Min sÞn kÞbte en GAS MAX B1-16 og en GAS MAD A2-1200-2 samt et sÊt 35,5 kvadrat kabelsÊt Vi monterede det hele og lige fra starten var det som om at forstÊrkeren ikke ville levere og slukkede ikke... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Helt igennem fin og professionel oplevelse. KÞrte til butikken herfra Odder, lige for at finde et sÊt hÞjttalere og hÞre mht montering. Det kunne heldigvis lade sig gÞre efter deres frokostpause, sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Jeg har fÃ¥et monteret ekstra lydisolering i bilen for at dÊmpe hÞjttaler brummen for et par mÃ¥neder siden pris 750,-kr. Fik beskeden bÃ¥de ved afhentning samt bestilling af ordren , hvis ikke det var... ãã£ãšèŠã
En Þv omgang! Jeg var forbi Carsound og montere forstÊrker og subwoofer. Subwoofer var egentlig fin nok. Efter montering af forstÊrker har jeg dog bemÊrket flere dÃ¥rlige ting. Der er en slags âge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
CARSound Bilstereo er Danmarks stÞrste onlineforhandler for stÞjdÊmpning og lyd i bilen, og vi monterer naturligvis også! Levering fra dag-til-dag.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg har haft en super god oplevelse vedâŠ
Jeg har haft en super god oplevelse ved Carsound Odense. !
Når man er selvstÊndig tÞmrer og bruger rigtig meget tid på landevejen, er det meget vigtigt med noget god lyd og komfort i bilen, og det sÞrgede Carsound Odense for!
Nu er det pludselig blevet sjovere at sidde i bilen ðð
Min sÞn kÞbte noget GAS bilanlÊg
Den var monteret via High-level input og med lidt kommunikation frem og tilbage og fra min side en smule irritation da jeg fÞlte at der blev sået tvivl i min installation blev vi enig om at den skulle retur
Vi modtager en retur label og uden videre nogen kommunikation modtog vi en pakke med en sprit ny forstÊrker i som bare spiller helt fantastisk
En rigtig god oplevelse.
Helt igennem fin og professionel oplevelse. KÞrte til butikken herfra Odder, lige for at finde et sÊt hÞjttalere og hÞre mht montering. Det kunne heldigvis lade sig gÞre efter deres frokostpause, så det var perfekt. Så en god gåtur med masser af frisk luft senere, så var det hele klaret og jeg kunne tage afsted igen mod Jylland.
Mine bedste anbefalinger herfra.
wow hurtig levering og wow en god lydâŠ
wow hurtig levering og wow en god lyd kÞbet GAS MAD X1-44 HÞjtaler ordre nummer CA 193341....
lyddÊmpning af Renault 5
jeg har fået stÞjdÊmpet min Renault 5 i dÞre og bagagerummet
lyden fra Harman kardon anlÊgget bliver bare vild
godt arbejde Takker
da jeg kÞrte fra jer var det total vildt forskel
total stelhed eller fed musik
mange Toms op her fra
Meget dårlige hÞjtalere
Det er nogen virkeligt dårlige hÞjtalere jeg kÞbte de skratter helt vildt og spiller lavere og dårligere end dem der sad i fÞr som var 25 år gamle
En Þv omgang!
En Þv omgang!
Jeg var forbi Carsound og montere forstÊrker og subwoofer. Subwoofer var egentlig fin nok. Efter montering af forstÊrker har jeg dog bemÊrket flere dÃ¥rlige ting. Der er en slags âgeneratorstÞjâ nÃ¥r man hÞrer musik og/eller er pÃ¥ pause, og jeg har bemÊrket der kommer nogle skrattelyde nÃ¥r man skruer op til hÞj volume, mislyde der virkeligt lyder forkert og som er tydelige i musikken.
Jeg fik at vide at hvis man kÞbte jeres pakker bliver det bedre..
Jeg var forbi Custom Audio og de sagde noget helt andet ang. lige det.
Ja min lyd blev lidt hÞjere, og jeg fik mere bas, men det var på bekostning af dårlige mislyde - det er enten ikke monteret som det skal ellers er der andet galt som Carsound ikke har noteret mig omkring!
Altid super god service!!
Altid super god service uanset hvad man skal bruge. Har handlet der i flere år og altid samme kvalitets behandling!!
Troede min forstÊrker var dÞd da der ingen lyd kom ud i kabinen. Det viste sig at vÊre opdatering så den blev nulstillet også hjalp de efterfÞlgende med indstilling af anlÊgget igen! Konge service!!!
Virkelig gode medarbejdere og hÞj kvalitet
Jeg tog en tur til Carsound for at kÞbe en god baskasse, og jeg fik virkelig god hjÊlp. Kvaliteten er virkelig god, sÃ¥ tusind tak for den gode bas ð
Bilstereo hos Carsound
Jeg har kÞbt en VW Polo og overvejede at pimpe den på lyden. Hidtil har jeg kun haft slavelyd i mine egne biler men har altid elsket den gode stereolyd i andres. De mange dÊmpende materialer fra sÊder, beklÊdning mm gÞr lyden både intim og påtrÊngende på samme tid - Men ville det give mening at ofre 9000 kr på et anlÊg i en mindre bil som Polo, hvor vejstÞj begynder at hÞres allerede ved 70 km/t?
Jeg korresponderende med Carsound I Odense om mine overvejelser, og de mente jeg skulle give den et skud. Jeg var ikke sÊrligt svÊr at overtale. Jeg bestemte mig for en premium lydpakke til VW Polo.
På den aftalte dato afleverede jeg bilen hos Carsound Odense. Beskeden lÞd at installationen kunne tage 3-4 timer men til min overraskelse kom der allerede efter 1 time en SMS med besked om at bilen var klar. Den venlige lydinstallatÞr forklarede, at Polo havde vÊret meget samarbejdsvillig - deraf den korte arbejdstid. Så var det tid til lydprÞver. Det lÞd ikke bare godt men aldeles fremragende - og det gÞr det stadig hver gang jeg sÊtter mig i bilen og vÊlger musik. 1000 tak til Carsound for en installation som var ALLE pengene vÊrd.
God service.... dårlig lyd
God service, hurtig levering, men desvÊrre et produkt som ikke lever op til mine forventninger.
Jeg har kÞbt et sÊt Gas mad x2 44 og et sÊt Gas mad x2 64. Ingen af de to produkter leverer god lyd. Ingen dynamik, skinger diskant og manglende bas. Kort sagt ....dårlig lyd.
Disse Gas produkter kan absolut ikke anbefales.
Penge maskine når reparationen ikke virker!
Jeg har fået monteret ekstra lydisolering i bilen for at dÊmpe hÞjttaler brummen for et par måneder siden pris 750,-kr.
Fik beskeden både ved afhentning samt bestilling af ordren , hvis ikke det var virkede eller var nok, bare kunne komme igen, så vil de udbedre det.
Kontaktede dem igen og afslog nu de ville gÞre det omâŠ..jo for 3000,-kr. sÃ¥ fÞrst spildte 750,-kr og derefter 3000,-kr. Sikken en pengemaskine!
SvÊr at bedÞmme
SvÊr bedÞmmelse.
Mit fÞrstehåndsindtryk med carsound, var meget forvirrende. Jeg modtog et tilbud, som virkede meget rodet i forhold til priser, rabatter osv. Jeg fik faktisk lyst til, at handle et andet sted i stedet.
Jeg ringede dog til dem dagen efter, hvor jeg fik fat i Alexander. Han tog sig god tid til at forklare, hvordan det hang sammen, samt hvorfor det så vildledende og mangelfuldt ud.
Efter hans forklaring, gav det hele mening og Alexander tog sig forsat god tid til at forklare om deres produkter og resten af mine spÞrgsmål. Efter snakken, bestilte jeg med det samme.
Derfor har det vÊret en svÊr anmeldelse at give, da jeg fÞrst fÞlte den lå til en 1'er, men efter samtalen, blev blÊst bagover lige til en 5'er.
Jeg håber at Carsound tager til eftertanke, at deres tilbud kan beskrives bedre fremadrettet. Men uanset! KÊmpe skud ud, til Alexander!
Elendig og uprofessionel service hos Carsound
Jeg havde desvÊrre en meget dårlig oplevelse hos Carsound, som jeg synes andre bÞr kende til, fÞr de overvejer at handle der.
Da jeg ankom til butikken til min aftalte tid kl. 14:00, blev jeg hverken budt velkommen eller taget imod. Ekspedienten og en kunde kiggede kort på mig, men fortsatte derefter deres samtale om ferie, som om jeg slet ikke var der. FÞrst efter noget tid blev jeg ekspederet, hvor jeg fik at vide, at der ville gå 30 minutter, og at jeg kunne vente ude i bilen.
Efter at have ventet i de 30 minutter kom en medarbejder fra vÊrkstedet ud â som viste sig slet ikke at vide, hvad opgaven handlede om. Det var meget frustrerende, da jeg allerede en uge tidligere havde forklaret alt tydeligt via mail, da jeg bestilte tiden. Jeg mÃ¥tte derfor stÃ¥ og forklare det hele igen pÃ¥ stedet.
Da bilen endelig blev kÞrt ind pÃ¥ vÊrkstedet, fulgte jeg naturligt efter for at se, hvad der skulle laves â men blev derefter afvist og bedt om at forlade vÊrkstedet "af forsikringsmÊssige Ã¥rsager" og vente inde i butikken i stedet.
Alt i alt en meget uprofessionel oplevelse, prÊget af manglende kommunikation, ligegyldighed og dårlig kundeservice. Jeg fÞlte mig ikke taget seriÞst som kunde, og der var ingen form for struktur eller respekt for den aftalte tid.
Jeg kan desvÊrre ikke anbefale Carsound til nogen, der forventer ordentlig service og professionalisme.
Vh. Martin Knuthsen

CARSound.dk ããã®åç
Super god service
Super god service ! Hurtig levering og super fin butik med STORT udvalg både for SPL og SQ ! Benjamin har stor forståelse for hvad du mangler hvis bare man åbner munden. Han fik en åbenbaring af mine behov og re korrigerede budget og byg til behov. En person som jeg finder meget inspirerende og passioneret for sit erhverv. Dine behov er vigtigere for ham end at få et salg i huset. Man kan tydeligt mÊrke at han ikke vil sÊlge for at sÊlge. Men er mere interesseret i at sÊlge det rigtige fÞrste gang så kunde tilfredshed kommer fÞr penge på kontoen. Det vigtigste er målet. Har han ikke det rigtige udstyr til at man kommer i mål så vÊlger han at rådgive dig i den rigtige retning og vente på Þkonomien og udstyret til lige det du Þnsker
God service af Benjamin
Bestilte noget ledningsnet til en Helix subwoofer og hvis man, som mig ikke, hvilke ledninger man skal bruge, så hjÊlper de mere end gerne.
I fÞrste omgang blev der sendt en for kort ledning, hvilket kan ske, da Benjamin troede at forstÊrkeren lå under forsÊdet.
Jeg fik tilsendt den korrekte ret hurtigt og returnerede den forkerte uden problemer.
Fik endda en smule rabat på ledningerne!
Montering i Odense
Jeg indhentede tilbud på opgradering af lyden i min nykÞbte bil. Jeg besÞgte Carsound som meget professionelt kiggede på bilen og gav et tilbud på knap 10.000 kr - man oplyste at de eksisterende hÞjttalere var fine og blot krÊvede en kraftigere forstÊrker, så de ikke selv skulle levere så meget bass og en subwoofer og en proffesionel opsÊtning.
Det lÞd jo altsammen godt - eneste minus er at man ved en sådan en lÞsning ikke kan lytte lÞsningen fÞr kÞb. Må bare stole på at de ved hvad de taler om.
Jeg overvejede om det var det jeg ville i et par måneder.
Fornylig valgte jeg at det skulle vÊre denne lÞsning.
Fredag ankom jeg med bilen, talte med en ung gut om min musiksmag som de havde skrevet de ville kalibre lÞsningen efter.
Han oplyser at med den prÊference så skulle jeg have 10" bass i i stedet, det siger jeg er helt fint - han oplyser at det vil vÊre samme pris som det jeg havde fået oplyst. Han viser endvidere at subwoofer vil vÊre lidt stÞrre i bagagerum end den 8" som de havde i deres fÞrste lÞsning.
Efter et par timer får jeg besked om at nu er bilen klar igen.
Der er dog ikke sat 10" bass subwoofer i, får afvide af ham som i fÞrste omgang afgav tilbud på lÞsning at det var en lÊrling som ikke helt havde styr på priser så de havde sat den lÞsning i som jeg i fÞrste omgang havde accepteret.
Det måtte jeg jo acceptere. Jeg lytter til lyden i bilen, og synes det hele er lidt mudret i lyden, er en del skuffet da man jo havde sagt at lÞsningen ville opgradere lyden markant.
Den unge mand som havde sat lÞsning i og kalibreret oplyser at det er pga de eksisterende hÞjtalere som sidder i Mercedes er pap hÞjtalere fra Kina. Ja det er hans ordvalg.
Jeg får prÊsenteret et merkÞb på ca. 7000kr hvis de skal skifte de hÞjttalere som allerede sad i bilen.
Det er rystende at når man fÞrst har betalt og fået en lÞsning i bilen, og får afvide at det er det som skal til, at man så efterfÞlgende Þnsker at lave mersalg.
At den unge mand ikke helt har lÊrt at tale og vejlede kunder uden at tale ned til kunden, tager jeg ikke så tungt. Det lÊrer han nok med tiden.
Men er skuffet over at have brugt 10.000kr på nÊsten ingenting og skulle bruge yderligere 7000kr uden at vide om det reelt hjÊlper.
Opdatering; har talt med A hos Carsound som foreslog en lÞsning, den prÞver jeg og ser om det lÞses. Opdaterer anmeldelse og hÊver til 3 stjerner for nuð
Extra opdatering; fik en god snak om forventninger til lyd, og vi lyttede mine eksisterende hÞjttalere. Og sammen fandt vi en lÞsning på hvad som skulle til.
Jeg fik en god pris på extra montering og den blev udfÞrt i fredags af Alexander.
Jeg er tilfreds og ville egentlig gerne give 5 stjerner men kan ikke hÊve min anmeldelse til mere end 4 stjerner, da jeg egentlig gerne ville have haft den viden om hvad som skulle til for at matche mine forventninger og ikke i fÞrste omgang tro at lÞsning til 10.000kr var nok, det kunne man have afdÊkket hvis man havde lavet en grundigere behovsanalyse og faktisk lyttet på de hÞjttalere som sad i bilen inden man afgav et tilbud.
Men alt i alt er jeg tilfredsð og har givet 15.000kr for en god lÞsning.
DÃ¥rlig kundeservice
For godt en mdr siden hentede jeg en del udstyr hos carsound. De havde dog ikke alt hjemme, så derfor bliver det bestil og betalt samme dag i butikken. Det ville lande hos dem et par dage efter og de ville sende det til mig( en DSP et phonokable) Der går ca uge hvor jeg ikke har fået min vare. Jeg kontakter dem hvor de fortÊller det er forsinket. Ok tÊnker jeg, imellem tiden har jeg besluttet at bestille noget mere, noget Powerkable og endnu et phonokable. Jeg betaler det via MobilePay. Der går ca et par dage og jeg modtager mine vare 1 DSP, 1 Phono kable til trods for jeg har bestilt 2 og Peer kable. Jeg tager kontakt til dem vedr manglende kabel. Får at vide jeg har fået mit kabel jeg bestilte , fortÊller jeg mangler et fra ordre 1 og bestiller et mere ved ordre 2, men kun fået 1. Efter lÊngere diskussion forstår han hvad jeg mener skulle msn tro. Han ville straks sende mig det. Det er nu ca 3 uger siden intet fået endnu, trods rykker på deres kontakt formulere, tlf svare (de er faktisk ret dårlige til at svare deres tlf trods tlf tid hver dag inden butik åbner)
Kanon god oplevelse lige fra start tilâŠ
Kanon god oplevelse lige fra start til slut. Her er tale om folk der ved hvad de har med at gÞre og de råder og vejleder uden at man oplever at de presser en til at kÞbe mere end man selv har lyst til. IldsjÊle på området. Klart at anbefale hvis du skal have ordentlig lyd i bilen.
God service. flinke mennesker der har styr på deres håndvÊrk. hvad mere kan man forlange.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ