Comwellroskilde レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God modtagelse. Hyggeligt vÊrelse med udsigt til snebeklÊdt Roskilde fjord. LÊkker mad i restauranten som var hyggeligt pyntet med hjerter. Dejlige fÊllesomrÃ¥der. LÊkkert med gratis kaffer, vand og s... もっず芋る

SÞlle grill buffet
. Vi har lige haft et dejligt ophold pÃ¥ Comwell i Roskilde. Fine vÊrelser, fantastisk udsigt, rent, pÊnt, hyggeligt og venligt personale. Dog blev vi meget skuffede over de... もっず芋る

Ville give 6 stjerner 🌟 hvis jeg kunne. Netop forladt hotellet efter 2 dejlige dage med hele familen. Der var lidt problemer undervejs ,men det blev lÞst med det samme. Virkelig gÊstfrit per... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行・䌑暇

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

MidtsjÊllands bedste KONFERENCE OG KONGRES FACILITETER i naturskÞnne omgivelser m. plads til 200 personer. Kontakt os på tlf. 4632 3131. Vi finder en lÞsning.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Bedste Cocktail bar i Roskilde

NÃ¥r Niclas stÃ¥r bag baren pÃ¥ Comwell Roskilde, sker der noget helt sÊrligt – og det er ikke en overdrivelse at sige, at det ubetinget gÞr stedet til Roskildes bedste cocktailbar. Her er det ikke bare drinks, der bliver serveret; det er rendyrket hÃ¥ndvÊrk, passion og kreativitet i flydende form.

Han mestrer kunsten at kombinere klassiske teknikker med nye, spÊndende smagsnuancer, sÃ¥ hver eneste cocktail fÞles som en gennemtÊnkt oplevelse. Uanset om du er til det friske, det sÞde eller det mere komplekse og dybe, rammer han plet – ofte med et personligt twist, der gÞr, at man fÃ¥r lyst til at bestille “bare én mere”.

Stemningen i baren bliver nÊsten magnetisk, nÃ¥r han arbejder. Der er en ro, en selvsikkerhed og en Êgte glÊde ved faget, som smitter direkte af pÃ¥ gÊsterne. Det er den slags sted, hvor samtalerne flyder lidt lettere, og hvor tiden pludselig gÃ¥r langsommere – pÃ¥ den helt rigtige mÃ¥de.

Kort sagt: Comwell Roskilde er i forvejen et stÊrkt valg, men med Niclas bag disken lÞfter cocktailbaren sig til et niveau, hvor den ikke bare er god – den er ganske enkelt den bedste i Roskilde og en oplevelse, man vender tilbage til igen og igen.

2026幎4月25日

God modtagelse

God modtagelse. Hyggeligt vÊrelse med udsigt til snebeklÊdt Roskilde fjord. LÊkker mad i restauranten som var hyggeligt pyntet med hjerter. Dejlige fÊllesområder. LÊkkert med gratis kaffer, vand og saft fra Frem. God varieret morgen buffet hvor man også kunne tilberede nybagte og velduftende vafler.
Vi kommer igen.

2026幎2月14日
自発的なレビュヌ

Alt for lidt personale til de almindelige gÊster

Der var bryllupsreception den sÞndag, vi skulle overnatte på Comwell Roskilde. Det havde vi ikke fået information om, så det kom bag på os, at restauranten var lukket. Da vi forsÞgte at lave en aftale om at låne cykler, så vi kunne tage ind til Roskilde, var svaret, at de skulle LEJES, for vi kunne jo bare spise i baren.
Men der var så meget travlhed i baren, at det tog ti minutter bare at få et par Þl fra fad.
Personalet kunne slet ikke fÞlge med. Vi så endda en af dem lÞbe (!) ned ad gangen på et tidspunkt. Det er ikke okay.
Der var lang kÞ til at bestille mad i baren, da vi forlod hotellet for at tage ind for at finde et sted at spise i byen - og der var stadig kÞ, da vi kom tilbage to timer senere.
Der var masser af tid til at opdage underbemandingen og indkalde ekstra personale, men det skete ikke, og vi fÞltes os sgu lidt som andenrangsgÊster.
Stakkels personale, som ellers var rare og servicemindede som vanligt.
Nåja, og selvom vi havde bedt om udsigt, fik vi et vÊrelse, hvor vi kiggede lige ind i en mur.

2025幎7月27日

Super sÞde personale 😊

Hurtig indtjek.
DesvÊrre var der meget varmt pÃ¥ det meget lille vÊrelse vi fik tildelt, da aftensolen var direkte på😎
Heldigvis var der en blÊser i skabet😱
Morgenmaden var rigtig god begge dage😊positiv behandling af rygning 😊 i lÊkker ude omrÃ¥de 😊

2025幎6月1日
自発的なレビュヌ

Efter en endt julefrokost sidder vi her

Efter en endt julefrokost sidder vi her på vores vÊrelser nÊste morgen. Og gider ikke engang gå ned og spise morgenmad. IsÊr efter den elendige julefrokost i går. Fiskefile der var så stegt, så de knaste fra start til slut. Bitte små file. Remoulade som aldrig havde vÊret i nÊrheden af noget det bare lignede. Vi måtte stå meget lang tid i kÞ til maden. Hvor man så stod og ventede i nakken på andre deltager der sad og spiste. Når vi kommenteret for tjenerne. At hvis de rykkedr buffen, så man i det mindste kunne tage mad fra begge sidder. Så skete der ikke en fis.
Mad de lÞb tÞr for. Beklager men vi har ikke mere. !!!
Generelt virkede det som om det var allerfÞrste år de prÞvede og hold julefrokost. Og de samtidig havde lukket 150 mennesker for mange ind. Så amatÞr artigt.
Bitte små vÊrelser.
Ja vi sÊtter ALDRIG vores ben på Comwell i Roskilde mere. Kan desvÊrre ikke give dem 0 stjerner.

2024幎11月29日

Ville give 6 stjerner 🌟 hvis jeg kunne

Ville give 6 stjerner 🌟 hvis jeg kunne.
Netop forladt hotellet efter 2 dejlige dage med hele familen.
Der var lidt problemer undervejs ,men det blev lÞst med det samme.
Virkelig gÊstfrit personale isÊr den sÞde aften receptionist. KÞkkenet var lukket sÞndag- det tÊnkte vi var et stort problem- men vi fik lov at bestille take away og spise i fÊllesrummet- hvor der blev dÊkket op til os.😊
Virkelig hyggeligt hotel med skÞnne kroge ude og inde.
Vi kommer igen til sommer.
Tak 🙏

2024幎10月14日

“Smagfuldaften” Comwell Roskilde

“Smagfuldaften” med overnatning pÃ¥ Comwell Roskilde. PÃ¥ alle mÃ¥der et rigtig dejligt ophold. Fin modtagelse i receptionen, dejligt vÊrelse, den lÊkreste 6 retters menu med udvalgte vine, dinnerjazz (nogle sange lidt for hÞje) og en meget engageret og opmÊrksom tjenerstab/kok. Det var et dejligt forkÊlelsesophold for min kÊreste og mig. Kommer gerne igen.

2024幎10月4日
自発的なレビュヌ

Inden jeg skulle på min livs stÞrste

Inden jeg skulle pÃ¥ min livs stÞrste rejse, til Tyrkiet Alanya pÃ¥ helt egne ben for lÞse puslespil for min barndom. SÃ¥ mÞdte jeg heldigvis min sÞde nabo Jonas, som sÞrge for jeg havde jordens bedste aften inden min livs rejse. Det andet personale levererer os jordens bedste service inden den store aften 🙏🏻 kommer helt sikkert uge. Kun lga Jonas er min nabo

2024幎8月29日
自発的なレビュヌ

Absolut ikke veganer venlig i 2024!

Til firma arrangement en hel dag.
Vi havde flere dage i forvejen givet besked om at der var 2 veganere med. Vi var et meget stort selskab og Comwell bestemte derfor hvad tid vi spiste frokost.

Da vi ankommer udfylder de to veganere den blanket Comwell bruger på alle hoteller og får den grimme store brik der viser vi er anderledes, men eller ikke bruges til noget, som alle Comwell har.

Der var ingen morgenmad til veganerne, men det var okay, knapt så vigtigt.

Til frokost var der kun skiltet om noget var glutenfrit eller laktosefrit. Det er åbenbart det de mener er vigtigt. Så vi spurgte tjeneren, der spurgte kokken, der kom og gik rundt og lÊste på alle skilte for til sidst at sige vi kunne spise hummus.

Vi meddelte at vi havde givet besked og de meddelte de lavede noget.
25 min efter vi var gået til bords kom der noget mad, som var en gang friturestegt forskelligt. Alle kollegaerne var fÊrdige med at spise og vi havde siddet udstillet i 25 min.

Kaffe kl. 15. Vi orkede ikke at vÊre de besvÊrlige igen. 10 min efter kollegaerne var gået ud til kage gik vi ud og kiggede, der var intet til os. Så vi gik tilbage igen. Over 20 min efter kom der pludselig to stykker varm kage til os. Der var kollegaerne fÊrdige med deres.

Det er 2024, kom ind i kampen.

I Comwell KÞge har de HELT styr på det.

2024幎9月26日

Dejligt ophold på Comwell i Roskilde

Dejligt ophold på Comwell fra den 31. august til 1. september. Personalet var utrolig venlige og servicemindede. VÊrelserne var nydelige og udsigten over sundet flot. Vi fik dejlig mad, og der blev krÊset om os. De var også så sÞde ved de mindre bÞrn i familien. Vi kan varmt anbefale hotellet. Det er ikke sidste gang vi besÞger jer.

2024幎8月31日
自発的なレビュヌ

Kald det et "smoking hotel" og stå ved det.

Non smoking hotel!!!!!!!!!!
Levede absolut ikke op til vores forventninger, om et non smoking hotel.
der blev rÞget nedenfor vores vÊrelse klokken 7 om morgenen så vi vågnede til lugten af rÞg.
alle udendÞrs områder inde på hotellet var tilgÊngeligt for rygere og da man stort set ikke må ryge på nogen hoteller mere, tror jeg at alle storrygere bor på Comwell i Roskilde.
Der var en lille terrasse, hvor der blev serveret mad og drikke og der blev der ikke rÞget, men det var umuligt at finde et stille sted, hvor folk ikke sad og rÞg. Der var fyldte askebÊgere allevegne.
Så kald det dog et "smoking hotel" og stå ved det i stedet for at vildlede gÊsterne.

2024幎7月18日
自発的なレビュヌ

Det mest elendige hotel vi har besÞgt!

Giver 1 stjerne, da det ikke er muligt at give 0

Vores ophold hos Comwell Roskilde var i den grad spild af både penge og tid! Vi havde booket 2 overnatninger, fra fredag til sÞndag. Da vi ankom om eftermiddagen var der folk OVERALT. De havde lige glemt at informere om, at der var et stort firmaarrangement med diverse opgaver overalt på hotellet. Der var folk ALLE steder.

Vi fik tildelt det mest elendige, lille vÊrelse. Lige bag barområdet og med udendÞrs terrasse lige udenfor vinduet! Knap nok plads til at man kunne gå forbi sengens sider!

Vi forsÞgte med en hyggelig Þl på et af udendÞrs områderne, ikke med held, da der sad store gruppe af folk, der snakkede meget hÞjlydt alle steder. Vi forlod hurtigt hotellet og tog til Kbh.

Da vi kom hjem sent om aftenen var der proppet med folk i barområdet. Vi ville egentlig gerne sove, men var tvunget til at have tv kÞrende, da det var som at ligge i et billigt vÊrtshus!

Man havde ikke gjort sig umage med indretningen. Gardinerne stoppede et stykke fra vindueskarmen, hvor sengekanten stÞdte op mod, så sollyset bragede ind tidligt om morgenen. Vi måtte lÊgge håndklÊder langs kanten, for at kunne sove. Vi fik dog ikke meget ekstra sÞvn, da rengÞringsdame gik igang med at skramle og stÞvsuge lige udenfor dÞren kl. 7 lÞrdag morgen!!!

LÞrdag var vi heldigvis vÊk hele dagen, det var vist godt da der var 2 store fester og folk i hobetal. Heldigvis skulle vi hjem sÞndag

OgsÃ¥ parkeringen var virkelig mangelfuld. Én handicap-plads pÃ¥ hele pladsen og de andre bÃ¥se var ekstremt trange. Til gengÊld er der pÊnt langt fra p til indgang...

Vi har besÞgt en del af Comwells hoteller og vÊret meget tilfredse. Borupgård, Kellers Park og KorsÞr bl.a. - skÞnne steder. Men Comwell Roskilde sÊtter jeg ALDRIG mine ben på igen!

2024幎5月17日

Super skÞnt ophold😍 Dejligt rummeligt

Super skÞnt ophold😍 Dejligt rummeligt vÊrelse med skÞn udsigt😍 God seng😍 Stort fladskÊrms tv😍 LÊkker Mortens aften menu i restauranten😍 Venligt personale overalt😍 Adgang til lÊkker gratis kaffe😍 Fantastisk morgenmad😍 Eneste minus var, at toilet/vask ikke var sÃ¥ lÊkkert med misfarvninger🙈

2023幎11月10日

Bryllup på Comwell

Vi holdte et fantastisk bryllup på Comwell Roskilde hvor alt spillede maks.
Vi havde en meget dygtig koordinator tilknyttet om hedder Emilie Wedelgreen. Hun var meget hjÊlpsom op til brylluppet, hvilket gjorde at vi kunne slappe af og nyde den store dag.

2023幎11月4日

DÃ¥rlig kundeservice.

Har nu forsÞgt at komme igennem på telefon 8 gange for at bestille i deres restaurant, lagt 4 beskeder om at blive ringet op, som de selv beder om, da de har travlt, men de ringer IKKE tilbage. Har nu bestilt et andet sted, og jeg kan IKKE anbefale at anvende Comwell Roskilde til andre kunder. Skuffer mig MEGET, at de er så ligeglade med kunder. Sikkert det samme resultat, hvis man Þnsker en overnatning.

2023幎7月20日

SÞlle grill buffet
Vi har lige haft et dejligt ophold på Comwell i Roskilde.
Fine vÊrelser, fantastisk udsigt, rent, pÊnt, hyggeligt og venligt personale.
Dog blev vi meget skuffede over den såkaldte grill buffet

Udvalg af kÞd fra grillen var irregulÊre kyllinge stykker ( ikke bryst) - stykker af nakkefilet, havtaske og pÞlser

Sgu ikke lige det mest festlige måltid.
Kun brun sauce til ( havtaske
), Pommesfrites, 2 ok salater og nogle små ovnbagte kartofler. Det var kedeligt.
Men da alt andet var lÊkkert - og der var en dejlig morgenbuffet, så får de trods alt 4 stjerner.

2023幎7月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。