Dårligt samarbejde.
Ikke meget levede op til vores forventninger.
- Vi skal have fjernet et gammelt badeværelse med asbest. Intet i vores hus bliver afdækket, eller lukket af. Køkken, værelser mm bliver fyldt med et tyndt lag støv af asbest.
- Efterfølgende skal vi have malet, maleren de bruger, er utrolig dårlig til at guide os til farve valg. Vi får fortalt at hun vil komme og male to gange, men dette sker ikke.
- Da vi får sat nye møbler og rør op, bliver det sat forkert.
Underskabet er sat for langt ude i forholdt til aftalt. I forbindelse til dette, og de har boret, har de boret skruer igennem væggen til andet værelse, samt hamret en store bule, som vi efterfølgende selv skal reparerer.
- Af deres VVS’er var brusenichen vendt forkert. På glasset står der højt og tydeligt
“ denne side indad “ vi gør deres vvs’er opmærksom på det, hvortil han svare, det er ligemeget. Dog er vi insisterende da han alligevel skal forbi og tjekke op på hans samling af afløb i håndvask, da det løber ud i det nye underskab.
- Vi har efterfølgende fået en mere regning på kloak og opvaskemaskine. Da vores rør har været tilstoppet grundet toiletvogn.
- Da vi får regning fra dem, har de “glemt “ at trække de opgaver fra som ikke er gjort.
Fx så skulle de lave loft, incl skifte dampspærre. Jeg var tilfældigvis hjemme den dag, så fik af vide at det så fint nok ud, og de valgte ikke at skifte det.
Dette er også gælden for opsætning af spots. Vi har betalt for fire spots men fået tre.
De kan kun trække ca 300 kr fra opsætning af spots incl ned og opsætning af dampspærre + materiale.
For os har dette været en lang proces.