äŒæ¥ãåçããŸãã
Dejlig og god personlig betjening .Det er den bedste seng,jeg nogensinde har haft.Jeg kan varmt anbefale stedet til andre.Jeg kÞber også min nÊste seng der helt sikkert
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har nu haft vores skÞnne nye seng i en uge og det eneste vi fortryder er; at vi ikke kÞbte den noget tidligere. Sengen passer perfekt til os som bÞrnefamilie pÃ¥ Frederiksberg. Pladsen i lejlighed... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Comfortbeds ããã®åç
Vi har netop kÞbt vores anden seng hos dem og dermed udskiftet den gamle efter 10 Ã¥rs tro tjeneste. Vi er blevet loyale kunder, fordi servicen er helt ud over det sÊdvanlige. Her bliver kunden virkelig sat i centrum, og man fÃ¥r et produkt, der â set i forhold til prisen â ligger klart over markedsstandarden.
Grunden til de fem stjerner skal dog isÊr findes i deres service. Man oplever sjÊldent et personale, der i så hÞj grad fokuserer på at finde den helt rigtige seng til kundens behov og sikre, at man er fuldt tilfreds og sover godt hver eneste nat.
Vi vender helt sikkert tilbage igen om 8â10 Ã¥r, nÃ¥r det igen er tid til at skifte seng.

Comfortbeds ããã®åç
Vi har haft en virkelig god oplevelse med vores kÞb af seng i Copenhagen Comfort Beds. Servicen var i top fra start til slut â god vejledning, kompetent og uden pres. Sengen har gjort en kÊmpe forskel, og vi sover bedre end nogensinde fÞr. Derudover er vi meget glade for den ekstra gode plads under sengen, som er super praktisk i hverdagen. Kan varmt anbefales!

Comfortbeds ããã®åç
Vi har vÊret så glade for kÞbet af vores seng og sofa fra Comfort Beds. Jeg kan klart anbefale at handle hos Thomas og Lotte, hvis man Þnsker god og Êrlig rådgivning og ikke mindst super kvalitet

Comfortbeds ããã®åç
Jeg ville Þnske jeg kunne give 0!
Jeg ville Þnske, jeg kunne give 0 stjerner. Butikken virker professionel, når man handler i butikken, alt er pÊnt og de er serviceminded. Problemerne starter dog fÞrst, når man modtager leveringen.
Vi fik en seng, hvor stoffet var beskadiget, trÊrammen revnet, madrasserne beskidte og den forkerte fasthed, og skÊve, og topmadrassen med pletter og fodaftryk. Jeg havde en lang dialog med Thomas, som anerkendte problemerne og sendte en mand ud for at forsÞge at reparere betrÊkket på en helt ny seng til 22.000 kr. Manden nÊvnte selv, at han ofte oplevede problemer med firmaet, og opfordrede mig til at fortsÊtte med at krÊve en lÞsning.
Under leveringen skiftede butikken flere gange fragtfirma, så jeg endte med at kommunikere med forskellige firmaer, mens Thomas fortsat forsÞgte at presse dem og talte nedladende om tidligere samarbejdspartnere.
Jeg har dokumenteret alt, sendt beviser og fulgt op igen og igen, men efter nÊsten tre år har jeg stadig ikke fået en tilfredsstillende lÞsning, på trods af lÞfter om kompensation eller ny seng inden for reklamationsperioden.
Konen i butikken er super venlig og hjÊlpsom, men når Thomas overtager, oplever jeg desvÊrre manglende opfÞlgning og lÞfter, som ikke holdes. Det fÞles mere som en penge maskine, end folk der reelt Þnsker tilfredse kunder.
Jeg fÞler mig vildledt og meget utilfreds, kÞb hellere jeres seng et andet sted. Min oplevelse viser desvÊrre, at butikken ikke lever op til de lÞfter, de giver kunderne, og det har vÊret en lang og frustrerende proces. Og Thomas endte med at blokere mig, selvom alt foregik uden for reklamations retten.

Comfortbeds ããã®åç
Jeg havde en fantastisk oplevelse med at handle her! Jeg bestilte noget lÊkkert sengetÞj, og det kom allerede dagen efter. Kvaliteten er i top, og servicen var over al forventning. Kan varmt anbefales
Sengen passer perfekt til os som bÞrnefamilie på Frederiksberg. Pladsen i lejligheden er trang, men ikke i sengen, hverken når hele familien sover på toppen ;) eller når det kommer til opbevaringen under - det fungerer bare.
En rigtig kvalitetsseng, hvor vi sover trygt og godt. Vejledning, bestilling og levering helt i top. Vores varmeste anbefaling til Comfortbeds.dk

Comfortbeds ããã®åç
Jeg har for nyligt modtaget min nye seng, samt dyner og puder, og jeg har sovet som en baby lige siden ð
I butikken gav Thomas mig en vejledning, som jeg ikke vidste jeg havde brug for. Vi fandt den bedste seng til mig. Udover det, sÃ¥ var han sÃ¥ flink, at smide en shampoo med til mine dyner ð
Tusind tak for jer.

Comfortbeds ããã®åç
Fantastisk fin butik på Frederiksberg, jeg fik en top betjening og vejledning i kÞbet af en ny seng. Sengen lever op til alt, hvad der blev lovet.

Comfortbeds ããã®åç
Jeg har fornyligt kÞbt min seng hos Comfort Beds. Servicen var venlig og hjÊlpsom, og alt blev leveret som aftalt. Sengen lever op til forventningerne, og jeg sover rigtig godt i den.
Kan klart anbefales!
SkÞn oplevelse at handle seng hos Comfortbeds. Thomas, som jeg handlede med, kan bare sit og alle aftaler overholdt. ja og så bare en skide god seng :-) JA TAK
Sover som en drÞm
Vi har lige fÃ¥et vores nye opbevaringsseng fra Comfort Beds â og vi sover simpelthen sÃ¥ godt!
Vi fik den bedste personlige rådgivning til at finde den rigtige seng, og allerede efter få nÊtter er Þmheden i ryggen vÊk.
Sengen er både pÊn, praktisk og virkelig komfortabel.
Vi kunne ikke vÊre mere tilfredse!

Comfortbeds ããã®åç
22.000 ud af vinduet fordi Thomas er en liiiidt for smart sÊlger!! Da jeg kÞbte min seng nÊvnte jeg at jeg skulle kunne flyde i den som en seng, uden den faldt sammen i midten, og Thomas sagde at det gjorde den her (eller 2 seperate senge) som han anbefalede mig og ville sÊlge mig ikke, på trods af det var 2 seperate senge der var sat sammen. Et halvt år efter faldt madrasserne sammen i midten af sengen, men han sagde at jeg bare skulle vende madrasserne så skete det ikk, og det gjorde jeg, så han var allerede dér ikke i tvivl om at det var i midten af sengen, hvor de 2 madrasser mÞdtes (sendte også billeder enda film) og ikke hver enkelt seperat madras der var tale om. Et par mdr efter falder de sammen i midten igen, og det samme sker kort tid efter hver gang jeg vender madrasserne. Efter 1.5år og da de alle er vendt utallige gange, og jeg henvender mig igen, mener Thomas pludselig at det er i midten af én af de seperate madrasser man skal ligge på, for at undgå at den ikk falder sammen, og nu plusli ikke når de 2 madrasser er sat sammen til én seng. Så nu vil han ikke stå til ansvar for det han har lovet OG set billeder af meget tidligere, men Êndre sin historie.. og nu har jeg en seng, eller 2 seperate madrasser, jeg ikke kan bruge som én seng medmindre jeg vil ende med at ligge i hullet i midten af dem. Lad vÊr med at kÞbe seng her hvis i regner med nogle former for service 1.5 år efter, for tilbuddet var at jeg da så bare selv skulle betale for nye madrasser hvis jeg, som Thomas lovede fra start, ville ha en seng der ikke falder sammen i midten. Så nu sÊlger jeg dem aaalt for billigt da man jo nok ikke får den pris for dem 1.5 år efter, og så går jeg ud og kÞber en boks madras i ikea som jeg kan flyde I og holde ud at ligge i... tak for den ikke eksisterende service!! Jeg anbefaler virklig ikke dette sted!!!
(Jeg har mails der bekrÊfter kÞbet og "servicen".)
Man får bare ikke bedre senge, og tak for altid god og seriÞs behandling. 5 X Stjerner til jer herfra.

Comfortbeds ããã®åç
Vi havde lÊnge haft brug for en hÞjkvalitets sovesofa - selvom vi bor 3 generationer samlet i en stor skÞn ejerlejlighed på Frederiksberg, var det vigtigt for os, at vi som forÊldre sover godt hver eneste nat - og vi var ikke villige til at gå ned på kvalitet.
Vi var fyldt af skepsis, da vi året forinden var blevet snydt i Sengekompagniet, hvor vi var blevet lovet kvalitet, men både armlÊn, madras og stel var gået i stykker efter blot 6 måneder trods god behandlingen af produktet. - og vi fik ingen kundeservice, da vi henvendte os i forsÞg på vejledning.
Vi tog en snak med Thomas i COMFORT-BEDS, da vi en dag gik forbi butikken. Han lyttede til vores historie, og vi kan skrive 100% under på, at idag 6 måneder efter - sover fuldstÊndig fantastisk hver nat, og selv hunden vil ikke sove i sin egen kurv :-)
Både stel og madras holder kvalitet - og fungerer virkelig godt som både sofa og seng.
Vi kan derfor varmt anbefale Thomas og hans produkter. Selv tidligere levering var Thomas behjÊlpelig med, da han kunne huske, at vi havde et par uger i den nye lejlighed uden en ordentlig seng!
OBS. Vi har bevidst ventet ca. 6 måneder med denne anmeldelse i forhold til at teste produktet.
Vi havde brug for et par nye lamelholdere til vores fem Ã¥r gamle senge, som vi i sin tid kÞbte hos Copenhagen Comfort Beds. Trods sengens alder leverede butikken helt uden tÞven nye holdere â og ovenikÞbet uden beregning
SÞde og kompetente folk, der hjÊlper en med at finde den rette seng - selv når man får valgt den forkerte og måtte bytte til anden madras.
Vi har kun haft gode oplevelser, selv når tingene ikke gik som de skulle, så var de sÞde medarbejdere klar til at hjÊlpe. Nu har vi haft vores seng i flere år og er stadig glad for kÞbet.
Efter lÊngere tids overvejelser og afsÞgning af markedet, så blev det tid til en ny seng. I den forbindelse havde jeg det klart bedst med, at besÞge en fysisk butik og afprÞve mulighederne, og her må jeg bare lÊgge mig fladt ned.
Den kundeservice jeg oplevede hos Comfort Beds, samt den ekspertise i vejledningen af korrekt seng, madras, topmadras og alt andet, var fuldstÊndig ulig noget, jeg nogensinde havde tÊnkt mig.
Jeg har nu fået en ny seng, som ovenikÞbet er enormt flot og giver den bedste sÞvn, jeg i mit liv har oplevet. Alt dette med den kyndige rådgivning og levering fra Comfort Beds.
Jeg kan på det kraftigste anbefale at tage en snak med dem, hvis du overvejer at kÞbe en ny seng. Du bliver taget i hånden igennem hele processen, hvor der bliver krÊset om dine behov.
Jeg er lige kommet hjem fra Comfortbed Frederiksberg.
StÞttebenene til vores seng skulle udskiftes. I denne forbindelse blev jeg guidet og vejledt i forhold til vedligeholdelse og andet af sengen.
Dette er helt sikkert et sted jeg kommer til at handle igen.
Jeg har vÊret en tur forbi Comfort beds i deres butik på Frederiksberg, jeg fik en yderst behagelig service af den flinke mand. - nu skal jeg hjem og måle op, og så skal der helt sikkert bestilles seng og sengetÞj!
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã