レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vorig jaar elektrisch gereedschap en ook afgelopen week weer accu gereedschap gekocht bij Combitools. Wederom als zeer prettig en correct ervaren. Alles stond klaar en was compleet, en ook mijn gebrui... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

We hebben drie weken geleden een Makita verticuteermachine gekocht via Combitools. Helaas waren de handvatten van de machine licht beschadigd. Drie keer gebeld met Combitools, geen enkele reactie. Ver... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik kan mij totaal niet vinden in de slechte reviews hieronder... bestel al jaren gereedschap hier en ook met defect in garantie periodes nog nooit problemen gehad!alles word super opgelost door deze m... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Bestel daar altijd naar tevredenheid

Bestel daar altijd naar tevredenheid. Onlangs fout artikel geleverd gekregen echter na contact de volgende dag al het juiste artikel als nog ontvangen. De fout lag overigens niet bij combitools maar bij de fabrikant. Ben altijd zeer tevreden over dit bedrijf.

2023幎12月20日

Niet betrouwbaar

Bestelling geplaatst op 21/11/2023, tot op heden staat het op verwerking, na de slechte reviews mijn bestelling laten annuleren, het ging binnen de week verwerkt zijn maar mails blijven onbeantwoord en oproepen worden niet opgenomen. Een zeer slecht klantenservice die laat veel te wensen over. Ik raad het zeker niet aan om een bestelling te plaatsen bij hun.

2023幎11月21日
5぀星のうち4の評䟡

Goede prijs en service is helemaal niet zo slecht!

Combi tools heeft super scherpe prijzen, maar soms kan dat gaan ten koste van de dienstverlening zoals uit enkele eerdere reviews hier naar voren kwam.
Ik heb besteld tijdens BlackFriday en de levering liet inderdaad een paar dagen op zich wachten. 3 dagen na de bestelling heb ik een mail gestuurd met het verzoek om een update. Dezelfde dag werd een duidelijke reactie verstuurd met eveneens de geplande leverdatum. Deze afspraak is vervolgens keurig nagekomen en daar ben ik dan ook tevreden over. Vervolgens had ik na ontvangst nog een aanvullende wens en heb die aan hen voorgelegd. Ze hebben heel proactief meegedacht en zijn met een geweldige oplossing gekomen. Ik zou daarom het bedrijf aanraden.

2023幎11月30日

Garantie 3 jaar ?

Op mijn order staat + 3 jaar makita dealer garantie en bij mijn weten nooit iets vermeld dat ik me verplicht moest registeren. Blijkt nu omdat mijn makita apparaat moet nagekeken worden, Trouwens als ik iets koop in een winkel of on-line in een EU land gelden dan niet de rechten en garanties in de Europese richtlijn koop en garantie en geldt voor alle EU lidstaten (minimaal 2 jaar ipv 1 jaar bij combitools)).

update in antwoord op jullie opmerking.
volgende is me per mail wat betreft de garantie door combitools verzonden en klopt NIET met uw antwoord zie..
Alle Makita machines hebben standaard 1 jaar garantie. Als u de machines geregistreerd heeft bij Makita dan krijgt u 2 jaar garantie erbij dus heeft u totaal 3 jaar garantie. Als de machine ouder is dan 1 jaar en u heeft uw machine geregistreerd, vraagt Makita om een garantie bewijs.
Graag dit mee opsturen.
Combitools
Anneke.
Ik heb jullie hierover per mail de vraag gestuurd of dit wel correct is maar een antwoord hierop heb ik nooit gekregen .

En wat betreft je opmerking over de ouderdom van het toestel heeft u gelijk , deze is net 1 maand te oud wat betreft 'eventuele' 3 jaar garantie, geregisteerd dan uiteraard. Wat u wel niet kunt weten is dat ik bij een aankoop met de Gold card een verlengde garantie van 12 maanden na de fabrieksgarantie heb.

2023幎10月12日
CombiTools ロゎ

CombiTools からの回答

Beste Pascal Rombouts

, Je krijgt altijd 2 jaar garantie en niet 1 jaar! Het extra 3e jaar krijg je door te registreren.

Uw apparaat valt waarschijnlijk wel binnen de garantie termijn maar er word ook een toets gedaan of iets daadwerkelijk garantie is.... Ligt het aan het apparaat dan valt zoiets onder garantie

Het heggeschaarblad zit overigens standaard flexibel gemonteerd

Wellicht dat u ook hier kunt vermelden dat uw apparaat meer dan 3 jaar oud is..... is toch relevant in deze om te weten

Oplichters

Lange levertijd. Zegels van dozen zijn al gebroken of het zit niet eens in een doos. Nemen telefoon niet op. Waarschijnlijk gebruikte of retourproducten die ze leveren. Zeer slecht.

2023幎9月14日
5぀星のうち4の評䟡

Uiteindelijk zeer tevreden. Achterdocht blijkt niet terecht

2 jaar geleden had ik hier al wat gereedschappen besteld en dit ging feilloos. Toen ik maandag nieuwe items nodig had en deze online had besteld merkte ik dat deze niet in mijn account stond en dat er ook geen tracenummer volgde. Door de recenties op deze site behoorlijk ongerust geworden maar blijkbaar onterecht. ‘s ochtends gebeld en vriendelijk te woord gestaan door een dame. Zij legde me uit dat er leveringsproblemen zijn bij de leverancier en dat de webshop niet helemaal accuraat is. Ze heeft de fysieke aanvoer van die dag gecheckt en mij terug gebeld of ik de order nog wilde annuleren of dat ze de order kon doorzetten. Ik heb het laatste gekozen en alles is netjes geregeld. Uiteindelijk zeer tevreden met de vriendelijkheid en moeite die is gedaan om dit goed af te ronden.

2023幎9月21日
5぀星のうち4の評䟡

Snap al die negatieve reacties niet

Snap al die negatieve reacties niet, heb op 7 september een DTM 51 besteld, was op 8 september geleverd netjes verpakt, zag wel dat er op de M-box iets was doorgestreept met een stift, maar bij navraag bij Makita nederland werd mijn verteld dat deze dat zelf doen, dus volle tevredenheid mijnerzijds, ga zo door.
KRISTOV- Groningen

2023幎9月8日
5぀星のうち1の評䟡

Ander Goedkoper model geleverd dan op de afbeelding

op 18-02-2023 een Wera Handbithouder met bitmagazijn besteld.ik heb de felbegeerde bestelling mogen ontvangen na een maand. (29 maart 2023)
Echter bleek na controle dat de bestelde bithouder met magazijn een andere ( goedkoper) model is dan op de site staat afgebeeld. Dit geeft een vertekend beeld.
Ik ging vanuit dat ik een bithouder met magazijn en een hoes had besteld maar ik kreeg een slechts een bithouder met magazijn.
De reactie van Combitools was: Die set is helaas vervangen door de door u ontvangen set. Zoals afgebeeld kan ik hem niet meer leveren.
Mijn inziens had Combitools mij vooraf duidelijk mogen informeren over de levertijd en de alternatief en op tijd met een voorstel mogen komen.

2023幎3月29日

Geen levering, geen contact

Als je niets nodig hebt, bestel dan rustig bij dit bedrijf. Heb je daadwerkelijk iets nodig, zoek een andere leverancier. Zoals de vele reviews aangeven, kun je naar hartelust bestellen, maar zal de levering uitblijven.
Zoeken naar contact met het bedrijf is zonde van je tijd. Ze nemen de telefoon niet op en e-mails worden niet beantwoord.

2023幎9月7日

ONBETROUWBAAR BEDRIJF | LEVEREN NIET UIT

5 weken geleden (op 25 juli) voor ca. € 2.500,- aan gereedschap besteld en op een paar kleine onderdeeltjes na, het overige grote deel nog steeds niet ontvangen. Diverse malen gebeld en gemaild maar zij reageren nergens op.

Gelukkig met de Visa business Card betaald en vandaag bij Visa het uitblijven van de goederen aangegeven en aangegeven dat het te veel betaalde bedrag bij Combi Tools terug gehaald mag worden.

Wat een onprofessioneel bedrijf is dit zeg, op alle vlakken! DUS NIETS BESTELLEN HIER!

2023幎8月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス