CoolSound レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Televisie besteld, deze werd keurig binnen 1 dag geleverd. In de ochtend kreeg ik een telefoontje waarin werd vermeld hoelaat ongeveer de bezorger er zou zijn. Dat was prima op tijd.

5つ星のうち5の評価

Vlotte levering in deze drukke tijden. Retour exemplaar Inventum mobiele airco, een van de weinige die op dit moment te krijgen is, zit in een wat gebutste doos, maar blijkt er als nieuw uit te zien.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Via Media Markt bij dit bedrijf gekomen en het is super bevallen. Mijn magnetron was defect en ik wilde dezelfde Inventum 325. Nergens meer te krijgen...... behalve hier. Top. Dacht dat het product vo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Samsung Slim soundbar met subwoofer. Super snelle levering! Goede werking en geluid, lekker stevig bass wanneer nodig ook. Mooi design, smal klein en classy. Boven mijn verwachtingen, kabels aansluiti... もっと見る

企業情報

1. 電子機器会社

当該企業による記述

Coolsound Superstore is dé specialist in elektronische producten voor consumenten. Van hoogwaardige soundbars en krachtige kledingstomers tot moderne waterkokers en meer – bij ons vind je alles om jouw huis comfortabel en innovatief in te richten. Wij staan voor kwaliteit, scherpe prijzen en uitstekende service. Ontdek ons brede assortiment en ervaar de nieuwste technologieën bij Coolsound Superstore!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 76件

レビューを書く

Videograbber gekocht.

Videograbber gekocht. Uitstekend werkend product, voor weinig geld. Snel geleverd.

2026年6月4日

Beste Antoine van Hout,

Dankjewel voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Als je in de toekomst nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

5つ星のうち5の評価

De bestelling gedaan en de volgende dag al in huis

De bestelling gedaan en de volgende dag al in huis.
Via teakers.net naar het product gezocht en prijs was ok.
Product werk goed zoals verwacht.
Afhandeling van site was snel en levering prima.

2026年6月1日

Beste W,J, Bonsink,

Topservice!

Nadat er iets was misgegaan bij post nl heeft Coolsound dit fantastisch opgelost. Top service en zeer vriendelijke dame aan de telefoon, bereikbaarheid was ook top!

2026年5月22日

Beste Coenen,

Skullcandy crusher anc 2

Skullcandy crusher anc 2 gekocht voor 170,- op de site. Volledig origineel met een jaar fabrieksgarantie. Heel tevreden mee, ik raad de site aan.

2025年6月5日

Beste Carmen Martens,

Cool sound is cool!

Snelle levering!
Netjes verpakt. (Gevoelig product).

Product: JBL Club 8622F Speakers
Super mooi geluid!

2026年4月29日

Beste Consumer,

Perfect bedrijf

Correct en snel behandeld volgens afspraak.
Perfect bedrijf

2026年5月1日

Beste Scaneut,

5つ星のうち5の評価

Super website met hele scherpe prijzen!

Ik was niet bekend met de website en kon mij de gevraagde prijs niet geloven. Na een paar checks durfde ik het aan en ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Zondag besteld en maandag in huis voor een heel voordelige prijs. Super! Weer een website erbij voor leuke dingen.

2026年4月19日

Beste Chris,

Zeer snel ontvangen binnen 24 uur

Zeer snel ontvangen binnen 24 uur, helemaal tevreden.

2026年4月20日

Beste Marco Smits,

5つ星のうち5の評価

om 18.00 uur besteld en al de volgende…

om 18.00 uur besteld en al de volgende ontvangen.
de radio voldoet prima aan mijn eisen.

2026年4月16日

Beste Dab Radio Panasonic,

5つ星のうち5の評価

Snelle correcte levering en de…

Snelle correcte levering en de goedkoopste in mijn gekocht product

2026年4月15日

Beste Hetty van den Hark,

Matige service.

Helaas de verkeerde set toegestuurd gekregen, kan gebeuren, maar vervolgens de klant het gevoel geven dat diegene niet te vertrouwen is.
De ene dame van de klantenservice is vriendelijk, de andere niet.
Tot op heden ook nog niet het geld terug ontvangen.

Ik zou hier nooit meer wat kopen.

Beste Dhr. Robin,

Bedankt voor je review. We hebben gekeken naar de fout, deze lag inderdaad bij ons.
Onze collega heeft slecht gecommuniceerd, hier hebben wij haar ook op aangesproken. We gaan er voor zorgen dat dit in de toekomst niet nogmaals voor kan komen.

We betreuren uw ervaring, onze excuses voor het ongemak.

5つ星のうち5の評価

Perfecte match tussen website en…

Perfecte match tussen website en product.
Goede service na klacht

Beste Perry,

5つ星のうち5の評価

Snel besteld een telefoonset direct…

Snel besteld een telefoonset direct geleverd en een driedelig set geïnstalleerd. Werkt perfect. Goede prijs en kwaliteit.

Beste Jos Speek,

Ik bestelde een Holland horloge

Ik bestelde een Holland horloge, deze deed het niet, wel snelle levering trouwens, opgebeld om te laten retourneren, dit hoefde niet, er zou een nieuwe gestuurd worden, de volgende dag al, en inderdaad, de volgende dag een andere, prima service, alleen jammer dat deze het ook niet deed, weer gebeld, uigelegd en gezegd dat ik niet weer een nieuwe wil, ze zou mijn geld terug boeken, prima!!!
Alleen jammer dat ik nou met 2 mooie horloges zit die het niet doen.

2026年4月6日

Beste Herman Boekholt,

Dankjewel voor je review! We nemen je feedback mee en zullen in het vervolg hier beter op letten.

Geen gedoe

Geen gedoe, vandaag bestellen is morgen afleveren 👍

2026年4月2日

Beste Mark,

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en een goedkopere prijs…

Snelle levering en een goedkopere prijs dan andere bedrijven

2026年3月30日

Beste SandravH,

5つ星のうち1の評価

Heeft een datalek gehad maar klanten…

Heeft een datalek gehad maar klanten niet geïnformeerd. Niet cool.

2026年3月25日

Beste Wouter,

Dit is een aantal jaren geleden gebeurd, wij zijn hier van op de hoogte en hebben passende maatregelen hiervoor genomen.

We betreuren het dat uw e-mail gegevens zijn gelekt, echter hebben we sinds dit incident onze beveiliging aangescherpt.

Onze excuses voor het ongemak.

Coolsound

5つ星のうち2の評価

Snelle levering.

Snelle levering.. Maar na levering van verkeerd product is terugbetaling niet snel. Moest er over bellen. Werd vriendelijk te woord gestaan met de belofte om het snel in orde te maken.

2026年2月12日

Beste Adrie Roosdorp,

Oliegevulde radiator

Lichte verwarming voor nachtverblijf van mijn vogels.
Besteld op zondag en maandag in huis. Prima!

2026年2月16日

Beste Ernst Westerink,