Carclean is een fijn bedrijf, niet vanwege het aanbod van producten maar vanwege de behulpzame medewerkers. In mijn geval Johan! Ik had hele gekke vlekken op mijn band, waarna Johan de tijd nam... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Review was oorspronkelijk voor Kiyoh, maar die site ligt er continu uit. Op zich prima ervaring met Carclean, bestel er al jaren. Producten zijn soms wel wat aan de prijs, maar assortiment is ruim, ve... ãã£ãšèŠã
Ik bestel al jaren enkele keren per jaar mijn materiaal bij carclean. Zelfs mijn AVA hogedrukreiniger komt vandaar. Het is niet dichtbij dus ben er nog nooit geweest, maar als je vragen hebt kr... ãã£ãšèŠã
Na eerst een mail met algemene beginnersvragen naar hen te hebben gestuurd kreeg ik direct antwoord met verwijzing naar hun website met bijhorend forum. Heel interessant. Nadien met hen telefonisch... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Je houdt van autoâs. Je wilt jouw mooie auto goed onderhouden. Maar waar haal je in één keer alles wat je nodig hebt, wanneer jij dat wilt? Bij de beste shop die ook nog eens snel levert. Bij Carclean.com!
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Altijd zeer tevreden!!Ook al was er een âŠSuper
Altijd zeer tevreden!!Ook al was er een probleem met levering,deze werd zeer snel en vakkundig opgelostð
Geweldig product
Geweldig product. Snelle levering. Mân koplampen zijn weer als nieuw.
Al diverse keren bij Carclean bestelt âŠ
Al diverse keren bij Carclean bestelt en altijd op tijd en goed geleverd.
Ook goed advies gehad over wat ik precies nodig had voor producten, dus kennis van zaken is zeker aan wezig!
Snelle afhandeling en goede âŠ
Snelle afhandeling en goede communicatie.
Goede producten, Snel bezorgd
Goede producten, snel bezorgd en als je vaker producten afneemt krijg je vaak een extra product cadeau. Erg tevreden over Carclean.
snelle levering .goede producten
snelle levering .goede producten. Een aanrader. top
Vlotte en snelle levering + een âŠ
Vlotte en snelle levering + een extraatje, iets dat je altijd blij maakt
Reeds geruime tijd maken wij gebruik âŠ
Reeds geruime tijd maken wij gebruik van de producten van Carclean
ze zijn misschien iets duurder dan de reguliere producten in de aanschaf maar dan heeft men ook professionele producten. ze zijn veel beter en men heeft veel minder nodig en dus uiteindelijk toch nog goedkoper
Bestel er vaker en bevalt prima.
Bestel er vaker en bevalt prima.
Levert netjes op tijd en keurig verpakt..
Erg duidelijke site
Erg duidelijke site. Makkelijke betaald mogelijkheid, Een goede berichtgeving over leverdatum en leveradres.
Als kers op de taart nog een extra poetsdoek.
De volgende bestelling gaat volgende week al weer plaatsvinden.
Vlug en corrct. Top!
Goede producten en geleverd op afgesproken tijdstip. Vlug en correct.
Aangenaam verrast door het geschenk dat er bij mijn bestelling was bijgevoegd. Was mijn eerste maar zeker niet mijn laatste bestelling.
prima schoonmaak spul en snel verzonden
Zeer snelle levering en perfecte âŠ
Zeer snelle levering en perfecte materialen voor een goede prijs
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Goed verpakt. En altijd dat wat je besteld.
Klantvriendelijke website waarop goede âŠ
Klantvriendelijke website waarop goede producten met duidelijke uitleg worden verkocht.
Aanrader voor iedere Petrolhead!
Top bedrijf
Nooit problemen,altijd netjes geleverd en topproducten.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã