Onbetrouwbaar, respectloos, oneerlijk en zeker niet doelgericht. Ga niet met deze mensen in zee. Wees gewaarschuwd!!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Werkelijk wat een stelletje onbeschofte honden werken daar. Vandaag bij de AFM een officiële klacht ingediend gelukkig is het een bekend probleem en hebben ze meerdere bedrijven gehad en nog steeds wa... もっと見る
Elke ramp debiel kan dus een factuur indienen en dan denkt collect 4u ff te kunnen innen, eisen stellen, maar als puntje bij paaltje komt hebben slaan ze de plank mis. Geen vooronderzoek en degene die... もっと見る
Ben je met een energie leverancier van je eigen bezig om dingen recht te zetten. Gaan ze uur later bellen en dreigen collect call, collect energie,collect advies,collect consumenten bond lijk wel of j... もっと見る
Na 5 jaar ...
Een telefoontje over een factuur die ik in 2018 niet betaald zou hebben. Gevraagd om deze factuur te sturen. Dat zouden ze doen in plaats daarvan krijg ik een brief met een factuur die open zou staan. Plus rente plus incassokosten. Factuur en aanmaningen ontbreken. Geen adres van het bedrijf, geen k.v.k nummer. Ik ga niet betalen.
Kreeg uit het niets een verhoging met…
Kreeg uit het niets een verhoging met hoge kosten op een factuur.
Nooit een herinneringsbrief gekregen van bankroet bedrijf Welkom Energie.
Je wacht af als klant wat er verder gaat gebeuren, krijg ik uit het niets in de spambox mail opeens van een onbekende bedrijf een factuur met incassokosten.
Ik benader welkom energie of dit klopt maar die reageren niet meer.
benader de curator maar die reageert ook niet.
benader deze bedrijf collect4u meerdere keren maar die reageren ook niet.
ik ga niet aan een dubieuze bedrijf iets zomaar betalen.
met moeite contact gekregen met de curator en die heeft mijn tijdige betaling wel via de bankafschrift gekregen.
Het is dat ik instinctief zelf het bedrag had overgeschreven op rekening Welkom Energie anders had ik onnodig en onterecht meer kosten moeten betalen omdat curator en incassobureau zeer slecht werken en je als mens diep in de problemen brengen, zoals meer geld van je afnemen en je in de schulden brengen, onmenselijk zo werken. moet een keer verboden worden zo met mensen omgaan.
opereert niet conform AVG
Heb in mei persoonsgegevens opgevraagd. Na twee reminders vroeg Said om een dossiernummer die ik gelijk gegeven had. Daarna niets ontvangen. Schandalig.
Ze blijven maar mailen over onterechte…
Ze blijven maar mailen over onterechte vorderingen. Ze bieden geen inzage/specificatie van de bedragen. Verbaal agressief aan de telefoon en er wordt niet gereageerd op emailberichten. Er is geen contract met de opdrachtgever Inbox Storage; derhalve zijn de onterecht geïncasseerde bedragen door mij gestorneerd.
Ondertussen reageer ik niet meer op hun emailberichten en heb ik ze geblokkeerd. Tot mijn verbazing bellen ze naar de zaak en hebben zij aan een collega gevoelige informatie verstrekt over de vordering. Dit is schending van de AVG en onacceptabel. Hierover ga ik nog een klacht indienen bij de AP Autoriteit Persoonsgegevens.
Ik wil dat ze stoppen en de vordering annuleren.
Collect4U is mi alleen uit op snel geld…
Collect4U is mi alleen uit op snel geld verdienen en daar heb je zoveel mogelijk opdrachtgevers voor nodig die dan zo lang mogelijk blijven betalen. Of ze van niet betalende debiteuren geld binnenhalen weet ik niet. Van mij hebben ze 1x een opdracht gekregen en hiervoor heb ik het bedrag van het jaarabonnement voldaan. Uit de vordering is niks gekomen en zitten nu mij achter de broek aan omdat het een doorlopende overeenkomst is die zij nu claimen te hebben gemaakt. Ik zou er niet mee in zee gaan zoek een lokale gerechtsdeurwaarder die heb ik namelijk ook gewoon.
Onprofessioneel Bedrijf!
Onprofessioneel Bedrijf!
Ze bellen mij om de zoveel tijd en stellen allerei juridish vragen en vragen om bewijsstukken waar ik niets mee kan. Ze doen dit in de opdracht van hun client die ook geen bewijs stukken heeft aangelevered welke het tegendeel bewijst. Welke ik in mijn geval meerdere keren duidelijk heb aangegeven dat de incasso niet klopt.
Naar mijn mening is het jammer dat dit soort bedrijven als Collect 4U "No Cure No Pay" zoveel macht krijgen en zonder bewijs de burgers kunnen lastig vallen zonder constructive onderbouwingen.
Ik zag dat de overheid naar de richtlijnen aan het kijken is en hoop dat er snel betere richtlijnen kunnen komen voor dit soort bedrijven
De vier kenwaarden van Collect4u:
De vier kenwaarden van Collect4u:
Betrouwbaar: Ze doen maar wat om zoveel mogelijk geld binnen te harken. Dus zeker niet betrouwbaar.
Respectvol: Dat zijn ze zeker niet. Eerder lomp.
Eerlijk: Nu breek ik in lachen uit. Ze weten niet eens wat dat is.
Doelgericht: Dat zijn ze wel. Ze blijven maar mailtjes sturen en soms gaan ze zelfs verder.
Zeer slechte communicatie
Zeer slechte communicatie, wordt niet inhoudelijk gereageerd op vragen, telefonisch onbereikbaar, vordering is niet juist maar onderbouwing wordt niet gegeven, incassokosten worden geind terwijl een eerdere sommatie niet verzonden is.
Lager dan 1 ster gaat niet helaas
Lager dan 1 ster gaat niet helaas, maar dat is al te veel. Kreeg ook een mail dat mij al een ingebrekestelling was gestuurd voor achterstallige betaling aan Welkom Energie. Nooit gehad. Gereclameerd. Gesproken met een zeer onvriendelijke dame, die volledig de weg kwijt was en niet voor rede vatbaar. Zeer onprofessioneel dus. Inmiddels hierover, net als vele andere gedupeerden een klacht ingediend bin ACM. Zakkenvullers, die uit de ellende van anderen een slaatje slaan. Het laatste woord is hierover nog niet gesproken.
Wat een onproffesioneel bedrijf, nou ja bedrijf..?!
Wordt bij de eerste mail al met incassokosten opgezadeld. Ze zeggen dat er daarvoor ook al een mail is gestuurd en hebben dit ook bevestigd. Maar ik heb alles nagezocht en deze niet gevonden. Ik wist dat ik een keer moest betalen aan het failliete welkom energie en zou dit ook doen. Waarom zou ik wachten met betalen als ze dreigen met incassokosten. Ze luisteren helemaal niet en zeggen dat ze er niets aan kunnen doen maar dat je gewoon moet betalen. Ik zou me kapot schamen als ik dit werk zou doen.
Het zijn een stelletje onprofessionele mensen die maar wat doen en totaal geen gevoel hebben. Zoek een echte baan! Ik heb oa Michel van Aggele aan de lijn gehad en nog een vrouwelijke medewerkster. Op de achtergrond hoorde ik geluiden van collega's die ook aan het bekvechten waren met "klanten".
Vieze oplichters zijn het je moet…
Vieze oplichters zijn het je moet binnen 16 dagen betalen door de schuld van een ander mag ook in termijnen maar dan moet je eerst 16 dagen wachten dus krijg je er incasso kosten bij val 75 euro
Hoe help je mensen naar de kl oten!!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。