Stor anbefaling. Har kÞbt Jura kaffemaskine for et par Ã¥r siden og fÃ¥et den serviceret et par gange efterfÞlgende. Det hele spiller og der gives en god service. Dejlig at der kan skiftes og justeres l... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vil pÃ¥ det varmeste anbefale Jesper / Coffe Company i HÞrsholm. Lynhurtig ekspedition via velfungerende og informativ webshop, pÃ¥ trods af handel i weekenden. Ringede promte tilbage og tilbÞd afhentni... ãã£ãšèŠã
Har tidligere anmeldt CoffeeCompany positivt for at sende min ordre lynhurtigt og til en god pris. Det viser sig sÃ¥ at der iblandt min ordre var to defekte varer (et defekt filter og en utÊt pakke k... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering og fine priser, men lidt besvÊrligt når de ikke tager VISA/Mastercard. Det burde ikke vÊre noget problem at få på.
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Coffee Company ApS er et privat ejet firma med en drivkraft af stor faglig kompetence og teknisk ballast indenfor faget. Vi har fokus på at levere kvalitetslÞsninger til virksomheder og private, hvor kundens behov definerer kaffelÞsningen. Hos Coffee Company er vi autoriseret forhandler og reparatÞr inden for det schweiziske brand JURA, der er et af de fÞrende mÊrker for fuldautomatiske espresso- & kaffemaskiner. JURA er i en artikel i Forbes blev omtalt som "Rolex indenfor kaffemaskiner". Coffee Company leverer hele kaffelÞsninger til alle slags virksomheder samt salg af kaffe, maskiner og service til private. Hos Coffee Company yder vi dag til dag service og levering! Coffee Company har sin egen linje af specialristet kaffe, og tilbyder et bredt udvalg af sÊrprÊgede eksklusive kaffeblandinger til at kunne opfylde selv de mest krÊsne kunders behov.
é£çµ¡å
BloustrÞdvej 26C, 2970, HÞrsholm, ãã³ããŒã¯
- 25 14 18 76
- info@coffeecompany.dk
- www.coffeecompany.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Stor anbefaling
Stor anbefaling. Har kÞbt Jura kaffemaskine for et par år siden og fået den serviceret et par gange efterfÞlgende. Det hele spiller og der gives en god service. Dejlig at der kan skiftes og justeres lidt og så er den som ny igen. Dato er fiktiv for bedÞmmelse omhandler flere besÞg de sidste par år.
Den stÞrste anbefaling!
Den stÞrste anbefaling!
Min hustru og jeg har netop kÞbt en kaffemaskine hos Jesper, i hans showroom i HÞrsholm. Jesper er meget reel, helt nede på jorden, og giver god tid til at finde den helt rigtige maskine. Hvis man har behov for det, giver han også en super introduktion til den valgte maskine. Man kan virkelig mÊrke at han brÊnder for sit fag (som han også ved en del om)
De stÞrste anbefalinger herfra.
Ãrlig reel og yderst imÞdekommendeâŠ
Ãrlig reel og yderst imÞdekommende kundeservice pÃ¥ vÊrkstedet i HÞrsholm.Jeg kan kun anbefale stedet pÃ¥ det varmeste.Har igennem nogle Ã¥r oplevet ovenstÃ¥ende gang pÃ¥ gang.

Coffee Company ApS ããã®åç
En god oplevelse
Et rart sted at komme.
Rigtig fin service og god og grundig bruger vejledning af den nye Jura Z10 .
GlÊder mig til at tage den i brug og vil naturligvis lÊgge vejen forbi den hyggelig shop en anden gang.
Bedste pris på et dyrt produkt
Det er den bedste pris jeg har fundet på vandfiltrene til vores livsvigtige kaffemaskine :-)
Helt perfekt
Jeg handler ikke på deres hjemmeside, men i butikken. Altid god og personlig service og den bedste kaffe, men de er også rigtig gode til rep og vedligeholdelse af diverse kaffemaskiner. Har haft min egen dernede.
Anbefales 100%
Fint og gindningsfrit
Vi skulle bare bruge lidt blandede vedligeholdelsesudstyr til vores kaffemaskine.
Det gik fint, smertefrit og hurtigt til en fair pris.
Fantastisk god oplevelse
Coffee Company kan anbefales herfra, havde en rigtig god kundeoplevelse hos dem. KÞbte en Jura F9. Da den ikke er helt billig ringede jeg med et par spÞrgsmål. Jeg fik en virkelig grundig og god vejledning, anbefalinger m.m. af Jesper.
Da jeg bor relativt tÊt på firmaet, anbefalede han mig at komme forbi og hente. Her gennemgik han meget grundigt opsÊtning og anvendelse af maskine. Tog sig tid til at sikre jeg kom godt fra start. Hertil meget fleksibel i forhold til at ombytte et vedligeholdelseskit jeg havde kÞbt med til noget mere relevant (og billigere).
Anbefaling til andre, ring til firmaet og lav en aftale med Jesper. Han kan hurtigt pejle sig ind på behov etc. NÊsten smartere end at kÞbe på hjemmesiden :)
Anbefaling nr. 2, overvej også at gå forbi gårdbutikken. Ret mange lÊkre varer, kÞbte bla. hans kaffe med, den kan også anbefales.
LÊkre Asti'er
Coffee Company har de mest fantastiske flasker Asti, der passer til en hver fest med veninderne eller i vÊrtindegave!
Hjemmesiden er nem og overskuelig og der kan betales med MobilePay.
Jeg vil klart anbefale at handle her!
PrÞv det!
Hurtig personlig og kompetent service.
Super produkter, lige fra maskine til super kaffe (prÞv selv Macco Golden), kan anbefales på det varmeste.
Rigtig god oplevelse med hurtig levering af de gode varer fra shop'en.
bedre bliver det ikke!
Slaraffenland af alverdens lÊkkerier, incl den lÊkreste kaffe - og den dejligste betjening!
Service er efterhånden et vidt begreb, men hos Coffee Company kommer ordet rigtig til sin fulde ret!
Coffe Company er efter min mening en virksomhed, der tager god service og kavlitet fuldstÊndig seriÞst. Jeg arbejder i en stor it virksomhed, hvor vi dagligt nyder den gode kaffe Jesper leverer hver dag. Vi får altid god service når Jesper kommer og kigger til maskinerne, og han er altid fleksibel og hurtig ift. levering, service mm. Jeg tror faktisk ikke, at man finder ret mange andre, der er så engageret og Jesper er altid loyal, glad og til at snakke med. Udover det kan jeg også anbefale deres webshop, hvor lÊkre delikatesser findes i et vÊk så står man som virksomhed og mangler julekurve, gaver til kunder mm. så kÞb dem endelig hos Coffee Company.
Hurtig ekspedition
Tak for en hurtig ekspedition og en nem hjemmeside at navigere rundt på.
fantastisk service
Jeg gik bare ind på hjemmesiden og fandt det med det samme - det var meget let at bestille og levering kunne jeg selv bestemme. Helt sikkert noget, som jeg kan anbefale.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ