Super super god service. Adrianne holdte mig ajourfÞrt forinden afsendelse af mine varer. Hun sendte desuden et hav af vareprÞver og en virkelig sÞd hÃ¥ndskreven besked/instruks til de kÞbte varer. Bes... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk udvalg af koreanske hudplejeproduker. Altid en sÞd lille hÃ¥ndskrevet hilsen. Og en hel masse dejlige prÞver er vedlagt â€ïžð
Hurtig levering og med det fineste personlige hÃ¥ndskrevet brev med fif om hvordan jeg skal bruge produkterne, som jeg har kÞbt. Derudover fik jeg nogle lÊkre prÞve samples pÃ¥ andre produkter med i o... ãã£ãšèŠã
Modtog cremen jeg havde bestilt dagen efter bestilling. Cremen var smukt pakket ind og vedlagt var et hav af prÞver, en caramel og en sheetmaske. PrÞver fra virkeligt lÊkre mÊrker. Derudover en person... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God service, hurtig levering, gode produkter
Rigtig hurtig levering, og de er nemme at komme i kontakt med, hvis man har nogle spÞrgsmål. Det er helt klart et af de bedste steder, jeg har handlet online:)
Super service og lÊkre produkter der virker.
Super service - Adrianne er så god til at hjÊlpe og vejlede med valg af produkter. Alle i familien bruger produkter i en eller anden form fra Citruss.
Og så er det altid skÞnt at blive forkÊlet med de lÊkre vareprÞver⊠man nÊrmest glÊder sig til at åbne sin pakke for at se, hvad der er puttet i denne gang.
Mange hilsner Gitte
God vejledning og hurtig levering.
Hurtig og god service.
Hurtig og god service.. og de mest lÊkre produkter ð€©ð€©ð€©
LÊkkert serum
Really good and a trustable site toâŠ
Really good and a trustable site to shop on. I got my package after 2 days in perfect form! I really like Citruss and will be for sure shopping there again!
Den bedste service
Den bedste service og de bedste produkter ð elsker at der fÞlger smÃ¥ prÞver med sin ordre ð
Samme dags ekspedition
Samme dags ekspedition.
Dejligt når der lige var tale om en ekstra gave.
Bedste webshop og fortjener femâŠ
Bedste webshop og fortjener fem stjerner ððððð
Overskuelig hjemmeside med gode beskrivelser på produkterne. Altid hurtig levering og altid med lÊkre prÞver og en hilsen i. Kan kun anbefale Citruss.dk
Igen en fantastisk oplevelse med deâŠ
Igen en fantastisk oplevelse med de lÊkreste produkter. Jeg er i den grad fan og handler efterhånden kun produkter herfra
Rigtig hurtigt levering, sÞd indpakning med ekstra prÞver:)
Fungerer fint
Nemt at bestille og hurtig levering.
Godt sted at handle
Hurtig leveringâŠ. SÞd besked og produkt prÞver i pakken:) super godt sted at handle
Altid sÞd og hjÊlpsom til atâŠ
Altid sÞd og hjÊlpsom til at vejlede.ððâ€ïžâ¥ïž
Hurtig ekspedition
Meget glad for produkter fra Citruss
Fantastisk udvalg
Fantastisk udvalg, hurtig levering og Sà mange produkt prÞver med i pakken. Alt i alt en skÞn oplevelse!
Altid den bedste hjÊlp
Altid den bedste hjÊlp, guidning og hurtig levering â€ïžð Jeg er vild med det.
Hurtig levering ðð¥°
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹