Cirkus Mascot レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Den bedste klovn ever!!! NÞj han var bare go, sjov og lige som en klovn skal vÊre. Cirkus i bÞrnehÞjde og samtidig sÃ¥ vi voksne kunne blive imponerede. Lille vedkommende cirkus, som skaber magi med... もっず芋る

Det var alletiders oplevelse sÞndag 7 juni 2026, hvor vores barnebarn havde en fest Et godt og varieret show, hvor isÊr klovnen tog alle med storm Vi glÊder os allerede til nÊste år

Fantastisk oplevelse. Var der med min 5-Ã¥rige datter med autisme og det var en utrolig god oplevelse. Sjovt, imponerende og alle pengene vÊrd. Det hele fungerede bare. Gode artister, seje dyr og en vi... もっず芋る

䌁業情報

1. サヌカス
  2. 子䟛向け映画通
  3. 芞胜プロダクション

圓該䌁業による蚘述

Vi har gjort det fÞr, og nu gÞr vi det igen. Mascot skal pÃ¥ landevejen for 31. gang med en helt ny forestilling – og det bliver noget af et cirkus. Vi tror stadig pÃ¥ vÊrdien af at samles omkring oplevelser, som finder sted i Þjeblikket. Vi tror, det er vÊsentligt at give bÞrn mulighed for at glÊde sig og vi ved, at der sker noget helt sÊrligt mellem mennesker, nÃ¥r de tager plads omkring cirkusmanegen. Duften af popcorn, lyden af leg, vov og vrinsk og den der sÊrligt sÞde musik, som fÃ¥r de fleste til at fÞle, at de endelig har fundet melodien. Det hele er der, og sÃ¥ er der lunt og lÊkkert, sÃ¥ bÞrn og voksne roligt kan lege tagfat og give slip pÃ¥ hverdagen. Årets forestilling er akkurat lige sÃ¥ vov’et som altid med pjattede pudler og hundekunster. Oplev balancekunst, klovnerier, to grise, to geder, en pony, og en cirkusdirektÞr med (rampe)lys i Þjnene. Endelig er det er tid til cirkus. Forestillingen varer som vanligt 90 minutter plus pause. Lyden og lyset bidrager til cirkusmagien, popcornene smager som de skal og candyflossen smelter i munden. Det er hyggelig, virkelig sjov og nÊrvÊrende underholdning i bÞrnehÞjde. Det er cirkus for alle og en oplevelse, man tager med sig hjem. Velkommen omkring vores magiske cirkusmanege i 2024.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 66ä»¶

レビュヌを曞く

KÊmpe succes hos barnet

KÊmpe succes hos barnet, og virkelig en fantastisk klovn der virkelig får både bÞrn og voksne med, også selvom jeg normalt har en anelse angst overfor prÊcis klovne. Fantastiske dyre-artister, både hunde, grise, heste, gÊs og Êsler fik store point for deres flotte optrÊden. Super dygtige artister over hele linjen, både mennesker og dyr, stor tak for oplevelsen!

2026幎6月11日

Den bedste klovn ever!!

Cirkus i bÞrnehÞjde og samtidig så vi voksne kunne blive imponerede. Lille vedkommende cirkus, som skaber magi med enkle rammer, sÞde dyr, dygtige artister og professionalisme.

2026幎6月10日

Ville ikke anbefale.

Ville ikke anbefale.
Dyrene står i små bure med dårlige forhold under og inden showet, de er urolige og ukomfortable de låser hundene inde i vognen når de gÞr som helt almindelige hunde altså gÞr ud over det laver de jo for pokker ikke andet end at transportere dem dag efter dag i hÞjsÊsonen de får jo stress. Udover det er sygt dyrt for billetter. ville IKKE anbefale hvis du går ind for dyrevelfÊrd blandt dyr i show-industrien

2026幎6月8日

Fantastisk!

Fantastisk show, dygtige artister og en skÞn atmosfÊre! Selv vi som forÊldre havde masser af wow-oplevelser under numrene. Vi elskede dyrenes optrÊdener, grinede hÞjt af klovnenes show og gik derfra med smil resten af aftenen. :) Tak for en uforglemmelig oplevelse - vi glÊder os allerede til nÊste gang!

2026幎6月2日
自発的なレビュヌ

Super skÞn oplevelse med mit

Super skÞn oplevelse med mit barnebarn.. cirkus i bÞrnehÞjde
 sjovt underholdende og tid til kontakt med bÞrnene
 tiden gik for hurtigt alle var underholdt bÞrn som voksne .. alle pengene vÊrd 👍og bestemt et besÞg vÊrd.. ikke sidste gang vi er der

2026幎5月30日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Var der med min 5-årige datter med autisme og det var en utrolig god oplevelse. Sjovt, imponerende og alle pengene vÊrd. Det hele fungerede bare. Gode artister, seje dyr og en virkelig sjov klovn. Vi glÊder os til nÊste år

2026幎5月30日
自発的なレビュヌ

Dejligt nÊrvÊrende - men har efterladt strips i hele byen

Dejligt, hyggeligt og nÊrvÊrende cirkus i bÞrnehÞjde. SÊrligt klovnen, var dejligt nÊrvÊrende og inkluderende, selv i pausen. De Þvrige artister var også dygtige og, lige så vigtigt når vi snakker bÞrn, ikke for langtrukken. Begge mine drenge på 1,5 og 7 år var meget begejstret.

Jeg var dog ikke voldsomt imponeret over Marianne og dyrene, selvom jeg helt klart syntes at dyrene er et must.

Og så er jeg noget skuffet over at der ligger strips efterladt efter plakaterne på lygtepÊlene er taget ned

2026幎5月29日

Super show!

Super show!
Et Cirkus for bÞrn og voksne, så meget charme der var.
Min niece på 6 var helt vild med artisten Leona og hendes shows hun performed! Så stÊrkt gået!
Mange tak

2026幎5月27日

Tur i Cirkus

IfÞlge vores drenge pÃ¥ 4 og 8 Ã¥r, var det sidste indslag det bedste (det med spring) 😊
Dyrene gad ikke rigtigt, måske det er bedre nÊste gang. Men de var sÞde.

2026幎5月25日
自発的なレビュヌ

Fantastisk show som fanger alle

Fantastisk show som fanger både store og små.
Igen i år var vi ude at se jeres show ved Toyota og igen i år gik vi begejstrede derfra.
SÞde dyr og vanvittigt dygtige artister sÞrger for at alle er tryllebundet fra start til slut. Super dygtige artister som foruden at gÞre det godt i manegen også yder god service ved souvenir og salg af sÞde sager.
Og klovnen Gulio er og bliver bare fantastisk!

2026幎5月17日