レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Onbetrouwbaar, respectloos, oneerlijk en zeker niet doelgericht. Ga niet met deze mensen in zee. Wees gewaarschuwd!!

5つ星のうち1の評価

Ben je met een energie leverancier van je eigen bezig om dingen recht te zetten. Gaan ze uur later bellen en dreigen collect call, collect energie,collect advies,collect consumenten bond lijk wel of j... もっと見る

1.3

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Administratie klopt voor geen meter

Administratie klopt voor geen meter. Domme gasten die mij bellen met een openstaande rekening van een ander. En dan zou ik moeten bewijzen wie ik ben. Ze gaan maar lekker achter de juiste persoon aan maken hun administratie maar op orde. Mij niet meer lastigvallen iig.

2024年1月29日
5つ星のうち1の評価

Elke ramp debiel kan dus een factuur…

Elke ramp debiel kan dus een factuur indienen en dan denkt collect 4u ff te kunnen innen, eisen stellen, maar als puntje bij paaltje komt hebben slaan ze de plank mis. Geen vooronderzoek en degene die de factuur heeft ingediend reageert niet meer. Ze volgen de wet niet. Ze willen makkelijk geld verdienen. Dat zulke bedrijven mogen bestaan. Gewoon inbreuk op privacy..

2024年1月28日

Kansloos persoon

Dit bedrijf is vreselijk, stalken mensen, dreigen, hersenloos personeel wat nieteens weet wat respect is, dat deze mensen nog veilig over straat kunnen, dit bedrijf kan en mag alles, maar als een zaak voor de rechter moet komen durven ze ineens niet, laffe honden zijn het

2023年3月16日
5つ星のうち1の評価

Werkelijk wat een stelletje onbeschofte…

Werkelijk wat een stelletje onbeschofte honden werken daar. Vandaag bij de AFM een officiële klacht ingediend gelukkig is het een bekend probleem en hebben ze meerdere bedrijven gehad en nog steeds waar dit zelfde probleem bij is.. grote mond dreigen dreigementen en onbeschoft worden behandeld door diverse medewerkers. M Klarenbeek dat jij nog normaal over straat kan niet normaal met je grote mond!! Je komt een keer de verkeerde tegen geloof me.

2024年1月17日

Vreselijk onsympathiek bedrijf

Vreselijk, alleen dreigen, dreigen
En dood leuk zeggen, jij reageer niet.
Bedrijf hadden hun ingeschakeld
Maar technische raport waarom wij niet betalen
Reageren ze u reageer niet, wij zetten alles door naar gerechtsdeurwaarder
Nou die is denk ik de weg kwijt geraakt
Maanden geen reactie
Bedrijf met veel kennis
Betalen, betalen, betalen
Meer dit er niet in.
Nog geen actie
Dan stappen wij zelf naar de rechter

2023年4月1日

Onprofessioneel bureau

Onprofessioneel bureau. Een zekere Nicky die weigert om haar achternaam te geven en enkel bij een paar vragen een grote mond geeft. Begrijp dat dit incassobureau enkel slechte reviews heeft omdat een simpel onderzoek als het intypen van een telefoonnummer op internet al te moeilijk voor ze is. Dan had men geweten dat mijn naam niet Jean Paul was. Men was dan bij een bedrijf uitgekomen waarbij naam ook meteen zichtbaar was. Een excuus kan er niet vanaf, uitpraten is er niet bij. Dat dit bureau kan bestaan en dat mensen hun vordering door hun laten uitvoeren onbegrijpelijk!!!!

2024年1月2日

Incasso als verdienmodel klant

Wat is in het kort het geval?
Collect4U blijft me lastigvallen voor het incasseren van een zogenaamde geannuleerde opdracht van een klant*.
1. Er was geen opdracht, nergens blijkt dat ook uit (geen bewijs)
2. Er is ook niks verrricht, geen arbeid, niks
3. Laat staan dat van annulering sprake kan zijn

Ondanks van mijn kant bewijs dat hun klant blijft aandringen op een onterechte incasso waaronder een transcriptie van een chatsessie, blijft Collect4U aandringen.

Ik kan me voorstellen dat er meer klachten zijn over dit zgn. sociale incassoburo.

Heb daarom een klacht ingediend bij SVI - Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren, waar Collect4U bij is aangesloten.

Raad ik meer mensen aan.

M.vr.gr.

* Hun klant is Woonkeur

PS: "grappig"- ik tel 27 reviews die de laagste score van 1 ster geven (als mensen een halve ster of geen ster hadden kunnen geven, hadden de meesten dat gedaan denk ik; toch komt trustpilot op een gewogen gemiddelde van 1,5 ster.

2023年7月1日
5つ星のうち1の評価

Geld incasseren van overleden persoon

Nou ik ga jullie iets vertellen over dit bedrijf. het begint met een bedrijf HEM die in November 2022 werd mijn moeder gebeld door hun, zij wouden graag een contract aanbieden aan mijn moeder. Maar mijn moeder was net opgenomen in het ziekenhuis en was niet wil bekwaamt om te speken. Omdat ze moe was en geen zin in telefoontjes en natuurlijk hartstikke onder invloed van de medicatie heeft ze ja gezegd en was het contract ondertekenden in hun ogen, maar je mag toch niet zomaar een telefonische contract ondertekenen? Sinds november deed ik de administratie voor haar, ik ben hier pas achter gekomen nadat me mijn tante erover had en is er nooit een brief gekomen van hun. Het raarste is nog dat ze 2 contract hebben gemaakt, een op mijn moeder naam, op de adres van mijn oma en ook de bankrekening van mijn oma. (Hier door kwam mijn tante erachter i.v.m. een bedrag, mijn tante doet haar boekhouden) Het tweede contract is ook op de naam van mijn moeder, wel op de goeie adres maar wel weer op de bankrekening van mijn oma. Hierbij gebeld en uitgelegd dat ze in ziekenhuis lag en uitgelegd wat de situatie is en de hele mikmak, ze deden in eerste instantie moeilijk i.v.m. bedenk tijd van 2 weken al voorbij waren. Na veel uitleg en pushen zouden ze de contracten beëdigen. Dit is niet gebeurd want ze hebben maar 1 contract beëindigde maar de andere niet.

Dus het contract met mijn moeder naam het adres van mijn moeder maar de bankrekening van mijn oma liep gewoon nog.

Meerdere keren gebeld, meerdere keren mails gestuurd. Aangetekende mail ect.... Niks werkte. Toen werd het stil.

In januari 2023 is mijn moeder overleden, als eerste wat je doet is bezig met rouwen en de erfenis. Hierbij denk je niet aan zo energie maatschappij, tot dat ik mails ontvang. Ik kan namelijk in de mail van me moeder i.v.m. betalingen.

Hierbij heb ik netjes gemeld aan HEM dat ze is overleden maar die gingen hiermee niet akkoord en zeiden dat ik lieg. Waarom zou ik liegen, als bewijs heb ik de overlijdensakte opgestuurd maar hun zeiden dat deze nep was. Hierna niks meer van gehoord, ik dacht het is voorbij. Omdat ik dus toegang heb tot mijn moeder email kwamen in een keer e-mails van collet4u. Ook hier aangeven dat mijn moeder is overleden en geen reactie. Ze blijven e-mails sturen en dreigen. Al bij al is het een bedrijf die niet mee denkt aan de mens.

2023年1月18日

Wat een k* bedrijf

Wat een k* bedrijf.
sturen me een brief dat ik een vordering moet betalen waar niks van klopt.
Wanneer ik bel om te vragen hoe of wat krijg ik een jong meisje zonder verstand aan de telefoon die als antwoord geeft “dan betaal je niet mij maakt het niet uit fijne dag”

2023年10月17日

Worden we genaaid

Zijn er al mensen die ervaringen hebben met die deurwaarders op de stoep ?
Kunnen we niet met z'n allen een sterke zaak maken en de koppen bij elkaar steken.
Ik heb slapeloze nachten van deze hele situatie.
En ze blijven maar mailen en bellen dat ik binnen 7 dagen een mega bedrag moet overmaken.
@b.bakker mail mij even over je ervaringen.
jorgenteijn1982apenstaartjegmailpuntcom

2023年10月15日

OPLICHTERS

Het bedrijf sluiten zou de enige mogelijkheid zijn om het bedrijf te verbeteren , pure oplichters ,bel ACM om een klacht in te dienen , of vul een formulier online in. Door een maas in de wet kan het bedrijf nog niet aangepakt worden , NIET betalen NIET bellen.

2023年10月9日
5つ星のうち1の評価

onkundig bedrijf met zeer agressieve medewerkers

Zeer slecht onkundig bedrijf dat aanmaningen verzorgt voor o.a. deVOG (ook een malafide bedrijf).
Ze zijn snel met aanmaningen en dreigen met deurwaarders. Zijn zeer agressief en onproffesioneel in het te woord staan van klanten. Heel onprettig en intimiterend. Laat die deurwaarder maar komen dan, zou ik zeggen. Dan kan deze zien dat ik netjes de factuur betaald heb van diegene waar zij aanmaningen voor sturen.

2023年9月25日

Oplichters

Oplichters! Heb twee keer betaalbewijs gestuurd. Krijg geen reactie en moet nu een veel hoger bedrag betalen. Wacht wel de deurwaarder

2023年9月1日

Onprofessioneel bedrijf betalen zinloos

Onprofessioneel bedrijf, contact opnemen is zinloos. Betalen is ook zinloos want er blijven aanmaningen komen. Ik zou goed nadenken voor je een betalingsregeling aangaat met dit bedrijf en juridische hulp inschakelen.

2023年6月9日
5つ星のうち1の評価

hoi ik ben ook benaderd door…

hoi ik ben ook benaderd door collect4you.
ik krijg zeer dubieuse emails met veel spelfouten, ook een keer gebeld , totaal niet netjes behandeld, ook heb een paar keer telefoon gehad van collect4you van een dame dat vanaf een bandje vertelde dat ik nu op dit bankrekening kon betalen, zeer wazig allemaal, ook ik ga een klacht indienen bij ACM

2023年3月2日

Dupe door spookfactuur

We kregen een app met daarop een openstaand bedrag. Gevraagd waarvoor dit was. Bleek voor medewerker Frisio kozijnen. Hij had een factuur ingediend. Vraag me niet voor wat.. wij zijn namelijk met een deurwaarde voor dit bedrijf bezig om geld terug te krijgen. Na uitleg moet ik nu met bewijzen komen dat ik niet hoeft te betalen. Er zijn geen overeenkomsten of facturen voor akkoord getekend. Medewerkster aan de telefoon was zeer onaardig. Handelen dus met spookfacturen

2023年4月20日

レビューの対象になっている企業の方へ