop eigen is. Via de filters kan je makkelijk uitzoeken welke laptops voor je in aanmerking komen, welke ook voldoen aan de criteria van de opleiding die gevolgd gaat worden. In ons geval een HP Omen 16” met een uitmuntende grafische kaart en een AMD Ryzen 7 AI processor. Helemaal geschikt voor de opleiding mediavormgeving op SintLucas Eindhoven. Zeer snelle levering, op zondag besteld en op maandag avond werd het hele pakket geleverd. Ook fijn dat je direct geschikte accessoires zoals een beschermhoes, muis, laptop rugzak en bijvoorbeeld een verzekering erbij kunt bestellen. In een woord TOP!

2026幎7月13日

Hallo,

Wat fijn om te lezen dat onze website, filters en productinformatie hebben geholpen bij het vinden van de juiste laptop voor de opleiding mediavormgeving. Goed om te horen dat de HP Omen 16” goed aansluit bij de wensen en dat ook de accessoires en extra opties het bestellen compleet hebben gemaakt.

Ook mooi dat de levering zo snel is verlopen. We wensen veel plezier met de nieuwe laptop en veel succes met de opleiding!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。