Huis nr 0 ( besteller) door ict fout op verzend formulier, (tomtom) gaat niet over de grens. Firma eerlijk vermeld. Geld terrug gestort binnen 5 dagen, Direct nieuwe besteld, geleverd binnen 2... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Online de Nolan N120 gekocht. De grijze kleur (Vulcan grey) is erg stijlvol. De helm bij Chomeburner met korting kunnen aanschaffen. Contact gehad voor advies: vriendelijk, snelle reactie en duide... ãã£ãšèŠã
Was op zoek naar een compleet nieuwe outfit, daarom naar de showroom gereden. Echter door onderbezetting en enigzins chaotische gang van zaken niet geheel tevreden over de advisering. Na veel gedu... ãã£ãšèŠã
Meerdere dingen besteld, allereerst dure motorlaarzen die waren snel binnen, maar zaten niet goed dus retour. Via de website kon je voor â¬9.99 een retourlabel kopen, dit gedaan echter retourlabel nooi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ChromeBurner is een internationale retailer in motorkleding, helmen en accessoires. Ons aanbod bestaat uit de beste producten van de beste merken. Onze speerpunten zijn scherpe prijzen, snelle verzending en uitstekende klantenservice. Bestel je favoriete producten online of bezoek onze winkel in Nieuwkuijk!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Retour miserie
Ik had een scorpion helm maat XL besteld op 30 januarie(dit is het merk en maat dat ik zelf draag). De helm was toegekomen, ik had de pinlock geinstaleerd en de helm dan gepast. Bleek dat de helm te grott was, dus wou ik deze retouren. Op de site vond ik niets over het retouren, dus moest ik support mailen. Dier bevestigde dat ik de helm kon terugsturen (op eigen kosten) en kon inruilen voor een maat kleiner. Na het terug sturen (voor 21 euro) hoorde ik weken niets van chromeburner, na Enkele mails bevestigde dat hij was zoek geraakt binnen het bedrijf en dat ze hem toch ontvangen. Toen kreeg ik de melding dat de retour niet geldig was omdat de pinlock geïnstalleerd was. Daarna gingen ze de helm terug sturen, maar dat was ondertussen al meer dan 2 weken geleden. Ondertussen is het 18 maart en heb ik geen helm, 21 euro extra kwijt en geen nieuws over wanneer en hoe de helm gaat toekomen. Slechtste service die ik ooit al bij een webwinkel heb gehad.
Product sena 5s headset gekocht
Product sena 5s headset gekocht
Was stuk goedkoper dan elders (aanbieding)
Dus prijs kwaliteit 5 sterren
Verzending 5 sterren zeer snel
Verpakking was ok goed
Nolan n120-1
Nolan helm gekocht, en bij de inbouw van mijn N-com communicatie bleek het juiste adapterplaatje voor de bediening er niet bij te zijn.
Na contact met de klantenservice krijg ik het adapter plaatje gratis thuis bezorgd, prima service !
Duidelijke communicatie en vlotteâŠ
Duidelijke communicatie en vlotte afhandeling. Correct!
Prima prijs en razendsnelle levering
Prima prijs en razendsnelle levering.
En zelfs telefonisch bereikbaar.
Zoeken niet naar een passende oplossing
Zoeken niet naar een passende oplossing
Zijn liever een klant kwijt.
Ga zo door.

ChromeBurner Motorgear | Nederland ããã®åç
Mijn kleding outfit en helm recentâŠ
Mijn kleding outfit en helm recent gekocht. Goed advies ontvangen en ze hadden een mooie kortingsactie.
Ordered Revit Parabolica on ThursdayâŠ
Ordered Revit Parabolica on Thursday afternoon, arrived Friday morning to Edinburgh. As described.
In de winkel prima service
In de winkel prima service. Er werd goed meegedacht over de aankoop van een helm. Omdat ik met cadeaubonnen wilde gaf de verkoper aan dat dit via bol.com kon. Fijn dat je dan wel in de winkel kunt passen. Levering de volgende dag en een stukje goedkoper dan elders.
Slechte service
Slechte service
Problemen met een helm
Duurt ontzettend lang voordat je het product terug krijgt en er is niks aan gebeurt
Probleem niet opgelost
Ook verder geen oplossing geboden
Waardeloze service en product
Mijn pinlock van mijn Nolan helm was niet meer leverbaar?..
Mijn pinlock van mijn Nolan helm was binnen een jaar stuk. Verschillende mensen van de service afdeling hebben getracht voor mij bij Nolan een nieuwe te bestellen. Nolan geeft niet thuis, wat een waardeloos bedrijf is dat! Na ruim twee maanden heeft chromeburner begrijpelijk het opgegeven. Ik kreeg in plaats van een nieuwe pinlock voor het waaardebedrag een tegoedbon. Echt klasse, dit is een top bedrijf.
Vriendelijk personeel en behulpzaam
Heel good service
Goede klantenservice
Onderdeel van de helm was stuk, dit aangegeven en direct geholpen door de klantenservice. Bleek dat dit onderdeel viel onder de garantie. Chromeburner heeft dit perfect opgelost door direct een nieuw onderdeel toe te sturen. Helm is weer 100%! Ik zal bij het aankopen van een nieuwe helm zeker weer bestellen bij Chromeburner.
accuraat geholpen met de keuze van deâŠ
accuraat geholpen met de keuze van de kleding.
Zorgvuldige en snelle levering
Deskundig advies bij aanschaf nieuwe systeemhelm
Bij de aankoop van een nieuwe systeemhelm ben ik door de medewerker van Chromeburner vriendelijk en deskundig geholpen. Hij nam alle tijd om een helm te vinden met de juiste pasvorm.
Leuke bijkomstigheid was de lekkere koffie.
Super bedrijf
Super bedrijf! Geweldige service ervaringen gehad, alles perfect opgelost. Je leert een bedrijf pas goed kennen wanneer er dingen voor garantie moeten worden aangeboden en dat is bij hun prima in orde! Aanrader!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã