レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi benytter fra tid til anden DataDog og har endnu ikke oplevet et skuffende resultat. DataDog leverer altid kvalitet meget hurtigt og er yderst effektiv. Her pÃ¥ kontoret, har vi altid fÞlelsen... もっず芋る

Vi har hos Juhlsen A/S samarbejdet med Codemakers gennem lÊngere tid. Samarbejdet har isÊr drejet sig om kodning i WordPress, og sÃ¥vel pÃ¥ smÃ¥ som store projekter har vi altid fÃ¥et hÞj kvalitet og se... もっず芋る

Jeg skulle have lavet en side der sammenligner priser pÃ¥ et specielt produkt. Til dette skulle der programmeres en hel del som jeg ikke kunne forklare til de programmÞrer jeg normalt bruger (bor i... もっず芋る

Sarunas gÞr altid hans bedste, og er bund-Êrlig i hans feedback omkring udvikling, nye ideer andre udviklers mening osv. Han er proaktiv og har altid en spÊndende ide. Hermed de bedste anbefalinger fr... もっず芋る

䌁業情報

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

42件のレビュヌ

Service ud over det sÊdvanlige

Codemakers er yderst professionelle og kompetente til deres arbejde. De yder en service ud over det sÊdvanlige og er meget tilgÊngelige og hjÊlpsomme til lÞsning af diverse back- og frontend opgaver på Magento 2. Vi har vÊret meget tilfredse med vores samarbejde hos decadentcopenhagen.dk.

2021幎6月2日

Codemakers er fantastiske

Codemakers er det bedste team, vi har arbejdet med i mange Ã¥r til en lang rÊkke forskellige backend og frontend opgaver og api-integrationer. De er dygtige, alsidige og gode at kommunikere og samarbejde med – en kÊmpe anbefaling fra os hos Onlime.dk

2020幎8月14日

Helt igennem fremragende

Meget professionelt firma.

Jeg kan kun anbefale at tage kontakt for at få et uforpligtende tilbud. Codemakers tager sig tid til at klÊde en på til at vÊlge den rigtige lÞsning.

Under produktionen har de styr på tingene, og takket vÊre stort overblik finder de muligheder, der passer til det, man arbejder med.

Udfordringer undervejs håndteres med stor ro, og slutproduktet er helt i top.

Jeg vil ikke tÞve et sekund med at anvende Codemakers igen en anden gang. Det er topklasse til en fair pris!

2020幎2月16日
自発的なレビュヌ

Codemakers hjalp mig med at flytte fra

Codemakers hjalp mig med at flytte min hjemmeside cirkulaer.nu fra Squarespace til WP. De gjorde det hurtigt, professionelt og på en måde, så jeg bevarede det design, jeg er glad for. PrismÊssigt var de yderst rimelige. Vigtigst af alt var de altid tilgÊngelige, når jeg havde spÞrgsmål og forstod at forklare mig det, jeg havde bug for at forstå.

2019幎10月17日

Effektive og servicemindede!

Vi har brugt Codemakers i forbindelse med udvikling af et plugin - og vi er ovenud tilfredse. De har vÊret super effektive og har altid vÊret klar til at besvare vores spÞrgsmål. Codemakers vores klare anbefaling. Fantastisk samarbejdspartner. :-)

2018幎10月11日

Great cooperation

We've worked with Sarunas and his team at Codemakers on multiple occasions, for both small and large Wordpress website projects, and they've always been very efficient, helpful, and reasonable in terms of price. We're very happy with our cooperation, and we'd recommend them to anyone in need of web services.

2018幎9月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。