Moussecakes レビュー 24

TrustScore 5段階評価の3.5

3.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Bestelling gedaan, helft van de bestelling niet geleverd gekregen. Wat in meerdere opzichten vervelend was. Na contact te hebben gezocht duurde het langer dan de 48 uur voordat ik iets mocht v... もっと見る

5つ星のうち4の評価

5つ星のうち5の評価

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Mousse Cakes! De kwaliteit van de cakejes zijn echt top. Niet alleen zien ze er prachtig uit, maar de smaak is minstens zo indrukwekkend. Alle... もっと見る

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Lekker

De gebakjes waren knapperig van buiten en romig van binnen. Hoewel ik niet alle smaken even lekker vond ik het merendeel echt heel erg lekker. Gebakjes zagen er alleen niet zo gestyled uit als die ik op multimedia voorbij zag komen.

2026年4月2日
5つ星のうち3の評価

Incomplete levering

Na contact te hebben gezocht duurde het langer dan de 48 uur voordat ik iets mocht vernemen.

Uiteindelijk heb ik het bedrag, van de niet geleverde producten, teruggestort gekregen.

Fijn dat het zo op is gelost.

2026年3月30日

Gewoon goed en lekker!

Snelle verwerking van mijn order, àlles correct en goed afgeleverd. Leuk dat je ook de tracking kan volgen, je wordt voldoende geïnformeerd over wanneer het wordt geleverd. Zeer lekkere cakjes!

2026年3月26日
5つ星のうち5の評価

Ik ben ontzettend tevreden over mijn cakies

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Mousse Cakes!

De kwaliteit van de cakejes zijn echt top. Niet alleen zien ze er prachtig uit, maar de smaak is minstens zo indrukwekkend. Alles is vers en goed in balans!

Wat ik ook erg waardeer is de betrouwbaarheid. Afspraken worden nagekomen en de service is snel en duidelijk. Dat geeft een gerust gevoel, zeker als je iets bestelt voor een speciale gelegenheid.

Ik ga hier zeker vaker bestellen!

2026年3月28日
5つ星のうち1の評価

Crazy prices for just some mousse…

Crazy prices for just some mousse cakes... note that mousse is mostly "air" in it and lots of sugars, couloring products... This is one of the most expensive in this category, even chefs/artists cakes are better priced.

2026年3月30日

Copied collection of molds

Her entire collection of silicone molds is copied from different original artists from Europe. she purchases molds and then copies. please support original artists and not thieves. photos , designs everything is copied. you should feel ashamed of doing this and damaging the business of original artists.

2026年3月2日
5つ星のうち5の評価

Snel bestellen, snelle levering, snel genieten

Ik kwam op Moussecakes via Tiktok en dacht laat ik eens proberen. Ze hadden ook nog eens een leuke aanbieding.
Volgende dag bezorgd. Werd zelfs netjes op de hoogte gehouden hoe laat de bezorger er zou zijn.
Iedereen heeft genoten, hoewel de avocado duidelijk de mindere was.

2026年3月20日

Nooit aangekomen levering

Vind het jammer dacht oh eens lekkers iets nieuw proberen.
De schauffeur beweerd nog steeds dat hij het bij mij geleverd heeft maar toch waren we met 2thuis niemand gezien.
Tot de dag van vandaag geen oplossing gekregen geen nieuwe cakes of geen geld terug terwijl ze wel zeer duur zijn voor wat cackes.

2026年3月16日
5つ星のうち1の評価

Cakes nooit aangekomen beweren ermee…

Cakes nooit aangekomen beweren ermee bezig tezijn maar bieden geen compensatie eerste order waren de moussecakes “gevallen” heb ze booit binnengekregen tot op vandaag beweren bij hoog en laag dat ze geleverd zijn maar heb ze nooit gezien wat een scam

2026年2月12日

Moussecakes からの回答

We begrijpen uw eerdere frustratie heel goed. We kampten op dat moment helaas met een onverwacht, tijdelijk leverprobleem, waardoor de bezorging van uw moussecakes helaas niet is gegaan zoals het hoort. Nogmaals onze excuses hiervoor.

In de tussentijd hebben we dit echter verder uitgezocht en is uw case inmiddels volledig door ons opgelost. Omdat dit een tijdelijke situatie betrof die nu netjes is afgehandeld, zouden we het enorm waarderen als u bereid bent om deze review te verwijderen of aan te passen.

SCAMMERS

Product out of date,0 filling in it. Pictures provided ,refund policy is fake they don't refund. reported to multiple places aswell as authorities

2026年2月11日

Moussecakes からの回答

We are very sorry to read your review and find this feedback quite upsetting. We want to clarify that we strictly ship freshly made products. All our items are kept refrigerated and are always sent out within 3 days of preparation. Therefore, it is impossible for our products to be out of date when they are dispatched.

We take all customer concerns seriously and always operate according to our official refund policy. If you wish to discuss your specific case further, please contact our customer service directly.

5つ星のうち1の評価

Zou 8 februari geleverd worden krijg ik…

Zou 8 februari geleverd worden krijg ik een mail dat twee gebakjes gevallen waren en later word geleverd op een dinsdag als of ik het niet voor een bepaald moment had besteld ik had al aangegeven dat het dan niet meer hoefde want heb zaterdag nieuw gebak ergens moeten halen maar mocht het niet annuleren want het was al bij de vervoerder en komt vrijdag effe serieus op maandag al bij de vervoerder hoe kan dat dan ooit nog vers zijn krijg ik vandaag een mail dat vrijdag ook weer niet gaat lukken door weer een fout ben er helemaal klaar mee en het ergste is nog ze lossen niks op duur dat was geen probleem maar dan had het wel de 8e moeten komen want moet ik in me eentje met 12 gebakjes weg gegooid geld dus want ze lossen niks op belachelijk dit hier niet kopen gaat altijd wel wat fout reactie word zeker niet verwijderd want jullie waren helemaal niet bereid om het op te lossen na een week zei ik dat ik er klaar mee was maar ik moest nog maar op de gebakjes wachten toen zei ik dan ga ik juridische hulp inschakelen toen kon het opeens wel het geld terug heeft me heeeeeel veel mails en moeite gekost om mijn eigen geld terug te krijgen dus vind dat iedereen gewaarschuwd moet worden want oké een ongeluk tijdens transport maar daarna weer een fout bij de vervoerder 2 keer problemen is wel apart

2026年2月8日

Moussecakes からの回答

We begrijpen uw teleurstelling volkomen. Het is ontzettend vervelend als een bestelling niet op het geplande moment wordt geleverd, zeker wanneer u de gebakjes voor een specifieke gelegenheid had besteld. Nogmaals onze oprechte excuses hiervoor.

Zoals we destijds hebben aangegeven, hadden we helaas te maken met een ongeval tijdens het transport waardoor een deel van de bestelling was gesneuveld. Hierdoor ontstond er een tijdelijk leveringsprobleem en liep de bezorging helaas flinke vertraging op.

In de tussentijd hebben we dit echter verder opgepakt en is uw case volledig door ons opgelost en afgerond. Omdat dit een uitzonderlijke en tijdelijke situatie betrof die inmiddels netjes is afgehandeld, zouden we het erg waarderen als u bereid bent om deze review te herzien of te verwijderen.

5つ星のうち2の評価

Geld niet waard

Bestelling is geleverd alleen ze waren niet zoals verwachting. In de binnenkant zat een rare jelly van aardbei en dat was het. Je proefde voornamelijk moet. Zat niet echt fruit aan de binnenkant. Vind het veel geld voor wat ik er terug krijg

2026年2月10日
5つ星のうち1の評価

Het is echt een schande dat dit…

Het is echt een schande dat dit zichzelf een bedrijf mag noemen, eerst moest ik zelf contact opnemen van de dag van de bezorging waarop ik toen in de avond pas kreeg te horen dat er een deel gesneuveld was, prima kan gebeuren, waarom het vandaag zou komen waarom ik netjes gevraagd heb op de mail of er toevallig een tijdindicatie was en vervolgens wordt je letterlijk overal op genegeerd! Stelletje oplichters zijn het ben nu al in uur tijd 3 andere tegengekomen die hetzelfde hebben, hoop dat jullie nog vandaag komen anders ga ik hier werk van maken samen met de andere meiden !

Update: ze hebben een nieuwe order aangemaakt, waarop ik vraag naar een compensatie en wonderbaarlijk hoor je dan natuurlijk niks meer terug alleen 1x voor 10% en dan staat er op hun site 15% korting op je eerste bestelling 💀💀💀💀 wel een beetje heel krom het is echt te belachelijk voor woorden !!!!! Meerdere meiden gesproken allemaal hetzelfde gezeur sommige krijgen hun geld ook niet terug dus iedereen opgepast!

2026年2月10日

Moussecakes からの回答

Nogmaals onze oprechte excuses voor uw ervaring destijds. Zoals we eerder hebben aangegeven, hadden we op die bewuste dag te maken met een ongeval tijdens het transport. Hierdoor raakten de cakejes beschadigd en ontstonden er helaas tijdelijke problemen met onze levering en communicatie.

Gelukkig hebben we deze case inmiddels alweer geruime tijd geleden netjes met u afgerond en opgelost. Omdat dit een tijdelijke overmachtssituatie betrof die inmiddels is afgehandeld, zouden we het erg waarderen als u bereid bent om deze review te verwijderen of te herzien.

Frederique

5つ星のうち1の評価

Stelletje oplichters staat 1000 keer op…

Stelletje oplichters staat 1000 keer op website vermeld als je niet tevreden bent krijg je geld terug terwijl ik een mail krijg van dat ze het niet zomaar dien wat een belachelijkheid maarja ze moeten het dien anders hebben ze een probleem. Structuur beviel me niet te duur voor weinig en geen cake alleenmaar mousse in het product

2026年1月20日

Trustpilot エクスペリエンス