Misligeholdt aftale Kommunikationen via mail er nÊsten nul. NÃ¥r man kommer igennem via telefon, mÞder man desvÊrre en som lÊgger ansvaret totalt fra sig. Vi havde bedt dem om at finde et n... ãã£ãšèŠã
Flytning af Yamaha B2 silent fra stue til 1. sal af trappe med 90 graders knÊk, og lavt loft. Andre flyttefirmaer havde opgivet! Men i et snup-tag og uden skader eller skrammer pÃ¥ hverken klaver, vÊgg... ãã£ãšèŠã
Jeg skulle have flyttet et klaver fra Hinnerup til Odense. Jeg var ved at give op, da alle de flyttefirmaer jeg kontaktede var sÃ¥ sindssygt dyre, at jeg tÊnkte, det her kommer ikke til at ske. ð Blev... ãã£ãšèŠã
Af anmeldelserne pÃ¥ Casper Transport fremgÃ¥r det, at hver 5. har haft dÃ¥rlige oplevelser med flyttefirmaet - og vi kan desvÊrre tilfÞje endnu en utilfredsstillende oplevelse. Trods en skriftlig og det... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
CasperTransport - Pianospecialisten: Klaverflytning, pianoflytning samt erhversflytning og opbevaring - Vi har specialiceret os i flytning af tunge emner
bÞgekildevej 4, 8361, Hasselager, ãã³ããŒã¯
- www.caspertransport.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Flinke fyre
Flinke fyre, der bare har styr på hvordan et flygel skal håndteres.
Da de alligevel var her, flyttede de da også lige et klaver til 1.sal - ganske frivilligt.
Kom aldrig!!!
Vi havde en aftale med caspertransport om en flytning, men de dukkede aldrig op. Vi ringede efterfÞlgende adskillige gange(!), og kom hver gang igennem til en venlig person, som dog kun kunne tage imod vores besked uden at kunne bringe os i kontakt med firmaet. Hvad er så pointen med sådan et nummer? Her nogle uger efter har vi fortsat ikke hÞrt fra firmaet. En ting er at fejl kan ske, men slet ikke at rette henvendelse til os efterfÞlgende virker også meget uprofessionelt.
På flyttedagen fik vi til gengÊld fat i Hinnerup flytteservice, der kom med to timers varsel og udfÞrte en professionel flytning til billigere penge end caspertransport. Tak til dem:-)