Vi har netop kÞbt vores anden seng hos dem og dermed udskiftet den gamle efter 10 Ã¥rs tro tjeneste. Vi er blevet loyale kunder, fordi servicen er helt ud over det sÊdvanlige. Her bliver kunden vir... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft en virkelig god oplevelse med vores kÞb af seng i Copenhagen Comfort Beds. Servicen var i top fra start til slut â god vejledning, kompetent og uden pres. Sengen har gjort en kÊmpe forskel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dejlig og god personlig betjening .Det er den bedste seng,jeg nogensinde har haft.Jeg kan varmt anbefale stedet til andre.Jeg kÞber også min nÊste seng der helt sikkert
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har nu haft vores skÞnne nye seng i en uge og det eneste vi fortryder er; at vi ikke kÞbte den noget tidligere. Sengen passer perfekt til os som bÞrnefamilie pÃ¥ Frederiksberg. Pladsen i lejlighed... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Vi kÞbte en rigtig god seng hos Copenhagen Comfort Beds. Vi oplevede en rigtig god rådgivning - ro til afprÞvning - og en god dialog i forhold til vore behov.
Alt blev leveret til tiden og alt var i orden.
Da vi efter at have haft sengen i nogle måneder synes at den ene side var for blÞd, kom Thomas op med en hårdere madras. Det er altså service - vi bor 60 kilometer vÊk fra butikken.
Vi vil i den grad anbefale butikken - det er bare stedet man skal kÞbe senge. Fantastisk :-)
Fik en rigtig god rådgivning og vejledning ved kÞb af vores nye seng. Samtidig fik vi lov til at Êndre benene på sengen efterfÞlgende, da vi i stedet Þnskede nogle kortere ben. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Min kÊreste og jeg har kÞbt en dobbeltseng - Supreme 5ZMP BoxElevation og vi blev vejledt godt igennem fra start til slut. Servicen i butikken var fantastisk og vi har bestemt fået opfyldt vores behov! Sengen blev leveret og monteret til tiden og vi har ikke kunne sÊtte en finger på processen. EfterfÞlgende er vi blevet spurgt, om sengen opfylder vores behov og om alt har vÊret som det skulle vÊre, hvilket må siges at have vÊret tilfÊlde.
Alt i alt, en butik der er vÊrd at besÞge og ikke mindst hvis man gerne vil sikre sig top service og seng af kvalitet. Butikken kan kun anbefales!
Jeg har kun ros til Comfort Beds! Ud over fantastisk service, hurtig levering og virkelig lÊkre senge og produkter, så giver Thomas meget professionel og personlig rådgivning og man får en seng der er fuldstÊndig customized.
Det er klart de bedste penge jeg har givet ud og har aldrig sovet så godt som efter jeg fik min nye seng derfra.
Jeg ville give dem flere stjerner hvis man kunne, og anbefaler alle der skal have ny seng at gå ind til Comfort Beds på Frederiksberg.
Super betjening, og personale der virkelig ved hvad de har med at gÞre.
Jeg kÞber kun senge herinde fra fremover.
Fantastisk service ! Thomas er virkelig god til at rådgive ifht til valg af madras osv.
Sendte min sÞster direkte derind efter jeg havde kÞbt min nye seng.
Hun vendte også hjem med ny seng.
Jeg kÞbte i sidste måned en ny og dejlig seng hos CCB. Thomas gav mig en forrygende betjening og sikrede samtidig afhentning af den gamle seng ifm. opsÊtningen af den nye. Overordnet en utrolig god oplevelse og derfor 5 stjerner.
god oplevelse bedste seng ever og en fantastisk god service
Fantastisk service den bedste seng - tak for en god oplevelse. Peter
NÊste gang jeg skal have en ny seng kommer jeg også her.
Eneste minus er man ikke bliver rådgivet omkring prisen på de lagner jeg skulle bruge koster 3 gange så meget så alle andre...
Så er det sagt, kig ikke andre steder når du skal finde det bedste af det bedste for din sÞvn!
Fantastisk service og lÊkre produkter, både seng, topmadras og sengetÞj
Stor og lÊkker seng, som hele familien har nydt godt af
Money well spent, kan kun anbefale Thomas og Comfort Beds på Frederiksberg!
Hej Thomas
Vi er så glade for vores nye seng, tak for den.
Hilsen Anne og Casper.
Rigtig god og kompetent vejledning til kÞb af ny seng, i en indbydende atmosfÊre med mulighed for at ligge i forskellige modeller.
Og rart med en sÊlger der ikke prÞver at prakke den dyreste model på en, men i stedet spÞrger ind til ens sovemÞnstre, vÊgt og ens nattevarme.
Sengen er indkÞbt og indfrier alle lÞfter, inklusiv en klart forbedret nattesÞvn.
Jeg anbefaler klart comfordbeds.
også derfor jeg gennem årene har fået leveret mere end en seng af dem.
Og hver gang har det vÊret en fantastisk oplevelse.
Man bliver guidet til hvile type fjedre man skal have eller ikke have, og ikke mindst hvorfor. Det er jo fantastisk at både Lotte og Thomas som har vÊret dem jeg har vÊret i kontakt med, kan give en oplevelsen af at man rent faktisk har lÊrt noget omkring hvor vigtig sÞvn er og hvorledes fjedre påvirker ens krop.
Har aldrig sovet bedre... og sÊtningen "home sweet home" kommer til sin ret når man lander i sin seng fra Comfortbeds.
Super god vejledning og oprigtig interesse fra sÊlgeren, der virkede meget interesseret i, at finde den rigtige lÞsning for os-frem for bare at sÊlge en seng. Der er samtidligt mange penge at sparer, for der er ofte gode tilbud i forretningen på Falconer Alle.
Elsker god og personlig service som desvÊrre ikke lÊngere er en selvfÞlge! Men den er helt i top i butikkerne, både Amagerbrogade og falkoner alle. OG så har vi kÞbt den aller bedste seng som vi sover virkelig godt i!
Kan kun anbefale det til alle
Fantastisk service og professionelt team.
Jeg vil til hver en tid anbefale Copenhagen Comfort Beds til alle!!
Min kÊreste og jeg har bÃ¥de handlet seng, topmadras, dyner, puder og sengetÞj. Vi fik en fantastisk service og professionel rÃ¥dgivning af hele udvalget og er SÃ
glade for vores kÞb. Vores små bÞrn elsker også vores seng - så vi kommer helt sikkert tilbage, når vi skal kÞbe stÞrre senge til dem.
Vi kÞbte sidste år vores nye seng m.v. hos Thomas i Copenhagen Comfort beds.
Sengen lever fuldt ud op til vores forventninger.
Vi kommer helt sikkert til at handle hos Thomas igen. Og kan til enhver tid anbefale andre det samme.
Absolut kvalitet for pengene. Og sengen kom til aftalt tid.
Ud over en fantastisk seng, fik vi også en super god og kyndig rådgivning.
Super service og vejledning, har kÞbt ny seng og har aldrig sovet bedre..