Den bedste klovn ever!!! NÞj han var bare go, sjov og lige som en klovn skal vÊre. Cirkus i bÞrnehÞjde og samtidig sÃ¥ vi voksne kunne blive imponerede. Lille vedkommende cirkus, som skaber magi med... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det var alletiders oplevelse sÞndag 7 juni 2026, hvor vores barnebarn havde en fest Et godt og varieret show, hvor isÊr klovnen tog alle med storm Vi glÊder os allerede til nÊste år
Fantastisk oplevelse. Var der med min 5-Ã¥rige datter med autisme og det var en utrolig god oplevelse. Sjovt, imponerende og alle pengene vÊrd. Det hele fungerede bare. Gode artister, seje dyr og en vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har gjort det fÞr, og nu gÞr vi det igen. Mascot skal pÃ¥ landevejen for 31. gang med en helt ny forestilling â og det bliver noget af et cirkus. Vi tror stadig pÃ¥ vÊrdien af at samles omkring oplevelser, som finder sted i Þjeblikket. Vi tror, det er vÊsentligt at give bÞrn mulighed for at glÊde sig og vi ved, at der sker noget helt sÊrligt mellem mennesker, nÃ¥r de tager plads omkring cirkusmanegen. Duften af popcorn, lyden af leg, vov og vrinsk og den der sÊrligt sÞde musik, som fÃ¥r de fleste til at fÞle, at de endelig har fundet melodien. Det hele er der, og sÃ¥ er der lunt og lÊkkert, sÃ¥ bÞrn og voksne roligt kan lege tagfat og give slip pÃ¥ hverdagen. à rets forestilling er akkurat lige sÃ¥ vovâet som altid med pjattede pudler og hundekunster. Oplev balancekunst, klovnerier, to grise, to geder, en pony, og en cirkusdirektÞr med (rampe)lys i Þjnene. Endelig er det er tid til cirkus. Forestillingen varer som vanligt 90 minutter plus pause. Lyden og lyset bidrager til cirkusmagien, popcornene smager som de skal og candyflossen smelter i munden. Det er hyggelig, virkelig sjov og nÊrvÊrende underholdning i bÞrnehÞjde. Det er cirkus for alle og en oplevelse, man tager med sig hjem. Velkommen omkring vores magiske cirkusmanege i 2024.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En rigtig god oplevelse for bÞrn ogâŠ
En rigtig god oplevelse for bÞrn og voksne. God underholdning â¥ïžâ¥ïž
KÊmpe succes hos barnet
KÊmpe succes hos barnet, og virkelig en fantastisk klovn der virkelig får både bÞrn og voksne med, også selvom jeg normalt har en anelse angst overfor prÊcis klovne. Fantastiske dyre-artister, både hunde, grise, heste, gÊs og Êsler fik store point for deres flotte optrÊden. Super dygtige artister over hele linjen, både mennesker og dyr, stor tak for oplevelsen!
Så fin og flot oplevelse i Gjern i går
Så fin og flot oplevelse i Gjern i går. Mit barnebarn på 3 år og jeg var dejlig underholdt. Kan kun rose hele arrangementet. Vi ses til nÊste år. God sommer.
Hyggelig cirkusunderholdning i bÞrnehÞjde
Dejlig oplevelse helt i bÞrnehÞjde med hyggelig og venlig atmosfÊre, dygtige artister og sÞde dyr. En dejlig og smilende klovn, der tog sig god tid til bÞrnene.
Den bedste klovn ever!!
Cirkus i bÞrnehÞjde og samtidig så vi voksne kunne blive imponerede. Lille vedkommende cirkus, som skaber magi med enkle rammer, sÞde dyr, dygtige artister og professionalisme.
Ville ikke anbefale.
Ville ikke anbefale.
Dyrene står i små bure med dårlige forhold under og inden showet, de er urolige og ukomfortable de låser hundene inde i vognen når de gÞr som helt almindelige hunde altså gÞr ud over det laver de jo for pokker ikke andet end at transportere dem dag efter dag i hÞjsÊsonen de får jo stress. Udover det er sygt dyrt for billetter. ville IKKE anbefale hvis du går ind for dyrevelfÊrd blandt dyr i show-industrien
Det var alletiders oplevelse sÞndag 7âŠ
Et godt og varieret show, hvor isÊr klovnen tog alle med storm
Vi glÊder os allerede til nÊste år
En super forestilling
En super forestilling - isÊr henvendt til de mindste.
Med sjov underholdning - inkluderende publikum. De varmeste anbefalinger
Vi havde en fest det var spÊndende
Vi havde en fest det var spÊndende, sjovt og dyrene var dygtige og velopdragne. ð€¡ ðª ðŽð€žðŸð©ð·ð€¹ââïžð€©
Rigtig god forestilling
Rigtig god forestilling. Klovnen var rigtig sjov og var god til at få både bÞrn og voksne til at grine. Dyrene så ud til at have det godt og små gode nummer. Artisterne var dygtige og gode nummer. Kan anbefales.
Fantastisk!
Fantastisk show, dygtige artister og en skÞn atmosfÊre! Selv vi som forÊldre havde masser af wow-oplevelser under numrene. Vi elskede dyrenes optrÊdener, grinede hÞjt af klovnenes show og gik derfra med smil resten af aftenen. :) Tak for en uforglemmelig oplevelse - vi glÊder os allerede til nÊste gang!
Super skÞn oplevelse med mitâŠ
Super skÞn oplevelse med mit barnebarn.. cirkus i bÞrnehÞjde ⊠sjovt underholdende og tid til kontakt med bÞrnene ⊠tiden gik for hurtigt alle var underholdt bÞrn som voksne .. alle pengene vÊrd ðog bestemt et besÞg vÊrd.. ikke sidste gang vi er der
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Var der med min 5-årige datter med autisme og det var en utrolig god oplevelse. Sjovt, imponerende og alle pengene vÊrd. Det hele fungerede bare. Gode artister, seje dyr og en virkelig sjov klovn. Vi glÊder os til nÊste år
Dejligt nÊrvÊrende - men har efterladt strips i hele byen
Dejligt, hyggeligt og nÊrvÊrende cirkus i bÞrnehÞjde. SÊrligt klovnen, var dejligt nÊrvÊrende og inkluderende, selv i pausen. De Þvrige artister var også dygtige og, lige så vigtigt når vi snakker bÞrn, ikke for langtrukken. Begge mine drenge på 1,5 og 7 år var meget begejstret.
Jeg var dog ikke voldsomt imponeret over Marianne og dyrene, selvom jeg helt klart syntes at dyrene er et must.
Og så er jeg noget skuffet over at der ligger strips efterladt efter plakaterne på lygtepÊlene er taget ned
Super show!
Super show!
Et Cirkus for bÞrn og voksne, så meget charme der var.
Min niece på 6 var helt vild med artisten Leona og hendes shows hun performed! Så stÊrkt gået!
Mange tak
Tur i Cirkus
IfÞlge vores drenge pÃ¥ 4 og 8 Ã¥r, var det sidste indslag det bedste (det med spring) ð
Dyrene gad ikke rigtigt, måske det er bedre nÊste gang. Men de var sÞde.
Cirkus i Nr.Nebel
Cirkus i Nr.Nebel
Super lille cirkus i ÞjenhÞjde med bÞrneneð
Dygtige artister, skÞn klovn og dyr som man kan se nyder at optrÊde.
VÊrd at besÞge.
Virkelig hyggeligt bÞrnevenligtâŠ
Virkelig hyggeligt bÞrnevenligt arrangement. Vi havde alle, bÞrn (3 og 5 år) som voksne en rigtig god oplevelse.
Fantastisk show som fanger alle
Fantastisk show som fanger både store og små.
Igen i år var vi ude at se jeres show ved Toyota og igen i år gik vi begejstrede derfra.
SÞde dyr og vanvittigt dygtige artister sÞrger for at alle er tryllebundet fra start til slut. Super dygtige artister som foruden at gÞre det godt i manegen også yder god service ved souvenir og salg af sÞde sager.
Og klovnen Gulio er og bliver bare fantastisk!
Har lige vÊret til jeres show i EsbjergâŠ
Har lige vÊret til jeres show i Esbjerg (2026) hos Lois Lund og det var en fantastisk god oplevelse. Der er noget for alle aldre og nogle flotte vovestykke. Vi siger bare tusind tak herfra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã