Hvad gÊlder SEO-rÃ¥d, som jeg har oplevet hos Modified Solutions, er jeg ganske enkelt imponeret over kvaliteten af disse. "Google optimering"s rÃ¥dene har hjulpet mig meget til at finde ud af hvilke o... ãã£ãšèŠã
Yderst skarpe udviklere! Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Modified-teamet, hvis du skal bruge hjÊlp til udvikling af SAAS-systemer, krÊvende back-end udvikling eller app-udvikling.
Kunne man give 10 stjerner fik de det, bookede dem til en enkelt opgave, som de klarede ud over alt forventning! Har haft samarbejde med flere efterhÃ¥nden og har ikke oplevet nogle sÃ¥ dygtige og komp... ãã£ãšèŠã
- ãŠã§ããµã€ã ãã¶ã€ããŒ
- ããžãã¹ãšITã®ã³ã³ãµã«ã¿ã³ã代çåº
- 顧客é¢ä¿ç®¡çæäŸæ¥è
- SEOãµãŒãã¹
- ãœãããŠã§ã¢äŒæ¥
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Professionel programmÞr, systemadministrator - lige det jeres firma har brug for. Vi kan programmere i mange forskellige sprog, så om det er PHP, MySQL databaser, M databaser, ren HTML, ASP, Java, Javascript (herunder JQuery), Perl / CGI eller noget andet - har vi kendskab til at håndtere opgaven fuldt ud. Vi har erfaring med flere forskellige variationer af Linux - tilbage fra cirka 1996-1997. For tiden arbejder vi dog mest under Debian, Fedora og FreeBSD.
LivÞvej 25B, 8800, Viborg, ãã³ããŒã¯
- 41520101
- mss@modified.dk
- www.modified.dk
Great thanks for the support
Professionel tilgang og super dygtige
Fantastisk professionel tilgang hos Modified både hvad angår viljen til at finde den bedste tekniske lÞsning, men også i kommunikationen og den imÞdekommende man mÞdes med.
Yderst skarpe udviklere
Vi skulle have en app godkendt hos Facebook
Vi skulle have en app godkendt hos Facebook. Vi havde selv forsÞgt flere gange - men blev ved med at blive afvist af FB.
Så kontaktede vi Modified Solution og fik fat i en dygtig udvikler. Han omskrev vores beskrivelse af hvad vores app gÞr - så alle kunne vÊre med. Det var så naturligvis ikke helt nok - men efter upload af video og et par Êndringer i beskrivelsen endte vi med at få vores app godkendt. Så tak til MS.
Her er ingen opgave for lille
Dejligt at få fixet sit http til https
5 gyldne og hÞjglanspolerede stjerner
5 gyldne og hÞjglanspolerede stjerner. Hele forlÞbet fra kravspecifikation til fÊrdigt resultat har vÊret fremragende - intet mindre. I vores lille seniorfÊllesskab er der ovenud tilfredshed med hjemmesidens brugervenlighed og funktionalitet. Som webmaster har jeg mÞdt en hÞj grad af proffesionalisme og udstrakt imÞdekommenhed. Jeg anbefaler med glÊde virksomheden og ser frem til et fortsat givende og frugtbart samarbejde.
Giver med glÊde 5 stjerne herfra
Giver med glÊde 5 stjerne herfra.
Samarbejdet mellem Modified og DIGURA har vÊret en sand fornÞjelse, hvor kvalitet og serviceniveau har gået hånd i hånd. Vi har fået det der blev lovet og inden for rette tid.
Stor fornÞjelse.
Hurtige og kompetente
Modified Solution har lÞst mine udviklingsopgaver hurtigt og kompetent, og via en rigtig god dialogproces. Fokus har vÊret på at give mig det bedst mulige resultat, og trovÊrdigheden og transparensen mht. brugte timer har vÊret i hÞjsÊdet. Jeg kan klart anbefale Modified Solution.
Kunne man give 10 stjerner fik de det
Kunne man give 10 stjerner fik de det, bookede dem til en enkelt opgave, som de klarede ud over alt forventning! Har haft samarbejde med flere efterhånden og har ikke oplevet nogle så dygtige og kompetente!!! Regningen kom fÞrst flere uger efter arbejdet var fÊrdigt, hvor man er vant til at skulle betale lang tid fÞr opgaven påbegyndes. Det var egentlig meningen de kun skulle bruges til denne ene opgave, men jeg bliver helt sikkert en fast kunde fremover!
Super anmeldelse her fra
Super anmeldelse her fra! - Det var perfekt! - Hurtigt ind hurtigt ud:)
5 store stjerner
Vores samarbejde fungerer upåklageligt og modified leverer kvalitet og det de lover. Vi kan varmt anbefale modified til dine programmerings opgaver! 5 store stjerner herfra.
Dbh
Martin og Casper
Stiftere af bestaamatematik.dk
Super godt firma
Super godt firma, hjalp os med vores hjemmeside og de kan kun anbefalelse
5 stjerner! :)
Kan kun anbefales
Kan kun anbefales. Har prÞvet Avecdo produktet og er ved at tÊnke det ind i flere sites. Thumbs up herfra for Êgte vÊrdiskabelse ude ved virksomhederne.
Nem dialog
Jeg havde brug for en ekspert til min hjemmeside, der kunne inspirere i et nemt sprog og lave min hjemmeside indenfor en fornuftig tidshorisont og det behov fik jeg til fulde opfyldt hos Modified Solutions til en fornuftig pris.
Brit Elling, advokat.

Modified Solutions ããã®åç
SÊrdeles professionelle!
PÃ¥ Kofoeds Skole har vi haft stort gevinst af det samarbejde, som vi har haft med Modified Solutions - og vi anbefaler dem varmt til alle, der skulle have brug for deres ekspertise.
Fantastisk Service
Vi bruger Prestashop og lÞber fra tid til anden ind i problemer med vores HP. Men Modified Solutions er altid behjÊlpelig med både store som små problemer.
Kun varme anbefalinger herfra.
Service i hÞjsÊdet
Et fantastisk firma, det kan klare mange IT opgaver på kort tid.. En stor fornÞjelse at arbejde sammen med Modified Solutions
Perfekt mht. råd omkring SEO hos Modified Solutions
Hvad gÊlder SEO-råd, som jeg har oplevet hos Modified Solutions, er jeg ganske enkelt imponeret over kvaliteten af disse. "Google optimering"s rådene har hjulpet mig meget til at finde ud af hvilke områder i emnet der fungeret godt og hvilke der halter og skal optimeres på.
Hos Modified Solutions har de stor erfaring mht. SEO, hvilket har gjort mig til stor gavn, både nu, men også i fremtiden.
Jysk webhåndvÊrk i verdensklasse
Tom og Niels fra Modified Solutions har vÊret min absolutte redningsplanke i forbindelse med et PHP/MySQL projekt jeg var kÞrt dÞd i. Deres evne til at analysere, rette og komme med forslag har vÊret en fantastisk oplevelse. Jeg kan kun varmt anbefale disse gutter - de kan deres håndvÊrk - er super flinke at snakke med og er helt nede på jorden.
Kaj Christiansen
GennemfÞrt proces og god oplevelse med Glyn + Tom
GennemfÞrt proces. Jeg fik tilbudt NDA og freelancekontrakter ved behov, god gennemgang af udfÞrt arbejde over TeamViewer, kun de redigerede filer blev sendt tilbage med kyndig instruks og arbejdet blev udfÞrt hurtigt.
Jeg er imponeret over de opsatte processer.
Tak for fÞrste, gode oplevelse!