Comwellroskilde レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

God modtagelse. Hyggeligt vÊrelse med udsigt til snebeklÊdt Roskilde fjord. LÊkker mad i restauranten som var hyggeligt pyntet med hjerter. Dejlige fÊllesomrÃ¥der. LÊkkert med gratis kaffer, vand og s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Inden jeg skulle pÃ¥ min livs stÞrste rejse, til Tyrkiet Alanya pÃ¥ helt egne ben for lÞse puslespil for min barndom. SÃ¥ mÞdte jeg heldigvis min sÞde nabo Jonas, som sÞrge for jeg havde jordens bedste a... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

SÞlle grill buffet
. Vi har lige haft et dejligt ophold pÃ¥ Comwell i Roskilde. Fine vÊrelser, fantastisk udsigt, rent, pÊnt, hyggeligt og venligt personale. Dog blev vi meget skuffede over de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ville give 6 stjerner 🌟 hvis jeg kunne. Netop forladt hotellet efter 2 dejlige dage med hele familen. Der var lidt problemer undervejs ,men det blev lÞst med det samme. Virkelig gÊstfrit per... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行・䌑暇

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

MidtsjÊllands bedste KONFERENCE OG KONGRES FACILITETER i naturskÞnne omgivelser m. plads til 200 personer. Kontakt os på tlf. 4632 3131. Vi finder en lÞsning.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

TÊnk jer ekstra om, fÞr I booker et festarrangement hos Comwell

Da covid-19 ramte os, blev det også en Þkonomisk og Êrgelig konsekvens for mig, så jeg ikke kunne holde en stor fest pga for mange sårbare i omgangskredsen.
Jeg havde fået oplyst mundligt, ved det fÞrste mÞde, at jeg kun skulle betale et administrationsgebyr på 1.500, hvis jeg blev nÞd til at aflyse, hvilket jeg var helt afklaret med.
Men sådan blev det nu ikke, for jeg skulle betale ca. 10.500 kr., (for ingenting) og dette belÞb, blev betalt 2 måneder fÞr festen skulle have vÊret afholdt.
Comwell var på ingen måde villige til kun, at acceptere Adm.gebyret og jeg har så svÊrt ved, at se, at der er nogle udgifter ved dette arrangement 2 måneder fÞr festdatoen.
Så mit råd er ... tÊnk jer en ekstra gang om, fÞr I booker et festarrangement hos Comwell.

2020幎6月21日
5぀星のうち3の評䟡

Langsommelig indtjekning som delvis

Langsommelig indtjekning som delvis skyldes problemer med deres computersystem. Imidlertid manglede receptionisten det fornÞdne overblik til at informere om praktiske forhold. Man fÞlte sig således ikke specielt velkommen. Meget meget små vÊrelser og toilet i 2 personers vÊrelser til gengÊld er prisen stor. 1933kr for to dobbeltvÊrelser på stÞrrelse med et kosteskab kan fås bedre mange andre steder.

Ved ankomst reserveres 1000kr i depositum hvis man kÞber noget i baren. Altså ikke minibaren på vÊrelset (da der ikke er en, nok på grund af pladsmangel). BelÞbet bliver efter sigende debiteret ved udtjekning hvis man ikke har brugt af belÞbet. Underlig procedure, som jeg aldrig har oplevet andre steder (og jeg har trods alt rejst en del rundt omkring i verden),

2018幎10月6日

Dejlig atmosfÊre

Dejlig atmosfÊre - lÊkre omgivelser - topservice - fede vÊrelser - og jeg kunne blive ved.. - Alt ialt et hotel I topklasse, hvor jeg altid har fået en super behandling og personalet virker interesseret og topserviceminded. Helt klart en oplevelse jeg vil anbefale andre, der nyder at blive forkÊlet af service I top.

2017幎10月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス