レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi hentede vores fÞrste nye brugte bil hos cj biler i tirsdags Kan kun sige at vi fik en rigtig god behandling af sÊlger Lars Meget positiv angÃ¥ende vores spÞrgsmÃ¥l om skiftet af bil helt igenne... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har 2 Hyundai biler som fast bliver serviceret af Carsten Jensen Biler. Min erfaring med vÊrkstedet er god. Faste priser, ingen overraskelser. TimelÞn er lidt dyre end andre, men betale... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Skulle blot have tjekket en elektrisk fejl, og bestille tid til sommer-service, pÃ¥ vores Skoda Superb. Vi bliver mÞdt af venlige, imÞdekommende og smilende medarbejdere - hele vejen rundt. Vi kiggede... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vores bil fik alvorlig problem den 23.12.24. PÃ¥ trods af at virksomheden havde julelukket fik vi kontakt til Carsten Jensen biler, som kom og efter kort tid kunne konstatere at bilen ikke mÃ¥tte kÞre m... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. 自動車垂堎
  3. 䞭叀車ディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

1. Stop i StorstrÞms Amt, når du skal handle bil - 4 kvalitetsmÊrker: Saab Seat Skoda og Hyundai

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk service

Vi har lige kÞbt en brugt Citroen Grand C4 Picasso. Yderst kompetent sÊlger, der undersÞger tingene til bunds.
Vi er meget trygge ved handlen og fuldt ud tilfredse med servicen.

2021幎4月29日
5぀星のうち4の評䟡

Gode oplevelser

Jeg har kÞbt 2 biler hos Carsten Jensen. Feste gang handlede jeg med Carsten.
Altid god service og gode råd, når man som jeg ikke er så klog på biler. ( lÊs ikke så interesseret )
Der er styr på det på vÊrkstedet/butikken og både på tlf og ved fremmÞde er der god service.
Min anden bil er solgt af Lars. God hjÊlp fra Lars mht mit behov, bytte bil mm.
Jeg er meget glad for både biler og betjening.

2021幎2月12日
5぀星のうち1の評䟡

Dårlig service og utrolig ringe vÊrksted!

D.26/8 henter jeg min nye Audi A4, solgt med fuldt service tjek, men blot en halv time efter jeg er kÞrt ud af deres indkÞrsel melder den fejl på håndbremsen. Ikke nok med håndbremsen, så ryster den når man bremser, da de har afleveret den med skÊve og beskidte skiver.
Bilen når at vÊre dernede 4 gange, fÞr at de får "lÞst" problemet og bliver lovet at den kommer ind til Audi Danmark for at de kan lave det, men det gÞr den ikke. Endelig får jeg skiftet kontakten, men da ikke uden at de ÞdelÊgger Chrome kanten rundt om den.
I lÞbet af de 5 gange, som svarer i alt til 14 dage ud af den 1,5 måned jeg har haft den, bliver bremserne IKKE renset så den piver stadig. Man burde nÊsten tro at jeres mekanikere har trukket deres uddannelse i en automat, for lave biler kan de godt nok ikke finde ud af at lave!
Jeg beder dem efter alt det her tage bilen retur, da det ikke kan vÊre rigtig at den ikke har vÊret andet end problemer med den siden jeg kÞbte den. Svaret var, at det kunne og ville de ikke. Det er godt nok en god forretning i har gang i! Det nemt at tjene penge på at snyde folk og sende lorten videre.
Jeg fraråder på det kraftigste at kÞbe biler hos Carsten Jensen biler!

2020幎10月15日

Professionel og reel.

Vi har kÞbt Skoda hos Carsten Jensen biler flere gange og har hver gang haft oplevelsen af en professionel og fair bilforhandler. Vi har efterfÞlgende altid benyttet vÊrkstedet til service og har vÊret ovenud tilfreds.
Den sidste bil vi kÞbte hos Carsten Jensen biler, valgte vi at tilkÞbe 3 års ekstra fabriksgaranti og der har aldrig vÊret problemer med at få rettet fejl.
Vi har haft en bil stående i kommision og det blev håndteret professionelt og fair.
Generelt et utroligt rart sted at komme og altid med oplevelsen af en bilforhandler med hjertet på rette sted.

2018幎1月15日

Usselt

Da mine forÊldre ikke selv benytter internettet så meget, men jeg fÞler at deres dårlige oplevelse skal deles.

De sad ca 8 gange og ventede på at deres bil skulle laves, da det var under deres garanti, det hÞje antal gange skyldes selvfÞlgelig at Carsten og Co. er for uduelig til at lave bilen....
Da de så sidder falder de i snak med andre som også er utilfredse, alt i alt en elendig oplevelse.
Sjusk og det der er vÊrre....(Som også kan ses på de andre anmeldelser)

2017幎12月1日

Vi har kÞbt en brugt Skoda Yeti hos

Vi har kÞbt en brugt Skoda Yeti hos Carsten Jensen biler fra 2010 og den havde kÞrt km 150000.
Når man kÞber en bil med så mange kÞrte km er det nok forventeligt der dukker lidt reklamationer op, men de blev alle som en rettet af Carsten Jensens vÊrksted uden problemer og uden nogen som helst diskussioner.
Vi har nu haft bilen et år og kan kun sige godt om den service og vejledning vi fik omkring kÞbet af bilen men også omkring den fantastiske service og venlighed vi har mÞdt på vÊrkstedet i garanti perioden på denne bil vi er meget glade for.
Vh.
Per Jespersen og Elisabeth Vibe.

2017幎4月8日
5぀星のうち1の評䟡

Enig med michael, du skal vÊre mekaniker for at kÞbe her

Jeg kÞbt en Ceed som de skulle sÊlge for en kunder, han vist mig noget af skader på bilen, men ikke alle sammen, så når jeg gjÞrt den rent, fandt jeg flere steder hvor der var rust og andre buler, så det vil kost mig flere tusind til at reparer det, jeg ringed til dem og sagt at jeg kÞbt den igår og hvis den gamle ejer vil dÊk rust skaden og det eneste svar jeg fik var bare at de dÊkker ikke kosmetisk skader, jeg håber at motoren er fint fordi jeg er ikke selv en mekaniker.

2015幎9月18日

VÊrksted

Jeg har 2 Hyundai biler som fast bliver serviceret af Carsten Jensen Biler.

Min erfaring med vÊrkstedet er god.
Faste priser, ingen overraskelser.
TimelÞn er lidt dyre end andre, men betaler gerne ekstra for at få tingene lavet efter bogen.

De er også anbefalet på Hyundaiforum.dk

2012幎12月6日

Snydere

Jeg kÞbte en Skoda Fabia 1,4 fra år 2000 i slutningen af november 2011 af min morbror, som er mekaniker hos en anden forhandler i Vordingborg, fordi den gamle ejer af bilen havde kÞbt en ny på hans arbejde.

Jeg var på udkig efter en bil, da jeg var ved at fÊrdiggÞre mit kÞrekort og han anbefalede den her bil, fordi han kunne se på papirene, at alle service var overholdt og tjekket. Olie var skiftet 5 måneder fÞr og kunne holde i hvert fald 2 år og oliefilteret var skiftet.

Inden jeg fik mit kÞrekort, havde min mor kÞrt lidt rundt i den, for at holde den i gang. En dag havde hun problemer med at starte bilen nogle gange, og til sidst ville den slet ikke starte. Vi fik autohjÊlp ud, som så fik den startet, og derefter var der ikke problemer med den.

Jeg fik mit kÞrekort i starten af januar og selvfÞlgelig skulle bilen da ud og luftes. Jeg når at kÞre i den i 2 timer med pauser, da den går i stå igen og ikke kan starte den. Jeg prÞvede at gÞre det som autohjÊlp gjorde sidste gang, men uden held. Jeg måtte ringe efter autohjÊlp igen, som slet ikke gad at kigge på den, for det var den samme mand som sidste gang den ikke ville starte. Den kom til en ven af familien, som er mekaniker. Han ringede efter 3 dage og sagde, at han havde fundet fejlen.
Det var en fÞler eller en termometer nede i motoren, som kortsluttede hele bilen når den synes det var nok. MEN samtidig fortÊller han, at motorolien og filteren ikke var skiftet rigtig lÊnge.
Så han skiftede den såkaldte olie som skulle vÊre 5 måneder gammel med noget nyt og meget bedre olie, og filteret blev skiftet. Da jeg skal hente bilen, får jeg vennen til at kigge servicebogen til bilen, for at tjekke om han kunne se på den om der var snydt med servicen, og der var flere ting.

Jeg fÞler mig snydt og rÞvrendt, og jeg stoler ikke på mekanikere, medmindre jeg eller familien kender dem personligt. Det er godt nok ikke mig der har betalt for den sidste service, som skulle vÊre gjort 5 måneder fÞr, men for dem som har betalt for det såkaldte service.

Senere snakker min mormor med nogle bekendte dernede fra, som har oplevet det samme. Nogle som har betalt 12000 kr. for et service, hvor der var ting, som ikke var gjort.

Ville bestemt ikke anbefale dette sted, medmindre man kan dokumentere at der er fusk i tingene og man selv kan tjekke dem efter.

Opdatering d. 13/8-12

Efter at have haft min bil på vÊrksted hver anden måned siden januar '12, havde jeg (surprise) min bil på vÊrksted igen, da jeg skulle dreje i rundkÞrsler, kryds, osv begyndte lampen til håndbremsen at lyse og hyle så jeg blev vanvittig.
Får den så til en mekaniker af familien, som kigger på fejlen. Det viser sig, at den såkaldte mekaniker der har skiftet bremseklodser og skiver sidst, igen, har slÞset i sit arbejde. Mekanikeren fortÊller mig, at når man skifter klodser og skiver, er det normalt at man skifter noget andet (jeg ikke lige kan huske navnet på) nede ved hjulene, samtidig med at man har skiftet klodser og skiver. Dette var ikke blevet gjort, så der var gået hul på noget så bremsevÊsken lÞb ud af bilen og fÞleren var på vej ud også.

Sådan en gang satans lort man skal igennem, fordi man kalder sig såkaldt mekaniker på et autoriseret vÊrksted. Har brugt en formue på den bil fordi tingene ikke har vÊret gjort ordentligt fÞrste gang! Har aldrig vÊret så gal som jeg er over det her pis!

2012幎3月5日

Venlig og god service

Jeg har kÞbt bil igennem Carsten Jensen biler 2 gange, og begge gange har jeg fÞlt mig rigtig godt behandlet. Der har aldrig vÊret problemer, og de er til at tale med.

Jeg kÞbte en i30 hvor der desvÊrre var opstået fejl på nogle censorer, og denne fejl gjorde at servoen ikke virkede. Det tog noget tid at finde fejlen, men det hele kunne klares på garanti. Jeg har aldrig haft problemer med hverken kÞb eller salg af biler her, ej heller vÊrkstedet.

2012幎2月14日

Advarsel - Advarsel - Advarsel

Hold jer vÊk fra ham!

Havde en bil, som skulle have skiftet en del til 2-300 kroner.

KÞrte den på vÊrksted. Ringede 3 dage senere, hvor de ikke havde kigget på den endnu. Men så ringede de tilbage 1 time senere og meldte at de havde set på den i 9 timer(4.000,- kroner) -de må have haft 9 mekanikere til at "se" på den samtidig.

Bad dem returnere bilen, men de havde i mellemtiden Þdelagt bilen så den måtte hentes af falck.

Fik den hjem og kunne konstatere at de havde Þdelagt for 2-3.000,- kroner reservedele på den ved at "se". med fingrene -og en hobbykniv.

Lavede det de havde Þdelagt og skiftede delen de skulle have skiftet.

SÃ¥ 7.000,- kroner for selv at skifte en del.

Hold jer vÊk fra ham!

2011幎12月7日