レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

We hebben drie weken geleden een Makita verticuteermachine gekocht via Combitools. Helaas waren de handvatten van de machine licht beschadigd. Drie keer gebeld met Combitools, geen enkele reactie. Ver... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik kan mij totaal niet vinden in de slechte reviews hieronder... bestel al jaren gereedschap hier en ook met defect in garantie periodes nog nooit problemen gehad!alles word super opgelost door deze m... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Een groot en traag fiasco.

Op 17 februari een Makita grasmaaier besteld. Zou de volgende dag geleverd worden. Is de 22e februari geleverd met een geopende doos. Had de versie met 2x 5Ah accu besteld en men vind het kennelijk normaal dat een accuapparaat wordt geleverd met geopende doos. Meteen mee terug gegeven aan Post.nl. Op 1 maart was uiteindelijk het geld teruggestort. Tip: bel vroeg in de ochtend, want later is men niet meer bereikbaar. Het heeft mij dagen gekost voordat ik daar achter kwam.

2022幎3月1日

Correcte levering en service

Correcte levering en service. Vorige week besteld en na enkele dagen feilloos geleverd. Ik had een mail gestuurd met de vraag wanneer dit werd voorzien om te leveren en er werd heel vlot geantwoord. Duidelijke communicatie. Bestelling vanuit België. CombiTools, voor herhaling.

2022幎1月26日
5぀星のうち3の評䟡

Communicatie laat te wensen over.

Per abuis een body van Makita besteld ipv een complete in een Makita box. Mijn fout ! Ik heb dit direct gemeld en ik kreeg in eerste instantie een bericht terug dat ze de koffer wel wouden versturen. Ik twijfelde of ik dan wel net zo compleet was en vroeg dit.. hier kreeg ik geen antwoord meer op... Ik nog maar eens vragen kreeg ik bot het antwoord van een andere collega dat de geleverde Makita net zo is geleverd als op het plaatje ? Dit was helemaal mijn vraag niet ? Ik was er wel flauw van ( de berichten die ik kreeg zaten ook vol met taalfouten ) dus ik wou mijn geld terug. ( dit kan alleen als je dit telefonisch of per mail aanvraagt. ) Zucht.... nou ja... ik dit maar netjes gedaan. Uiteindelijk retour gestuurd, ik zag via de track/trace dat mijn pakket Maandag was ontvangen door Combitools.. Woensdag middag nog geen geld terug... Ook krijg je geen bevestiging van Combitools dat het product is ontvangen en/of het geld al retour is gestuurd... Ik moet er elke keer zelf achteraan.. Ik zit nu al vanaf 4 Januari te wachten tot ik kan beginnen aan mijn klus .. het is nu 19 Januari...

Het bestelde onderdeel werd trouwens ook nog eens in een of andere schoenendoos bezorgd....

al met al.. vind ik het prima en bestel hier niet weer. te veel gedoe.

2022幎1月19日

How can I get a refund two times when I

How can I get a refund two times when I bought through PayPal?!?! if you refunded, I must see in my PayPal account at least the notification of the refund. eight hours ago, you told me on the phone, your colleague did not confirm the refund yet but now you are telling me I want to get a refund two times!! I will wait till tomorrow morning for receiving refund notification on behalf of PayPal otherwise I am going to start proceeding legally. I don't want the free offer, give my money back. till now I have not received any refund notification. You got 50% very bad reviews about your store!!!!!

Updated news(4:12 AM):
The money has been refunded through Paypal review. Thank you very much, Paypal.

2021幎12月9日
5぀星のうち4の評䟡

Netjes geleverd

Na wat aanloop problemen, is er telefonisch contact geweest.
Daarmee is het netjes opgelost, en de bestelde producten snel geleverd.
Waarvoor dank.
Jacco Meinten

2021幎10月22日
5぀星のうち1の評䟡

Niet aangeraden...onprofessioneel....nooit meer van hen.

Ik bestel een artikel........ze sturen een ander
Ik vraag om vervanging of retournering, ze laten me niet veranderen of teruggeven.
Nooit meer van hen

2021幎10月19日

Beste Piere,

U heeft een artikel (zaagblad) ontvangen wat door DeWALT als volwaardige vervanger wordt aan gegeven.
Het artikel dat u besteld is het originele zaagblad, het artikel dat u ontvang / beter en duurder

Aangezien dit identiek is en Dewalt aangeeft dat dit het juiste artikel is zal deze moeten passen. Tenzij u zelf een verkeerde maat heeft besteld. Dan zal u deze zelf moeten retouneren. We begrijpen dat dit vanuit Italië vervelend is maar helaas zit er niets anders op

Wij zullen deze dan aan u terug storten wat ons een goede oplossing lijkt

Combitools Team

5぀星のうち4の評䟡

Makita DLM432Z en DUR181Z

Prima ervaring met CombiTools, ondanks dat sommige reviews erg negatief waren.

Op 11 oktober een Makita DLM432Z en DUR181Z besteld online. Na afronding van de betaling, meteen een bevestiging ontvangen en daarna via PostNL een track & trace code.

In eerste instantie zouden de grasmaaier en grastrimmer de volgende dag geleverd worden. Er ging echter iets mis bij PostNL (netjes aangegeven in T&T) waardoor de maaier er een dag later was.

De DUR181Z zat netjes in de originele verpakking.

De verpakking van de DLM432Z was open gemaakt en bepaalde informatie op de doos was met een zwarte stift doorgestreept.

Dit kan twee oorzaken hebben; Een: iemand heeft de maaier retour gezonden en deze is doorgestuurd naar ons. Dit lijkt mij sterk want de maaier was niet gebruikt en er zat alleen wat zand op een wiel.

Twee: Wat ik echter vermoed is dat men een DLM432PT2 heeft gestuurd en hier zelf de acculader en accu's uit heeft genomen. (Dit geheel terecht, daar de DLM432Z alleen een body betreft zonder accu's en lader).

Over het contact met het bedrijf kan ik niets zeggen, maar de bestelling en afhandeling was gewoon goed en vlot.

2021幎10月17日
5぀星のうち1の評䟡

Vanuit het verleden goede ervaringen

Vanuit het verleden goede ervaringen met Combitools, maar nu ik hen nodig heb voor garantie op mijn Makita boormachine is het echt een drama!!
Telefonisch onbereikbaar en op mail wordt niet gereageerd. Ik moet mijn verzendlabel overleggen want blijkbaar kunnen ze mijn pakket niet traceren?? Maar daarna niet meer gehoord ondanks een aantal keren mailen. Wat een drama!!

2021幎9月15日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over aankoop accugereedschap.

Vorig jaar elektrisch gereedschap en ook afgelopen week weer accu gereedschap gekocht bij Combitools. Wederom als zeer prettig en correct ervaren. Alles stond klaar en was compleet, en ook mijn gebruikte gereedschap heb ik beide keren goed kunnen inruilen. Heb in beide gevallen het gereedschap zelf opgehaald i.v.m. inleveren gebruikt gereedschap. Mails en telefoontjes werden netjes en binnen redelijke termijn beantwoord. Kortom zeker voor herhaling vatbaar.

2021幎8月25日
5぀星のうち5の評䟡

Tussen zeer goed en uitstekend.

Tussen zeer goed en uitstekend.
Het betreft de aanschaf van een multitool van Makita.
Vanuit de webshop besteld.
Goede communicatie via de e-mail snelle levering zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Geen enkel minpunten te bedenken.
Alles zeer goed geregeld

2021幎8月10日
5぀星のうち2の評䟡

Bestelling vermist door gebrek aan Track&Trace bij Combitools en een fout bij PostNL.

Combitools leverde met PostNL de door ons bestelde machine - Bestelling #100053108 - zonder ons op de hoogte te stellen van de leverdatum. Geen Track & Trace dus. Het pakje met het bestelde apparaat is vermist. PostNL bevestigde aan ons dat de machine aan onze deur werd gezet en achtergelaten na aanbellen. Het pakje is vermist. Wij hebben het nooit ontvangen. Combitools meldt nu te wachten op PostNL voor vergoeding. Ondertussen is onze bestelling reeds drie weken geleden. Wij zouden verwachten dat Combitools het bestelde aan ons effectief bezorgt en later met PostNL een regeling treft. Wij weten niet wanneer we de bestelde machine zullen ontvangen en of we deze nog zullen ontvangen.

2021幎8月9日

Beste Catleeuw,

Zal het goed is is deze reeds geheel opgelost

Post.nl heeft vaker zaken dat er een onderzoek wordt opgestart en dat men tussentijds het pakket alsnog aflevert.

Gelukkig is deze goed aan gekomen

Combitools

Woensdag 4/8 een Makita VC3012M

Woensdag 4/8 een Makita VC3012M stofzuiger besteld aangezien die op voorraad was. Voor de zekerheid heb ik ze gebeld na het lezen van de negatieve reviews hier. Gelukkig werd er direct opgenomen door een correcte, vriendelijke meneer die me verzekerde dat de verzending zsm zou plaatsvinden na mijn betaling maar dat het enkele dagen zou kunnen duren omdat zij ook afhankelijk zijn van PostNL. De volgende ochtend werd de stofzuiger bij mij afgeleverd dus dikke pluim voor Combitools.

2021幎8月5日
5぀星のうち1の評䟡

Dit gaat alleen over de bezorging.

Dit gaat alleen over de bezorging.
Op de site staat "vandaag besteld, morgen in huis" Nou vergeet dat maar, en alles maar verschuiven op corona.
Als ik 's middags om 13.30 uur een bestelling plaats lijkt er mij nog tijd zat om te versturen.
Dus als je haast hebt, niet bij Combitools bestellen.

2021幎7月27日

Zware misleiding!!

Ze geven aan op de website dat de producten op voorraad zijn maar dat klopt niet. Wanneer je een bestelling plaats gaan ze de producten bestellen bij de fabrikant waardoor de levertijd oploopt tot wel 2 - 9 week. Per mail en telefoon zeer slecht bereikbaar en niet klantvriendelijke. Heb de order geannuleerd en bij ander webshop de producten besteld en binnen 2e dagen in huis. Jammer dat Makita en DeWALT dit soort bedrijf in stand houdt

Ik ga een klacht indienden op klachtenkompas.nl en hoop dat anderen met dezelfde ervaring dat ook doen.

2021幎7月23日

Beste Jan,

Zwarte misleiding dat u met valse naam reageert!
Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gast.....

Jammer dat dit soort reviews zonder enige onderbouwing en gegevens van degene die dit schrijft mogelijk zijn.

Iets waar hopelijk snel een einde aan wordt gemaakt

Combitools

Goed bezig .

Prima bedrijf , goed servies , aanrader, professioneel bedrijf

2021幎7月15日

CombiTools からの回答

Hoi Aleksandar, Wij hebben zo juist telefonisch contact gehad. Heel fijn om met u te spreken. Zoals wij afgesproken hebben, vergeet niet om volgende keer mij persoonlijk te bellen voor de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Ruben.

Bezorgdatum wordt niet nagekomen

Zelfde ervaring als anderen. Had met spoed een grasmaaier nodig, heb bij verschillende aanbieders gekeken maar Combitools kon het snelst leveren. Voor je betaalt kies je een aangeboden bezorgdatum. Na aankoop ontving ik een track en trace code voor die datum wat een extra zekerheid lijkt te geven dat het ook geleverd wordt. Afspraak verzet om thuis te zijn. Kort voor bezorgmoment wordt dit zonder overleg gewijzigd naar een datum enkele dagen later. Ik werd ook niet geïnformeerd, moest er zelf achterkomen. Ik vind dit een erg goedkoop trukje om klanten binnen te hengelen en nogal kortzichtig om zo met klanten om te gaan. Koop regelmatig gereedschap maar zal niet snel nog eens een bestelling doen bij Combitools. Op een klacht daarover wordt trouwens niet gereageerd.

2021幎7月14日

combitools is een oplichtersbende

Ik heb onderdelen besteld voor een makita bovenfreesje. Ik er nog wat extra's bij hebben en het was bij hun op voorraad, dus ik besteld.
2 dagen later werd 1 ding geleverd, op de pakbon stond dat het andere ding nog nageleverd zou worden.
Helaas pindakaas. Het is besteld in april en nog steeds niet geleverd.
Mailen of bellen werkt niet.
Nu is het niet een heel duur ding, maar dit hoort zo niet.

2021幎6月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス