ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bra urval av produkter och Àven har en kategori för REA produkter. Kan betala via klarna vilket Àr betryggande och har mÃ¥nga frakt alternativ att vÀlja mellan dÀr Budbee kostar ynka 20kr. Snabb hante... ãã£ãšèŠã
BestÀllde 5 st engÃ¥ngsvapes (aromaking) dom var vÀldigt billiga men det framkom inte varför. Fick hem dom och allihopa hade vÀldigt kort datum och provade allihopa och dom smakade oerhört unket. Tyck... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Iâm very satisfied with this company. The products are always in stock and the delivery is fast and reliable. Everything arrives on time and in great condition. Highly recommended!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Cigge.se Àr en av Sveriges ledande webbutiker för e-cigaretter, vapes, e-juice, nikotinpÃ¥sar och vitt snus. Sedan starten 2014 har vi hjÀlpt hundratusentals kunder att handla tryggt och enkelt online. VÃ¥rt mÃ¥l Àr att erbjuda ett brett och uppdaterat sortiment frÃ¥n vÀlkÀnda varumÀrken, alltid med fokus pÃ¥ kvalitet, sÀkerhet och tydlig produktinformation. Vi följer svenska lagar och riktlinjer för försÀljning av e-cigaretter och nikotinprodukter och arbetar aktivt för att ge vÃ¥ra kunder en transparent och trygg köpupplevelse. Hos oss hittar du e-cigaretter och startpaket för bÃ¥de nya och erfarna anvÀndare. Vi erbjuder engÃ¥ngsvapes i flera smaker och nikotinstyrkor samt e-vÀtskor och nikotinsalt-e-juice frÃ¥n populÀra tillverkare. VÃ¥rt sortiment omfattar Àven vitt snus och nikotinpÃ¥sar i olika smaker och styrkor. Cigge.se erbjuder snabb leverans, smidiga betalningar via Klarna och en engagerad kundtjÀnst som alltid strÀvar efter att ge bÀsta möjliga service. Cigge.se â trygg, laglig och pÃ¥litlig handel med e-cigaretter och vitt snus online.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Iâm very satisfied with this company
Bra och snabb leverans och bra produkt
Snabb leverans och mycket bra produkt lÀtt att anvÀndað
Snabba och superbra service
Bra och snabbt
Snabbt och lÀtt
Bra hemsida, stort sortiment, lÀtt att hitta det jag ville ha och att bestÀlla. Bra priser och riktigt snabb leverans!
PrisvÀrt ð¹ð¹
Alla vapes trasiga
Alla vapes trasiga, antagligen dÀrför dom sÃ¥ldes ut för cirka 25kr styck ð

Cigge.se ããã®åç
Snabb leverans och bra priser
Snabb leverans och bra priser. Varorna kunde dock ha varit inlindade i nÃ¥gon sorts papper istÀllet för att ligga och skramla runt i lÃ¥dan. Ifall paketet skulle ha fÃ¥tt sig en klÀm eller törn under frakten sÃ¥ kunde nÃ¥gon av de mindre detaljerna ha ramlat ur lÃ¥dan. I övrigt sÃ¥ Àr jag helt nöjd ð€
Billigt o snabbt
Bra priser och snabb leverans ð
Bra priser och snabb leverans ð
Mvh Ã
terkommande kund
ââââââ
Jag har handlat hos Cigge i mÃ¥nga Ã¥râŠ
Jag har handlat hos Cigge i många år nu. De Àr alltid snabba med leveranserna dessutom har de vÀldigt fördelaktiga priser.
Jac .s
Snabba leveranser