Comfortbeds レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har netop kÞbt vores anden seng hos dem og dermed udskiftet den gamle efter 10 Ã¥rs tro tjeneste. Vi er blevet loyale kunder, fordi servicen er helt ud over det sÊdvanlige. Her bliver kunden vir... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft en virkelig god oplevelse med vores kÞb af seng i Copenhagen Comfort Beds. Servicen var i top fra start til slut – god vejledning, kompetent og uden pres. Sengen har gjort en kÊmpe forskel... もっず芋る

䌁業が回答したした

Dejlig og god personlig betjening .Det er den bedste seng,jeg nogensinde har haft.Jeg kan varmt anbefale stedet til andre.Jeg kÞber også min nÊste seng der helt sikkert

䌁業が回答したした

Vi har nu haft vores skÞnne nye seng i en uge og det eneste vi fortryder er; at vi ikke kÞbte den noget tidligere. Sengen passer perfekt til os som bÞrnefamilie pÃ¥ Frederiksberg. Pladsen i lejlighed... もっず芋る

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Uovertruffen service :-)

Vi kÞbte en rigtig god seng hos Copenhagen Comfort Beds. Vi oplevede en rigtig god rådgivning - ro til afprÞvning - og en god dialog i forhold til vore behov.

Alt blev leveret til tiden og alt var i orden.

Da vi efter at have haft sengen i nogle måneder synes at den ene side var for blÞd, kom Thomas op med en hårdere madras. Det er altså service - vi bor 60 kilometer vÊk fra butikken.

Vi vil i den grad anbefale butikken - det er bare stedet man skal kÞbe senge. Fantastisk :-)

2019幎1月22日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service og ikke mindst fantastisk seng

Min kÊreste og jeg har kÞbt en dobbeltseng - Supreme 5ZMP BoxElevation og vi blev vejledt godt igennem fra start til slut. Servicen i butikken var fantastisk og vi har bestemt fået opfyldt vores behov! Sengen blev leveret og monteret til tiden og vi har ikke kunne sÊtte en finger på processen. EfterfÞlgende er vi blevet spurgt, om sengen opfylder vores behov og om alt har vÊret som det skulle vÊre, hvilket må siges at have vÊret tilfÊlde.

Alt i alt, en butik der er vÊrd at besÞge og ikke mindst hvis man gerne vil sikre sig top service og seng af kvalitet. Butikken kan kun anbefales!

2018幎12月27日

Det bedste kÞb!

Jeg har kun ros til Comfort Beds! Ud over fantastisk service, hurtig levering og virkelig lÊkre senge og produkter, så giver Thomas meget professionel og personlig rådgivning og man får en seng der er fuldstÊndig customized.
Det er klart de bedste penge jeg har givet ud og har aldrig sovet så godt som efter jeg fik min nye seng derfra.
Jeg ville give dem flere stjerner hvis man kunne, og anbefaler alle der skal have ny seng at gå ind til Comfort Beds på Frederiksberg.

2018幎10月15日

Fantastisk service

Fantastisk service ! Thomas er virkelig god til at rådgive ifht til valg af madras osv.
Sendte min sÞster direkte derind efter jeg havde kÞbt min nye seng.
Hun vendte også hjem med ny seng.

2018幎8月23日

SÃ¥ er det sagt

Så er det sagt, kig ikke andre steder når du skal finde det bedste af det bedste for din sÞvn!
Fantastisk service og lÊkre produkter, både seng, topmadras og sengetÞj
Stor og lÊkker seng, som hele familien har nydt godt af
Money well spent, kan kun anbefale Thomas og Comfort Beds på Frederiksberg!

2018幎3月2日

God sÞvn, ja tak

Rigtig god og kompetent vejledning til kÞb af ny seng, i en indbydende atmosfÊre med mulighed for at ligge i forskellige modeller.
Og rart med en sÊlger der ikke prÞver at prakke den dyreste model på en, men i stedet spÞrger ind til ens sovemÞnstre, vÊgt og ens nattevarme.
Sengen er indkÞbt og indfrier alle lÞfter, inklusiv en klart forbedret nattesÞvn.
Jeg anbefaler klart comfordbeds.

2018幎2月15日
自発的なレビュヌ

Pris og kvalitet behÞves ikke altid hÊnge sammen..

også derfor jeg gennem årene har fået leveret mere end en seng af dem.
Og hver gang har det vÊret en fantastisk oplevelse.
Man bliver guidet til hvile type fjedre man skal have eller ikke have, og ikke mindst hvorfor. Det er jo fantastisk at både Lotte og Thomas som har vÊret dem jeg har vÊret i kontakt med, kan give en oplevelsen af at man rent faktisk har lÊrt noget omkring hvor vigtig sÞvn er og hvorledes fjedre påvirker ens krop.

Har aldrig sovet bedre... og sÊtningen "home sweet home" kommer til sin ret når man lander i sin seng fra Comfortbeds.

2018幎1月21日
自発的なレビュヌ

Service og rådgivning i top klasse!!!!

Fantastisk service og professionelt team.
Jeg vil til hver en tid anbefale Copenhagen Comfort Beds til alle!!
Min kÊreste og jeg har bÃ¥de handlet seng, topmadras, dyner, puder og sengetÞj. Vi fik en fantastisk service og professionel rÃ¥dgivning af hele udvalget og er SÅ glade for vores kÞb. Vores smÃ¥ bÞrn elsker ogsÃ¥ vores seng - sÃ¥ vi kommer helt sikkert tilbage, nÃ¥r vi skal kÞbe stÞrre senge til dem.

2018幎1月15日

Kvalitet og god rådgivning

Vi kÞbte sidste år vores nye seng m.v. hos Thomas i Copenhagen Comfort beds.

Sengen lever fuldt ud op til vores forventninger.

Vi kommer helt sikkert til at handle hos Thomas igen. Og kan til enhver tid anbefale andre det samme.

Absolut kvalitet for pengene. Og sengen kom til aftalt tid.

Ud over en fantastisk seng, fik vi også en super god og kyndig rådgivning.

2018幎1月12日