レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Flotte kostumer, tam revy. Lars Mikkelsen er en gudsbenådet skuespiller og stemmefÞrer, men uegnet til revy.

Man kan tydeligt fornemme hvem der gÊster Cirkusrevyen hvert Ã¥r. Tidligere har revyen prÊsenteret tekster der virkelig er spiddende men ogsÃ¥ sjove. PÃ¥ mig virkede skuespillerne som de var sat pÃ¥ en ur... もっず芋る

Vi har set Bakkens Revy gennem de sidste 16 Ã¥r og har altid glÊdet os til Ã¥rets forestilling. Derfor var skuffelsen ogsÃ¥ stÞrre end normalt i Ã¥r. En god revy tager fat i tiden og gÞr den sjov, s... もっず芋る

Flot ny opsÊtning. SpÊndende cast. Gode skuespil prÊstationer Fantastiske sang prÊstationer Dygtige musikere. Brilliant dansere. ALT var bare helt perfekt “serveret”. IsÊr danserne i... もっず芋る

䌁業情報

1. アミュヌズメント センタヌ
  2. ゚ンタヌテむナヌ
  3. 芞胜プロダクション
  4. むベント管理䌚瀟
  5. むベント チケット販売業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

GlÊd dig til årets sommerrevy på Dyrehavsbakken. Med Lisbet Dahl i instruktÞrstolen og i fuld vigÞr på scenen sammen med nogle af Danmarks bedste revyskuespillere er rammerne på plads for endnu en forrygende sÊson.

2.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Dejlige veloplagte skuespillere.
Merete MÊrkedahl er fuldstÊndig suverÊn. Både danser og synger fantastisk og er utrolig morsom.
Godt gået.
Og tak til Ulf Piilgaard for mange års tro tjeneste👍

2021幎8月25日

Bedste Revy

Sammen med gode venner har vi igennem mange år set Revyen. Men i år var den endnu bedre end sidst vi så den. Flot klaret af alle deltagerne som har måtte overtage Lisbeths roller.

2021幎8月12日

Virkelig en god aften

Virkelig en god aften . Man fÞlte sig underholdt fra fÞrst til sidst. Flot at hylde både Bent Fabricius, og bagefter Mikael bundesen.. det var en dejlig aften ..
SIDST .. men ikke mindst . Hvor var det skÞnt ikke, at sidde som sild i en tÞnde ligesom i teateret .. hvor det gÊlder om at stuve så mange sammen som muligt og fuldstÊndig blÊse på hvordan de mennesker sidder der har betalt for at se revy .. der var plads og rum , og til at klappe uden at få genboen hår mellem fingrene ..
Tak for en dejlig aften... Mai-Britt Friis..

2021幎7月15日

Sauna i Cirkusrevyen :-(

Sauna i Cirkusrevyen :-(
Var i Cirkusrevyen i går Onsdag d. 14. Juli. Bevares det var måske årets varmeste dag. Men det kan vel ikke komme bagpå folkene bag Cirkusrevyen at det er sommer og det kan vÊre meget varm. Utroligt at man ikke gÞr noget mere aktivt for at få gjort noget ved den ulidelige varme som er i teltet!.. De vander selve teltdugen inden forstillingen. Men det er jo langt fra nok til overhoved at gÞre en forskel!! Jeg vil gÊtte på at der var var tÊt på 35 grader indenfor!!... Stakkels alle de Êldre gÊster som der trods alt er flertal af.
Nogle ventilatorer i teltet som kunne skabe en luftcirkulation ville have gjort undervÊrker. Eller en form for aircondition eller andet tiltag. Man gÞr ingen ting som i INGEN TING fra revyens side. Det er bare ikke i orden!!! Man får jo heller ikke ligefrem billetterne forÊrende.
Når det er sagt var revyen måske lidt tynd, men som man kan lÊse flere steder er Merethe MÊrkdahl en gevist for revyen...

2021幎7月15日

Merete MÊrkedahl var overraskende god

Merete MÊrkedahl var overraskende god og fortjener ros.
Lisbeth Dahl var desvÊrre syg, men det var ikke så meget det. Der manglede et eller andet og alt i alt savnede jeg tidligere års gejst og glÞd, så det fremstod som en tam forestilling. Og så fik vi set for lidt af Ulf Pilgård.

2021幎7月11日

SkÞn aften

SkÞn aften i selskab med dygtige skuespillere, musikere og dansere💖Merete MÊrkedahl dejlig overraskelse, sÃ¥ dygtig👍tak for 40 gode Ã¥r Ulf, og held og lykke fremover. God bedring til lisbet🀞vi ses nÊste Ã¥r, dog vil jeg savne ellegaard😪god sommer.

2021幎7月3日

Vi var til Cirkusrevyen sÞndag

Vi var til Cirkusrevyen sÞndag, og selvom der var mange mennesker og dermed lange kÞer, klappede alt. KÞerne til indgangen og i baren blev hurtigt afviklet. Vi mÞdte kun venlige og hjÊlpsomme personale. Skuespillerholdet var den eftermiddag desvÊrre ramt af sygdom på en af de bÊrende pladser, men de resterende skuespillere formåede at give publikum en stor oplevelse. En super revy med et godt mix af viser, sketchens, dans og musik. Top underholdning og alt det praktiske klappede som det skulle.

2021幎6月21日
自発的なレビュヌ

Efter mange års fantastiske oplevelser

Efter mange års fantastiske oplevelser i Cirkus revyen med grin og latter, mundvigene helt oppe v Þrerne og fÞlelsen af den bedste revy, forlod vi dette års revy skuffede og tÊnker hvor var det en " flad" oplevelse..der var langt mellem grine flippet.. numrene med de forsk sangere og musikere var det allerbedste.
Vi bestilte guld billetter med de bedste pladser i 2019.på 1. RÊkke..i anledning af en fÞdselsdag.. Kort fÞr dagen modtog vi nye siddepladser...helt ude i siden hvor vi sad på skrå for at fÞlge med..rigtig dårlige pladser når vi nu havde " siddet" i kÞ for bestilling for at få fingre i rigtig gode pladser..
Ved godt at alt er Corona ramt meeen..vores oplevelse gir anledning i Ã¥r om cirkus revyen er pengene vÊrd mere🀔🀔

2021幎6月20日

Spild af tid, vildledning

Jeg har bestilt biller til en forestilling i august. Pludselig får jeg en uforståelig information om, at fordi restriktionerne Êndre sig hele tiden får jeg besked om, hvor jeg skal sidde 14 dage fÞr. Jeg vil ikke acceptere ringere pladser end dem jeg har bestilt, mig bekendt er der ikke sÊrskilte restriktioner på Dyrehavsbakken, kun
dårlige medarbejdere. Måske skulle de holde parodierne inde i revyen og ansÊtte noge kompetente medarbejdere, 52% meget utilfredse er godt gået.

2021幎6月20日
自発的なレビュヌ

Ringe/ingen service hos ung servicemedarbejder

Publikum til Cirkusrevyen er typisk +70 og mange skal have lidt hjÊlp. Da mine forÊldre stod udenfor i kÞen kom en ung mand med programmer og sagde "Har I kupon til program skal I have det nu". Mine forÊldre som havde alle kuponer i Guldpakken forsÞgte at vise den unge mand kuponer - alle sider - han rystede bare uden at kigge "Det er ikke dem - I kan ikke få program" og gik videre. Jeg brÞd derfor ind i kÞen og fik den unge mand til at udlevere program - svar "Jeg kender jo ikke alle kuponerne"!
Taget i betragtning den gennemsnitlige alder - og at alle med Guldpakke kan få et program, så skal I instruere Jeres hjÊlpere bedre!

2021幎6月13日

Ingen service til kunder

Jeg har haft bestilt billetter til lÞrdag d. 29. Men de bliver beklageligvis aflyst. Grundet en medarbejder har fået corona. De bebrejder jeg dem ikke men jeg fik nye billetter til d. 18. Septemper. Da jeg ringede og spurgte om muligheder for en tidligere forestilling (som af logistiske grunde kunne vÊre nÞdvendigt) fik jeg at hvide at det ikke var muligt. Der efter spurgte jeg om jeg kunne blive skrevet op på en liste hvis det var at der blev en ledig plads. Men det kunne der ikke vÊre tale om.

2021幎5月26日

Overholdte ikke covid-19 restriktionerne

Jeg bestilte 2 A+billetter 1 uge fÞr.
Der var velkomstdrink med i billetten og lang kÞ udenfor teltet, så vi kom kun ind og fandt vores pladser, når de startede!

KÊresten og jeg blev klemt ind imellem 2 andre grupper uden en ledig stol imellem os og de andre😠. Alle sad pÃ¥ de rigtige stole.
Øv, at I ikke overholder covid-19 restriktionerne.
Jeg har fået mail fra jer, hvor I overhovedet ikke påtager jeres fejl!

2021幎5月23日

dårlig oplevelse

KÞbt billetter til 2020. Blev flyttet til 2021. Samme tid samme plads. Terrasse A rÊkke 2 Kategori A billetter. 14 dage fÞr, får vi uden videre tilsendt nye billetter - NU - rÊkke 5 Kategori B billetter. DVS der er en prisforskel - Personen jeg talte med i telefonen var meget arrogant - kunne ikke få refunderet forskellen. KÞbeloven siger - Får du en dårlige vare, kan du aflyse - NEJ - det kunne jeg heller ikke - vi kunne bare blive vÊk. JA og miste kr. 1.635,00!! Vi tog afsted. En dejlig oplevelse - MEN IGEN - der sad overhovedet ingen personer på rÊkke 2. Kunne godt tÊnke mig at få en forklaring på dette. Syntes det har vÊret en dårlig oplevelse, også mht at betale for parkeringen. Vi var 6 biler, som ikke kunne finde betalingsautomaten ved udkÞrslen, som der stod at vi kunne betale ved. DesvÊrre alt i alt en dårlig oplevelse, og vi er alle 3 blevet enige om, at det er sidste gang, vi tager på Bakken og i Cirkusrevyen.

2021幎5月21日
自発的なレビュヌ

jeg syntes det er under al kritik når

jeg syntes det er under al kritik når man kontakter jer, vedrÞrende en billet.
Hvor billet holder er afgået ved dÞden, at man oplever total dårlig service og arrogant kommentar fra personen i den anden ende af rÞret.
jeg er opmÊrksom på man ikke kan få pengene retur som der står på billetten, men der burde sgu vÊre muligheder.
Skal aldrig mere stÞtte dette foretagende, total mangel på forståelse.
kam ikke anbefaler andre at booke billetter hos jer.

2021幎5月20日

Griskhed

Jeg må Êrligt indrÞmme, at jeg er i chok. Magen til nedladenhed og griskhed skal man lede lÊnge efter.
Vi har netop modtaget nye billetter til forårets forestilling - det viser sig, at de nye billetter er i en noget billigere billetkategori - UDEN at vi har fået refusion. Da vi ikke skal se forestillingen pga vi er 2 i familien, der er sÊrligt sårbare og som ikke er vaccineret for covid-19, så skulle vi alligevel sÊlge billetterne.
Jeg tÊnker, om det overhovedet er lovligt ikke at yde refussion, når billetterne er i en dårligere kategori... Jeg anser dette for at vÊre tyveri - og for at vÊre umådeligt umoralsk.

2021幎5月11日

ALDRIG mere Cirkusrevy

ALDRIG mere Cirkusrevy - efter 20 års stÞtte hvor hele familien har vÊret med hvert år, er vi i år total bundefanget af total griskhed. Har 6 billetter til lige efter åbning. Er endnu ikke tilbudt vaccine og har syg datter der ikke må smittes. Modsat andre steder vi også har kÞbt/ booket underholdning er Cirkusrevyen som de eneste mere optaget af deres penge end vores helbred. Kan end ikke flytte/ bytte dato et par måneder til vi er vaccineret, selv om de var der. Hvor har vi taget fejl gennem 20 år

2021幎5月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ