レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Carclean is een fijn bedrijf, niet vanwege het aanbod van producten maar vanwege de behulpzame medewerkers. In mijn geval Johan! Ik had hele gekke vlekken op mijn band, waarna Johan de tijd nam... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Review was oorspronkelijk voor Kiyoh, maar die site ligt er continu uit. Op zich prima ervaring met Carclean, bestel er al jaren. Producten zijn soms wel wat aan de prijs, maar assortiment is ruim, ve... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik bestel al jaren enkele keren per jaar mijn materiaal bij carclean. Zelfs mijn AVA hogedrukreiniger komt vandaar. Het is niet dichtbij dus ben er nog nooit geweest, maar als je vragen hebt kr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na eerst een mail met algemene beginnersvragen naar hen te hebben gestuurd kreeg ik direct antwoord met verwijzing naar hun website met bijhorend forum. Heel interessant. Nadien met hen telefonisch... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車修理・敎備店
  2. ハむダヌ サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Je houdt van auto’s. Je wilt jouw mooie auto goed onderhouden. Maar waar haal je in één keer alles wat je nodig hebt, wanneer jij dat wilt? Bij de beste shop die ook nog eens snel levert. Bij Carclean.com!

連絡先

(3,667)

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Fijn bedrijf

Top! Prima bedrijf en komen hun afspraken na. Koop er al jaren naar tevredenheid.

2017幎10月25日

Dankjewel Dennis!

5぀星のうち5の評䟡

Voor mij is dit een top website

Voor mij is dit een top website waar ik heel graag mijn bestelingen plaats. Altijd op tijd geleverd en er zit meestal een mooi verassing bij. Als jullie nog koch chemie producten zouden verkopen zou ik dan alles op één adres kunnen kopen. Mvg

2017幎10月24日

Carclean.com からの回答

Dankjewel voor de beoordeling!

Koch Chemie komt denk ik niet in ons assortiment, ons magazijn staat vrij vol en er is weinig vraag naar het merk.

5぀星のうち5の評䟡

Snel geleverd en een extra kado er bij

Snel geleverd en een extra kado er bij. Gewoon super

2017幎10月18日

Dag Wiebe,

Bedankt voor je beoordeling! Zoals besproken waren die 2-sterren een foutje, maar lukt het niet meer om de beoordeling aan te passen.

Ik zet het er maar op deze manier bij. :)

Tot de volgende keer!

5぀星のうち4の評䟡

Zoals gewoonlijk top service

Zoals gewoonlijk top service. Alleen jammer dat ik bij mijn 2 laatste bestelling net achter het net vis gezien er enkele dagen na bestelling een kortingsactie volgt. Verder absoluut tevreden.

2017幎10月17日

Dag Mattijs,

Als je ons even mailt, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen qua prijs / korting enzovoorts.

Groeten,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス