Bra butikk! Men! Forbedring på pakking er et stort nødvendighet! Har bestilt flere ganger fra coolshop, men å pakke collectors edition spill i brevpost!? Det er et stort nei nei, og selv om jeg følg... もっと見る
Coolshop.no
レビュアーのコメントを見てみましょう
Her var det så mye dårlig anmeldelser, at jeg bare måtte prøve. Kunne da umulig være såå dårlig. Dårlig erfaringer kommer sikkert an på hva slags varer man bestiller og det høres veldig trøblete ut i... もっと見る
Forhåndsbestilte et produkt herfra, og det stod på nettsiden at det ble levert på lanseringsdagen, eller aller helst noen dager før. Da produktet ikke kom til lovt tid tok jeg kontakt med kundeservice... もっと見る
Useriøst. Flere oppføringer for en og samme vare, med forsjkellige priser. "Prisgaranti" er et fiktivt lokkemiddel da varer ikke er merket med "prisgaranti-symbolet". Treg levering. Ufin kundeservice.... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
coolshop.no sin nettbutikk har et stort utvalg solbriller. Nyeste mote, retro, wayfarer, pilot og mye mer. Vi gir deg god kvalitet til en rimelig pris.
連絡先
デンマーク
- www.coolshop.no
Vare uten sporingsnr. sendt til feil kunde
Varen ble sendt uten sporingsnummer og gikk til feil kunde, uten at det ble gitt nærmere forklaring på hvordan dette kunne skje. Heldigvis var kundeservice behjelpelig med å få tilbake pengene. Ut fra denne (eneste) opplevelsen min med Coolshop, fremstår dette som en relativt useriøs aktør.
kjøpte en pokemon go klokke og når den…
kjøpte en pokemon go klokke og når den kom var den ødelagt. sendte den tilbake, de har veldig dårlig oppfølging etterpå og hørte ikke om de fikk pakken tilbake over lang tid.
det er en syk nettside, de legger produktene lavt i pris, selger ødelagt skrot, og når du sender det tilbake for å få pengene igjen så må du vente kjempe lenge for å få pengene igjen! ikke kjøp noe fra dem!!!
Dette er ikke å anbefale .Jeg fikk en…
Dette er ikke å anbefale .Jeg fikk en vare med feil på i desember .Jeg returnere den (post nord) den kom aldri frem sies det .Etter mye om og men skulle jeg få penger tilbake .Ikke sett noe til .Dette var et saitek instrument til flysimulator .Her er det mange kokker mye søl .Den ene vet ikke hva den andre sier .Styr unna .Like billig å handle via firmaer i Norge .
Our generation Dollhouse
Kjøpte Dukkehus til datteren vår til 5000 nkr. Esken var veldig stygg når den ble levert, flere store hull og rifter. Det er ikke moro å gi bort en slik gave videre.
Kontaktet kundeservice som ønsket å gi oss 150 kr. og handle for i nettbutikken deres.
Vi takket nei til dette da vi heller ville ha en ny eske tilsendt. Coolshop ville ikke gi oss dette m, de ville ikke betale frakt for retur av esken en gang. Vi kommer aldri til å handle der igjen og anbefaler alle som leser dette og holde seg unna.
Ekstremt dårlig kundeopplevelse i…
Ekstremt dårlig kundeopplevelse i forbindelse med retur av vare. Må returneres til Danmark og du selv må betale for retur. Returkostnad på kr. 512 for en blender til kr. 1200 er vanvittig. Styr unna Coolshop.
Bestilte spill for 1 mnd siden og de sa…
Bestilte spill for 1 mnd siden og de sa den kom om ca 3 dager på lager pgr av flytting.Ble så forsikret at den vsr yttligere forsinket med 3 dager til.Har ennu ikke kommet 3 uker senere .De lurer deg bare for å hale ut tiden.Har hatt 10 kundebehandlere.Bare tull ,den ene hvet ikke hva den andre gjør.Kanselerte ordre i dag og får varen min fra Elkjøp om ca 30 min.På tryne service .annbefaler ikke å handle herifra:(
Stay clear of this Store.
Should have read these reviews before deciding to buy NBA2K22 game from this online shop. The item has been in transit for days and it is just a registered information from Postnord. I would not have buy it if I knew Postnord were their partners considering an experience I had with them. It is almost a week that I bought this game and I am still waiting with no glimmer of hope at the moment.
Dårlig innpakning Bestilte harry potter hogwarts icons…
Bestilte harry potter hogwarts icons til 2200 på coolshop, som var en bra pris. Men de hadde pakket inn esken i ekstremt tynt papplag så esken hadde flere skader på seg.
Som en samler er dette veldig dumt, så anbefaler samlere å styre unna coolshop dersom du ønsker at varen ikke skal skade seg under transport
Bestilte en "gaming"-stol den 10.des.
Bestilte en "gaming"-stol den 10.des., som per dags dato, 3.jan 2022, fortsatt ikke har dukket opp.
Coolshop gjør minst mulig for å finne denne stolen, og med Post Nord som leverandør så ser jeg nok aldri denne stolen.
Coolshop kunne vært "cool" og sendt en ny stol med et annet firma, for lenge siden.
I stedet henger fyren i kundeservice seg opp i at jeg ber de "få ut fingern".
Er det mulig???
Handler aldri mer på coolshop, og aldri mer med noen som bruker en så useriøs aktør som Post Nord.
Veldig fornøyd
Alt fungerte flott. Bestilte en blomsterpotte fra Hay. Kom noen dager senere med Post nord. Helt fint produkt, godt pakket.
Lover rask levering til jul og Ingen…
Lover rask levering til jul og Ingen som vet hvor pakken er
STYR UNNA!
Bestilte et fotballmål den 15/12 som skulle være julegave til min sønn. De reklamerte med at varene er garantert å komme fram til julaften ved bestilling før 18/12... 17/12 fikk jeg epost om at pakken var sendt, men Postnord har aldri tatt imot pakken, den er kun forhåndsmeldt. Sendte epost forleden dag og fikk omsider svar i dag (lillejulaften), at de ikke finner pakken min... Angrer på at jeg ikke leste anmeldelsene her inne før jeg handlet, da hadde jeg nok styrt unna, for det er tydelig at jeg ikke er den eneste som har problemer med denne butikken.
Foreløpig en toer for sein levering
Foreløpig en toer for sein levering. Nettstedet lover rask levering innen noen dager. Jeg bestilte 9 desember og pakken er enda ikke levert til utleveringsted. Post nord har kun fått informasjon om sendingen. Siste oppdatering 10 desember, nå er det 21... Veldig kjedelig når det er snakk om julegaver til barn.
Helt håpløs nettbutikk
Helt håpløs nettbutikk, første og siste gang vi kjøper noe fra Coolshop.
Prisene på produktene er bra, men det hjelper ikke når de ikke klarer å få sendt pakken. Når vi forsøker å kontakte kundeservice så får vi bare svada tilbake, og å ringe de går ikke, der er det kun telefonsvarer som informerer om en mailadresse.
Aldri mer!
Ikke bra om ting ikke går helt etter plan. Komplisert kundeservice…
Om alt går etter plan er dette en helt fin nettbutikk. Men gjør det ikke det er det et voldsomt styr. Mine varer var forsinket fikk jeg først Mail om. Men fikk sendebekreftelse i forige uke med sporing. Jeg skjekket sporingen, pakken er IKKE på vei. Kun forhåndsmeldt. Forsøker å finne tlf til kundeservice , men det har de ikke. Måtte kontakte på chat der de som besvarte der fortsatt påstå varene var sendt og rundt hjørne. Selvom helt hjem bekreftet at det ikke var tilfellet. Ingen hjelp å få eller svar på hvor mine julegaver er. Har nå prøvd e-postz Men er svært missforbøyd med kundeservice , selvom jeg har vært fornøyd tidligere
Bestilte en gulvvasker de anonserte på…
Bestilte en gulvvasker de anonserte på singelsday og fikk Mail flere dager etterpå at de ikke hadde produktet, at det var utgått fra leverandør og de ikke kom til å få inn flere. Hvem i huleste reklamerer for salg på produkter de ikke engang har??!
Ikke bra utvalg av utleveringsaternaltiver
Dem sender ikke til postkasse eller post i butikk som kan være MYE nærmere enn en 7/11 kiosk. Alt kom til 7/11 i mitt tillfelle. Hadde de leverings aternaltiv som Komplett har, så hadde jeg vert fornøyd.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。