ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Colruyt maakte reclame voor Jupiler - 20% . Ik besteld via collect en go 6 bakken op donderdag. Om deze dinsdag na Paasmaandag af te halen met de andere bestelling. Ter plaatse kreeg ik melding dat... ãã£ãšèŠã
Vandaag in Colruyt Keerbergen. Lamsbout -38% = op=op Promotie vanaf 01/04 tem 07/04 Vandaag ochtend 02/04, geen Lamsbout meer verkrijgbaar. Ook niet in bestelling en komt niet meer binnen. Pro... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik winkel al 40 jaar bij Colruyt en zouâŠ
Ik winkel al 40 jaar bij Colruyt en zou het personeel zonder twijfel 5 sterren geven voor hun vriendelijkheid.
Toch geef ik uiteindelijk maar 1 ster, en dat heeft alles te maken met de groenten en het fruit.
De tomaten en paprikaâs zijn vaak echt een ramp.(plat)
Je moet zoeken naar een vers stuk waar geen rot aan zit.
De persappelsienen zijn meestal sappig, maar in bijna elke zak zit wel een beschimmeld exemplaar.
Onlangs had ik een frisée sla die vol kleine vliegjes zat.
Muntblaadjes durf ik daar niet meer te kopen, omdat er na enkele dagen luizen op zitten.
Met aardappelen is het net hetzelfde.
Ze blijven vaak maar een week goed en vertonen al snel vlekken.
Ook met look heb ik al meerdere keren problemen gehad.
Daar zitten soms beestjes in.
Mensen die dit lezen, zullen weten dat ik dit niet verzin.
Wanneer je het meldt, sturen ze meestal wel een compensatie, en dat waardeer ik.
Ik begrijp ook goed dat ze daarvoor gegevens nodig hebben.
Maar vaak heb je daar op dat moment gewoon geen tijd voor, en dan laat je het maar zo.
Colruyt de superlmarkt die zo goedkoopâŠ
Colruyt de superlmarkt die zo goedkoop is! De mensen worden gewoon bedrogen. Als je een artikel gaat halen, ook nog in promotie, in de vestiging Lanaken dan is die aanbieding er niet. Dan rijd je 15 kilometer verder naar Colruyt Maasmechelen en daar is die aanbieding er ook niet. Gebeld met het hoofdkantoor van Colruyt en die kijken de voorraad na en volgens die dame aan de telefoon is er wel degelijk een voorraad aanwezig van 7 stuks! Volgens de mevrouw bij Colruyt in Maasmechelen is er niets meer aanwezig! De klant wordt er van het kastje naar de muur gestuurd, anders gezegd gewoon voor de gek gehouden. Een mentaliteit om van te kotsen!
Valse handel
Op 7 april 2026 ging ik naar Colruyt Kortrijk. Ze hadden een poster op het schap hangen waarop stond dat de Boni chocolademousse met punten uit de app betaald kon worden.
Ik maakte een foto van de poster en liet die aan de jongen achter de kassa zien.
Ik vertelde hem dat ik het product alleen met punten uit de app wilde betalen.
Toen hij de bon uitschreef, bleek dat het product niet met die punten was betaald. Ik vroeg waarom.
Hij noch andere medewerkers van Colruyt konden me een verklaring geven.
Erg onvoorbereid.
Bovendien is dit een vorm van liegen en misleidende handel.
Colruyt is dure concurrent vanâŠ
Colruyt is dure concurrent van zichzelf.
Afgelopen zaterdag een doos Milka Leo 3.3g (32 stuks) gekocht in Colruyt Lede: 49.6⬠of 1.55â¬/stuk. Best prijzig want online staat die aan 1.09â¬/ stuk, bij .... Colruyt. Bij navraag blijkt dit Colruyt Halle te zijn (volgens de klantendienst) maar kan dat de ±30% hogere prijs verklaren? Als trouwe Colruyt klant voelen wij ons zééér bedrogen. Even geen Colruyt meer...
Colruyt maakte reclame voor Jupiler
Ter plaatse kreeg ik melding dat er geen Jupiler meer was. Droog weg . Ik heb duidelijk gemaakt dat dit niet kon reclame maken en niet kunnen leveren . terwijl de volledige bestelling werd aangenomen , zonder melding te maken dat de Jupiler niet kon geleverd worden. Van klanten dienst antwoord gekregen dit is normaal (staat in de kleine lettertjes ). op is op
Fruit bestel ik allang niet meer er is altijd iets mee.
Colruyt wil later geen bakken leveren tegen dezelfde prijs. En men moet op letten wat ze in de reclame zetten in hun folder . online worden deze kortingen vanuit de folder regelmatig niet nageleefd
Site complexe, nonsecure et page contact indispo
Bon rapport qualité-prix mais site inutilement compliqué et formulaire trÚs dur à trouver : j'ai fait appel une IA pour le trouver !
Chaque destinataire (colruyt, xtra, DATS24, okay...) est IMPOSSIBLE à gérer: il faut à chaque fois se connecter.
NOUS SOMMES AU 21eme SIECLE !
Ooops, aprÚs déconnexion sur une page, je me retrouve sur mon compte en cliquant sur un lien dans une autre page !
Page de contact indisponible ?
Zéér teleurgesteld , nochtans goeie klant!
Zéér teleurgesteld met laatste actie : voor meer dan honderd ⬠kopen en een "bon" van tien ⬠... maar moet in een welbepaalde tijdspanne van vijf dagen opgebruikt worden met nóg eens een aankoop van minimaal honderd â¬... Lijkt erg op afzetterij !!ðð
Vandaag in Colruyt Keerbergen.
Vandaag in Colruyt Keerbergen.
Lamsbout -38% = op=op
Promotie vanaf 01/04 tem 07/04
Promotie is dus 1 dag bezig en moet nog 6 dagen lopen.
Proficiat Colruyt, = boerebedrog.
Reclame maar voor 1 dag te bekomen!
op woensdag 25/03 is de ossobuco serieus in reclame, op donderdag 26/03 11u00 niet meer beschikbaar in de colruyt Vosselaar!? Bij navraag zal ze ook niet meer beschikbaar zijn gedurende de reclameperiode.
DIT KAN ECHT NIET!!! Hiervan kan ik rotten en hoeft het voor mij ECHT niet meer.
Colruyt est plus cher !!!
Qu'on arrête de dire que Colruyt est moins cher. On est plus en 1980 !
J'ai comparé avec le Delhaize et tous mes articles étaient quelques centimes moins cher au Delhaize.
Delhaize prépare votre commande gratuitement, c'est toujours payant au Colruyt...
Je ne supporte plus les publicités mensongÚres de Colruyt.
Als je als klant in de weg loopt vanâŠ
Als je als klant in de weg loopt van het winkelpersoneel dat rekken aan het vullen is en dan nog zeer onvriendelijke opmerkingen krijgt...kar laten laten staan en aan de overkant de Delhaize binnengewandeld, ongeloofelijk toch als klant! Colruyt Geel.
Colruyt Ekeren
Colruyt Ekeren
Het is de 3de maal dat mijn rookalarm in de keuken afgaat bij het klaarmaken van 2 kippenbillen van Colruyt,met de label ( kwaliteit).In dit vlees zit zoveel water dat mijn airfryer stoomt als een gek.Daarna komt er smakeloos vlees uit,walgelijk.
İk ben misschien drie keer achterâŠ
İk ben misschien drie keer achter elkaar gevraagd voor ice thee bruisend en altijd stok nul.en ook heb ik fanta blik ook nie gevonden die waren op.ik vind gewoon jammer en belachelijk..wil ik nie meer naar daar eigelijk.
Nieuwe Colruyt Bouwel
Nieuwe Colruyt Bouwel, geen personeel om je te helpen dus zoeken maar zonder hulp evenmin borden in de gangen, beetje klantvriedelijker zou mogen ook veel te weinig plaatsen voor je fiets te plaatsen...ð
Catastrophe leurs nouveaux scan ça metâŠ
Catastrophe leurs nouveaux scan ça met un temps fou
Dommage d'avoir autant de magasins etâŠ
Dommage d'avoir autant de magasins et de devoir faire 20 km pour trouver des articles qui ne sont pas disponibles à 3 km de chez moi. Pourquoi ne pas faire comme Bioplanet et avoir la disponibilité des produits dans toutes les enseignes ?
Un magasin que j'appréciais,pratiqueâŠ
Un magasin que j'appréciais,pratique pour les habitants du quartier et qui va fermer pour laisser place à une animalerie.Que c'est dommage ! En espérant que les gens boycottent cette nouvelle enseigne décidé par Leclerc pour éviter d'avoir de la concurrence.Ce qui est sur.c'est que je n'irais jamais chez Leclerc.
Colruyt saint servait un trÚs beauâŠ
Colruyt saint servait un trÚs beau magasin, personnel dynamique et sympa j espÚre que cela va durer. TrÚs bon travail
Spar goedkoper dan Colruyt te Halle
Prijsvergelijking Spar en Colruyt te Halle. Boni bio eieren per 6 stuks: Spar 2,90 euro - Colruyt 3,19 euro. Boni vochtige doekjes groen: Spar 0,89 euro - Colruyt 0,99 euro. En het ergste: Cristaline plat water: bij Spar 0.45 euro voor 1,5 liter - bij Colruyt 0.49 euro VOOR 1 liter. Gewoon schandalig. De klantendienst vindt dit normaal.
Definitely the best prices in theâŠ
Definitely the best prices in the country. I don't love the 'warehouse' feel of the stores or the long wait at the unique checkout system, but for a budget-conscious weekly shop, it gets the job done
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ