䌁業情報

3. リムゞン サヌビス
  4. タクシヌ䌚瀟
  5. 運茞サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Gallafester, Sidste Skoledag, bryllup, kÊrste ture, Firma fest eller vip kÞrsel. Skal der hygges, kÞres til fest eller en tur i byen, er vi det bedste valg. Celebrity Limousine Service kÞrer kun med n

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

17件のレビュヌ

Vi bookede to limousiner til

Vi bookede to limousiner til polterabend og måtte Êndre i bestillingen 10 timer fÞr starttidspunkt. Der var Ingen problemer og en service der var helt i top, selv med kort varsel. De flotteste limousiner, ekstrem venlig og humoristisk chauffÞr, som gjorde alt sit, for at gÞre dagen til noget helt sÊrlig. Det var topklasse og vil absolut benytte mig af denne service og de lÊkre limousiner en anden gang. Kan varmt anbefales!

2025幎8月16日

Af hjertet tak

Af hjertet tak fordi I var med til at gÞre min Êldste sÞns konfirmation i torsdags så minderig. Jans fantastiske måde at vÊre på, hans påklÊdning, den flotte limousine, ja, det hele var så gennemfÞrt. TAK.

2025幎5月29日
自発的なレビュヌ

Bedste service og flotte limousiner

KÊmpe anbefaling herfra. Havde lejet 2 limousiner til min kones 40 års fÞdselsdag. De kom på det aftale klokkeslÊt med 2 meget flotte limousiner (med flag på i dagens anledning). Jan og hans ansatte er utrolige rare og det var en helt igennem en god oplevelse, som vi sent kommer til, at glemme. Tak for det!

2024幎10月17日

Helt fantastisk oplevelse.

Helt fantastisk oplevelse.
Vi var sent ude, og havde nÊsten opgivet håbet. Men sÞde Jette tryllede, så min mand kunne få en kÊmpe oplevelse på sin runde fÞdselsdag.
Vores chauffÞr Judith var med til at gÞre turen endnu mere perfekt.

De får alle mine stjerner.
Tak til dette skÞnne firma.

2023幎8月19日

Alt var perfekt!

Alt var perfekt!

Vi havde booket Jan til en polterabend-1 times kÞrsel i kbh!
Vi havde jule tema, og Jan var simpelthen SÅ cool, virkelig!
Han havde klÊdt sig ud som julemand, hvilket var fuldendte vores tema.

Man kan mÊrke Jan er passioneret omkring sit arbejde, 10 stjerner herfra!

Utrolig behagelig kÞrer tur☺

2023幎5月13日

Super dejlig og professionel

Super dejlig og professionel behandling, lige fra bestilling, til kÞrsel.
SÞde, rare og positive og vores Þnsker gik i opfyldelse.
Så tak til Jette for god behandling og tak til Stig for rar, behagelig og sikker kÞrsel.
Hele familien nÞd det og min sÞster blev vildt overrasket, hvilket var meningen.

2022幎8月28日
自発的なレビュヌ

Meget professionel og sympatisk chauffÞr

Meget professionel og sympatisk chauffÞr. Limo var en overaskelse til min sÞns 18 års fÞdselsdag og sine venner. Alt blev gennemfÞrt som aftalt . Det hele kÞrt bare ! Vi fik boble serveret af en meget elegant chauffÞr. Virkelig en oplevelse som skudt festen i gang med stil!!

2021幎6月27日

Limousine kÞrsel

Det er helt klart et firma jeg kan anbefale. Tre dage fÞr min nieces konfirmation stod vi og manglede kÞrsel. Og det fik jeg igennem celebri limousine. Selvom jeg tÊnkte at dette er umuligt efter at havde talt med tre andre firmaer. Men de opfyldte Þnsket. Super service fra firmaet og chauffÞren af. Og flot Limousine. SÃ¥ det er der jeg bestiller en anden gang😀

2021幎6月27日

Super venlige og professionelle

Jeg bookede en hvid limo til mine dÞtres dobbelt konfirmation, så de og deres veninder kunne få en lÊkker tur ud til festen. ChauffÞren var meget tålmodig og professionel, og udviste god humor. Ligeledes var bookingen (som jeg desvÊrre var nÞdt til at Êndre et par gange) håndteret yderst professionelt og tålmodigt. Det var prikken over i'et på en uforglemmelig dag. Jeg er slet ikke i tvivl om hvor jeg skal booke en limo nÊste gang :-) Tusind tak!

2020幎9月30日
自発的なレビュヌ

Prinsessen i den hvide limousine

Bestilte Celebritylimo flere måneder fÞr, den store aften. Vi skulle betale ret hurtigt - Så håber man jo, at man får det man har betalt for. Og det gjore vi, helt uden problemer. Limoen var der ca. 5 min fÞr tiden, og vi fik ekstra 15 min til slut. En meget venlig og hÞflig chaufÞr, der tog os til alle de steder vi Þnskede. Det var en fantastisk god måde, at starte en fest på - Helt i Askepot eventyrligstil. Hvis jeg på et tidspunkt skal bruge en limousine igen, er det helt sikkert Celebritylimo, som jeg ringer til. Tak for en god start, på en god aften, med god stil

2014幎11月4日

Fantastisk service!

Vi blev brÊndt af dagen fÞr vores 3g galla og stod pludselig i en håblÞs situation uden limousine. Med bare én dags varsel ringede vi til Celebritylimo og vi var så heldige at de kunne vÊre klar med en limousine!
Vi frygtede lidt for hvad det så var for en limousine der kunne komme med så kort varsel - men den var super lÊkker med spejl i loftet, lys med skiftende farver og ganske enkelt verdens bedste chauffÞr!
Han var så sÞd at vade rundt med os og tage billeder af os ved Langelinje og Amalienborg havde et fantastisk humÞr!
TUSINDE TAK for verdens bedste tur Thomas!

2014幎4月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ