レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Sambon har bestÀllt hÀrifrÃ¥n flera gÃ¥nger och nu gjorde jag mitt första köp inför julen. Samma upplevelse varje gÃ¥ng: jÀttefina klÀder i hög kvalitet och snabb leverans. GÃ¥r pÃ¥ nÃ¥gon dag bara att fÃ¥ s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr extremt krÀsen nÀr det kommer till bekvÀmlighet, passform och kvalitet, men klÀderna frÃ¥n CLN Athletic lever verkligen upp till allt jag söker. De Àr otroligt sköna, stretchiga och sitter perfe... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Första och sista gÃ¥ngen jag bestÀller frÃ¥n CLN. BestÀllde trÀningsklÀder för för nÀrmare 2500 kr. Returnerade 3 plagg och slutsumman hamnade pÃ¥ ca 1900 kr. Jag betala hela summan frÃ¥n Qlieo. NÃ¥gra... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra kvalitet, glansigt och lagom tjockt tyg och passformen Àr mycket bra. Älskar t-shirtarna som gÃ¥r ner över rumpan men Àr figursydda sÃ¥ att det blir en feminin look plus att Àrmarna inte Àr för lÃ¥ng... もっず芋る

䌁業情報

1. アクティブりェア店
  2. 玳士衣料店
  3. スポヌツりェア店
  4. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

CLN Athletics strÀvar efter att göra marknadens bÀsta trÀningsklÀder – produkter som tÃ¥l och underlÀttar varierade rörelser oavsett intensitet. Vi utvecklar attraktiva och innovativa produkter med en ren design. Vi brinner för den kreativa lÀnken mellan skrÀddarsytt hantverk och beprövad funktion. Vi lÀgger alltid extra mycket kÀrlek i detaljerna – produkterna Àr utvecklade med noggrant placerade skÀrningar som stÀrker dess funktion och följer vÃ¥rt DNA. VÃ¥ra vÀrderingar och ideal gör att vi hÃ¥ller oss levande och framÃ¥ttÀnkande. DÀrför fortsÀtter vi Ã¥r efter Ã¥r att sÀkra hög materiell kvalitet, modern design och perfekt passform. Produktionskvaliteten garanteras genom att vi arbetar med material av högsta standard, tillverkade av vÀlkÀnda och erfarna fabrikörer av funktionsklÀder. Som stora entusiaster av trÀning frÀmjar vi en livsstil som inte baseras pÃ¥ droger, utan pÃ¥ passion – en perfekt CLN livsstil. CLN, en term som kommer frÃ¥n skivstÃ¥ngstrÀning, symboliserar ett bÃ¥de rent och hÀlsosamt trÀningsliv och betonar Àven produkternas rena design. Att leva ett CLNt liv Àr att vÃ¥ga gÃ¥ sin egen vÀg mot en vardag med hög livskvalitet genom att utnyttja kroppens inneboende potential. Egentligen skiljer sig inte dina behov som idrottare frÃ¥n proffsatletens. För bÃ¥da handlar det om att effektivt kunna maximera styrka, snabbhet, rörlighet, balans, uthÃ¥llighet och timing för att övertrÀffa sig sjÀlv eller motstÃ¥ndaren. Och lÀngtan efter ökad styrka bor i oss alla. SÃ¥ utrusta dig pÃ¥ bÀsta sÀtt - vÀlj CLN Athletics.

4.2

(2,763)

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Saknad produkt och bristfÀllig kvalitet

I min första bestÀllning saknades en hoodie, varpÃ¥ företaget svarade att det inte kan skickas utan att det Àr komplett. Men visserligen gick det dÃ¥ jag tog emot ett paket som saknade produkter. Hur som helst hanterade kundtjÀnst det ÀndÃ¥ helt okej och Ã¥terbetalade det saknade plagget, tack och lov 👍

Jag returnerade dock allt jag hade bestÀllt och bestÀllde nytt i mindre storlek då jag upplevde att plaggen hade lite större mått mot vad jag Àr van vid.

Mina plagg sitter nu fint och jag kan inte klaga på utseendet av dessa, men jag Àr tyvÀrr rÀtt besviken över kvaliteten. Jag har aldrig varit med om mjukisklÀder som tappar så pass mycket ludd. Har gjort rent plaggen och tagit bort löst ludd, men vid och efter anvÀndning flyger det ludd i hela rummet, sÀrskilt vid av/påtagning, och jag får hålla på att ludda av om och om igen och dammsuga. Jag ångrar Àven djupt att jag bestÀllde ett svart set då allt verkligen fastnar, både ludd och varenda hårstrå jag kommer i kontakt med. På den gråa hoodien syns det åtminstone inte. Jag kan köpa att saker fastnar lÀttare på materialet, det Àr ju Àndå mjukisklÀder - men allt ludd som slÀpper drar ner betyget rejÀlt.

Jag kommer nog tyvÀrr inte bestÀlla hÀr igen, åtminstone inte något mjukisset.

2026幎5月5日

Besviken

BestÀllde 2 par tights, ett par utsvÀngda och ett par i 3/4 lÀngd! Så besviken! Så fort man böjer sig ner, så kasar de ner i midjan och liksom viker sig! HjÀlper inte hur man Àn gör med resåren!

2026幎4月10日

CLN Athletics AB からの回答

Tack för att du delar med dig, Àven om vi såklart Àr ledsna att höra att tightsen inte levde upp till dina förvÀntningar.

Det du beskriver låter verkligen inte som den upplevelse vi vill att man ska ha. Våra tights Àr designade för att sitta på plats Àven i rörelse, men passform kan som du sÀkert mÀrker vara vÀldigt individuellt beroende på kropp, storlek och modell.

Vi vill gÀrna hjÀlpa dig hitta rÀtt, oavsett om det handlar om att testa en annan storlek eller modell som sitter bÀttre för just dig. Hör gÀrna av dig till vår kundtjÀnst på info@clnathletics.com eller 033-101018 så kikar vi på detta tillsammans och hittar en lösning som kÀnns bra.

Tack igen för din feedback. Den betyder mycket för oss.

Simon och team CLN Athletics

5぀星のうち5の評䟡

En upplevelse som övertrÀffade förvÀntningarna✹

SÃ¥ himla fin upplevelse! 🀍

En av mina nyligen bestÀllda trÀningströjor gick tyvÀrr sönder direkt i hÀngaren/lappen bakom nacken nÀr jag skulle hÀnga upp den, så jag hörde av mig till kundservice.

Jag blev verkligen positivt överraskad – de svarade snabbt, var otroligt trevliga och ville direkt hjÀlpa till.

De erbjöd mig en ny tröja utan krångel och jag fick dessutom behålla den gamla. Trots att min fÀrg var slut i lager var de vÀldigt flexibla och lösningsorienterade och frågade vilken fÀrg jag ville ha.

Jag handlade Àven en del andra klÀder och de Àr verkligen så fina. Bl.a tights och de Àr verkligen i toppklass och sitter dÀr de ska!!

KÀnde mig verkligen sedd och uppskattad som kund.
SÃ¥nt hÀr gör att man vill handla igen 🀍

Tack tack tack✹

2026幎3月24日
5぀星のうち1の評䟡

Första och sista gÃ¥ngen jag bestÀller

Första och sista gången jag bestÀller från CLN.
BestÀllde trÀningsklÀder för för nÀrmare 2500 kr.
Returnerade 3 plagg och slutsumman hamnade på ca 1900 kr.
Jag betala hela summan från Qlieo. Några dagar sedan får jag ytterligare faktura från Qliro som inkluderade fraktavgift samt påminnelseavgift.
Rena skÀmtet och bluff från både CLN och Qliro.

2026幎2月2日

CLN Athletics AB からの回答

Tråkigt att höra att du fått den hÀr upplevelsen. Det Àr sjÀlvklart inte så det ska kÀnnas att handla hos oss.

NÀr du vÀljer att betala med faktura via Qliro finns det möjlighet att pausa fakturan i vÀntan på att en retur hanteras. På så sÀtt slipper du ligga ute med pengar under tiden. Alternativt kan man betala hela fakturan direkt. Om fakturan varken pausas eller betalas i tid tillkommer påminnelseavgifter från Qliro, vilket Àr standard hos alla fakturaleverantörer.

Vi hanterar alla returer inom 0–2 dagar frÃ¥n att de kommit in till vÃ¥rt lager, och fakturan uppdateras dÀrefter automatiskt.

Vi vill sjÀlvklart hjÀlpa dig reda ut exakt vad som hÀnt i ditt fall. Hör gÀrna av dig till oss på info@clnathletics.com
med ditt ordernummer så kikar vi på det direkt och ser till att allt blir korrekt.

Konstiga passformer

Konstiga passformer, tajt över brösten men stor i midjan. TrÀningsbyxorna som Àr utsvÀngda Àr alldeles för korta, Àr 171 och då rekommenderades jag att ta regular. Otroligt små i storlekarna, Àr S i vanliga fall men nu var nÀstan M för litet. Höga frakt kostnader både för att skicka hem och skicka tillbaka, och man får inte ens gratis frakt vid byte!

2026幎1月11日

CLN Athletics AB からの回答

Tack för din feedback Ida.

NÀr det gÀller lÀngden på våra tights rekommenderar vi alltid att utgå från innerbenslÀngd. Våra lÀngdrekommendationer baseras på kroppslÀngd som en generell guide, vilket Àr varför 171 cm hamnar i spannet Regular. Samtidigt kan benlÀngden skilja sig mycket mellan personer, så för bÀsta passform brukar vi rekommendera att mÀta sin innerbenslÀngd innan man vÀljer lÀngd. Du hittar alla dessa mått enkelt via vår storleksguide.

Vad gÀller storlek och passform kan olika modeller upplevas lite olika, och vi hjÀlper gÀrna till att hitta rÀtt modell och storlek om man Àr osÀker.

Returfrakten via oss kostar 49 kr. Vi har valt den modellen eftersom vi vill hålla nere onödiga transporter och överreturer, vilket tyvÀrr Àr vanligt i branschen.

Hör gÀrna av dig till oss om du vill ha hjÀlp att hitta en modell och storlek som passar bÀttre – vi hjÀlper gÀrna till.

5぀星のうち5の評䟡

Hög kvalitet på klÀder, snabb leverans och fantastisk kundtjÀnst

Sambon har bestÀllt hÀrifrån flera gånger och nu gjorde jag mitt första köp inför julen. Samma upplevelse varje gång: jÀttefina klÀder i hög kvalitet och snabb leverans. Går på någon dag bara att få sina varor. Behövde ta hjÀlp av kundtjÀnst nu och fick jÀttebra och snabb återkoppling trots röda dagar under julen. Så vill ge högsta betyg och kan varmt rekommendera andra att handla hÀr.

2025幎12月29日

CLN Athletics AB からの回答

Stort tack för dina fina ord. Det betyder verkligen mycket för oss att lÀsa ❀

Så kul att både du och din sambo haft bra upplevelser hos oss. Vi lÀgger mycket fokus på just det du lyfter: kvalitet i produkterna, snabba leveranser och en kundtjÀnst som faktiskt finns dÀr nÀr man behöver hjÀlp Àven under intensiva perioder som julen.

Tack för att du tog dig tid att skriva detta och för att du rekommenderar oss vidare. Det betyder mer Àn du tror.

Hoppas du fortsÀtter trivas i dina plagg!

5぀星のうち1の評䟡

SÀkert bra saker men de drar av pengar

SÀkert bra saker men de drar av pengar vid retur utan orsak! Drog av 15% av summan som jag skulle få som återbetalning.

2025幎12月19日

CLN Athletics AB からの回答

Tack för att du hör av dig och din feedback.
Våra villkor Àr vÀldigt tydliga och du ser dem på samma stÀlle som du gjorde din retur: https://www.clnathletics.se/pages/returer-byten

Kostnaden för retur står extremt tydligt dÀr.

Vi har en returavgift på 49kr vid retur samt att originalfrakten på tursÀndningen ej återbetalas om man har fått en sådan.

Detta Àr vÀldigt vanligt numera och många företag gör på detta viset.

Våra frakter kostar oss det vi tar ut i avgifter (sjÀlvkostnadspris) och då behöver vi ta betalt för dem. Logiskt och sjÀlvklart enligt oss.

Har man som du i detta fallet en frakt på ordern för man handlat under 700kr så återbetalas ej denna. Handlar man över 700kr Àr det fri frakt och då blir man bara debiterad 49kr vid retur.

Enligt oss Àr det omodernt och ej hållbart ur både en miljö och konsumtionssynpunkt att ha fri frakt och fri retur. Vi tror på ett långsiktigt handlande dÀr man inte ska handla saker i onödan, utan för att de ska anvÀndas ofta och mycket.

Våra frakter kostar oss pengar (t.o.m lite mer Àn det vi tar i avgift) dÀrför tar vi ut en returavgift. Frakten till dig har kostat oss pengar och vÀljer du att inte behålla det du handlat så återbetalar vi inte den. Logiskt och sjÀlvklart enligt oss.

TÀnk såhÀr: Om du åker till en butik så betalar du frakten dit sjÀlv (bil/buss). Samma sak nÀr du åker dÀrifrån. Detta gör ju inte butiken du handlar i.

Vi skriver detta vÀldigt tydligt på vår sida för byten & returer. Så det Àr inget vi döljer utan det Àr en policy vi har. Några andra stora handlare som gör exakt likadant Àr bl.a Nakd, Gina Tricot, Aimn m.m.

5぀星のうち3の評䟡

Bra kvalitet, dålig kundservice

Mycket bra kvalitet på grejerna, prisvÀrt, men dÀremot konstiga storlekar. Jag brukar ha XS-S, bestÀllde M i tights och toppar, allt Àr för litet.
Det som också drar ner mitt betyg Àr att de har vÀldigt otrevlig kundservice. Fick ett spydigt bemötande.

2025幎12月1日

CLN Athletics AB からの回答

Tack för din feedback och för att du lyfter både det du gillar och det som inte fungerade lika bra. Vi Àr glada att du uppskattar kvaliteten på våra produkter.

Tråkigt att höra att storleken inte blev rÀtt för dig. Passform kan ibland upplevas olika mellan modeller, och vi hjÀlper gÀrna till att hitta rÀtt storlek eller modell som passar bÀttre.

Vi Àr ocksÃ¥ ledsna att du upplevt vÃ¥rt bemötande som otrevligt – det Àr absolut inte den upplevelse vi vill att nÃ¥gon kund ska fÃ¥. Hör gÀrna av dig till oss igen sÃ¥ att vi kan se över situationen och hjÀlpa dig pÃ¥ bÀsta sÀtt.

JÀttenöjd

JÀttenöjd!
Fina, sköna klÀder av mkt hög kvalitet.
Trevlig kundtjÀnst som underlÀttade för mig på ett smidigt sÀtt nÀr jag behövde hjÀlp.

2025幎11月19日

Bra trÀningsklÀder och kundservice

Grym kvalitet och passform på de klÀder jag bestÀllt. BestÀllde bland annat ett par shorts som pga lagersaldofel visade sig inte finnas i lager. Blev då kontaktad av deras kundservice som erbjöd aningen pengarna tillbaka, eller uppgradering till ett par andra shorts - precis som bra kundservice ska vara!

2025幎9月29日

CLN Athletics AB からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme – det gör oss verkligen glada att höra!

Så kul att du Àr nöjd med både kvaliteten på klÀderna och hjÀlpen från vår kundtjÀnst. Precis så vi vill att det ska kÀnnas att handla hos oss.

Tack för att du tog dig tid att skriva, det betyder mycket för oss.

Ingenting att klaga på

Jag Àr extremt krÀsen nÀr det kommer till bekvÀmlighet, passform och kvalitet, men klÀderna från CLN Athletic lever verkligen upp till allt jag söker. De Àr otroligt sköna, stretchiga och sitter perfekt. Det Àr helt Àrligt de bekvÀmaste trÀningsklÀderna jag har i garderoben. Dessutom håller de vad de lovar. Jag behövde reklamera ett plagg och det gick hur smidigt som helst. Simon hjÀlpte mig problemfritt. Inget att klaga på alls!

2025幎6月18日

CLN Athletics AB からの回答

Tack för ett fantastiskt fint omdöme! Det betyder verkligen mycket för oss!

Extra kul att höra från någon som Àr krÀsen nÀr det gÀller passform, komfort och kvalitet. Det Àr precis dÀr vi vill leverera. Att du upplever plaggen som de mest bekvÀma i garderoben Àr ett riktigt kvitto på att vi gör rÀtt saker.

Och tack för att du Àven lyfter din upplevelse kring reklamationen. Vi vet hur viktigt det Àr att det ska vara smidigt hela vÀgen, Àven nÀr något inte blir som tÀnkt.

Stort tack igen för ditt förtroende och för att du tog dig tid att skriva.

Simon & teamet på CLN Athletics

OÀrlig produktbeskrivning

Köpte ett par tights som nÀr de kom hem visade sig vara alldeles för korta. Jag hade lÀst i recensioner att de kunde vara korta så jag hade bestÀllt en extra stor storlek vilket inte hjÀlpte.
Kontaktade kundtjÀnst som skrev att ”De Àr lite kortare, mer Ã¥t 7/8 hÃ¥llet” men den infon hade de valt att utelÀmna i produktbeskrivningen! Produkten Àr utgÃ¥ende och de verkade de tycka att jag fick hÃ¥lla tillgodo med vad jag fÃ¥tt. Inget erbjudande om att ta tillbaka produkten eller byta mot en annan produkt.
En kundservice som inte gick en extra millimeter för sina kunder och ett företag som medvetet ger potentiella kunden felaktig information förtjÀnar inga kunder.
Först nÀr jag lÀgger ut detta på nÀtet erbjuder de rÀttelse. Varför inte alltid erbjuda god service direkt?
Nej, dÀr handlar jag inte igen!!

2025幎4月2日

CLN Athletics AB からの回答

Tack för din feedback Sophia. Vi svarade dig att de Àr lite kortare, men inte att det Àr 7/8 lÀngd. Vi sa att de drar åt det hållet men vi klassar dem fortfarande som full lÀngd.

Vi har aldrig sagt att du inte får returnera dem. Det har du alltid rÀtt till att göra. Följ bara våra anvisningar för returer och byten på vår hemsida. Det Àr vÀldigt smidigt.

Önskar dig en fin dag.

5぀星のうち1の評䟡

Var försiktig med att handla plagg på

Var försiktig med att handla plagg på deras webshop om du Àr osÀker på om du kommer behålla plagget. Jag returnerade ett par tights som inte passade. Avgiften för detta blev 98 kr (returavgift på 49 kr, samt en Instaboxavgift på 49 kr). KundtjÀnst hÀvdar att detta Àr korrekt. Det var sista gången jag handlade hos CLN Atheltics.

2025幎1月31日

CLN Athletics AB からの回答

Tack för din feedback Anna. Som vi svarade dig nÀr vi pratade så skriver jag det hÀr också:

Har man som du i detta fallet en frakt på ordern för man handlat under 599kr så återbetalas ej denna. Handlar man över 599kr Àr det fri frakt och då blir man bara debiterad 49kr vid retur.

Vi skriver detta vÀldigt tydligt på vår sida för byten & returer. Så det Àr inget vi döljer utan det Àr en policy vi har. Några andra stora handlare som gör exakt likadant Àr bl.a Nakd, Gina Tricot, AIMN m.m

Så hÀr skriver vi:

Retursedel och Frakt:
- Efter registrering gå till nÀrmsta PostNord ombud och visa din QR-kod så skriver de ut returetiketten åt dig.

- Spara spårningsnumret du får av PostNord. Detta behövs för att kunna spåra din retur.

- Returfrakten kostar 49 kr och dras bort från det returnerade beloppet.

- Originalfrakten återbetalas ej. Så har du fått en fraktavgift på första ordern återbetalas ej denna.

/Simon, delÀgare och e-handelsansvarig.

Långsam leverans samt dålig

Långsam leverans samt dålig kundservice! Angående kvalitet på klÀderna så fick jag skicka tillbaka både byxorna och tröjan. Dragkedjan på byxorna gick sönder efter 22 sekunder, kvalitet totalt usel. Tröjan va för liten och materialet kÀndes som låg budget rakt igenom!

Skrev Àven till CLN Athletics via Facebook, fick dÃ¥ en drygt svar. ”TOMTE”

2024幎12月10日

Hej Mikael.

Vi har redan varit i kontakt med dig angående detta via mejl. Du skrev detta till oss:

”Varför kan jag inte se min order? Hur fan ska jag kunna skicka tillbaka tröjan om
Jag ej har ordernumret? Är ni nÃ¥gon jÀvla bluffsida eller va fan sysslar ni med?”

Vi svarade dig detta samma dag:

”Tack för att du hör av dig. Finns ingen mening av ha en otrevlig ton.
Jag ser att du angett fel mejladress, dÀrav att du inte fått någon orderbekrÀftelse till din mejl.
NÀr jag söker på ditt namn hittar jag order 106203. Men du har angett denna mejladress: laaaeunga@hotmail.com
Ditt ordernummer stÃ¥r Àven pÃ¥ följesedeln som var i ditt paket.”

Du hittar Àven alla dina orders pÃ¥ Mina sidor: https://minasidor.avarda.se/auth/login”

Efter det valde du att skriva massor av nedlåtande kommentarer på våra sociala medier vilket vi inte tycker Àr okej.

Du har dessutom aldrig köpt ett par byxor av oss utan enbart en fleecejacka som du skrev var för liten. Att både ljuga och smutskasta oss Àr inte okej.

Vi Àr otroligt måna om våra kunder och det kan du se på alla våra tusentals positiva omdömen. Vi Àr kÀnda för våra snabba leveranser, trevlig och snabb kundtjÀnst samt en produkt som har både bra passform och hög kvalité. Sen kan det alltid vara så att klÀder inte passar som man hoppats. Fleecen du köpte (Clark fleece) har 4.9/5 i betyg så de det finns folk som köpt den och gillar den..

Jag går efter ordspråket att kunden har alltid rÀtt. Men i detta fallet vill jag belysa vad som hÀnt och tycker inte du behandlat oss okej.

5぀星のうち1の評䟡

Tar ut dubbel returavgift om man

Tar ut dubbel returavgift om man returnerar varor som överstigit summan för fri frakt vid sjÀlva köpet. Aldrig varit med om. Dålig!

2024幎11月25日

CLN Athletics AB からの回答

Du kan lÀsa om allt det hÀr: https://www.clnathletics.se/cln-athletics/kundtjanst/byten-returer

Detta Àr vÀldigt vanligt numera och många företag gör på detta viset.

Våra frakter kostar oss det vi tar ut i avgifter (t.o.m lite mer Àn det vi tar i avgift) och då behöver vi ta betalt för dem. Logiskt och sjÀlvklart enligt oss.

Ha en fin dag. /Simon

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス