Cartrends レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Kontakt med René via mail og fik sat parkerings sensor foran på min Audi Q3 2021 .Alt var lavet ifølge aftale samt Rene var venlig og check bilen med tester UB , Rene er professionel samt hel ned på j... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fik fra VW forhandler henvisning til Cartrends om eftermontering af tåge/kurvelys på min VW Golf 7 ... Havde dog allerede læst om dem på nettet - og taget kontakt til René hos Cartrends i Rødovre.... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg kontaktede Cartrends angående et skift af min radio. Den første mail var nogenlunde professionel, men da jeg skrev tilbage og spurgte om der kunne findes en billigere løsning (han forlangte 2... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg har brugt René flere gange hen over de sidste mange år til at hjælpe med montering af udstyr på fler VW biler: Golf, Passat, ID3. Han ved ofte mere om bilerne end VW værkstederne i DK, og de... もっと見る

企業情報

1. カー アクセサリー店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Cartrends giver dig det største udvalg af custom alufælge, chiptuning, undervogne, udstødning - Vi hjælper dig med styling af din bil. Unikke løsninger efter dit behov.

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jeg fik monteret et bakkamera på vores…

Jeg fik monteret et bakkamera på vores Polo i går hos Cartrends i Rødovre.
Meget hurtigt og effektivt, de ved nøjagtigt, hvordan sådan en opgave skal løses og på næsten ingen tid.
Og INGEN sorte tectyl fingeraftryk på det lyse indtræk.
Kan varmt anbefale Cartrends i Rødovre.

2023年8月3日

Skift af radio

Jeg kontaktede Cartrends angående et skift af min radio.
Den første mail var nogenlunde professionel, men da jeg skrev tilbage og spurgte om der kunne findes en billigere løsning (han forlangte 22.000kr for at skifte min radio), fik jeg beskeden om, at skulle jeg bruge "Kinalort", så kunne jeg finde et andet sted.

Kan man ikke opføre sig ordentligt, eller svare professionelt, er man ikke sit ansvar voksent.
Kan på ingen måde anbefale Cartrends

2023年5月11日

Parkerings sensorer + bak kamera

4/12-21
Jeg fik monteret parkerings sensorer, samt et bak kamera hos Cartrends.
Rene var super hurtig til at svare på mails op til.
Han kunne lave opgaven i en weekend, da hverdagene passede mig dårligt.
Alt i alt en super god oplevelse!
Her 1 år efter virker det stadig upåklageligt hver gang.
Tak for god service Rene!

2022年1月22日
5つ星のうち5の評価

Jeg fik taget mig sammen til en…

Jeg fik taget mig sammen til en opgradering af min Audi A3 Cabrio med bakkamera og fodrumslys.
Jeg kan varmt anbefale at anvende Cartrends - kvalitet og faglighed er tårnhøj, aftalerne overholdes og energien på værkstedet har jeg sjældent oplevet så høj andre steder.

2023年1月16日
5つ星のうち5の評価

Den er sikker hver gang!

Nu er det 4. Gang jeg har været forbi René i Rødovre.
Jeg er ovenud tilfreds. René overgår bare forventningerne hver eneste gang. Går den ekstra mill, hvis det er nødvendigt. Det sætter jeg kæmpe pris på.

Hver eneste gang bliver jeg mødt med intet andet, end entusiasme og passion.
Altid professionel og vanvittig god til sit arbejde.
Jeg har allerede begyndende planer for mit næste besøg hos cartrends

2022年8月2日
5つ星のうち5の評価

Stor respekt for cartrends Rødovre.

Jeg kontaktede cartrends Rødovre for at få sat et bakkamera i min Polo.
Og oplyste naturligvis Poloens reg. nr. for at sikre at værkstedet havde det korrekte kamera på lager.

Jeg mødte her en helt usædvanligt professionel hånværker ( Rene ) der let og "smertefrit " monterede kameraet på Poloen.
I respekt for Rene/cartrends kan jeg kun anbefale værstedet på det varmeste.
Det er absolut ikke sidste gang jeg kommer der.

2022年4月13日

Rødover afdelingen

Jeg havde en aftale i rødover om at skulle have et bakkamera monteret på min bil. Havde en god dialog via mail og mødte oplyste adresse.
Det var dog ikke på adressen som er oplyst. Man kan ikke ringe og spørge om den rigtige. Jeg var i god tid og skrev en mail. Den blev svaret hurtig med ny adresse. Alt fint.
Hadsundsvej 12h, Rødover er den rigtige adresse, men et rigtig skummelt sted.
Ankommer 10 min før aftalen og bliver mødt med låst dør. Jeg banker på for at melde min ankomst. Døren bliver flået op og en meget ophidset mand starter med at skælde mig ud for jeg banker på 10min før aftalen. Her efter blev døren smækket så hård at karmen var ved at falde ud.
Jeg blev i tvivl ved den hemmelig adresse, men ved den velkomst besluttede jeg hurtig jeg ikke skulle være kunde der. Gik tilbage til min bil, men nåede ikke at sætte mig ind inden samme person kom flyvende ud af døren og spurgte om jeg stadig var fornærmet. Jeg meldte at jeg ikke skulle være kunde der, med den opførelse. Der var tydeligvis noget galt med personen. Han blev truende, kaldte mig en taber (ha ha) og spurgte om jeg ville noget (ville slås). Jeg kørte min vej og de mistede en kunde og en omsætning.
Husk på jeg aldrig har mødet manden eller firmaet i rødover før og derfor en yderst mærkelig oplevelse.
Hvilken diagnose manden havde eller hvilken psykisk sygdom vides ikke, men han havde tydelig brug for hjælp. Med fare for eget helbred, vil jeg ikke anbefale stedet. Men hvis man vil opleve noget underholdende og få et godt grin kan jeg godt anbefale det.
Jeg er glad for jeg ikke valgte det sted.... Specielt med det service niveau og specielt hvis der også ville være noget med efter-service. Held og lykke med at drive den afdeling af cartrends.dk

2022年1月26日

Professionel rådgivning

Professionel rådgivning, lige fra første henvendelse, vejledning i valg af hardware til opgaven, fornuftige priser og overholdt alle aftale. Jeg kommer bestemt igen.
Rene har ydet en super service.

2021年12月12日

Fed service !!

Fed service !!

Var forbi rene med min vw b8 og han lavede li det jeg vil have der var ingen problemer !! Både på mail eller telefonisk alt var perfekt iorden!
Kommer gerne engang mere forbi rene!

2021年7月28日
5つ星のうち1の評価

Rene fra cartrends er det mest…

Rene fra cartrends er det mest uprofessionelle , aggressive,truende menneske hold jer langt væk.

Han fusker hele vejen igennem med alt hvad han kan og nægter at lave reklamationer selvom fejlen er på deres side

2021年7月19日
5つ星のうち2の評価

Desværre spild af tid og penge

Lavede en aftale med Tim i Hjallerup ang. svingbart træk på min passat. Han ville have forudbetalt hele arbejdet, men vi fandt en mellemvej, så det var sådan set fint nok. Tog fri fra arbejde og kørte hele turen til Nordjylland fra Fyn. Da jeg kom derop havde han glemt aftalen og jeg måtte køre retur med en lang næse. Der var ingen på værkstedet. Tim prøvede at forslå forskellige løsningsmodeller, men jeg havde mistet tilliden til virksomheden. Har nu fået pengene tilbage, men har spildt en fridag + benzin. Det virker uprofessionelt og kommer ikke til at handle her igen. Fejl sker, men det er godt gammeldags træls.

2021年6月29日

Trustpilot エクスペリエンス