Vi blev hjulpet fantastisk godt af Claus og hans hold af flinke dygtige flyttemÊnd hele vejen igennem vores flytning fra hus til lejlighed pÃ¥ 3. sal. Helt fra vi fik et tilbud fra Claus der var rimeli... ãã£ãšèŠã
Mange tak til Claus for at sende Mads og Jesper ud til min flytning i dag. Der kom 2 unge fyre, top proffe med godt humÞr og en imponerende effektivitet. De sÞrgede for alt og var gode til at fÃ¥ tinge... ãã£ãšèŠã
Claus og hele hans team gjorde det helt fantastisk, da vi skulle flytte fra vores 4 etagers hus til et-plan. Det var meget professionelt og effektivt. De tog udfordringer med godt humÞr og var meget... ãã£ãšèŠã
Vi havde den store glÊde at fÃ¥ hjÊlp af CP-Flytteservice. Vi skulle flytte fra lejlighed 2 sal, til hus 3 km derfra. Forinden flytningen havde vi fÃ¥et flyttekartoner i god kvalitet med en pakk... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
PrÊcis, positiv og effektiv
PrÊcis, effektiv og professionel flyttefirma. De kom til tiden, de klÞede pÃ¥ fra start og fyldte hurtig flyttebilenðª Da vi kom frem blev alt sat ind, hvor jeg Þnskedeð God pris og frisk pÃ¥ at finde dato og tid, pÃ¥ trods af flytningen var mellem jul og nytÃ¥r. De fÃ¥r mine bedste anbefalinger og tak for super god serviceð
Aldrig har jeg haft sÃ¥ nem ogâŠ
Aldrig har jeg haft så nem og overskuelig flytning!
Claus og hans gode folk har hjulpet mig to gange nu, senest med at flytte fra fyn til KÞbenhavn. En proces, der godt kunne vÊre lidt uoverskuelig alene. Claus var en kÊmpe hjÊlp lige fra det Þjeblik jeg henvendte mig, vendte tilbage lynhurtigt med et godt tilbud og havde god tydelig kommunikation i ugen op til selve flytningen. Han var meget fleksibel og lÞsningsorienteret ift mine flyttebehov ( der var en del stop og ting, der skulle forskellige steder hen).
Selve flyttedagen gik så nemt og i godt humÞr med hjÊlp fra Mohammed, som var en kÊmpe hjÊlp ift at bÊre, få ting de rigtige steder hen og bare havde virkelig godt humÞr og god energi. Rigtigt rart på en flyttedag, som jo godt kan virke lidt stressende.
Vil klart anbefale Claus og hans gode positive folk til andre!
SÃ¥ er alle vore mÞbler kommet fraâŠ
Så er alle vore mÞbler kommet fra opmagasinering fra CP, Claus har passet på vore mÞbler i 41/2 måned, og det har han gjort til UG.
Da mÞblerne blev afhentet til opbevaring kom to friske fyre og lÊssede hele den store flyttevogn, 77 flyttekasser og diverse mÞbler, det gik stÊrkt.
Ved ankomst til vor nye adresse, igen blev Êrmerne smÞget op, det hele blev sat hvor vi Þnskede, super service.
Vi kan kun give vore allerbedste anbefalinger!
Flyttede fra BÞjden til Odense denâŠ
Flyttede fra BÞjden til Odense den 23.1.2022. Kom fÞr aftalt tid og bilen blev hurtigt fyldt meget professionelt. Alt blev pakket ind i tÊpper og skånsomt fastgjort i bilen. I Odense skulle mÞblerne bÊres op få 3. og 5. sal og det blev gjort med et smil og sved på panden. God service og vi kan absolut anbefale CP Flyt.
Tilfreds kunde for anden gang
Det er anden gang vi har benyttet firmaet, og vi er lige så tilfredse som fÞrste gang.
HjÊlpsomhed ,humor og muskelkraft er en god cocktail, når det gÊlder flytning, der jo er en lidt stressede situation for de fleste. Firmaet her prÊenter
er det hele.
Tak for en god og serviceminded flytning.
Super tilfreds
Jeg er mega glad, supergod service. Hurtig og effektiv, har brugt dem flere gange.
Liselotte Thomsen
Et fantastisk flyttefirma - Vi skulle flytte fra vort rÊkkehus tilâŠ
Vi skulle flytte fra vort rÊkkehus til en lejlighed, og vi bestilte CP til at flytte for os. Det var nok den bedste, og mest positive flytning vi har oplevet, og det er en del da vi er lidt oppe i årene.
Der kom 3 flyttefolk på det aftalte tidspunkt, de var dygtige og serviceminded, og tog straks hånd om vort indbo/flyttekasser, der professionelt blev pakket og flyttet til vor nye adresse. Det var nogle fantastiske flyttefolk, hurtige, effektive, og det siger vi tak for.
Vi vil helt klart anbefale CP til familie og venner hvis de skal bruge en god og professionel flytteforretning.
Tusind tak CP.
Vi fik en supergo oplevelse med cpâŠ
Vi fik en supergo oplevelse med cp flyt.
Vi flyttede fra vores lejlighed på 2 sal til et lille rÊkkehus ,og 3 supervenlige og supereffektive gutter dukkede op på klokkeslet.
Der blev passet godt på vores ting og det gik over al forventning.
Rigtig go pris og Rigtig go service.
Stor anbefaling herfra.
Mit livs bedste flytning
Vi skulle flytte fra lejlighed i KÞbenhavn til hus udenfor Horsens. Claus og hans ansatte var super sÞde, og virkelig gode til bare at tage fat. Der blev passet godt på vores ting, og flytningen forlÞb fuldstÊndig problemfrit.
Super dygtige folk, som jeg kun kan anbefale!
Rigtig god oplevelse!
Rigtig god oplevelse! God kommunikation, nem koordinering om tider og mÊngder, fast fornuftig pris om de virkelig også leverer. Flyttefolkene på dagen var effektive uden at det ville kunne gå ud over vores flyttegodt, og så var de bare super finke. Kan varmt anbefales!
Den bedste flytteforretning jegâŠ
Den bedste flytteforretning jeg nogensinde har brugt og med min lidt fremskreden aldre, er det ikke så få.
Du havde lidt udfordringer det nye sted i forhold til et stillads... men gennemfÞrte virkelig professionelt.
CP Flytteforretning fÃ¥r vores bedste anbefalinger ðð
SÞde og kompetente flyttefolk
SÞde og kompetente flyttefolk. Effektiv flytning. Kan kun anbefale at bruge CP flyt!
Meget professionelle og behagelige flyttemÊnd
Meget professionelle og behagelige flyttemÊnd med godt overblik og god humor.
Jeg hyrede CP-Flyt på en anbefaling og kan absolut anbefale dem videre.
Flytningen imellem Odense og Silkeborg
Flytningen imellem Odense og Silkeborg. HÞj service, ekstremt professionelt og en meget fair pris.
Super god service
Super god service, hurtig og professionelle, kan kun anbefales
Meget tilfredsstillende flytning.
Vi bruger CP-Flyt sidste år til at flytte og vi kan kun vÊre tilfredse med resultatet.
Vores relativt dyre Tempur madras kom som det eneste til stykker under flytningen ved et hÊndelig uheld da vognen skulle lukkes, og denne blev erstatte med det samme.
Selve flytningen forlÞb uden problemer og de to raske flyttefolk gjorde det effektivt og tilfredsstillende.
Der skal herfra lyde vores varmeste anbefalinger.
Flytning
Er flyttet fra Odense Centrum til Bellinge med såvel total nedpakning samt flytning og indbÊring. En sÊrdeles positiv oplevelse med kompetente og effektive flyttefolk, der tillige var meget venlige og imÞdekommende. Kan absolut anbefales
Jeg og min familie har nu brugt CPâŠ
Jeg og min familie har nu brugt CP Flytteservice 2 gange, og begge gange med stor glÊde.
De kommer som aftalt, dejligt man kan låne flyttekasser gratis, og de så oven i kÞbet bliver leveret og afhentet uden beregning. Top god service. Prisen er også helt til den gode side, absolut konkurrence dygtig.
Kan pÃ¥ det varmeste anbefale CP Flyt ð
Top professionelle.
Vi flyttede fra Middelfart til Odense med CP Flytteservice. Og det var en rigtig god oplevelse. Anders, Michael og Mathias var top professionelle og knoklede så sveden sprang. Kan absolut anbefale dem.
NordsjÊlland til Langeland
Vi flyttede fra NordsjÊlland til Langeland med to rigtig gode flyttefolk som gik til den. De var rare og imÞdekommende og topprofessionelle. Vi kan kun anbefale CP-flyt.dk til andre.