ConsoleReparaties レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik had onderdelen voor een spelcomputer nodig en op de gok gevraagd of ze die konden leveren. Ik kreeg netjes antwoord en alles is tegen schappelijke prijzen netjes geleverd. Zeer goede zaak.

5つ星のうち5の評価

The joysticks were very high quality. I was able to replace them easily with the help of ifixit.com. I would say the replacement joysticks are even smoother than the original ones on the PlayStation... もっと見る

5つ星のうち5の評価

PS5 slim had last van oververhitting. Kreeg regelmatig een scherm dat de PS uitgezet moest worden om af te koelen. Zelf het stof verwijderd, maar liquid metal vervangen was een stap te ver voor mij. J... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ik heb mijn ps5 controller laten repareren bij ConsoleReparaties. De controller had zeer heftige stick drift en je kon er haast niet meer mee spelen. Ze hebben de stick vervangen met een volledig nie... もっと見る

企業情報

1. ビデオゲーム店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Wij verzorgen reparaties aan uw game console en bieden diverse andere produkten aan via de webshop zoals accessoires, refurbished consoles, reparatie onderdelen en meer.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 45

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

PS5 liquid metal vervangen met thermal paste????

Ik repareer zelf consoles voor de hobby en vroeg mij af wat er zoal gevraagd wordt voor reparaties. Ik bied geen services aan, ik koop defecte consoles op en verkoop ze weer zodra ik ze gefixed heb. Ik probeer dus niet een concurrent te ondermijnen of iets dergelijks. Maar goed, tot mijn verbazing biedt deze shop een service aan om de liquid metal van een PS5 te vervangen met normale compound thermal pasta.

Dit is in mijn ogen (en vele andere) absoluut niet verstandig, de PS5 is ontworpen om met Liquid Metal te werken en genereerd veels te veel warmte voor thermal paste. Tronicsfix heeft bijvoorbeeld een soort gelijke test gedaan en als gevolg raakte de PS5 constant overhit.

Ik snap dus niet dat een repair shop zo een service kan aanbieden en er dan ook nog een duurdere prijs voor kan vragen. Heel apart en voor mij in ieder geval een indicatie dat de shop niet weet waar die mee bezig is.

2025年1月13日

Beste Raoul,

Je had ook gewoon even een mail kunnen sturen als je uitleg zoekt over waarom wij deze service aanbieden.

We repareren ten eerste niet hobbymatig en weten wel degelijk waar we over praten doordat we deze oplossing uiteraard al jaren geleden getest en toegepast hebben. Zou het nadelige consequenties hebben dan wordt het natuurlijk niet aangeboden.

De koelpasta die we hiervoor gebruiken is van de beste kwaliteit verkrijgbaar en niet vergelijkbaar met de goedkopere MX4 die je aanhaalt als voorbeeld van Tronicsfix. Die gebruikt dat overigens ook voor de Xbox Series X, die fabrieksmatig gewoon van koelpasta wordt voorzien. Ook bij de Series X vervangen we de goedkope fabrieks koelpasta door hoogwaardige koelpasta. (doen we ook al sinds de launch)

Het temperatuurs verschil met koelpasta tov LM is ongeveer 1 a 1.5 graad hoger met gelijkmatige dekking. Wat acceptabel is.

Een PS5 met liquid metal die een jaar lang in verticale positie in gebruik geweest is heeft geen gelijkmatige dekking meer doordat de liquid metal wegzakt en zware oxidatie en zelfs inbranding op de APU veroorzaakt. Gevolg oververhitting, uitvallen, instabiele werking etc.
Als je je nog wat verder inleest dan had je ook geweten wanneer we deze oplossing aanbevelen.
Ik kan nog veel meer details geven maar ik laat het hierbij en wil je verzoeken de review te verwijderen. Het voegt werkelijk niets toe.

5つ星のうち4の評価

Vrij snel na plaatsen bestelling info over levering.
Pakket volgens planning ontvangen.

2024年11月12日

ConsoleReparaties からの回答

Hoi Bas, bedankt voor je 4 sterren waardering. Hopelijk is alles naar wens met je bestelling. Vr groet Johan

Batterij voor nintendo switch

De bestelling ging goed en het was op de afgesproken tijd in de brievenbus

2024年11月7日

ConsoleReparaties からの回答

Hoi Erica, bedankt voor de 5 sterren waardering! En fijn dat het op tijd bezorgd was.

Goede shop

Goede shop. Communicatie was snel en vriendelijk. Alle informatie omtrent de console en verzending staat duidelijk vermeld op de website.

Nogmaals bedankt Johan. ;)

M.v.g. Wim

2024年11月2日

ConsoleReparaties からの回答

Hoi Wim, fijn dat alles naar wens en heel erg bedankt voor de 5 sterren waardering!

5つ星のうち1の評価

Niet ontvangen dus kan het niet…

Niet ontvangen dus kan het niet beoordelen

2024年10月15日

ConsoleReparaties からの回答

Goedendag, waarom neemt u niet eerst even contact op over uw bestelling maar plaatst u meteen een negatieve review?
Edit: Ik heb u een E-mail gestuurd met een track & trace bezorg bevestiging waaruit blijkt dat de bestelling 17-10 bij u afgeleverd is. Voor verdere vragen kunt u mailen naar info@consolereparaties.nl
Ik zou het op prijs stellen als u de review wilt verwijderen.

Super communicatie met Johan,

Super communicatie met Johan,
zeer vlotte en snelle service.

Aanrader om je console te laten repareren.
Mijn ps5 viel na 2min bepaalde games spelen uit en hij heeft dit zeer snel en voor een correcte prijs opgelost!

2024年10月1日

Snelheid

Vroeg een harde schijf en kreeg die sneller dan beloofd

2024年8月30日

ConsoleReparaties からの回答

Dank voor je review! Fijn dat je tevreden bent met onze service.

Top service, modchip.

Heb mijn console laten 'hacken' bij dit bedrijf en kwam helemaal goed aan met de modchip correct geïnstalleerd.

Bedankt!

2024年8月22日

Dank voor je review en 5 sterren waardering! Veel plezier met je retro console

Goede controller

Snelle levering. Controller was in hele nette staat met originele verpakking

2024年8月12日

ConsoleReparaties からの回答

Dank voor je review en nog veel plezier met de PS5 Hall Effect controller!

Prima verzending en product

Prima, snelle verzending en controller werkt perfect :-).

2024年8月5日

ConsoleReparaties からの回答

Dank voor je review en nog veel plezier met de PS5 Hall Effect controller!

Top Kerel, Top Service

Nadat de motherboard van mijn OLED Switch kortsluiting had gekregen, heeft Johan het snel gerepareerd en daarna met succes kunnen ombouwen.

De service was snel en top. Top kerel, die Johan!

2024年3月22日

Ps5 oververhit

Mijn ps5 raakte na 1/2 uur spelen oververhit. Ben zonder afspraak langs gereden en ik kon meteen terecht. Hij was diezelfde ochtend nog klaar. Speel nu al bijna twee weken elke dag en nergens meer last van. En dat alles ook voor een hele mooie prijs. Aanrader!

2024年2月16日

Trustpilot エクスペリエンス