Jeg var til et foredrag med Viborg iâŠ
Jeg var til et foredrag med Viborg i aftes i Esbjerg. Gik ind med åbent sind(hvad folk i dén grad også blev instrueret i ved start), tror helt sikkert på mere mlm himmel og jord og jeg tror på gud. Vi har alle mistet.
MÞdte i Viborg, hvad der syntes at vÊre, en stor manipulator. Alt var pÃ¥ et overordnet plan tilsyneladende for at gÞre det nemmere for âhans kontakt med Ã¥nderneâ. Folk blev bedt om at stille Ã¥bne spÞrgsmÃ¥l/et tema dvs ikke for specifikt.
Passede noget ikke lige blev han ved med at stille spÞrgsmÃ¥l til folk -> i den juridiske verden ville man kalde noget sÃ¥dant ledende spÞrgsmÃ¥l = manipulation. Suggestion. Nogle der erkendte at have kendt afdÞde misbrugere, som Viborg sÃ¥ nu skulle have kontakt til âpÃ¥ den anden sideâ, associerede han med spÞrgsmÃ¥l til den udvalgte i salen, om denne havde vÊret kaotisk/udadreagerende-> noget sÃ¥dant er sgu ikke just rocket science. At overvÊgtige iblandt publikum kan have besvÊr med manglende selvvÊrd er der sgu heller ikke meget Ã¥benbaring i.
Da jeg rakte hånden op og formastede mig til at spÞrge, om der aldrig blev nÊvnt navne(fra åndeverdenens side) tabte Viborg masken helt og blev direkte ubehagelig og udskammende, da han tydeligt tabte kontrol.
Man skal virkeligt vÊre en helt sÊrlig "karakter" for at tjene penge på at udnytte andre menneskers sårbarhed/tab ved at påstå at vÊre i kontakt med deres afdÞde pårÞrende og bare forvente folk sluger alt råt OG betaler.
Clairvoyant? Bavl.
Kun en lÞgn tÃ¥ler ikke spÞrgsmÃ¥l, der ikke er instruerede(âkritikâ).