Kundeservice er fremragende, man kan trygt handle her. Kvaliteten af tÞjet mÊrkes rigtig god, men stÞrrelserne er meget små. Man skal vÊlge flere stÞrrelser over den, man normalt bruger.
Det er nemt at navigere og finde de Þnskede varer pÃ¥ ClubCollectios hjemmeside og varerne leveres hurtigt. Ved fejl pÃ¥ varen er deres kundeservice rigtig fin og der gives mulighed for at bytte og r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte igen Martha cashmere strik og cardigan, men i en anden farve. SÊtter kan bruges enkeltvis eller sammen og det er sÃ¥ dejlig lunt sÃ¥ man her i efterÃ¥ret ikke behÞves jakke medmindre det regner.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊkker kvalitets sweater Jeg er meget glad for mine kashmir sweatre. De er varme, blÞde og dejlige at har pÃ¥. Faktisk bruger jeg dem hver dag. God service, fin returlabels. Eneste minus er at mine... ãã£ãšèŠã
- 婊人æåº
- åäŸæåº
- è¡£æååº
- ãã¡ãã·ã§ã³ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåº
- ãã©ãŒãã« ãŠã§ã¢å°éåº
- ã¢ãŠã¿ãŒãŠã§ã¢åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Club Collection er en familiedrevet virksomhed med mere end 40 Ã¥rs erfaring inden for eksklusiv strik og cashmere. Siden 1980 har vi arbejdet med nogle af verdens mest eksklusive naturmaterialer og produceret for bÃ¥de danske og internationale modehuse. I dag designer vi direkte til dig med fokus pÃ¥ kvalitet, komfort og tidlÞse styles, der holder sÊson efter sÊson. Cashmere er kernen i alt, vi laver. Vi tror pÃ¥, at Êgte luksus starter med de rigtige materialer â blÞd cashmere, eksklusiv merinould og naturlige kvaliteter, der fÞles lette, varme og behagelige mod huden. Vores kollektioner er skabt til kvinder, mÊnd og bÞrn, sÃ¥ hele familien kan opleve komforten og kvaliteten ved Êgte cashmere. Det er ogsÃ¥ derfor, vi kan tilbyde cashmere i hÞj kvalitet til en mere tilgÊngelig pris. Vi har valgt at arbejde uden unÞdvendige mellemled, hvilket betyder, at vi selv stÃ¥r for design og produktion og sÊlger direkte til dig. NÃ¥r vi fjerner fordyrende distributÞrer, grossister og dyre detailled, kan vi investere mere i selve materialerne og hÃ¥ndvÊrket â og mindre i alt det omkring. Resultatet er Êgte cashmere og eksklusiv strik, hvor du fÃ¥r mere kvalitet for pengene, uden at vi gÃ¥r pÃ¥ kompromis. Vi designer moderne cashmere striktrÞjer, cardigans, rullekraver, basisstyles, lounge wear og hverdagsfavoritter med et enkelt og tidlÞst skandinavisk udtryk. TÞj der fungerer pÃ¥ tvÊrs af sÊsoner og trends â og som bliver en fast del af garderoben Ã¥r efter Ã¥r. Vi fokuserer vi pÃ¥ holdbar kvalitet, klassiske designs og eksklusive materialer, der kan bruges igen og igen. Vores mission er at gÞre cashmere og eksklusiv strik mere tilgÊngeligt uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvalitet eller hÃ¥ndvÊrk. Hos Club Collection finder du cashmere til hele familien â til kvinder, mÊnd og bÞrn â skabt med fokus pÃ¥ komfort, pasform og lang levetid. BlÞd cashmere til hverdagen, tidlÞse striktrÞjer til garderoben og luksuriÞse basisstyles, du har lyst til at bruge hver eneste dag.
ãã³ããŒã¯
- info@clubcollection.com
- www.clubcollection.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Super fine cashmere sweaters
Super fine cashmere sweaters. Rigtig god pris og er bestemt begejstret. Det bliver ikke sidste gang at jeg handler her

Nice and professional personnel
Nice and professional personnel, good quality cashmere.

Club Collection - Cashmere Studio ããã®åç
KÞbte to dejlige bluser i herligeâŠ
KÞbte to dejlige bluser i herlige farver.
Som altid hurtig levering!!

Dejligt sted at handle
Dejligt sted at handle. Hurtig levering og ingen problemer med at bytte cardigan til en anden farve, tak.
Handler der gerne igen. Venlig hilsen Randi

Faldende kvalitet
Jeg har kÞbt cashmere hos Club Collection i mere end 10 år. DesvÊrre er kvaliteten i dag en helt anden, end den var for bare 5-6 år siden. I dag er trÞjerne meget tyndere og mere slaskede i kvaliteten, og de bliver hurtigt fnuldrede. De gamle var tykkere, fnuldrede ikke og holdt faconen så pÊnt.
Jeg gÊtter på, at det er et forsÞg på at holde priserne nede, når råvarerne stiger, men Þv.
Hurtig levering
Hurtig levering, god service og kvaliteten rigtig fin.
Hurtig ekspedition og varen lever op til forventning
Fine striktrÞjer

Top professionelt
Top professionelt, hurtig behandling. Returlabel m.m vedlagt ordren.
Kan ikke vÊre bedre
Tak for de dejlige kvalitetsprodukterâŠ
Tak for de dejlige kvalitetsprodukter til en fornuftig pris, hurtig levering og den bedste service HVER GANG. Det er virkelig en glÊde at handle hos jer.
Super flotte varer hurtig ekspedition
Super flotte varer hurtig ekspedition
Vil klart anbefale firmaet til andre
Jeg fik aldrig varen
Jeg fik aldrig varen, da der var noget galt med jeres on-line kÞb, og varen ikke var der alligevel ð
Dejlige strik bluser
Dejlige strik bluser - nem levering, alt som aftalt
Jeg har kÞbt 2 virkelige lÊkker trÞjerâŠ
Jeg har kÞbt 2 virkelige lÊkker trÞjer hos jer , og tro mig det bliver ikke sidste gang.
Samtid er det lynhurtig levering , men har jo nÊsten varen dagen efter.
Super quality and super fast deliveryâŠ
Super quality and super fast delivery and fair prices.
Super god kvalitet
God kundeservice
God kundeservice. Og lÊkker uldkvalitet i den trÞje jeg kÞbte. Vi helt sikkert handle der igen.