ChromeBurner Motorgear | Nederland レビュヌ

2,031
TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Huis nr 0 ( besteller) door ict fout op verzend formulier, (tomtom) gaat niet over de grens. Firma eerlijk vermeld. Geld terrug gestort binnen 5 dagen, Direct nieuwe besteld, geleverd binnen 2... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Online de Nolan N120 gekocht. De grijze kleur (Vulcan grey) is erg stijlvol. De helm bij Chomeburner met korting kunnen aanschaffen. Contact gehad voor advies: vriendelijk, snelle reactie en duide... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Was op zoek naar een compleet nieuwe outfit, daarom naar de showroom gereden. Echter door onderbezetting en enigzins chaotische gang van zaken niet geheel tevreden over de advisering. Na veel gedu... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Meerdere dingen besteld, allereerst dure motorlaarzen die waren snel binnen, maar zaten niet goed dus retour. Via de website kon je voor €9.99 een retourlabel kopen, dit gedaan echter retourlabel nooi... もっず芋る

䌁業情報

1. バむク ショップ

圓該䌁業による蚘述

ChromeBurner is een internationale retailer in motorkleding, helmen en accessoires. Ons aanbod bestaat uit de beste producten van de beste merken. Onze speerpunten zijn scherpe prijzen, snelle verzending en uitstekende klantenservice. Bestel je favoriete producten online of bezoek onze winkel in Nieuwkuijk!

連絡先

(2,031)

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Snelle levering en afhandeling

Supersnelle levering. Op dinsdagavond besteld met de indicatie dat het 2-4 werkdagen zou duren. Had het de volgende dag in huis. Maat verkeerd besteld, dus meteen dezelfde dag teruggestuurd en goede maat besteld. Volgende dag de goede maat ontvangen en een bericht van ontvangst verkeerde maat. De dag erop stond het geld er alweer.
10/10.

2024幎6月17日
5぀星のうち2の評䟡

Gisteren geweest voor dames jas maat 46

Gisteren geweest voor dames jas maat 46 hadden ze nog bij de kassa geholpen achter bi de jassen kijken op de voorraad ja hebben wij nog maat 46 ga hem halen kan e en duren ivm rommeltje achter zei ie was binnen halfe menuut terug hij is verkocht geen zin om te zoeken ,ei laat maar ,eer sle hte ervaring bij de kassa zeiden ze nog bij weg gaan hij moet er zijn zei hijheeft geen zin om te verkopen doiii nooit meer hier

2024幎6月23日

ChromeBurner Motorgear | Nederland からの回答

Hoi, we vinden het vervelend om te horen van je negatieve ervaring maar het is wel een apart verhaal. Het kan natuurlijk inderdaad onverhoopt voorkomen dat we iets volgens het systeem op voorraad hebben liggen maar dan in het magazijn blijkt dat dit niet klopte óf dat het net daarvoor via onze website verkocht is. Als mijn collega's zijn gaan zoeken en dit helaas het geval was dan kunnen we daar op dat moment niet veel meer aan doen. De opmerking dat we geen zin hebben om te verkopen lijkt ons zeer onwaarschijnlijk, maar we checken dit wel even met onze collega's uit de winkel wat er precies gebeurd is!

5぀星のうち4の評䟡

Goede ervaring

Goede levering, netjes verpakt, duurde wel lang, meer dan een week voor bezorging. Product was laag geprijsd dus dat is weer wel goed.

2024幎5月18日

ChromeBurner Motorgear | Nederland からの回答

Bedankt voor je review! Je bestelling was voor een product dat eerst bij onze leverancier besteld moest worden. Onze website geeft dan tijdens het bestelproces aan dat er een X-aantal extra werkdagen aan levertijd zijn. Als je iets uit onze eigen voorraad bestelt, is de levering 1 werkdag (mits besteld vóór 22:00).

5぀星のうち4の評䟡

Leuke winkel met mooi assortiment.

Leuke winkel met een mooi assortiment. Na diverse positieve ervaringen en aankopen, vrij recent ook een ervaring die mijn inziens in eerste instantie te wensen overliet qua oplossingsgerichtheid, maar die uiteindelijk na diverse emails en telefoontjes resulteerde in een goed vervangend nieuw product. Iedereen tevreden en dus een klant die terug blijft komen 👌

2024幎5月7日
5぀星のうち1の評䟡

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice! 1 bestelling geplaatst, ruim een week niks van gehoord. In de tussentijd ergens anders die bestelling 50 euro goedkoper. Maar ze moesten eerst de bestelling naar mij toesturen en ik weer terugsturen om de bestelling te annuleren. Onnodig milieu belasten en onkosten maken, waardeloos.

..........

Wel fijn dat jullie op een slechte review reageren, maar reageren op mails is kennelijk niet jullie prioriteit. Jullie reactie klinkt heel politiek correct, maar hierin wordt er niet ingegaan op mijn opmerking over tussentijds annuleren waarbij ik dus eerst het pakket moet ontvangen om hem vervolgens terug te sturen.

2024幎5月6日

ChromeBurner Motorgear | Nederland からの回答

Hoi Jeffrey, We vinden het jammer dat je een negatieve review geplaatst hebt. Ik zie dat je een jas bij ons hebt besteld, die wij eerst bij onze leverancier moesten bestellen. Tijdens je bestelproces op onze website staat duidelijk aangegeven dat er een levertijd op deze jas zat. Dat je hem dan vervolgens later ergens anders goedkoper hebt gezien is natuurlijk vervelend, maar je hebt hem zelf bij ons gekocht voor een bepaalde prijs en wij leveren hem dan ook gewoon uit. Internetprijzen zijn constant in beweging en het is voor ons geen doen om -nadat een bestelling is geplaatst- zomaar ineens korting te gaan geven omdat iemand anders de jas goedkoper aanbiedt, zeker niet als wij de jas speciaal voor iemand besteld hebben.

5぀星のうち3の評䟡

Het is een beetje een stroeve bedoeling

Het is een beetje een stroeve bedoeling. Alles is vrij onhandig geregeld en gaat met een omweg. Tevens wordt alles in de winkel vrij makkelijk gezegd maar in werkelijkheid moeilijk gedaan. Het is natuurlijk wel gewoon een winkel met veel keuze en goede prijzen, maar het is naar mijn mening wel een beetje klant onvriendelijk, veel medewerkers zijn vooral gericht op wat zij vinden en denken te weten en daar moet je vooral niet tegenin gaan.

Kort samengevat. Goede producten, minder advies en nog mindere klantenservice.

2024幎3月28日

Erg tevreden

Zondag besteld, maandag ochtend geleverd. Mooie laarzen voor een scherpe prijs....beste motorkleding winkel van Nederland!

2024幎3月25日
5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijk, snelle reactie en duidelijk

Contact gehad voor advies: vriendelijk, snelle reactie en duidelijk. Daarbij werd de helm snel verzonden en was degelijk verpakt!

2024幎3月21日
5぀星のうち5の評䟡

Je recommande sans problÚme !

D'abord, des prix trÚs attractifs concernant la moto. Donc je commande un casque modulable Shark! Une vraie daube, dont le systÚme d'ouverture se bloque au bout de 3 mois et 4 usages !!! Aucun SAV Shark (boite française !!!) et réponse messenger : démerdez vous avec le revendeur ! C'est cool, il est aux Pays Bas !!!
J'ai du renvoyé le casque, et sachant qu'il faut 2 mois pour le récupérer et qu'une daube restera une daube, le magasin me propose un avoir du prix du casque! Je saute sur l'occasion pour prendre un Schuberth C5 (pas du tout la même came !!!).
Tout çà pour dire que le magasin a été trÚs sympa et arrangeant! Du coup, je commanderai à nouveau chez eux!
Merci de m'avoir éviter de me retrouver avec un casque français déplorable ! J'ai d'ailleurs mis un avis sur Shark Helmets !

2024幎3月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス